![]() |
#1261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
kocimietka - śliczne masz już ząbki, w porównaniu z tym co było, to bomba
![]() 1000days - nie ma się czego bać ![]() ![]() ![]() Wyluzuj - jeśli chcesz założyć nowy wątek, to musisz wejść na forum, na którym chcesz założyć wątek, np. Medycyna estetyczna i tam u góry nad wszystkimi wątkami jest 'załóż nowy wątek' ![]() mam nadzieję, że zrozumiesz ![]()
![]() |
![]() |
#1262 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ile mniej więcej zapłacę za szczoteczkę otro i wosk? Wosk to jakieś grosze z tego co pamiętam ale nie wiem ile szczoteczka... (a internet jest niemiarodajny).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
Kocimiętka masz śliczne zęby..
Dziewczyny przeżywam moją ostatnią podwójną sesje i jakoś załapałam doła. Zawaliłam zaliczenie, zawaliłam dobieg. Dostałam dwóje do indeksu. Mam wrzesień. Jakoś nie mogę tego przełknąć. Wiem wiem, oficjalnie stałam się studentem. Tylko psychicznie tak jakoś ciężko. Wklejam linka do piosenki, która 3ma mnie przy życiu http://www.youtube.com/watch?v=beY16oV8GeA Z zębami nuda, we wtorek wizyta. Coś czuję, że będą boleć. I w sumie nie mogę się już doczekać. Gumki biorę błękitne. Muszę przeżyć obronę z czymś małowidocznym, ale mój turkus na mnie czeka ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- 1000days za zwykłą szczoteczkę ortodontyczną (bez elektrycznych cudów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() 1000days ty laska trzymaj się tam nie? ![]() Ja lecę jutro na rozstrzelanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1265 |
Konto usunięte
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Jejku, widzę, że już teraz wszyscy biorą się za Umbrellę ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3QotGHaAHPk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Rozeznanie
|
rudo-zielona świetna ta piosenka ostatnio moja koleżnak też dała mi do niej linka jak miałam doła
![]() trzymaj się kochana ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- 1000days normalnie uwielbiam cię kobieto ![]() dałaś linka do mojej ulubionej piosenki ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
W takim razie zakupię Pyralginę jeszcze ![]() Właściwie,to może nic mi nie będzie potrzebne. Czego się boisz TO TWÓJ WIELKI DZIEŃ KOBIETO!!! powinnaś skakać ze szczęścia ![]() Co do motywującyh kawałków ja bardzo lubię też to : http://www.youtube.com/watch?v=QDKwK0zP56Q i to : http://www.youtube.com/watch?v=G3Q8FFckHYY ![]()
![]() |
![]() |
#1267 |
Konto usunięte
|
Wyluzuj
Fajny głos ma ta babeczka, muszę się nią zainteresować ![]() A co do Kanyego, to ja ogólnie siedzę w "trochę" innej muzyce (zuoo, mhrok, satan i te sprawy) ale Kanye jest królem. A ostatnia płyta to już w ogóle majstersztyk. A żeby nie było off topa całkowitego... Nie boję się! ![]() ![]() Chcę już widzieć to ustrojstwo na moich łopatach. Swoją drogą umysł to przerażająca rzecz. Od rana bolą mnie zęby a od dwóch dni wydaje mi się, że już lepiej wyglądają i są mniej krzywe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam Kanye Westa ![]() A Keri ma bardzo fajniutki głos.Pozatym piosenki szybko wpadają w ucho. Ty! Ja mam tak samo. Tylko,że mnie nie bolą zęby,a wydaję mi się,że są jakieś bardziej proste. ![]() I wczoraj się nawet zastanawiałam po co mi to żelastwo.Ale nie! Jutro będzie wielki dzień. Swoją drogą ciekawe jak będę mówić.Orto mi powiedziała,że moje rysy twarzy się nie zmienią praktycznie,ale głos nie będzię juz tak nosowy( ![]() ![]() Już się nie mogę doczekać. Kurde dziewczyny poratujcie mnie.Ja to mam życie 2 ryczące siostry mam na głowie.Bo koniecznie chcą sobie pograć w simsy 2,a niestety u mnie na Viście jakoś nie chcą chodzić. I kurde nie wiem.... Chyba zaraz eksploduje. ![]()
![]() |
![]() |
#1269 |
Konto usunięte
|
U mnie rysy się zmienią, fenk gad
![]() To nie tak, że już go nie chcę, że mi nie potrzebny! Po prostu... już działa! ![]() Vista zjada strasznie dużo pamięci ram. W panelu sterowania masz opcje System i tam masz info ile masz ramu. Może go zwyczajnie nie styknąć po tym jak Vista pochłania potrzebną część i dlatego mogą nie chodzić. Ok lecę bo się jeszcze spóźnię! A to nie wskazane. Jak wrócę to pochwalę się fotami. trzymać kciuki żeby mi nie nawaliła dużo kleju!! Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2009-06-04 o 11:19 Powód: time is runnin' out |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pochwal się koniecznie jak wrócisz!!! ![]() Vista- straszna jak dla mnie.Ale cóż mój eks stwierdził,że bez sensu byłoby teraz znowu przechodzić na XP.Wkońcu Vista jest nowsza niby jakiś postęp w technologii.A zamieniając ją na xp nadzwyczajniej w świecie bym się cofneła. Najkorzystniejszym rozwiązaniem dla moich beczących siostrzyczek było zamówienie Simsów historie z życia wzięte. Chodzą i na Viście i na laptopie. ![]() Sczerze mówię wam zwariować można. Ale jutra to sie nie mogę kurde doczekać. ![]()
![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
a dlaczego ?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale ja potrafie w nocy zgubic Headgera więc wszytsko zrozumiałe ![]()
![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
kocimietka super masz teraz zabki, ile czekalas na pierwsze efekty? ja mam tez tak jednego zeba wysunietego do tylu i juz mam aparat 3 tygodnie i zdaje mi sie ze nici zero efektu! w dodatku moj maz mowi ze zwariowalam na punkcie aparatu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Konto usunięte
|
Wróciłam
![]() Założenie trwało jakieś 15minut. Dostałam łuk 16cośtam (jakaś wielce skomplikowana nazwa ![]() ![]() ![]() Na zdjęciu wyszły bardziej jak niebieskie, ale też ładnie ![]() ![]() Już mnie ciągnąć zaczyna a ja się ciesze jak głupia ![]() O dziwo od razu nauczyłam się układać usta i już (a minęło 1,5godz.) czuję, że go kocham i że jest częścią mnie ![]() Aż uśmiechać się chce ![]() Ale powiem wam, że pierwsze spojrzenie w lustro było straszne. Dopiero z aparatem widać JAK BARDZO mam krzywe zęby. Nie wierzę, że chodziłam z takimi zębiskami tyle czasu... Aaa! I dostałam wosk (Rudo-Zielona, miałaś rację) i szczoteczkę i próbkę pasty Sensodyne Whitening. A wczoraj, po czyszczeniu dostałam dwie próbki pasty Blanx ![]() Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2009-06-04 o 14:49 Powód: a bo tak! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Zadomowienie
|
1000days - Gratuluję
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1275 |
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() Na szczęście się doczekałam. Teraz zobaczymy ile czasu minie i zacznę go przeklinać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Rozeznanie
|
1000days wcale nie masz takich złych zębów.
Piękny masz ten aparacik.Ja dopiero jutroooo buuuu ![]() Już się nie mogę doczekać.
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
1000days pogratulować odwagi w doborze gumek
![]() Czasem orto dają tylko wosk, inni cały pakiecik do higieny. Co gabinet to obyczaj.. Mam nadzieję, że nie będzie jutro bardzo bolało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Konto usunięte
|
Wyluzuj to JUŻ jutro a nie dopiero
![]() rudo-zielona a tam odwagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na wizycie usłyszałam, że już widać koniec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
Kocimietka - mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że pokazałam moim rodzicom Twoje ząbki z aparatem podniebienny, po prostu ja też będę miała taki (jeszcze nie wiem kiedy, moja ortodontka zadzwoni), a wszystkich nas zastanawia jak to wygląda i jak działa
![]() ![]() Co to pierścieni - pierwszego dnia obudziłam się z krwią w buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie DOPIERO ![]() A tak szczerze,to kurde już się nie mogę doczekać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe aparatki
![]() Wczoraj mialam wizyte i zeby mnie nei bola... ![]() To zaczyna stawac sie smieszne ![]() Orto powiedziala, zebym sie cieszyla ![]() A aparat na dol zakladam 16 lipca ![]()
![]() |
#1284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
25 godzin??? ![]() ![]() Kocham Cię ,kocham Cię!!! Sama bym tego nie obliczyła ![]() ![]() Wiecie co? Uwielbiam was wszystkie! Wystarczy wejść na wizaż i wszystkie problemy odchodzą w dal ![]() ... ![]() 1000days kochana jak tam ząbki? ![]()
![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
O jaaaa kiedy ja tu byłam
![]() ![]() Ale nawet czasu nie mam, szkoła, jazdy... Widzę kilka nowych osób, a resztę pamiętam. ![]() U mnie w ząbkach wszystko ok. ![]() Trochę się prostują, za półtora tygodnia wizyta. I ciągle mnie haczyki w pierścieniach kują w język. Od miesiąca, z przerwami. Poprzestawiało się tam coś czy jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
hej, ja bede zadrutowana 21 lipca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj! ![]() Ja cię pamiętam. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1288 |
Raczkowanie
|
No to wrzucam foty
![]() Dla porównania 3 ostatnie ( z różowymi gumeczkami ) są z 17.03 czyli pierwszego dnia w aparacie ![]() Mnie też zęby nie bolą dziś. Jedynie górne jedynki ćmią troszeczkę ale tak minimalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Przyczajenie
|
witam was wszystkich..
![]() Edytowane przez asieczka Czas edycji: 2013-09-04 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() cii ja jestem normalna Pierwszy posiłek za mną no i pierwsze mycie. Czułam się jak chomik, tyle było tego "na potem" ![]() A, nie ciągną mnie za bardzo za to się kiwają śmiesznie... Szczególnie lewa strona, ta bardziej pokręcona... Ja wiem, że to normalne jest ale żeby tak szybko? Dziwne. asieczka a co orto powiedział o wyrywaniu? Teraz? Potem? Ósemki? Czwórki? Nic, nigdy i w ogóle? . Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2009-06-04 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.