![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Modne torebki
a mi ta pierwsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Hej!
Dzieki za opinie ![]() Cieszę się, że się podoba. Mój nowy nabytek stoi sobie centralnie na półce w pokoju (z metką) i z każdym dniem jestem coraz bardziej do torby przekonana. Chyba już jej nie zwrócę... (hmm w każdym razie mam czas do jutra ![]() Kolor mocca Cena 129,99 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Rozeznanie
|
co myslicie o tej torebce?? jest z prawdziwej krokodylej skóry bardzo dobrze wykonana, mama przywiozła ja z Niemiec i zastanawiam sie czy nie nosic bo mi sie nawet podoba chcialabym wiedziec co myslicie
![]()
#4324 |
Zadomowienie
|
ja osobiście to nie przepadam za takiego typu torbami, ale jesli Ci się podoba to chyba nie masz się nad czy zastanawiać
![]()
#4325 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
to ja jjestem chyba jakas slepa bo nic ciekawego z prawdziwej skorki nie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zadomowienie
|
oj z prawdziwej to chyba faktycznie ciezko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Paulina1988 torebka na prawdę bardzo ładna, myślę, ze możesz ją nosić do strojów bardziej "na luzie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Przyczajenie
|
dziewczyny
czytam i widze, że tu wiele ekspertek w temacie modnych torebek wiec czekam na opinie, to ma byc prezent dla kumpeli, ktora nie lubi masówki i wlasciwie wszystkie jej torebki to pojedyncze egzemplarze |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A teraz moja prośba do Was: Co myślicie o tej torbie? Właśnie ją licytuję na allegro. A może któraś z Was widziała ją w sklepie solar i wie jaka jest jej cena? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=309577070 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Raczkowanie
|
czuczi19
jakie wymiary ma ta torebka? Ogólnie mi się podoba i rzeczywiście jest oryginalna,ale czy mieści np.A4 czy to raczej mała torebka?
kiedy patrzysz na wszechświat i myślisz: "A co ze mną?". I możesz usłyszeć, jak wszechświat odpowiada: "No a co z tobą?". Przede wszystkim rób to, co jest najlepsze dla ciebie. Dzięki temu życie bedzie o niebo łatwiejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zadomowienie
|
A ja jak nie cierpię DJ, to zakupiłam aż dwie
![]() ![]() ![]()
#4337 |
Przyczajenie
|
wymiary: szer. 38cm, wys. 36cm wiec calkiem spora
niestety troche sie spóznilam i juz sprzedana ehh ale jest pare fajnych jeszcze na tej stronce wiec cos pewnie wybiore dzieki za opinie pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Przyczajenie
|
fajny ten zloty maluch slodziak
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
dzięki, czuczi
![]() ![]()
![]() |
#4340 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny za komentarze
![]() raczej bede jej uzywac ![]() ![]()
#4341 |
Rozeznanie
|
zauważyłam, że sporo wizażanek kupuje te torebeczki
![]() http://allegro.pl/item305748928_atmo...lancuszek.html chciałam zapytać czy one są teraz bardzo modne czy cosik? ![]()
#4342 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoras moze te torebke?
http://allegro.pl/item306179730_kufe...ry_.html#photo lub http://allegro.pl/item310341780_poje..._2_kolory.html ?? zastanawiam sie czy nie kupic, podoba mi sie ta 1. Poza tym mysle nad http://allegro.pl/item307741925_tore...ktura_vat.html tylko czerwoną ale nei wiem czy juz nie jest zabardzo "przezyta":P Co sadzicie? Skórzanych znalezc nie moge to szukam teraz po zwyklych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o Spy Bag - to są zimowe wzory. Są już dużo fajniejsze (według mnie), wiosenne modele - żółte, zielone, biało-granatowe.
![]() |
#4345 |
Raczkowanie
|
Ostatnio w szkole widziałam pewną torbę, nie pomyślałam o tym, żeby zapytać właścicielki, skąd ją ma. Mam nadzieję, że jeszcze ją zobaczę i będę miała okazję to zrobić, ale jeżeli mi się to nie uda, to muszę jakieś poszukiwania rozpocząć
![]() Torba była brązowa, dosyć duża. Znak charakterystyczny to na pewno naszyte indyjskie słonie. Ogólnie sprawiała wrażenie dosyć ciemnej. Te słonie mnie urzekły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Przyczajenie
|
a co sadzicie o filcowych torebkach, czy któraś z was ma taką,
pierwszy raz takie spotkalam i chyba sobie kupie ehh korci mnie TOREBEK NIGDY DOSC !!!!!! hehe pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Przyczajenie
|
mam ten perłowy szyk hehe dostalam w prezencie i z szykiem hmmm nie wiele ma to wspolnego, nie przypadla mi do gustu, nie wiem jak to określic ale ta "skóra" jest jakas taka tandetna
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1. jeżeli w ciemnej wersji wykończenia są ciemnobrązowe to wzięłabym ciemną 2. jeżeli w ciemnej wersji wykończenia są czarne (sorry, ze zdjęcia trudno zgadnąć) to wzięłabym jasną, bo nie lubię zestawienia brąz-czarny ![]()
![]() |
#4349 |
Rozeznanie
|
świeża jestem na ty wątku, ale jak dobrze rozumiem radzimy tu sobie i pokazujemy upolowane sztuki
![]() korzystając z ebay i znajomości włoskiego stałam się właścicielką bosko granatowej torebki marki furla i to nie wydając na nią tysiąców okrutnych, tak się ucieszyłam, że udało mi się ją upolować, że koniecznie chciałam ją Wam pokazać ![]() furla_s.jpg
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() a co wy na to dziewczyny, siedzę tak sobie na allegro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item311152281_...ka_damska.html Co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.