|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macie tatuaż?
agniesia a co on oznacza? ladny
![]() ten diament na szyji mi sie nie podoba co jest wklejony wyzej
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Macie jakieś strony ze wzorami ?
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
tatuaze.elol.org.pl
nie powiem:P |
|
|
|
#754 |
|
Rozeznanie
|
Agniesiu jakiej wielkosci jest ten tatuaz i ile za niego zaplacilas jesli mozna spytac
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
na kartce miał chyba 12 cm, tak na ciele to nie wiem, nie mierzyłam:P może mieć troche więcej, a płaciłam 150zł
|
|
|
|
#756 |
|
Przyczajenie
|
Agniesia tatuazyk swietny ja od 2lat sie zastanawiam nad tatuazem tez w tym miejscu ale moja sentencja jest strasznie dluga
![]() ![]() ma ponad 20cm... wybieralas sobie sama czcioke do tych znaczkow? bo ja mam kurcze taka fajna czcionke chinska ale nie odczytuje mi 3 znaczkow ![]() ![]()
|
|
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
Agniesia... co mnie nei zabije to mnie wzmocni?
|
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
tak
![]() znalazłam na stronce którą podałam kilka postów wyżej, chciałam coś sama stworzyć, miałam nawet przygotowaną inną sentencję a właściwie cytat z książki i miałam z nim pójść ale były tam dwa znaczki takie same koło siebie i w końcu wzięłam to co wzięłam:P a ja zamierzam sobie przedłużyć za jakieś 2 lata tak jeszcze z 6 cm, jak się z domu wyprowadzę:P |
|
|
|
#759 |
|
Przyczajenie
|
Ile ma cm ten tatoo??
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
13,5
|
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny, chciałabym sobie zrobić mały tatuaz na biodrze.
Znak chiński "miłość" mysle o wysokosci i dlugosci 2-3 cm, zalezy jaką zaleci tatuator. (tatuaż ma być czarny) Ile taki tatuaz może kosztować? Znacie jakieś dobre salony w trójmieście, które możecie polecić, i ile kosztują tatuaże w nich? Czy trzeba wziąść ze sobą dowód lub coś takiego? (mój 1 tatuaż, więc jestem zielona )
|
|
#762 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam tatuażu i szczerze mówiąc nie zamierzam mieć. Przynajmniej w najbliższej przyszłości
.
|
#763 |
|
Przyczajenie
|
Karta666, ja 2 tygodnie temu robilam swoj pierwszy. Polecam Tat Studio na Przymorzu na ul. Bora Komorowskiego. Ja tam robilam u Dagmary, sporo znajomych tez. ja za swoj p[lacilam 350 zl , ale jest duzy. najlepiej pojechac i pogadac to wszystko Ci powiedza
![]() jak jestes pelnoletnia to dowodu nie trzeba, podpisujesz tylko taki swistek z oswiadczeniem, ze wiesz co robisz ![]() ja juz mam w planach 2 kolejne
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
ja mam tatuaż na pleach w części lędźwiowej ale to miejsce jest dla mnie już oklepane. planuję go przerobić (przeciągnąć w bok, nad biodrem) ale coś nie mogę się zebrać
|
|
|
|
#765 |
|
BAN stały
|
a ja własnie zrobiłam sobie mój pierwszy tatuaz
oprocz tony kolczyków mam cos co mi sie podoba co wiem ze zostanie ze mna o konca zycia nawet gdy skóra jak to pisze reszta niemadrej populacji zacznie mi sie marszczyc! tatuaz mam na piersii kawałek nad nia jest to sliczny duzy motyl z dodatkami naturalnie czarno-biały malutka moja istota do pieszczenia ma około 20 cm JeSTeM Z NIEgO DUMNAAAAAA!
|
|
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
Dora pokaż zdjęcia ;D
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
ja prezentuje swój. Mam juz ponad 5 lat wykonany na lędźwiach...lubie go choć teraz wydaje mi sie troche za duzy...teraz myśle nad kolejnym mniejszym, może na ramieniu lub łopatce
|
|
#768 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
mam wielki problem co do wyboru miejsca, czy robił może ktoś z was sobie tatuaż niedaleko Mikołowa lub w samym Mikołowie? czy działo się którejś z was coś nieprawidłowego po zrobieniu tatuażu?? a i czy rozciągnął się którejś z was? chce zrobić na karku to chyba miejsce gdzie ciężko o to ale waga często się u mnie zmienia jak pory roku więc się boje z góry dziękuje |
|
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam.
|
|
|
|
#770 |
|
BAN stały
|
wrzuce wam fotke mojego maleństwa
ktore pienie sie goi
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie mam
ale planuje już kilka lateka po przeczytaniu tego wątku chcę jeszcze bardziej!! no i co narobiłyście?! ![]()
|
#772 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pytając o to co fajniejsze, miałam na myśli..sama nie wiem co. może to, który jest oryginalniejszy? ciekawsze? bardziej interesujący? niespotykany? taką mam definicję słowa 'fajniejszy' zastanawiam się nad takimi wzorami.. więc, który waszym zdaniem jest 'najfajniejszy' ? bo ja już od 3 lat sie mogę się zdecydować, a nie chce żałować ani robić dwóch od razu...
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze znalazłam takie:
no i nie wiem
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
ja tez choruje na feniksa
dla mnie rowniez wazny symbol.... szukam okolo chyba roku jakiegos wzoru, moze jak bede miala pieniazki na ten cel zdecxyduje sie na vene tworsza w studiu tatto z tych co podalas podoba mi sie ostatni ( u laski na łopatce), tylko ogon bardziej bym przesunela w prawo,tak by byl bardziej pionowo i dziubek bym bardziej wyostrzyła kiedys myslalam o tym trzecim feniksie w drugim poscie, ale brakuje mi w nim czegos... jak znajdziesz jeszcze cos siekawego to wklej prosze ich fotki pozdrawiam
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
a znacie jakas strone internetowa albo tlumacza online gdzie moglabym przetlumaczyc cos z polskiego na łacinę?
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
nie... ale intensywnie myśle nad jakims maleństwem na dobry początek...
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ramieniu, łydce ten Na plecach ten
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
'la vida bella' a co to oznacza?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6282539 rowniez mi sie podoba ten
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
brook, powinno być 'la vida es bella' - zycie jest piękne, ale sie spieszylam no i zjadło..
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma ale bardzo mi sie podobaja na kostce albo ramieniu jakis delikatny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

Żanciak