|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odkryłam cudowny kosmetyk do prostowania włosów
Cytat:
nie nie utrawalam .. one sa w ogole suche itp jestam zla.. na dodatek sa zle obciete i nie chce sie dobrze prostowac :/ ale zobacze czy lakier pomoze ![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Ja sie skusiłam i kupiłam babyliss .No zapach to mi sie wogóle nie podoba ale to przeżyje bo wszystkie inne wymagania spełania w 100 % .Włosy po nim błyskawicznie sie prostują sa sypkie i lśniące- hot liss tylko przetłuszczal i po nim włosy wyglądały okropnie . Warto go wypróbowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Rozeznanie
|
a ten szampon loreala absolute repair ile kosztuje? bo ja uzywam drogeryjnych typu fructis, wlasciwie zawsze mialam problem z doborem szamponu profesjonalnego bo nie wiem ktory bedzie dobry a nie chce wyrzucic pieniedzy w bloto...
![]() |
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
ja tez uzywam co drugi dzien prostownnicy.uzywalam Susilk i jest do baniiii!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Przyczajenie
|
Ponieważ zajmujemy się sprzedażą profesjonalnych produktów do włosów, depilacji i opalania, służę poradą w tym temacie. Mogę również postarać się o dość duże rabaty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Przyczajenie
|
mam pytanie czy ktos moze wie gdzie mozna dostac ten preparat babyliss pro liss w angli poniewaz nie moge go nigdzie znalezc a bardzo mi na nim zalezy dziekuje za pomoc z gory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Przyczajenie
|
Dot.: tanie kosmetyki do prostowania włosów prostownicą
Ja obecnie uzywam fluidu prostujacego od Joaanyy. I powiem ze spisuje sie calkiem calkiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
ja też się chyba skuszę na całą serie babyliss pro
![]() ![]()
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
karaa86
ja jestem baardzo zadowolona z tej serii i lubie jak ludzie komplementują mi włosie ![]() kurcze..nie moge zalaczyc fot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Zainspirowana licznymi tutaj opiniami, dotyczącymi owego cudnego kosmetyku Babyliss pro liss, postanowilam uszczuplić moje konto i zamowilam sobie ten spray z allegro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja 2 miesiące temu kupiłam cały komplet. S pray jest niezły, niestety okazał się nieszczelny i przy potrząsaniu (co jest konieczne) wylewał się. Całe szczęście, że miałam inną butelkę z atomizerem i mogłam go przelać. A z szamponu i odżywki wcale nie jestem zadowolona - są malo wydajne, włosy po odzywce nie są wygładzone, kiepsko się rozczesują. Ale to jeszcze nic, bo właśnie dostałam strasznego łupieżu i to od tych kosmetyków, bo nic innego nie uzywam. A jestem osoba, ktora NIGDY nie miała łupieżu. Wiec szamponu i odzywki stanowczo nie polecam, a spray jest fajny, o ile traficie na dobra butelkę. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mniej jednak dla mnie ta seria jest cudowna i jestem z niej bardzo zadowolona! Przykro mi, że Ty mialas z nia takie przeboje ![]() A to moje wloski ![]() wlosie1.JPG wlosie2.JPG |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
Kosmetico to ile musialabym zaplacic za cala serie babyliss?? jezeli zamawialabym u Ciebie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Przyczajenie
|
Dot.: coś wspomagajęcego prostowanie włosów
a co polecia do stosowania na sucho?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
Dot.: preparaty wspomagające prostowanie:)
jest może osoba która stosowała ten 2fazowy program welli do prostowania? myslicie ze warto go nabyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
BAN stały
|
ja sie przymierzam do zakupu ,chlopak powiedzial ze mi sprezentuje na walentynki mam do wyobru sam spray plus super blyszczyk z revlona albo cala serie babyliss pro liss
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
Czytajac tyle dobrych opinii o babylissie skusilam sie na niego, poniewaz juz probowalam wiele tu wymienianych kosmetykow(hot liss, kallos do prostowania, kallos olejek do zniszczonych albo jedwab, joanna) z roznymi skutkami, lecz nie bylam zadowolona do konca.
WNIOSKI: Stwierdzam ze zawiodlam sie na nim. Rano umylam wlosy i najpierw nalozylam do prostowania odzywke z kallosa wysuszylam (strumieniem na dol zeby byly bardziej proste) i prostowalam z uzyciem babylissa i pojechalam do szkoly. Jeszcze troszke chodzilam po sklepach a byla wilgoc i w sumie wszyscy zauwazyli moje prostowane wlosy(bo zawsze do szkoly mam krecone-normalnie mam siano puszyste ale krece po myciu-moja codzienna fryzka)ale nie mega proste tylko pokrecone lekko przez wilgoc na dworze. Nie wiem juz sama czy ja mam takie tragiczne wlosy, sprobuje z jedwabiem (jak kupie) prostowac to moze pomoze. Mialam kiedys olejek (nie wiem czy nie jedwab)z Kallosa i gorsza-starsza-prostownice i nawet na wilgoci czasami sie nie skrecaly;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
moze Twoje wlosy sa po prostu suche i dlatego nie chca sie trzymac? a olejek kallosa je nawilza (bo takie jego zadanie) i w zwiazku z tym sa dluzej proste? ja jak mialam suche siano to tez za chiny nie chcialo sie wyprostowac! dopiero jak scielam sianowate koncowki to teraz jako-tako fryz sie trzyma
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() lotion z kallosa czyli rozumeim ze cos do psikania??tego jeszcze nie mialam, jak to wyglada?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie zamówilam spray babyliss i jedwab CHI.. dla mojeje przyjacióki tez z okazji ur. mam nadzieje ze bedziemy zadowolone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
BAN stały
|
ja tez zamowilam jak tylko przyjdzie dam znać ,a jednak zdecydowalam sie na sm spray -nie cala serie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Przyczajenie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
Ja uważam,że dobrym zestawem do prostowania są kosmetyki:
szampon loreala nutrileum odżywka płynny jedwab gliss kura jedwab farouka Działa na puszące się, nawet kręcące się włosy.Oczywiście razem z dobrą prostownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Rozeznanie
|
hot liss jest straszny obciaza wlosy i jszcze trudniej jest je wyprostowac :P
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
a ten spray dlugo trzyma? bo ja z kolei prostuje jedynie grzywke , ale kiedy wyjde na wilgotne powietrze ona od razu sie skreca co mnnie strasznie denerwuje
![]()
![]() |
#387 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny rozejrzyjcie sie po swojej okolicy i postaracje sie zorientowac gdzie jest blisko Was hurtownia fryzjerska bardzo czesto mozna tam kuowac detalicznie.. ja taki spray babyLissa kupilam za 34 zl chyba....
![]() a jedwab CHI za 6,5 zl .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
Hello, pozwólcie, że się wtrącę.
Na początek dokopię Hot Liss Loreala. Wygladza włosy, pachnie znośnie, łatwo sie po nim rozczesują, ale jeśli chodzi o prostowanie to żadna rewelacja. Na drugi dzień włosy sa tłuste, jeśli ktoś lubi myć i prostować codziennie to może mu podpasuje. ![]() Te wszystkie jedwabie Biosilki to też nie dla mnie. Moje włosy są suche i zniszczone, na wierzchu są proste i cienkie, pod spodem kręcone i grube, puszą sie okropnie i w ogóle cierpię przez nie na depresję. W dodatku czeka mnie farbowanie. ![]() Ktoś pytał, gdzie w UK kupic ten spray Babyliss. Ja intensywnie szukam w internecie, jest tu wszystko tej firmy, ale tego jeszcze nie znalazłam. Może komuś się udało? Jeśli chodzi o tego producenta mam suszarkę, taka jak reklamowana w tv Rowenta Lissima, tylko że Babyliss. Jest w połowie rewelacyjna, dlatego, że pierwszy raz udało mi sie rozprostowac w domu moje kręcone od spodu włosy. Ale poza tym efekt jest średnio trwały i wygląda raczej jak włosy prostowane na szczotce. Myslę, że gdyby potraktowac je jeszcze prostownica byloby lepiej, jajk u fryzjera. ale chyba po to wymyślili te suszarke, żeby juz niczego więcej nie uzywać. Jak sądzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
BAN stały
|
no własnie ja tez jestem nowa nabywczynia tego kosmetyku i nie bardzo wiem jak go uzywac po wysuszeniu wlosow suszarka naniesc i odrazu prostowac?czy poczekac az spray wyschnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
witam właśnie wczoraj zamówiłam cały zestaw szampon odżywkę i spray
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.