|
|
#1501 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Macie tatuaż?
Moze nie udzielam sie na forum ale pochwale sie moim motylkiem
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Dagusiac jaki wzorek będziesz robić? I gdzie?
![]() Ja idę 21 marca ![]() Na łopatce robię motyla
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie w miejscu gdzie kończy się kark a zaczynają plecy na tym "przesmyku".Proszę - http://www.tattoofinder.com/find_tat...txtIsAdult=yes mój motylek jest w dolnym rzędzie po prawo. Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2009-03-17 o 18:54 |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja jestem zdania, że tatuowanie jest o wiele bardziej przyjemne niż wizyta u dentysty...
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Przyczajenie
|
nie mam, ale chce mieć.
) w czwartek sie umówiłam z kumplem, robi dziary. widziałam jego prace i byłam w szoku ze ma taaaaki talent.chce mieć za lewym uchem napis, badź taki mój... wymyślony. spodobal mi sie tez na brzuchu, ale co puźniej, gdy przyjdzie ciąza czy cos[?] mówią ze sie rozciąga, a jak jest naprawde to nie mam pojęcia. a ten napis to 'belief, hope, love' pozr.
|
|
|
|
#1508 |
|
Przyczajenie
|
niby oklepane ale ciekawa czcionka... aj masz racje, zastanowie się.
moze znajde cos innego, bądź wymyśle. )
|
|
|
|
#1510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie patrz na mode, na to czy cos jest uwazane za oklepane czy tez nie tatuaz Ciebie ma cieszyc, Tobie sie podobac i Ty bedziesz go nosic ![]() moje tatuaze tez ktos moze uznac za oklepane, bo gdzies cos podobnego widzial, bo ostatnio taka moda czy cos jeszcze innego, ale... to moje tatuaze i je uwielbiam
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
mnie podobają się dokładnie w tym miejscu i dokładnie w takim stylu jak na załączonym obrazku. Namiętnie oglądam "Miami Ink" na Travel & Living, tam często wykonują takie tatuaże. Ten akurat wykonał chłopak z mojego ukochanego Wrocławia, nota bene pochodzący z Grudziądza
![]() Gdybym tylko nie bała się bólu, może bym się skusiła. Gdy jeszcze studiowałam, na 21. urodziny chciałam sobie zrobić taki mały tribal na karku. Siedziałam już na fotelu, z kalką odciśniętą na skórze i... zwiałam. Najnormalniej w świecie uciekłam z fotela
Edytowane przez Ogryzia Czas edycji: 2009-03-18 o 11:42 |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Sto razy gorszy ból jest gdy boli ząb
![]() Robienie tatuażu przy tym to pestka ![]() Ja przysypiałam z nudów przy robieniu jednego musiałam leżeć na brzuchu 4h non stop
|
#1513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podobno po okresie kobieta jest mniej wrażliwa na ból. Swoją drogą, ciekawe jaką mam wytrzymałość na ból.
|
|
|
#1514 |
|
Przyczajenie
|
haha xDD śmiesznie musiało wyglądać.
łady motyw i wykonanie. )bylam w krk popytac w studiach, nie pamiętam jak sie nazywało to, gdzie mi chłopak powiedział ze tattoo to jest indywidualna sprawa. o cene pytałam i troszke mnie przeraziło, nie myślałam ze sa takie drogie, ale rozumiem ) mam rózne pomysły... juz sie doczekac nie moge jutra. pogadam co i jak. ) myśle jak by tu wkleic mój wzór... poczukam kabla do aparatu i wkleje ![]() MAM ! xD http://img12.imageshack.us/my.php?im...jcie006zpk.jpg ładny? Edytowane przez HoGuS Czas edycji: 2009-03-18 o 12:45 |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Hogus ciekawy i oryginalny
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Ogryzia dziarka super, to ktoś z wrocławskiego studia?Jeśli tak to którego,bo chętnie zobaczę inne prace tej osoby.
|
|
|
|
#1517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ucieczka z fotela - dobre dobre ![]() ja mam niski prog bolu i daje rade, wiec nie boj sie bolu
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się nie mogę doczekać soboty
|
#1519 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Rozeznanie
|
mam tatuaz od lat 5 :P Jak robilam mialam 18lat. Hehehe to iscie "wiezeinna dziara" :P Nie no zartuje.. chcoiaz miejsce gdzie byla robiona oraz sprzet ktorym byla robiiona moga przerazic. Nad wzorem myslaam kilka lat i nie zaluje, jednak mam swiadomosc ze nadaje sie do poprawki. Jak kiedys bede miec zjecia to sie pochwale.
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Moje 2 tatuaże mają już 9 lat i też pasowałoby je poprawić
![]() Pewnie wezmę się za to w przyszłym roku ![]() W tym robię nowy ![]() Diablica no pewnie, że się pochwalę ![]() Zabieram nawet do salonu męża z aparatem ![]() Przy okazji wstawię te 2, które już mam przez tyle lat nie mam ani jednego zdjęcia tych tatuaży
Z wierzchu anioł, w oczach diabeł ![]() Edytowane przez Dotka81 Czas edycji: 2009-03-18 o 13:27 |
|
|
|
#1522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() link -> http://www.ultratattoo.eu/index.php?...l&count=651587
|
|
|
#1523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo cały czas szukam kogoś, kto byłby w stanie poprawić jeden z moich tatuaży, który niestety wygląda jak kalkomania, bo ma okropne, jednolite tło. A można było tak pięknie operować cieniem...
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ chce z kolei takiego pająka 3D jak tu:
http://www.maxior.pl/film/111823/Tatuaze_3D 00:49 Myślę, że Damian by sobie poradził. A co do Twojego tatuażu, Bea, właśnie dlatego obawiam się tatuować, bo mogę trafić na jakiegoś partacza. We Wro Damian doradzi jak i gdzie, co będzie najlepsze - profesjonalizm. Gdybyś więc znalazła czas, by się do niego wybrać, to na pewno nie pożałujesz
Edytowane przez Ogryzia Czas edycji: 2009-03-19 o 08:33 |
|
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
Sęk w tym, że ja tatuażu nie robiłam u partacza, że powstał w profesjonalnym studiu i że ta sama osoba robiła mi dwa poprzednie tatuaże, więc miałam do niej zaufanie. A jak teraz - po roku- byłam pokazać wygojony tatuaż to powiedziała, że wygląda świetnie
|
|
|
|
#1526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki za link - znów nabrałam ochoty na tatuaż Bardzo kobiecy, na boku, albo nad pachwiną
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
Tatuaż mam na łydce i chyba jest za duży, żeby go zakrywać.Patrz fotka: http://i472.photobucket.com/albums/r...6/IMG_3692.jpg
Ja za to mam ochotę zrobić coś na plecach ale cały czas szukam wzoru dlatego, że mam jeszcze jeden na łopatce i drugi na kości ogonowej.Trudno mi znaleźć wzór,by je połączyć.Ale pewnie coś wymyślę.
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie z przykryciem go może być problem
![]() Pokazywałaś nam już dwa pozostałe tatuaże?
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

bo cały czas szukam kogoś, kto byłby w stanie poprawić jeden z moich tatuaży, który niestety wygląda jak kalkomania, bo ma okropne, jednolite tło. A można było tak pięknie operować cieniem...