Testery a perfumy - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 13:42   #181
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Dot.: Testery a perfumy

Cytat:
Napisane przez Ewa_Ch Pokaż wiadomość
zartujesz prawda?:OOO
Nie
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 18:42   #182
papug
Rozeznanie

Tester nawet łatwiej podrobić
papug jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 16:04   #183
kuki9
Zakorzenienie

Dot.: Testery Perfum! Czy się opłaca ???

Cytat:
Napisane przez aga378 Pokaż wiadomość
Czy testery się opłacają? Z ekonomicznego punktu widzenia pewnie tak. Ale ja nigdy ich nie kupuje. Dla mnie perfumy to całość. Zapach + flakon. Nie wyobrażam sobie aby na mojej półce z perfumami stały flakonik bez czapeczki. Wole troszkę luksusu rzadziej, niz namiastkę częściej.
Po pierwsze są testery, które wyglądają jak regularne flakony.Ostatnio kupowałam Juicy couture i Wish.Obydwa wyglądają jak normalne flakony, nic im nie brakuje, korki tez mają.Ba, często napis tester jest po prostu zwykłą naklejką, którą można zdjąc bez uszczerbku dla urody flakonu.
Po drugie sa perfumy, które korków nie mają z założenia np złoty walec Armaniego albo Si Lolita.I wtedy tester już naprawdę niczym się od oryginalnej wersji nie różni.No jedynie brakiem ozdobnego kartonika.I wsio.

Przyznaję, że ja też wolę flakon z korkiem i nie chodzi już tutaj o urode flakonu ale o ewentualny transport.Te z korkiem łatwiej wrzucić do torebki i nie bać się, o wypsikanie zawartości.Tylko jak pisałam wyżej testery czesto korki miewają i jesli mam do wyboru tester z tymże a zwykły produkt wybiorę raczej tester.Bo tańszy.

Cytat:
Napisane przez aga378 Pokaż wiadomość
A tak poza tym uważam, że testery są do testowania w perfumeriach, a nie do sprzedaży. Moim zdaniem to nie fair. Są to rzeczy nie na sprzedaż. Powinny być dostępne w perfumeri do testowania jak sama nazwa wskazuje. ( tak samo nie nawidzę handlu próbkami).
A co ma zdrobić perfumeria internetowa?W niej nie przetestujesz zapachu.A jeśli perfumeria internetowa zamawia w hurtowni zapachy to i testery zapewne dostaje.Więc je sprzedaje bo trudno, żeby w imię, właściwie nie wiem czego, je trzymała bądź wywalała.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 10:45   #184
dor1980
Przyczajenie

Zawsze moze dodawać jako gratis, dla kogoś kto kupuje za większa sumę.
dor1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 11:24   #185
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1980 Pokaż wiadomość
Zawsze moze dodawać jako gratis, dla kogoś kto kupuje za większa sumę.
Taaaa, razem z innymi gratisowymi produktami , no bez przesady .
Moim zdaniem perfumerie nie dostaja tylu testerów, w większości myślę, że kupują jednak . Może na jakąś partię towaru dostają jeden ale sprzedają ich takie ilości, że nie wierzę, że po prostu dostają tyle .
A poza tym jak doś jest "dostane" to dlaczego ma być oddane a nie sprzedane .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 12:36   #186
Apatura Iris
Przyczajenie

Czy testery też mogą być podrabiane?
Zastanawiam sięnad tym, czy jest sens skoro ludzie i tak w 95% przypadkach kupują produkt a nie tester.
Jak z wiarygodnością perfumerii iperfumy.pl, bo chcę sobie kupić Lancome Hypnose Homme 75 ml, za nieco ponad 170 zł (przy normalnej cenie ca. 200 PLN)??
Apatura Iris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-14, 12:44   #187
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apatura Iris Pokaż wiadomość
Czy testery też mogą być podrabiane?
Zastanawiam sięnad tym, czy jest sens skoro ludzie i tak w 95% przypadkach kupują produkt a nie tester.
Jak z wiarygodnością perfumerii iperfumy.pl, bo chcę sobie kupić Lancome Hypnose Homme 75 ml, za nieco ponad 170 zł (przy normalnej cenie ca. 200 PLN)??

A dlaczego testery miałby być nie podrabiane? Toż to nawet łatwiej tester podrobić bo często gęsto nie mają one korka i kartonika.

Kupuj na iperfumy śmiało, to sprawdzona perfumeria.

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 17:18   #188
zapaszek
Przyczajenie

perfumerie nie mogą sprzedawać testerów które "dostały", nie mają f-ry zakupowej, nie mogą ich wprowadzić na stan a potem sprzedać. Pozatym dostać je mogą tylko od dystrybutora, a u dystrybutora zaopatrują się tylko desperaci którzy potem muszą wystawiać cenę taką jak sefora. Testery sprzedawane w perfumeriach internetowych zostały zakupione w hurtowniach
zapaszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości