|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Testery a perfumy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Tester nawet łatwiej podrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Testery Perfum! Czy się opłaca ???
Cytat:
Po drugie sa perfumy, które korków nie mają z założenia np złoty walec Armaniego albo Si Lolita.I wtedy tester już naprawdę niczym się od oryginalnej wersji nie różni.No jedynie brakiem ozdobnego kartonika.I wsio. Przyznaję, że ja też wolę flakon z korkiem i nie chodzi już tutaj o urode flakonu ale o ewentualny transport.Te z korkiem łatwiej wrzucić do torebki i nie bać się, o wypsikanie zawartości.Tylko jak pisałam wyżej testery czesto korki miewają i jesli mam do wyboru tester z tymże a zwykły produkt wybiorę raczej tester.Bo tańszy. A co ma zdrobić perfumeria internetowa?W niej nie przetestujesz zapachu.A jeśli perfumeria internetowa zamawia w hurtowni zapachy to i testery zapewne dostaje.Więc je sprzedaje bo trudno, żeby w imię, właściwie nie wiem czego, je trzymała bądź wywalała.
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Zawsze moze dodawać jako gratis, dla kogoś kto kupuje za większa sumę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem perfumerie nie dostaja tylu testerów, w większości myślę, że kupują jednak ![]() ![]() A poza tym jak doś jest "dostane" to dlaczego ma być oddane a nie sprzedane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Czy testery też mogą być podrabiane?
Zastanawiam sięnad tym, czy jest sens skoro ludzie i tak w 95% przypadkach kupują produkt a nie tester. Jak z wiarygodnością perfumerii iperfumy.pl, bo chcę sobie kupić Lancome Hypnose Homme 75 ml, za nieco ponad 170 zł (przy normalnej cenie ca. 200 PLN)?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego testery miałby być nie podrabiane? Toż to nawet łatwiej tester podrobić bo często gęsto nie mają one korka i kartonika. Kupuj na iperfumy śmiało, to sprawdzona perfumeria.
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
perfumerie nie mogą sprzedawać testerów które "dostały", nie mają f-ry zakupowej, nie mogą ich wprowadzić na stan a potem sprzedać. Pozatym dostać je mogą tylko od dystrybutora, a u dystrybutora zaopatrują się tylko desperaci którzy potem muszą wystawiać cenę taką jak sefora. Testery sprzedawane w perfumeriach internetowych zostały zakupione w hurtowniach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.