![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: volumex4 l'orela,sephory reservant,bourjois?!
A ja mam króciutkie rzęski, oj bidne takie, i l'oreala raczej bym nie polecała...nie tylko dlatego, że szybko wysycha..No i efekt też nie taki jak po Bourjois! Tego moge z czystym sercem polecić! Jak mi sie skończy Tallons Aguilles(te chude długie rzęski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
![]()
probowalam dzis hypnose i architekta ale na tusz takze ...wiadomo jutro ide sprobowac na czysto... a na tuszach to architekt ten nowy ma fajny b czarny głeboki kolor ale skleja i trzeba przeczesac ,lancoma nie skleja wogole a nakaładam kilka warstw a le malo pogrubia w przeciwienstwie do architekta........zostaja jeszcze bourjois volume:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
zaciekawil mnie bourjois volume
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Kasia a wypróbowałaś ten nowy w czarnym opakowaniu?? A jak ci się podobał efekt?? Mam prośbę jakbyś mogła to wypróbuj go na czyste rzęski dobrze?? Ja z tego starego nie byłam zadowolona ale jestem ciekawa czy ten nowy rzeczywiście jest lepszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
mi babka w douglasie powiedzila ze ten nowy od starego rozni sie tylko tym ze nowy ma bardzo intensywny czarny kolor i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
A na opakowaniu pisze że on ma jakąś ulepszoną formułę i myślałam że może coś zmienili na lepsze ale skoro nie to nie będę sobie nim głowy zawracać. W końcu masz już jakiś tusz który chcesz na pewno jutro wypróbować?? Może wypróbuj tej YSL Volume Efekt Faux Cils, nie wiem czy tak się pisze ale jest bardzo sławny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
heh nie przesadzajmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Kasia ale z czym nie przesadzajmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.