![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sprawy krótko mówiąc ... kiblowe
właśnie oglądałam skoki w TVP i jak Adaś zjeżdzał po rozbiegu to sie roześmiałam, bo mi sie watek przypomnial... haha....
![]() a sezon skokowy dopiero sie zaczął ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
sikać do butelki? ale było by jak by .. utknął.
ciekawe jakie by miał wyjaśnienie gdyby szukał pomocy...
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak podobno plastik się szybko topi pod wpływem ognia ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
do publicznych klopów nie chodzę,wolę przynieść do domu.
![]() Żeby się wysikać potrzebuję z pół godziny poza domem,na Małysza nie mogę się utrzymać,denerwują mnie trzęsące się nogi i ta dziwna pozycja,więc rezygnuję.A jak się tak koncentruję na tym małyszu,to siki nie lecą,w takiej pozycji też obsikać się łatwo można.Pozostaje więc ścielenie papieru i dodatkowo siadanie na spodnie.Ale w publicznej nie byłam dobry rok. Pamiętam sytuację z 1 klasy podstawówki-wchodzę do jednego kibla-kupa,wchodze do drugiego-kupa,w trzecim tez kupa,a ja w śmiech i już mi się siku odechciało ![]()
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Aj, na łonie natury nie lubię, bo zawsze się obsikam, albo mi spłynie co nieco w strone butów i potem robię gimnastykę z gołym tyłkiem, żeby się nie obszczać
![]() "Na małysza" - dopracowane do perfekcji, tak sikać mogę zawsze i wszędzie ![]() W życiu nie usiadłabym na klapę w miejscach publicznych, a fuj! Jednak wszędzie dobrze, ale na własnej porcelance najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię piblicznych toalet... bleh! Masakra! Korzystam jak już NAPRAWDĘ muszę :|
Mnie zawsze przerażają te stare zasuwki zawsze się boję, że się zatrzasnę :|
![]() |
#99 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() I tak czytam sobie te wszystkie "opisy", śmiejąc się w głos ze łzami w oczach ![]() ![]() To się nazywa małyszomania ![]() Pokochałam ten wątek ![]() ![]()
![]() |
#101 |
BAN stały
|
może trochę nie na temat...
mój TŻ od 10 roku życia mieszkal w internatach i akademikach..., kiedy zamieszkaliśmy razem, ( i tak nie wiem, gdzie on się z tą niewiedzą uchował), był zdziwiony,jak zobaczył , że ja myję klopik "Nie myślałem, że to trzeba myć", kiedy wytłumaczyłam mu, że jadnak trzeba i że wszyscy to robią, - on mi na to " no wiesz, ja bym nie mógł, ja bym się jednak brzydził".... od tego czasu minęło z 15 lat, a on... nadal się brzydzi...., ja niestety myję, bo brzydzę się brudnych kibelków..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Co do kibelków. Byłam sobie w multikinie a tam na ścianie w kabinach są skrypty z Shaekspeare in Love. Bardzo fajny pomysł. Aczkolwiek w ubikacji dla dam nieco niepraktyczny. Bo niby jak ja to mam cztac siedzac na klopie/ na małysza lub jak mam sikac czytajac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
Sikanie w toaletach publicznych to pikuś,a co dopiero to drugie.
![]() Słyszałam,że dobry rolnik do domu gnój dowiezie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Z toalet publicznych korzystam,aczkolwiek musza byc w miare czyste.
Nie zapomne nigdy toalety na stacji benzynowej w Niemczech. Wieeelka,czysta,biale kafelki,wypolerowane lustra i w tym wszystkim okolo 8/10 toalet. Takiej traumy przy sikaniu chyba nigdy w zyciu nie przezylam. Cisza ... a moje "siurki" w tej wielkiej toalecie rozeszly sie conajniej jak spadajacy wodospad niagara. Dobrze,ze mnie brzuchol nie bolal ... ![]() Mimo iz korzystanie z toalety jest jak najbardziej normalne to dla mnie sytuacja odrobine krepujaca ... w takich przybytkach powinni puszczac jakas muzyke,aby zagluszyc co niektóre odglosy - mniej lub te jeszcze bardziej mniej przyjemne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Oj, cóż za wątek!
![]() Jak wchodzę do jakiejś publicznej toalety, to najpierw robię rozeznanie. Mam wrażenie, że są kamery, więc najpierw się rozglądam wokół ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
mój TŻ miał kiedyśwątpliwą przyjemność podsłuchać przypadkiem jak kolega jednocześnie hmmm jak to powiedzeć ....no robił to drugie i rozmawiał przez telefon a wrażenia słuchowe były mniej więcej takie: "no i wiesz....chlup.....jutro ci to pod......chlup....rzucę.. ..chlup, o piątej tak...siiiii......a wiesz przypomniało mi się...siiii, że .....chlup...." Mój mąż prawie padł.. tak szybko jak tylko mógł opuścił toaletę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() umarłam ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Z racji tego, że sikanie w miejscu publicznym mam zapewnione tylko w szkole, więc wypowiem się na tym tle
![]() Jakoś nigdy nie miałam z tym problemów. Przed zamknięciem się sprawdzanie, czy aby na pewno zamek działa, obkładanie deski papierem toaletowym, rozglądanie się po kabinie, czy ktoś przypadkiem nie zostawił niedopałka papierosa i wio ![]() Ale po ostatniej akcji w kabinie uznałam, że nigdy więcej nie skorzystam z szkolnej łazienki ![]() Wchodzę, jakby nigdy nic, idę w kierunku kabin, sprawdzam zamek pierwszej, działa, ale drzwi nie chcą się domknąć(interesująca sytuacja ![]() ![]() ![]() Szczerze, to nie życzę nikomu takiej sytuacji. Później tak mnie prawy pośladek bolał, że łolaboga, a klasa nie mogła wyrobić ze śmiechu ![]() Tak więc powtarzam jeszcze raz, nigdy więcej nie skorzystam ze szkolnych łazienek, choćby mi siki uszami wychodziły ![]()
![]() |
#109 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() "Pod wpływem ognia"... ![]() Cytat:
![]() A właśnie, po co w przymierzalniach są kamery nad kabinką? ![]() No przecież jak włażę do przymierzalni to pracownik sklepu widzi ile rzeczy wnoszę i ile wynoszę... ![]() ![]() No dobra miało być o preferencjach taoletowych. ![]() Z obcych muszli kożystam jedynie jak mnie baaardzo przyciśnie i mam obawę, że zanim dotrę do domu to się posikam po nogach. ![]() ![]() Ale jak już muszę to robię rekonesans i sprawdzam co i jak, tzn czy jest czysto, czy zamki działają, czy jest papier, mydło, woda w kranie (kiedyś nie było ![]() Pozycji na Małysza nie lubię i zawsze obkładam klapę papierem, husteczkami lub jak są nakładkami na klapę. I w ogóle to staram się sikać najciszej jak umiem, i przez to zajmuje mi to więcej czasu niż powinno... ![]() ![]() I w ogóle to strasznie krępujące tak sikać przy obcych ludziach.... ![]() Aaaaaa i kiedyś wlazł mi do kabiny 4 letni Murzynek. ![]() Super solidne to zamki były jak je 4 letnie dziecko otworzyło. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Maro no co
![]() ![]() ![]() tez sie rozgladam za kamerami. a wiecie, ze ja rzadko cokolwiek przymeiram ![]() ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
to co napiszę to nie będzie śmieszne,ale ja mam problem ogrooomny z załatwianiem się u mojego chłopaka, jak jestem tam gdzieś ze 2 dni to przecież nieuniknione, a te ścianki w blokach takie cienkie strasznie!!
![]() stresuje mnieto bo mam wrażenie że on dokładnie wie co ja tam robie tak jakby drzwi w ogóle nie było.. bo słychać tam wszystko każdy szelest ![]() to pewnie tylko ja jestem tylko taka nienormalna, ale naprawde mnie to denerwuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zadomowienie
|
Że też dopiero teraz trafiam na taki wątek
![]() Cytat:
![]() Wprawdzie x lat temu, ale i tak pół urzędu sie zleciało i ktoś pobiegł po drabinkę, żeby wejść i mnie otworzyć. Mała byłam. Cytat:
A tak na marginesie - byłam w Bułgarii w naprawdę ekstra knajpach, wchodzę do kibelka a tam co? Tylko opcja "dla narciarzy", czyli dziura w podłodze ![]() Cytat:
![]() Z rzeczoną "dwójką" mam tak samo. Do tego stopnia, że gdziekolwiek wyjeżdżam na dłużej, ileś tam dni trwa, zanim moja szanowna ![]() Cytat:
![]() Też tak mam, jak wiem, że ktoś jest w innej kabince. Echhh.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Ale temat pociągnął długą dyskusję
![]() Nie lubię lasów, publicznych toalet, dzikich wychodków i wszelkiego innego paskudztwa, co służy do oddawania potrzeb. Sikanie po ściankach w pełni uzasadnione, co mają inni wiedzieć, co ja robię?! ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Publiczne toalety
![]() W podstawówce toaletę zaliczyłam dosłownie kilka razy, bo i lekcji mało było, to sie jakoś wytrzymało, a toalety bez zamknięcia, bez niczego to ja sram na takie coś ![]() ![]() ![]() Gimnazjum/liceum tu musiałam opracować do perfekcji technike "na małysza" z jednoczesnym trzymaniem klamki...o papierze można było również pomarzyć, dlatego tez wrećz UWIELBIAM sikać u mnie na uczelni. Nie powiem co do kibelków to francja-elegancja, w każdym papier, mydełko, osusacze dłoni i najważniejsze - zamknięcia. Nieraz mam schizy z zamknięciem, ale najczęściej wynikają z kręcenia zamknięciem nie w ta strone co trzeba - tu nadchodzi panika...się zatrzasłam, ale jednak nie ![]() W "czarną dziurę" też miałam okazję kiedyś sikać...i również dookoła błysk i w ogóle, otwieram kabinę a tu taka locha ![]() Na łonie natury nie lubie...raz, ze mam schize, ze ktoś ujrzy me 4 litery, dwa, ze od dziecka mam schize że poleci po kostkach...nie dzięki wolę na stacji ![]() Co nie zmienia faktu, ze grubsze sprawy tylko w domu ![]() A dodam jeszcze, że jak sikam "wśród swoich za ścianą" czyli np. grupowe wyjście do toalety w przerwie między zajęciami, to bez krępacji głośny sik, ale tak to staram sie pościankach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
MAM TAK SAMO!!!!!!! ziz kolejny dowod na nasze podobienstwo ![]() nie lubie przymierzac i kupuje na oko ![]() najczesciej zle wygladam w przymierzalniach i nie chce sie zdolowac i odlozyc produktu ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od tamtej pory meirze co musze: spodnie i kurtki ![]() ![]() Afra ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie dzisiaj zobaczylam sie w lustrze w przymierzalni i doooool :P
ale w sumie.. dzisiaj to nie tylko wina lustra ino moja osoba, ktora dzisiaj jest pas-kud-na ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zauwazylyscie, ze w neiktorych toaletach tez jest takie do tylka oswietlenie? ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
oswietlenie do tylka?
![]() nieeeeeeeee slyszalam ![]()
![]() |
#120 |
BAN stały
|
a ja tam wszystko muszę mierzyć
![]() ![]() Afrucha nie krzań gupot, ślicznaś laska ![]() ![]() ![]() eee czy mi się wydaje czy to kolejny OT?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.