|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Testery a perfumy
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Tester nawet łatwiej podrobić
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Testery Perfum! Czy się opłaca ???
Cytat:
Po drugie sa perfumy, które korków nie mają z założenia np złoty walec Armaniego albo Si Lolita.I wtedy tester już naprawdę niczym się od oryginalnej wersji nie różni.No jedynie brakiem ozdobnego kartonika.I wsio. Przyznaję, że ja też wolę flakon z korkiem i nie chodzi już tutaj o urode flakonu ale o ewentualny transport.Te z korkiem łatwiej wrzucić do torebki i nie bać się, o wypsikanie zawartości.Tylko jak pisałam wyżej testery czesto korki miewają i jesli mam do wyboru tester z tymże a zwykły produkt wybiorę raczej tester.Bo tańszy. A co ma zdrobić perfumeria internetowa?W niej nie przetestujesz zapachu.A jeśli perfumeria internetowa zamawia w hurtowni zapachy to i testery zapewne dostaje.Więc je sprzedaje bo trudno, żeby w imię, właściwie nie wiem czego, je trzymała bądź wywalała.
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Zawsze moze dodawać jako gratis, dla kogoś kto kupuje za większa sumę.
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no bez przesady .Moim zdaniem perfumerie nie dostaja tylu testerów, w większości myślę, że kupują jednak . Może na jakąś partię towaru dostają jeden ale sprzedają ich takie ilości, że nie wierzę, że po prostu dostają tyle .A poza tym jak doś jest "dostane" to dlaczego ma być oddane a nie sprzedane .
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
Czy testery też mogą być podrabiane?
Zastanawiam sięnad tym, czy jest sens skoro ludzie i tak w 95% przypadkach kupują produkt a nie tester. Jak z wiarygodnością perfumerii iperfumy.pl, bo chcę sobie kupić Lancome Hypnose Homme 75 ml, za nieco ponad 170 zł (przy normalnej cenie ca. 200 PLN)?? |
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego testery miałby być nie podrabiane? Toż to nawet łatwiej tester podrobić bo często gęsto nie mają one korka i kartonika. Kupuj na iperfumy śmiało, to sprawdzona perfumeria.
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
perfumerie nie mogą sprzedawać testerów które "dostały", nie mają f-ry zakupowej, nie mogą ich wprowadzić na stan a potem sprzedać. Pozatym dostać je mogą tylko od dystrybutora, a u dystrybutora zaopatrują się tylko desperaci którzy potem muszą wystawiać cenę taką jak sefora. Testery sprzedawane w perfumeriach internetowych zostały zakupione w hurtowniach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

, no bez przesady
.
. Może na jakąś partię towaru dostają jeden ale sprzedają ich takie ilości, że nie wierzę, że po prostu dostają tyle
.