|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tanie kosmetyki też są dobre...
a ja ostatnio pod wplywem przeczytania watku o rossmanie.. poszlam do Lidla :P ( bo rossmana u mnie w miescie nie ma
) ..i kupilam zel pod prysznic 1000 ml za 4,99 ..narazie nie zaluje :p duzo go..brzydko nie pachnie.. dobrze sie pieni ..a tak pozatym to krem Ziaji rumiankowy ( 3 zł z groszem ) i Tonik tez rumiankowy ( ok 6 zł?) i jeszcze plyn do demakijazu Ziaji ( 3-4zł ) :P i krem do rak z kolastyny ..tez nie drogi ( 3-4zł ), a ladnie pachnie i rece sa mieciutkie po nim .. lakiery Delia ( ok. 3zł ) .. ah no i skrobia ziemniaczana haha jesli mozna uznac to za kosmetyk ))
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tia popieram, ja tesh miałam i też wyrzuciłam...nie dało się tego używać(balsam brązujący) |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
A kosmetyki z bazarku??
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
dezodorant rexona- 8 zł
tusz do rzęs atw- ??? lakier do paznokci 82 inglot- 12 zł balsam do ciała aa oceanic -8 zł żel pod oczy floslek- 5.50 to moje typy, choć pewnie znalazłabym jeszcze trochę a no i czipsy z biedronki serowo cebulowe top czips
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
a no i czipsy z biedronki serowo cebulowe top czips
[/QUOTE]hahaha, a to CI dopiero dobry kosmetyk
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam krem z masłem kakaowym Dax'a za niecałe 11 zł za 150 ml i uważam że jest super - bardzo przypadł mi do gustu!
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
ja polecam żel myjący z wapniem Ziaji Calma HLC, odżywkę Gliss Kur z jedwabiem w sprayu, lakiery do paznokci Bell, szampony rossmann (półlitrowa butla za 4 zł!!!!), intensywnie nawilżający krem Dove, seria Bielendy Beauty Milky
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Seria do twarzy Ogórek i Limonka Bielendy-bardzo tania,a dobra
![]() Oprócz tego Beuty Milky Bielendy,seria afrykańska,AA antycellulitowa emulsja. |
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Wśród moich tanich ulubieńców są:
- oliwka do masażu antycellulitowa [ok. 13 zł]
|
|
#100 |
|
po prostu Em :)
|
moje typy:
błyszczyki lovely krem do rąk glicea kredka do oczu miss sporty rozświetlający puder sypki hean. |
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
A no i jeszcze:
- kredka do powiek Miss Sporty ![]() - puder w kulkach Sensique - krem do rąk Dotyk Jedwabiu Floriny - żele Isana |
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
kredki z Miss Sporty-zgadzam się ,krem oliwkowy z ziai(mam aż 2
) i dopisuje pomadkę nawilżającą z Eveline-a (takie owocowe w przeźroczystych opakowaniach)za całe 2 zł.Polecam! (aaaa są nowe emotki
Edytowane przez n@ta Czas edycji: 2007-12-30 o 20:03 |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam:
*Sensique-odżywkę do skórek (ok 4 zł) *wibo-lakiery (ok 3 zł) *lovelly-butterfly-lakiery (1.99 )*tonik Ziaja ogórkowy (ok 5 zł)
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Oprócz tego co wymieniłam jeszcze-balsam do ciała zielona herbata Bielenda,balsam do ciała Venus wyszczuplający,krem do biustu Miraculum
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Oj taaak tanie kosmetyki też są bardzo dobre!! Ja polecam:
*Balsam do ciała AA z mleczkiem kakaowym do skóry wrażliwej (Który to już raz został on wymieniony )*Balsam do ciała Venus-naprawde duuuże opakowanie a taka taniocha ![]() *Odżywka do włosów HEGRON New Style: To pół litra wspaniałej odżywki, po której moje włoski są lśniące i mieciutkie...jest w takiej perłowej butli z rózową nakrętką (do spłukiwania) lub fioletową nakrętką (bez spłukiwania). Można je dostać m.in. w Naturze *Szampon EVA Natura pokrzywowy do włosów przetłuszczających się. Bardzo dobrze działa na moje włosy, po umyciu są świerze nie 2 dni ale 4 lub 5 :P Ale jego dość znaczącą wadą jest to, że jest strasznie żadki...wprost przelewa sie przez palce :/ no to by było na tyle :P Jak mi się coś przypomni to napiszę
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Szampon z czarnej rzepy Joanna + odżywka = 10zł i fantastyczny efekt
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ,dodatkowo moją fajną żelową konsystencję i dobrze się pienią .POLECAM!!!
Edytowane przez n@ta Czas edycji: 2007-12-30 o 20:04 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Vipera:
"Niedługo wejdzie nowa szminka powiększająca wargi "JOLLY plump lips", a następnie Maskara "Pretty Woman" oraz odżywka do rzęs "Julia" pełniąca również funkcję pogrubiacza rzęs." ciekawe, jak się sprawdzi ta szminka
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
*cienie Sensique duzy wybór kolorów i tanie
*błyszczyki Paloma i Pierre Rene *cienie Green gold za 4zł ale nie ze sklepu za 4zł*puder Vipery wielofunkcyjny ze złocistym blaskiem *cienie Inglota *żele Senses Avon i balsam z owsem 400ml *toniki i kremy Ziaji
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
o i tusze Pierre Rene
|
#112 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
lexie ---> Kilka miesięcy temu pisałaś w tym poście, że używasz mąki ziemniaczanej do matowania twarzy
Możesz opisać jak Ty jej używasz? Gąbeczką nakładasz na twarz po prostu? A nie robią się z niej takie małe wałeczki jak wciągnie wilgoć? Kurcze, albo ja źle interpretuje może Twój post![]()
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
- tusze Pierre Rene - lepsze dla mnie od Rimmela
- puder 10 Constans Carrol - róż Wibo (włąsciwie puder brązujący ale ja go używam jako różu) - lakiery Wibo ( te z naklejką "do 5 dni") - czarna kredka Pierre Artes (mięciuchna, nie robi grudek) - kremy do rąk kolastyny - żel w sprayu Hegron (Taft i Pantene niech się schowają) - wszystkie kremy i balsamy Eveline |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
uaktualnia moja listę bo do tanich i dobrych u mnie dołącyzły
:- mydło Barwa siarkowe - maseczka Dermaglin - maseczka Dax ze słodkimi migdałami
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dokładam
*serie antycellulitową Eveline *mleczko beztłuszczowe Lirene za 11,69zł *krem eveline Happy Day *maseczka do rąk Beauty Milky 5zł i jogurtowy mus do ciała 9,90zł *maska Joanna zielona do włosów zniszczonych ok.6zł *maseczka drzewo herbaciane i grejpfut w katalogu 9,90zł po cenach konsultanki mniej
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem tak używam razem z pillingiem Lirene antycellulitowym i widzę efekty
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie the best jest puder stay matte rimmel za 16 zł,pomadki ochronne nivea za ok 6 zł tusz do rzęs pump the volume avonu(na promocji za 8.90) i to chyba tyle
|
#119 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Polecam:
* błyszczyki Lovely * puder w kamieniu Rimmel Stay Matte - u mnie bardzo wydajny * tonik ogórkowy z Ziaji * lakier do paznokci Lovely Butterfly * tusz do rzęs Luminelle Yves Rocher - w promocji za 14.90 |
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
-różany krem do rąk rossmana
-żele pod prysznuc Isana -tusz poskręcający brown/black Avon -błyszczyki lovelly -krem Nivea -w tradycyjnym opakowaniu -balsam brązujący "Sopot" Ziaji (ten zapach - ech... da się przeżyć) -lakiery do paznokci Delia -mleczny lakier Inglota (znaczy kolor mleczny - nie pamiętam numerka) -cienie Ruby Rose i Applause i na razie tyle pamiętam acha : - krem do rąk z owsem z Avonu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

) ..i kupilam zel pod prysznic 1000 ml za 4,99
..narazie nie zaluje :p duzo go..brzydko nie pachnie.. dobrze sie pieni
jesli mozna uznac to za kosmetyk
))

Możesz opisać jak Ty jej używasz? Gąbeczką nakładasz na twarz po prostu?