![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubiony teledysk
Nadiya- Signes !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Travis - Why does it always rain on me
gwen stefani - hollaback girl Muse - Time is running out, new born, muscle museum depeche mode - enjoy the silence (stara wersja z gostkiem w koronie na glowie i lezaczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście Ewunia Sonnet - i...r'n'b
![]() A tak naprawde,to całkiem spoko jest ten teledysk Bon Jovi co ten chłopak skacze z wieżowca(zapomniałam tytułu piosenki).Ostatnio fajny teledysk ma Missy Elliott z Ciarą("Lose control"). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
A,jeszcze ciekawy jest teledysk Placebo "Special needs"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]()
uwielbiam teledysk Georga Michaela "Freedom"...czarno biały, piekne modelki, cudnie się go ogląda
![]()
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jest jeszcze Chris Isaak i jego "Wicked Game".. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
i jeszcze "Sweetheart" Mariah Carey. Do dziś choruję na tą króciuteńką sukienkę bez pleców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ashanti "Foolish"... o tym, że chce ale nie potrafi odejść...
Aerosmith "I don't wanna miss a thing" w każdym razie z Armageddona... cudo Toni Braxton "Unbreak my heart" jak widziałam to pierwszy raz, to płakałam. To chyba te, które wzruszają mnie najbardziej... Z weselszych to będzie Britney Spears "Crazy"... =D Kelly Clarkson "Since U Been Gone" - bo taki bałagan zrobiłabym wielu ex-facetom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
![]()
lubię też oglądać teledyski do filmów typu "Robin Hood" i Brian Adams - Everything I do I do it for you
nawet z Titanica "my heart will go on" jest na tyle ok,ze nauczyłam się grac tej melodii na fortepian.... buziaczki ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]()
lubię też oglądać teledyski do filmów typu "Robin Hood" i Brian Adams - Everything I do I do it for you
nawet z Titanica "my heart will go on" jest na tyle ok,ze nauczyłam się grac tej melodii na fortepian....
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Robbie Williams "Angels" - mam do niego słabość, bardzo ładny wizualnie teledysk
![]() Aerosmith "Pink" - świetnie sie na nim bawię, super pomysł ![]() Bjork "Hunter" pierwszy raz jak go oglądałam to strasznie mnie wciągnął, byłam ciekawa co na końcu będzie ![]() Britney Spears "Toxic" piosenka nie dość, że wpada w ucho to ciekawy teledysk, inny od jej pozostałych Beyonce i Destiny's Child - wszystkie, uwielbiam ich tańce, stroje, wszystko ![]() Weird AL Yankovic - "Like a surgeon", "Amish Paradise" i "Eat it" i "Fat", kto widział ten wie ![]() Pink "There you go" lubie jej ostre kawałki ![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
- "Fighter" Christiny Aguilery - jak jej nie znoszę, tak ten teledysk mnie zahipnotyzował.
Ma w sobie coś ze świetnego i wiele razy wymienianego...: - "Frozen" Madonny. A może ktoś kojarzy...: - "Justify my love", też Madonny? To dopiero sesja! ![]() - "Hunter" Bjork - to trzeba zobaczyć. Niesamowity kawałek, niesamowity obraz. - "Smack my bitch up" the Prodigy - mocne i zaskakujące - "Digging in the dirt" Peter Gabriel - trudny wybór, ale ten spośród teledysków Petera podoba mi się najbardziej. - "Where the wild roses grow" Nick Cave & Kylie Minogue - kicz z pazurkiem - "Without You" Eminem'a - rewelacyjny przykład autoparodii ![]() - "Going Under" Evanescence - brrr... Ale takie hipnotyzujące "brr". - "Charile Big Potato" Skunk Anansie - patrz wyżej - "Aerials" System of a Down - takoż - "Zehn Kleine Jaegermeister" Die Toten Hosen. ![]() Podobnie jak Nan, lubię teledyski jako mini-filmy, mini-opowieści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Chemical brothers mają ciekawe teledyski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Wlasciwie to takim klipem ktory pamietam jest PEARL JAM - DO THE EVOLUTION, okrutnie mi sie on podoba, poza tym KORN - HERE TO STAY ze wzglwdu na oryginalna forme i LINKIN PARK - CRAWLING jezeli chodzi o kolory a konkretniej te niebieskie odcienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
the test - The chemical brothers(oszalalam na jego punkcie!!!!)
You're beautyful - James Blunt ...szczegolnie podoba mi sie tekst ale klip jest tez za..... ![]() the cranberries - i can't be with you ![]() chocolate - kylie minogue (ostatnio nie mam na niego nastroju ale jest super mega seksowny ![]() ![]() ![]() ![]() dopisze wiecej jak sobie przypomne ![]() Pozdra i polecam wszystkie te klipy warto obejrzec!!!!serio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Godzinami mogę się patrzeć ( i słuchać oczwiście)
Untitled (How Does It Feel) D'Angelo Dołącze zdjęcie z teledysku dla zachęty ![]() WARTO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Missy Elliott feat. Ciara - Lose control. To chyba nowy teledysk, ale bardzo mnie zaciekawił. Strasznie podoba mi się jak w nim tańczą, no i sposób w jaki go nakręcili.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Mi również bardzo przypadł do gustu
![]() ![]() ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() crazyslave, jest ogromna rozbieżność między Twoim nickiem i avatarem, a wymienionymi kawałkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Magda
|
bon jovi - always
eminem & dido - stan take that - babe jennifer lopez - my love don't cost a thing outcast - ms jackson robbie williams - angel, rock DJ wet wet wet - love is alla around extreme - more than words guns n roses - november rain richard marx - hazard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny GENIALNY - U.N.K.L.E.- RABBIT IN THE HEADLIGHTS (spiewa thom yorke) teledyski Nine Inch Nails teledyski aphex twin - zwlaszcza "come to daddy", "windowlicker", "rubber johnny" moby - in this world nick cave & pj harvey - henry lee - nakrecony zdaje sie jednym ciagiem (take - nie wiem, jak przetlumaczyc na polski - z jednego ujecia?) - emanuje z niego niesamowity erotyzm massive attack - unfinished sympathy teardrop wiekszosc bjork ![]() sigur ros, ten z dziecmi nick cave - into my arms bardzo tez lubie starsze teledyski alanis morisette ![]() ![]() na pewno cos pominelam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. kac? juz? toz to noc dopiero u was, myslalam, ze kac nad ranem...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze dorzuce fajny teledysk, moze kojarzycie - Blur - Coffee and TV o przygodach dzielnego kartonika na mleko ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.