|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
ja wszystko zrozumialam i po przeczytaniu tego postu zdania nie zmienilam.
Najpierw najezdza na twoja rodzine a pozniej mowi, ze co bedzie to bedzie??? Takie rzeczy powinno sie mowic z duzym wyczuciem,a nie programowac ludzi ,a przy tym sorry ale obrazajac bliskich. Moze i ma 100% sprawdzalnosc ale jawi mi sie jako prosta osoba ![]() ps ogladalam kiedys jakis wywiad o wrozce,ktora zawsze negatywnie nastawiala swoje klientki do facetów .Ona oczywiscie byla samotna. Ta Twoja jest w szczesliwym zwiazku? mysle ze nie powinnas dac sie zaprogramowac obcej osobie
|
|
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Skaarbek, a z jakiego miasta jest ta wrozka??
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jest jasnowidz,ktory ludziom mowil przez telefon na co chorują
ale o nim juz chyba pisalamJa czekam na spelnienie przepowiedni heh ciekawe PS Skaarbek nie chciualam Cie niczym urazic jakby co po prostu jak bym sie nieco zdenerwowala jakbym uslyszala takie info
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
tyle napisałam i wszystko skasowało sie. Wiec tak: wrozka jest szczesliwa mezatka.. rozmawialam nawet chwilke z jej mezem. Po drugie idac do wrozki nie oczekuje sie,ze powie ci tak bedzsiesz szczesliwa wszystko jest super i same słodkosci, przecież nie o to chodzi, idac tam musisz zdawac sobie sprawe,ze moze powiedziec ci cos smutnego... Na siłe ciie tam nie zaciaga, wiec zadnych pretensji nie mozesz miec... sama sie zdecydowałas, a ona tylko czyta to co widzi w kartach i juz na pewno nie chce tym kogos urazic. Po trzecie, mojej kolezance powiedziala,ze bedzie szczesliwa z tym policjantem i,ze nawet pojawi sie inny obok ale ma nie reagowac tylko zostac u boku policjanta, bedzie z nim szczesliwa i powiedziała jej,ze za 9 tyg. albo mies. bedzie w ciazy.ze ona teraz do niego nie czuje jeszcze tej miłosci,ale przekona sie i bedzie cudnie,wiedziała,ze ona jest po zwiazku ktory odbił sie strasznie w jej psychice,i to z kart, Kol.milczala,bo była 1 raz i nie ufala...wiec jednak nie jest wielka przeciwniczka par
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
aha a ile kosztuje taka wizyta i ile trwa??
Czy pyta o cos na poczatku,czy od razu rozklada karty? |
|
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
Chętnie bym się wybrała do wróżki,aby usłyszeć co mnie czeka w "przyszłości".Oczywiście, potem postarałabym się potraktować to wróźbe z przymrużeniem oka.
![]() Ostatnio wysłałam smsa do wróżki z pytaniem,czy mój byly chce do Mnie wrócić.Odpowiedziała,że jest to możliwe,aby stworzyć ponownie związek,jednakże będzie to wymagało odpowiedniej inicjatywy ode mnie. A napisałam,bo ostatnio były coś mi mamrocze o szczęsciu,a mojej bratowej siostrze śnilo się że do niego wróciłam,a więc z czystej z ciekawości napisałam do wróżki.I raczej mam do takich wróźb sms-owych dystans.
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Atka to ze kiedys bedzie chcial wrocic to i ja Ci moge powiedziec,a wrozka nie jestem
.Taki jest schemat i juz.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
dalej; ja rowniez nie wierze w zadne wrozby z allegro czy na tel, badz sms, jestem realistka. A ona powiedziała mi,ze los i tak zrobi swoje, tylko dlatego bym nie nastawiala sie strasznie na meza i nie myslala o rozwodzie, bo zycie samo pokaże te male zadry i tylko ja zdecyduje czy one mi przeszkadzaja czy spojrze na nie obojetnie.To wyłacznie ode mnie bedzie nalezało co zrobie, ona mi tylko ukazuje pewne sprawy.Poprostu nie widzi przyszłosci z moim obecnym mezem... Ona naprawde powiedziała mi tyle faktow dotyczacych mojej rodziny i mojej przeszłosci wiec ja nie watpie w jej kompetencje, kiedys juz u niej byłam i wiele z jej słow sie sprawdziło,wiec dlaczego miałoby jej zalezec na zniszczeniu mojego małzenstwa skoro mnie nie zna??? Ja chciałam wiedziec i dowiedziałam sie, teraz tylko czas pokaże czy sie sprawdzi...
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
a ile razy juz bylas?
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Bierze 40zł, i od razu rozstawia karty, mezatki prawa reka panny lewa przekładaja. Pozniej ustawia je co było... co jest... co bedzie..., ja chciałam jeszcze by postawiła mi o mezu... co uczyniła, nie płaciłam dodatkowo. Powiedziała jeszcze,ze wkrotce sie przeprowadze, widzi nowy dom, a my z mezem zamierzamy sie budowac... wiec tak ani nie jest droga, ani msciwa, bo wszystkim nie mowi tego samego a znam przynajmiej z 20 kobiet ktore u niej byly, niektore pare razy.Jednej powiedziała,ze maz to ja zdradza prawie na kazdym kroku i ze powinna go zostawic bo nigdy sie nie zmieni, co jest naprawde na 100% prawda, o ktorej wszyscy w okol wiedza,ona tez ale nie potrafi odejsc..ale to juz decyzja tej dziewczyny, ja uwazam nadal,ze cos w tym jest...
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Skaarbek ja nie jestem negatywnie nastawiona do wrozb.Co najwyzej do formy przekazu.ale to zalezy do czlowieka.
Faktycznie niedrogo ,u nas biora 2 razy tyle. |
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
abylam jakies 5 lat temu, pozniej cztery no i teraz, wiec trzy razy, wiem,ze wybiore sie jeszcze... moja przyjaciołka przyjezdza do mnie z Poznania na weekend majowy, powiedziala,ze koniecznie musze ja tam zabrac, tak myslalam,moze wejde jeszcze raz i ja sprawdze, ale nie wiem czy jest sens
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
bess, ja nie mowie,ze byłam szczesliwa po tym co usłyszałam, byłam wrecz zszokowana, bo nie pomyslałabym, a babka taka wyluzowana, fajna i bezposrednia... A kobiety przjezdzaja nawet z odl.300km, a nawet faceci bo kilku moich kumpli rowniez było...
|
|
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedys do wrozki poszla moja przyjaciolka. Ma meza, ale zaczal sie kolo niej krecic kolega z pracy, podobal jej sie, pare razy sie spotkali, zastanawiala sie czy mu sie nie "oddac". Zdecydowala sie na wizyte u wrozki, liczac na to, ze w ten sposob jakos latwiej jej bedzie podjac decyzje, co zrobic.
W trakcie wizyty dreczyla wrozke pytaniami, jak sie jej bedzie ukladalo z mezem ignorujac praktycznie cala reszte (rodzina, zdrowie itp.). Wrozka okazala sie byc dowcipna kobieta, bo powiedziala jej, ze tu nie trzeba wrozki, zeby wiedziec, ze jesli bedzie kontynuowac znajomosc z tym drugim mezczyzna to jej sie przestanie w malzenstwie ukladac .
|
|
|
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Przyczajenie
|
skaarbek a możesz zdradzić gdzie przyjmuje ta wróżka? Powiem szczerze, że bardzo mnie zaintrygowałaś! Ja jestem z tych co wierzą we wszelkiego rodzaju rzeczy nadprzyrodzone i wróżby, oczywiście w granicach normy i rozsądku. Więc z chęcią bym sie wybrała do tej kobiety...
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
to jest miejscowosc Susz, niedaleko Kwidzynia
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Ja parę miesięcy wstecz natknęłam się na pewnym forum ezoterycznym na przesympatyczną panią, która zajmuje się tarotem i w odpowiedzi na nasz post (mój i męża) poprosiła bym do niej zadzwoniła to rozłoży dla mnie, dla nas karty.
I oto co ta Pani mi powiedziała: 1. Że za parę miesięcy będę uczestniczyć w ślubie kogoś z rodziny. Zgadza się, tydzień temu było wesele mojej siostry 2. Że czeka mnie załatwianie spraw urzędowych. To może okazać się prawdą gdyż zbieramy dokumentację do przeprowadzenia podziału działki i być może jeszcze w tym roku uda sie to przeprowadzić 3. Że uwolniłam się od osoby, która praktycznie całe zycie kładła mi kłody pod nogi, nie sprzyjała mi. Zgadzam się z tym, gdyż po wyjściu za mąż uwolniłam się od osoby, która teraz na szczęście nie ma wpływu na moje życie-przynajmniej nie muszę jej oglądać bo jest daleko stąd 4. Że będę w konflikcie z moją teściową, nie będzie mnie rozumieć. To też się sprawdziło niestety kilka miesięcy wcześniej-ale na szczęście jest już raczej dobrze 5. Że pojawi się brunet, który spowoduje drobne zamieszanie w naszym małżeństwie. I tak faktycznie było, nowy kolega pojawił sie u nas na roku, itd. ale na szczęście to nie było nic strasznego co by zagroziło naszemu małżeństwu, tylko ja to nazywam małym nieporozumieniem Mój mąż jest dla mnie najważniejszy na świecie 6. Że mąż otrzyma propozycję dodatkowej, dobrze płatnej pracy. I co sie okazuje, za miesiąc mąż mówi mi o takiej propozycji, byłam w szoku! 7.I najważniejsze o co pytalismy czy wreszcie zostaniemy rodzicami? Odpowiedź brzmiała, że tak, będzie to dwójka dzieci, pierwsza będzie dziewczynka No i na spełnienie tej wróżby chyba najbardziej czekamy, bo już 4 rok starania o dzidzię się rozpoczął 8. I zapomniałabym, karty powiedziały że jestem uzalezniona od wydawania pieniążków A to szczera prawda, musze się hamować I to chyba tyle. Także mnie wszystko co wróżka powiedziała w większości się spełniło Po tym wydarzeniu ja sama zaczęłam sie interesować filozofią tarota i runami
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Wow Asienka ! poprosze o namiary na ta babke
Ja jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z zadnymi wróżbami , wróżkami i tarotami ale jak to mówia "nigdy nie mów nigdy"
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Rosa napiszę Ci na PW
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Asieńka mi też byś mogła podac namiary na ta babeczke i na to forum ezoteryczne?
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Of course
Już piszę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Asienka a czy ja również bym mogła prosić?
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Jasne
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz poprosilam
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
No to wróżka będzie miała pełne ręce roboty
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
Asienko to ja też poprosze o te namiary,jeśli można.
![]() Z góry dziękuje.
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Już posyłam
Mam nadzieję, że mi się nie dostanie od Pani wróżki ( <------ żart)
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

mysle ze nie powinnas dac sie zaprogramowac obcej osobie

ale o nim juz chyba pisalam
po prostu jak bym sie nieco zdenerwowala jakbym uslyszala takie info

.

kilka miesięcy wcześniej-ale na szczęście jest już raczej dobrze