![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
Przepraszam, czy jest ktoś oprócz mnie kto posiada damona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
mi luk podniebny odcisnal sie na jezyku...ale nie podraznia...ewentualnie po bokach(tam kolo 6stek jest naskrecany no wiecie-kto ma i to mnie drazni troche
![]() ale generalnie to nie rani...dwa dni bolal ten odcisk a teraz poprostu jest xD czekamy na zdjecia nowych zabkow ![]() a do dziewczyny co leczyla sie u samozwanczej stomatolog-nie masz jakis dowodow? czy cos? niech Ci zwroci koszty leczenia:O! nie mowiac o bólu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Rozeznanie
|
Tomekk ale dawno się już nie odzywał!
Blondi ma bezligaturowy!
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-05-20 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
mclilu tak się zastanawiam wrzucałaś gdzieś fotki szarych gumek?
Ja mam wrażenie, że wszyscy Ci, którzy nosili szare/srebrne/temu podobne, mają większe zamki i taki "mniej wesoły uśmiech" ![]() Póki co mam błękitne i jestem zadowolona, ale pamiętam, że na pierwszej wizycie pomoc dentystyczna namawiała mnie na gumki właśnie w kolorze aparatu.. Konkluzja: masz gdzieś fotki? A tak w ogóle to ciągle Was podczytuje, ale pisać nie mam czasu. Z moimi zębami nic się nie dzieje, nawet nie za bardzo bolą ;( Powiem orto, żeby się postarała bardziej na następnej wizycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam przez moment szare jak błękitne mi zblakły - spodobało mi się i przy kolejnej wizycie biorę szare! Fotki oczywiście wkleję ale dopiero 28! Też sie obawiałam, że zamki będą się wydawały taaakie duże ale niee! Aparat z szarymi gumkami jest taki jaśniutki!
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-05-20 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
Mclilu zęby Goni pamiętam. Czasami człowiek ma sklerozę postępującą.
Wycofuję się z tego co napisałam wcześniej, nie szare (tzn jasnoszare) a srebrne sprawiają się uśmiech jest "nieuśmiechnięty" ![]() Sama się przecież zastanawiałam w początkowej fazie moich dywagacji nad szarymi gumkami.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zadomowienie
|
Co do srebrnych mogę się wypowiadać: mój były miał zawsze srebrne (przy czym jeśli mówimy o odcieniach to były one ciemno-srebrne) i w mojej opinii wyglądały one małointeresująco
![]() Zastanawiam się jak Ty to potrafisz zapamiętać.. Kto kiedy i w ogóle ![]() Nie ukrywam, że interesuje mnie to jak inni odbierają gumki w odcieniach szarości, srebra itp. Niedługo bronię prace magisterską i zastanawiam się nad czymś poważniejszym niż błękit na uzębieniu- ale jeśli niczego takiego nie znajdę to i tak wezmę błękitne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Problemy w domu z hajsem, podwórko i szkoła Spotkania na ławce i bezcelowe picie Zastanów się nad tym czy tak ma wyglądać życie Debile nie widzicie jak wszystko można stracić Iść zawsze do przodu żeby tylko się wzbogacić..." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na maksa widać to na zdjęciach, wyglądam jakbym miała próchnicę! A jasny błękit czy szary nie powiększają optycznie zamków i wyglądają tak jaśniej "świeżo"! Jak chcesz wyglądać poważnie to stawiałabym na szarość, albo na przykład jasne szaro-niebieskie - taki stonowany błękit!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Blond forever!
|
Dzięki Mclilu za reklamę
![]() Owszem ja mam aparat bezligaturowy i staż z nim również ![]() Masz jakieś pytanko? Chętnie odpowiem ![]() PS Nie oglądam serialu "BrzudUla", gdyż mieszkam w akademiku i nie posiadam telewizjora (ale nie narzekam na jego brak na szczęście ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ...a wystarczylo wypowiedzieć Twoje "imię" a Ty już tu!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapamiętam,to o tych szarych ![]() Tak jestem zdecydowana na 100%.Nie po,to tyle marudziłam rodzicom,żeby teraz wycofywać się w połowie drogi. Okey może mam małą wadę,ale pragnę ją skorygować,aby mieć IDEALNY zgryz ![]() Zwłaszcza kiedy jeszcze rodzice mi opłacają aparat. Za kilka lat musiałabym płacić zapewne za niego sama. ![]() Ty mclilu mówisz,że z takim ząbkami pewnie nie myślałabyś o aparacie. Ale zawsze tak jest.Bo teraz masz większą(?) wadę i chciałabyś,aby ona była choć troszeczkę mniejsza. A gdybyś była na moim miejscu pragnełabyć dążyć do perfekcyjnego wyglądu swoich ząbków. ![]() ![]() tak zawsze jest.
Aparatka 05.06.2009 r. - dół. mini metal 24.11.2009 r.- góra mini metal ![]() ' kochaj się ze mną...ale duszą.Ciałem to każdy głupi potrafi ' Edytowane przez Wyluzuj Czas edycji: 2009-05-20 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I trzymam kciuki żebyś miała takie ząbki jakie sobie wymarzyłaś! Śmiechotka czy Katerine w Twoim ulubionym teledysku nie jest czasem podobna właśnie do Ciebie??? To moje pierwsze skojarzenie po odpaleniu klipu ![]()
I call on you my friend A helping hand you lend In my time of need Edytowane przez mclilu Czas edycji: 2009-05-20 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Jeee, rodzice nawet nie próbowali wybić mi aparatu z głowy - tato nawet pytał o przezroczyste
![]()
![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
A,czy wpisywał ktos z was kiedyś na youtube : snap on smile?
![]() Wpiszcie i zobaczcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- mclilu Dziękuję ![]() Mam nadzieję,że będę miała takie piękne zęby. Codziennie o tym mysle,bo już nie mam siły chodzić z moimi zębami.Nawet wstydzę się uśmiechnąć. Nie wspomnę już o chłopakach.Jestem taka nieśmiała w stosunku do nich. ![]() smiechotka ktoś tu mówił o teledysku Katerine? ![]() też ją lubię.
![]() |
#769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aj tam lubię, raczej nie znam jej twórczości, wolę nieco inny rodzaj muzyki.. Ale ponoć najbardziej podoba nam się to, co już gdzieś słyszeliśmy, stąd taka moda na covery ![]() ![]() Blondi ![]() ![]() ![]() I gdzie nasza Kmee? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kładź wosk, ale najlepiej coraz mniej, szybko przestaniesz w ogóle na to zwracać uwagę ![]() sQuara, sorry, że zwrócę na to uwagę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Babcią jeszcze nie jestem żeby codziennie pamiętać o protezce!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
Czy na początku często Was obcierały rurki na tylnych zębach? Niby dałam sobie wosk, ale aż tak bardzo nie pomaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, dołączam się ponownie
![]() ![]() Mam też aparat bezgumkowy, ale jestem średnio zadowolona. Na pewno nie poleciłabym go nikomu kto chce mieć estetyczny efekt. Byłam przekonana, że zamki będą przezroczyste, a tak naprawde mam meczne zameczki (ale to pal licho) i takie małe metalowe zatrzaski zamiast gumek ... nie ma efektu niewidocznosci, a na tym najbardziej mi zależało. Dziś wybrałabym tradycyjny aparat wersja estetyczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Wtajemniczenie
|
Hahaha no i jest good
![]() ![]() Rozśmieszasz mnie ;p i dobrze ![]() Ja też mam Damon'a.. "Polecam" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No,ale skoryguje nie doskonałości ![]() jej,ale ja już bym chciała mieć na ząbkach tego drutexa ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
No właśnie fajna piosenka ![]() A ja już o Kmee pytałam dawno temu. I nic. ![]() kudły do pasa? O ja ![]() Ja tez miałam,ale musiałam swoje drastycznie ściąć do ramion,ponieważ były już tak zmęczone ciągłym prostowaniem. ![]() Zresztą dalej są. I zamiast włosów mam nie zbyt ciekawe siano ![]()
Aparatka 05.06.2009 r. - dół. mini metal 24.11.2009 r.- góra mini metal ![]() ' kochaj się ze mną...ale duszą.Ciałem to każdy głupi potrafi ' Edytowane przez Wyluzuj Czas edycji: 2009-05-20 o 20:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Konto usunięte
|
Ktoś tu pytał o zmianę samych gumek - z racji tego, że często jestem na scenie [a konkretniej na parkiecie], orto powiedziała mi, że jeśli będę miała ważny występ to bez probnlemu moze mi wymienic same gumki jeśli mi się przebarwią i wyniesie mnie to ok 20-30 zł.
![]() muszę do niej przedzwonic, bo grzeszę nałogami i mam już mega przebarwione gumasy, a niedlugo wesele i wolałabym miec bialy usmiech a nie żólty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że sama sobie umiem wymienić i to za 2 zł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Melduję już Śmiechotko: wizyta 13 czerwca. O trójeczkach sobie wówczas poplotkuje z moją orto, a jak! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Rozeznanie
|
Co do szarych gumek to powiem tak - im ciemniejszy odcień tym mniej mi się podoba, bo tak jak mówicie zamki wydają się przez to większe i takie "ociężałe" od nadmiaru metalu
![]() ![]() ![]() ![]() Już się nie mogę doczekać poniedziałkowej wizyty u orto ![]() Aaa, i mam pytanko do papryczki (ewentualnie do innych ex-aparatek ![]() PS. Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo mam zaliczenie z matmy i dzisiaj po 7h intensywnej nauki już mi mózg paruje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.