Modne torebki - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-07, 10:39   #121
*majka*
Zakorzenienie

Dot.: Modne torebki

Ja tez chce taka Sliczna jest
Stary 2006-03-07, 13:53   #122
bejbe990
Rozeznanie

GG do bejbe990
Smile Dot.: Modne torebki

Cytat:
Napisane przez *majka*
Ja tez chce taka Sliczna jest
i ja tez heh, wie moze ktos juz ile ona kosztuje wysłałam kumpele do croppa zeby zobaczyła ale nie widziała tej torby niestety
bejbe990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 14:25   #123
allicjaa
Zakorzenienie

Ta jasna jest ładna

Mnie osobiście jeszcze podobają się takie :

Tylko nie wiem nawet gdzie szukać A bardzo mi się podobają.

I ta blado turkusowa (?) jest całkiem fajna. Tylko może kolorek gdyby był inny, ciemna zieleń np. I ma niezbyt ładną klamrę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba.jpg (27,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torba - zielona.jpg (29,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wittchen.jpg (86,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klmra.jpg (114,0 KB, 9 załadowań)
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 14:36   #124
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
Mnie osobiście jeszcze podobają się takie :Tylko nie wiem nawet gdzie szukać A bardzo mi się podobają.
Ta zielona jest raczej z USA
Wklejam link http://stores.ebay.com/echarms-boutique
Stary 2006-03-07, 15:04   #125
ewelina_k
Rozeznanie

Mi ostatnio wpdały w oko takie modele torebek: Co myślicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tor bez.jpg (61,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tor róz.jpg (47,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka.jpg (59,1 KB, 30 załadowań)
ewelina_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 15:32   #126
allicjaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka*
Ta zielona jest raczej z USA
Wklejam link http://stores.ebay.com/echarms-boutique
Dziękuję

Ta jest spełnieniem moich marzeń ! Może ciutkę za duża, ale teraz takiej szukam, dokładnie ten fason Mam dość już tych na ramię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg redmessenger1.jpg (33,0 KB, 117 załadowań)
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 15:33   #127
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelina_k
Mi ostatnio wpdały w oko takie modele torebek: Co myślicie??
Też świetne Przeglądałam aukcje tego Allegrowicza, ale jakoś mi w oko nie wpadły albo na miniaturce nie prezentowały się zbyt korzystnie. A teraz widzę, że fajne są A za ile taka przyjemność?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-07, 15:39   #128
ewelina_k
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Też świetne Przeglądałam aukcje tego Allegrowicza, ale jakoś mi w oko nie wpadły albo na miniaturce nie prezentowały się zbyt korzystnie. A teraz widzę, że fajne są A za ile taka przyjemność?
Wykonana jest z naturalnej skóry zamszowej, a jej cena to 59 zł wiec mysłe ze droga nie jest tym bardziej ze czasem zwykły "szmaciak" tyle kosztuje
Stary 2006-03-07, 16:02   #129
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelina_k
Wykonana jest z naturalnej skóry zamszowej, a jej cena to 59 zł wiec mysłe ze droga nie jest tym bardziej ze czasem zwykły "szmaciak" tyle kosztuje
Ano cena korzystna Tylko w przypadku zamszaków ja się zawsze obawiam tego, że szybko się zniszczy - wyświechta, ubrudzi
Stary 2006-03-07, 16:08   #130
cosma
Zakorzenienie

Wiecie to niewarygodne,ale ja w ciągu zaledwie pół roku kupiłam 5 terebek,a lada dzień nabędę kolejną.
Dzisiaj w GC kupiłam maleńką torebkę na ramię na cienkim paseczku w kolorze intensywnej zieleni.Torebeczka jest ze skóry.Jest firmy batycki,nie mogę nigdzie jej znaleźć w necie.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 16:09   #131
ewelina_k
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Ano cena korzystna Tylko w przypadku zamszaków ja się zawsze obawiam tego, że szybko się zniszczy - wyświechta, ubrudzi
Ja swego czasu tez sie tego obawiałam ale moja kumpela ma torebkę zamszowa. Bardzo sobie chwali mimo że nie dba o nią w zaden szczególny sposób i mimo ze ma juz to wyglada super. Dlatego tez ja bardziej zastanawiam sie jak taka (dość duża) torebka bedzie sie prezentowała na "mnie"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-07, 16:14   #132
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelina_k
Ja swego czasu tez sie tego obawiałam ale moja kumpela ma torebkę zamszowa. Bardzo sobie chwali mimo że nie dba o nią w zaden szczególny sposób i mimo ze ma juz to wyglada super. Dlatego tez ja bardziej zastanawiam sie jak taka (dość duża) torebka bedzie sie prezentowała na "mnie"
To skoro tak, to nie pozostaje Ci nic innego, jak kupić i sprawdzić Ja bym ją brała - pojemna, ładna i jeszcze niedroga
Stary 2006-03-07, 16:17   #133
ewelina_k
Rozeznanie

Dzieki, jeszcze sie z tym pomysłem przespię bo ostatnio mam manię zakupowa, i jak cos dam znac. POZDROWIONKA
Stary 2006-03-07, 17:33   #134
daphne81
Wtajemniczenie

GG do daphne81

To ja się pochwalę 2 torebkami jakie dzisiaj zakupiłam jedna dla mnie i druga dla mamy ale jeszcze nie wiemy która którą weżmie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tor1.jpg (41,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tor2.jpg (45,4 KB, 25 załadowań)

daphne81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-07, 18:36   #135
mabo
Rozeznanie

podpinam się do wątku z prośbą o pomoc,
poniżej wkleję (jeśli mi się uda poprawnie ) torbę, która bardzo mi się spodobała i właściwie kupiłabym ją z marszu gdyby nie to, że jest jak dla mnie poprostu malutka (wys. 27 cm)
i tu zaczyna się moja prośba

Jeśli wiecie gdzie znaleźć torby w tym stylu tyle że duuuże to bardzo bym prosiła o odp. mile widziane zdjęcia chodzi mi ogólnie o styl jak i o tego typu kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 507-0.jpg (4,2 KB, 81 załadowań)
mabo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-08, 10:33   #136
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
Dziękuję

Ta jest spełnieniem moich marzeń ! Może ciutkę za duża, ale teraz takiej szukam, dokładnie ten fason Mam dość już tych na ramię
Prosze bardzo
Stary 2006-03-08, 15:58   #137
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Właśnie też szukam i znaleźć nie mogę

A sama teraz czaję się na któreś z poniższych, ale jest taki wybór kolorów, że zwariować można Chyba zdecydowałam się już na ten brąz z kieszenia z klamerką jako torebkę do pracy i chyba nastepnym razem kupię jeszcze czerwień baz kieszonki na co dzień. Choć ten turkus też kusi A jeszcze jest beż, błękit, róż...
Jeżeli to jest nadal akutalne to np. u mnie te torby są po 95 zł,a jak dobrze pójdzie to w niedzielę będę właścicielką tej czerwonej

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-08, 18:42   #138
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Jeżeli to jest nadal akutalne to np. u mnie te torby są po 95 zł,a jak dobrze pójdzie to w niedzielę będę właścicielką tej czerwonej
Ooo, to powiedz mi czy ta czerwień jest taka czysta, prawdziwa? Bo na różnych fotkach z Allegro wygląda różnie i trochę się obawiam małego rozczarowania... Podobnie z tą czekoladowobrązową... Jaka ona naprawdę jest? A widziałaś może turkusową? Bo na Allegro teraz jej nie ma, a też mnie kusi Tylko też nie wiem czy ona taka blada czy jednak żywsza niż na fotkach...
Wiem, wiem męczydusza ze mnie
Stary 2006-03-08, 20:10   #139
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Ooo, to powiedz mi czy ta czerwień jest taka czysta, prawdziwa? Bo na różnych fotkach z Allegro wygląda różnie i trochę się obawiam małego rozczarowania... Podobnie z tą czekoladowobrązową... Jaka ona naprawdę jest? A widziałaś może turkusową? Bo na Allegro teraz jej nie ma, a też mnie kusi Tylko też nie wiem czy ona taka blada czy jednak żywsza niż na fotkach...
Wiem, wiem męczydusza ze mnie
Widziałam czarną, czerwoną, brązową i beżową

Czerwona jest taka soczysta, ognista, strażacka Mnie się strasznie podoba,ale ja mam fioła na tym punkcie Czarna jak czarna Co do tej ciemnobrązowej to jest taka jak na fotkach z Allegro taka bardzooooo ciemna, wg mnie to powinno się nazywać czarny brąz Beżowa za to jest taka jakaś nijaka. Ogólnie mogę powiedzieć,że kolory fotki oddają w pełni. Jedyne co z Allegro jest dziwnie to wymiary,bo szczerze nie myślałam,że te torby są tak ogromne. Jak wzięłam do ręki czerwoną i miała najkrótsze rączki to miałam tą torebkę prawie do kostek Na Allegro wszystkie te wymiary jeżeli chodzi na długość są strasznie rozbierzne.Te torby nie wydają sie takie długie,ale takie są Cały czas się zastaniawiam czy ja czasami jej nie będę po chodniku ciągnąć

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-08, 20:20   #140
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Widziałam czarną, czerwoną, brązową i beżową

Czerwona jest taka soczysta, ognista, strażacka Mnie się strasznie podoba,ale ja mam fioła na tym punkcie Czarna jak czarna Co do tej ciemnobrązowej to jest taka jak na fotkach z Allegro taka bardzooooo ciemna, wg mnie to powinno się nazywać czarny brąz Beżowa za to jest taka jakaś nijaka. Ogólnie mogę powiedzieć,że kolory fotki oddają w pełni. Jedyne co z Allegro jest dziwnie to wymiary,bo szczerze nie myślałam,że te torby są tak ogromne. Jak wzięłam do ręki czerwoną i miała najkrótsze rączki to miałam tą torebkę prawie do kostek Na Allegro wszystkie te wymiary jeżeli chodzi na długość są strasznie rozbierzne.Te torby nie wydają sie takie długie,ale takie są Cały czas się zastaniawiam czy ja czasami jej nie będę po chodniku ciągnąć
Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć W takim razie chyba najpierw do pracy kupię sobie czekoladowobrązową, a potem jak mi się spodoba, to na codzień tą czerwoną Ja tam się nie martwię, że będzie do ziemi, mimo że się nie zrosłam Ja tam po prostu zamierzam ją nosić na ramieniu. Bo chyba się da, nie?

A jeszcze jedno - a widziałaś może tą wersję z kieszonką z przodu? Czy ona jest faktycznie dużo większa od tej bez kieszonki?
Stary 2006-03-09, 08:10   #141
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć W takim razie chyba najpierw do pracy kupię sobie czekoladowobrązową, a potem jak mi się spodoba, to na codzień tą czerwoną Ja tam się nie martwię, że będzie do ziemi, mimo że się nie zrosłam Ja tam po prostu zamierzam ją nosić na ramieniu. Bo chyba się da, nie?

A jeszcze jedno - a widziałaś może tą wersję z kieszonką z przodu? Czy ona jest faktycznie dużo większa od tej bez kieszonki?
Tej wersji już nie widziałam A na Allegro gdzieś widziałam zdjęcia jak tą torbę można na ramie nosić Zamieszczam zdjęcia trochę innego fasonu,ale to z tego co pamiętam podobnie będzie długościowo.

Poza tym nie wiem czy ja mam problem z oczami albo oni z fotkami,ale mam wrażenie,że są opcje z różną długością uszu.Zobacz sama

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2006-03-09, 08:57   #142
aan3czka
Raczkowanie

Ja najprawdopodobniej sie skusze na tę:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba.jpg (8,9 KB, 35 załadowań)
Stary 2006-03-09, 09:15   #143
isa666
Zakorzenienie

Mnie się spodobała ta Ładny ma kolor i ciekawie ozdobiona jest. Też jest z Allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 90940287.jpg (117,5 KB, 69 załadowań)
Stary 2006-03-09, 12:01   #144
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666
Mnie się spodobała ta Ładny ma kolor i ciekawie ozdobiona jest. Też jest z Allegro
bardzo ladna, a sa inne kolory?? z czego ona jest wykonana?? jakis material czy cos sztucznego??

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-09, 12:13   #145
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Tej wersji już nie widziałam A na Allegro gdzieś widziałam zdjęcia jak tą torbę można na ramie nosić Zamieszczam zdjęcia trochę innego fasonu,ale to z tego co pamiętam podobnie będzie długościowo.
Szkoda, że nie masz porównania, ale nic to - będę musiała sama zadecydować i już. Trzeba będzie podjąć tą trudną decyzję samemu.
Cytat:
Napisane przez natii4
Poza tym nie wiem czy ja mam problem z oczami albo oni z fotkami,ale mam wrażenie,że są opcje z różną długością uszu.Zobacz sama
A faktycznie, wiesz, że nie zauważyłam tego wcześniej Chyba przed zakupem będę musiała się porządnie przyglądać tym aukcjom i podanych na nich wymiarom i jeszcze wypytać czy aby na pewno takie są. Nie chciałabym, żeby się okazało, że na ramię mi się torebka nijak nie zmieści.
Stary 2006-03-09, 13:26   #146
wantet
Raczkowanie

mnie sie taka poodba, ogolnie takie duze brązowe, nie wiecie gdzie mozna w u nas w sklepach kupic cos podobnego albo i lepszego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beigetooled1.jpg (44,4 KB, 65 załadowań)
wantet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-09, 14:50   #147
Elina
Przyczajenie

MagJa!Jestem od paru ładnych tygodni posiadaczką ciemnoczekoladowej torby z Vera Bags.Długość rączek w sam raz,ja mam wyregulowane na te najkrótsze ,ale i tak z wielką łatwością mieści się na ramieniu.Jest bardzo pojemna,ma klasyczny wygląd i budzi wśród moich znajomych ogólne zainteresowanie.To torba uniwesalna i na pewno jeśli się zdecydujesz na zakup,to nie pożałujesz.Mam jeszcze zakusy na nasyconą czerwień,jeśli pojawi się w sklepie,to zapewne ją nabędę,bo warto.Nie zastanawiaj się,tylko szykuj pieniążki.Za swoją zapłaciłam 98 zł.
Elina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-09, 17:42   #148
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdzia33
bardzo ladna, a sa inne kolory?? z czego ona jest wykonana?? jakis material czy cos sztucznego??
Nie pamiętam linka do tej aukcji, ale był tylko ten kolor Torba jest chyba wykonana z jakiegoś skóropodobnego materiału
Stary 2006-03-09, 18:08   #149
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elina
MagJa!Jestem od paru ładnych tygodni posiadaczką ciemnoczekoladowej torby z Vera Bags.Długość rączek w sam raz,ja mam wyregulowane na te najkrótsze ,ale i tak z wielką łatwością mieści się na ramieniu.Jest bardzo pojemna,ma klasyczny wygląd i budzi wśród moich znajomych ogólne zainteresowanie.To torba uniwesalna i na pewno jeśli się zdecydujesz na zakup,to nie pożałujesz.Mam jeszcze zakusy na nasyconą czerwień,jeśli pojawi się w sklepie,to zapewne ją nabędę,bo warto.Nie zastanawiaj się,tylko szykuj pieniążki.Za swoją zapłaciłam 98 zł.
A powiedz mi czy jej kolor jest taki w miarę uniwersalny czy lepiej wziąć czarną? I czy masz tą z kieszonką czy bez? I czy zmieści się w nią spokojnie teczka i trochę papierów A4 i jeszcze do tego pudełko z telefonem Bo mi się zdarza takowe nosić
Stary 2006-03-09, 20:24   #150
Elina
Przyczajenie

Własnie dlatego zdecydowałam się na brązik,gdyż w moim przekonaniu w tej chwili i przy obecnym zaopatrzeniu rynku jest bardziej uniwersalny niż czerń.Moja torba jest bez kieszonki z przodu,ma dwie pojemne komory, oddzielone od siebie trzecią zamykaną na zamek.Oczywiście w środku jest kieszonka na komórkę i dwie mniejsze na drobiażdżki.Trudno mi stwierdzić czy zmieścisz te swoje wszystkie skarby.Co do teczek czy papierków A4 nie powinno być raczej problemu,ale bez przesady.Ja noszę w niej książkę i zeszyt do angielskiego tej wielkości i spokojnie się mieszczą.To pudełko to radziłabym Ci odpuścić,bo po prostu zdeformuje torbę,która jest najbardziej efektowna, jeśli nic nie "wypycha"jej po bokach.Pozdrawiam i życzę podjęcia słusznej decyzji.
Elina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości