|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. VI :)
A no do przodu!
Jam ambitna bestia, więc oczywiście mi nie pasują ![]() ![]() .Ale myślę, że będzie ok, pogadamy po 14 hehehe Jak będę miała rozeznanie jak w 'terenie' poszło i jak wypadłam na tle innych w rekrutacji , a rekrutuję się do trzech różnych uczelni, więc będzie co porównywać.Btw. A propos Listerinu, o którym tu zawsze mowa, to oświadczam iż pomarańczowy jest fu fu fu!
|
|
#2402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma co się rozwodzić, Twoja Orto pewnie wie co robi
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie jeszcze składasz oprócz watu?Tak się dopytuję, bo z tego co kojarzę Twoje przedmioty, za rok zdaję podobny zestaw
|
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
A kierunki tak mniej więcej?
Powiesz jakie wyniki matur?
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie to zamiast tak jak u was widac jakies efekty to moje zeby co niektore mi sie zdaje ze sa w gorszym stanie, jeden na ktorym mam najwiekszy kompleks co jest z tylu luku to wogole cos mi do przodu wejsc nie chce, gorny nie chce sie obnizac a jedynka co mi ciagnie tylniego zeba bidna tak sie wykrzywila ze szok. nie no masakra meksyk pierdzielnik taki ze szok. mam juz aparat miesiac i 3 tydzien i lipa .
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Raczkowanie
|
alicyju69 , kochana ja już jestem po założeniu separacji dawno dawno i już mam aparat
separacje wspominam miło nic mnie nie bolało, nie uwierało nie dokuczało itd. aparat zresztą też tak samo nie sprawia mi od samego początku najmniejszego problemu ... jednak te wyrywanie nieszczęsnych 4 strasznie mnie przeraża :P a czułaś coś podczas wyrywania tej 4?
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Wtajemniczenie
|
hotgirl - przestań się nakręcać, będzie ok!
|
|
|
|
|
#2409 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
heja kobitki
![]() po wizycie ...nosiłam wyciągi 24 na dobę teraz tylko lewą stronę non stop od dolnej6 do górnej 2 a prawą stronę tylko na noc mam teraz fajną szparkę na obydwu dwójkach heeh miałam po prawej teraz mam też po lewej ale to fajnie bo może w końcu jedynki się przesuną w lewo bo troszke nie symetrycznie miałam szczękę wszystkie ząbki były jakby kopnięte w prawo hehe foty dodam niebawem a teraz czekam na Karolinki fotki bo niedługo wizyta
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
|
|
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez sidorcia Czas edycji: 2009-07-04 o 15:33 |
|
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
Siemka
Pamiętacie mnie jeszcze? Za miesiąc będzie pół roku jak aparat noszę. Wszystko idzie świetnie,ząbki ładnie się prostują i jest jeszcze jeden plus, z aparatem udało mi się w naturalny sposób,bez skutków ubocznych i głodzenia się zrzucić 15kg. Odstawiłem większość słodyczy którymi się zajadałem bo nie chce mi się myć zębów co chwilę i codzienne bieganie. Teraz jest dużo lepiej^^ Idę dalej się pakować bo uciekam na miesiąc do Szwecji. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
troszkę nie zaglądałam a tu proszę....rozpisaliście się nooo ja jestem po wizycie u orto. góra nic nie zmieniane, wyrwana dolna 4-ka prawa, chodziłam trzy dni w separacji i w końcu założony dół I to było by na tyle z relacji z dzisiejszej wizyty ![]() A wygląda to mianowicie tak.... Edytowane przez elinka20 Czas edycji: 2009-07-01 o 14:54 |
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
hello, no ja po wizycie jestem..
mialam sie dowiedziec kiedy mi zdejma gore i wiecie co? Kiszka!!!!!!!!!!;[;[;[ mam we wrzesniu kolejna wizyte..chyba sie złoma nie pozbede;/ kolor mam jakis taki fioletowo niebieski na górze zlancuszkiem a dol zolty bo slonce tak praży ;] ogolnie to juz mnie morda zaczyna bolec o i zla jestem bo juz chcialam sie pozbyc drutaaa!
|
|
#2415 | |
|
Rozeznanie
|
Ja strzelam głównie w mechatronikę lub informatykę, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mało kobiecie kierunki, więc jeżeli Cięt o tak naprawdę nie interesuje, to nie ryzykuj
. A matura.. najmniej było 70% z polaka..Cytat:
Tyle Ci powiem, ale to już wiesz. I chyba znowu się powtórzę, żeby Cię znów podbudować, że im większy meksyk, tym większe efekty, radość i satysfakcja! Także cierp, bo wyjdzie Ci to na zdrowie
|
|
|
#2416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zauważyłam maciupkie posuniecie jedynki...A mianowicie jedna nachodziła na drugą, a widzę, że zrobiła się już maleńka jakby szparka...Czyli jest ok
|
|
|
#2417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez alicyju69 Czas edycji: 2009-07-01 o 17:29 |
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To bardzo ładne wyniki W lipcu się dopytam jak rekrutacja ![]() A tak aparatkowo: koniec łańcuszka, który mam od 3 do 3 mi się odgiął i ranił język To ja zdolniacha go podgięłam pęsetą i jest ok
|
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
sidorcia, rzeczywiście dwójki teraz prezentują się lepiej
![]() elinka20, ojej no jest na dole niezłe zamieszanie, ale na pewno wszystko wyprostuje się tak szybko jak na dole. już nie mogę się doczekać jak zamieścisz fotkę za jakieś 2 miesiące, pewnie będzie kolosalna zmiana! Krostka - mnie zęby bolały dosyć mocno 8 dni, a teraz jest luuuz i nawet tak jakoś głupio bo wydaje się wtedy jak by aparat nie działał i nie chce się wierzyć że działa... Edytowane przez milutek Czas edycji: 2009-07-01 o 19:30 |
|
|
|
|
#2420 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
ale się nie dziwie bo orto. strasznie się męczyła z założeniem łuku normalnie szok myślałam że nie wytrzymam na fotelu....
|
||
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama widzisz jakie super efekty masz na górze po 2 miesiącach Na pewno też tak będzie z dołem Bolećniestety muszą trochę poboleć, żeby była poprawa... Ale im dłuzej będziesz nosić tym ból będzie mniejszy
|
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez elinka20 Czas edycji: 2009-07-01 o 19:40 |
|
|
|
|
|
#2423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś obracałam w dłoni wafelka w pracy, ale jak sobie pomyślałam o tym myciu to go odłożyłam... po zrzuceniu 15 kg zostałby ze mnie szkielet i cień, ale jak z 5 spadnie to już w ogóle będę boska ![]() ![]() ale za to notorycznie zżeram wosk, no zapominam o nim ciągle! mam nadzieję, że nie tuczy
|
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest strasznie pokrzywiony to raz, a dwa to orto. wytłumaczyła mi że szczęka jest twardsza i w ogóle będzie troszkę ciężej...ale wytrzymam w końcu muszę dociągnąć do końca |
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętasz co pisałam tutaj na forum o moich ósemkach? Jednak nie musiałam ich mieć usuwanych
|
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostałam ją na pamiątkę
|
|
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też kiedyś kolekcjonowałam swoje ząbki Jeden nawet miałam z korzenie hehe![]() Powiedz mi, też Ci się ruszają ząbki jak Ci się prostują? Ja już tak mam ponad tydzień z prawą dwójką Trochę to zaczyna być już denerwujące, bo za bardzo nie mogę gryźć po tej stronie szczęki. Muszę uważać na tą prawą stronę...
|
|
|
|
|
|
#2428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi przez dłuższy czas machały się ząbki na górze a teraz przestałam zwracać na to uwagę i gryzę normalnie.
|
|
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzmy, ze przebrnęłam przez te 10 stron od ostatniego mojego postu ;d Ale kobietki produkujecie!
Z przyjemnością informuje, że juz jem wszystkimi ząbkami i nie boli Tylko zbiera mi sie jakiś dziwny osad na obrzezach kleju, to normalne? ![]() :conf used:![]() Do wizyty jeszcze mam prawie 3 tygodnie i marzą mi sie szare gumki, mógłby ktoś zaprezentowac? I kuzynka mi powiedziała, ze boleć to dopiero mnie zacznie jak popodręca orto druty
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

, a rekrutuję się do trzech różnych uczelni, więc będzie co porównywać.

Skoro u Ciebie były 2 tygodnie, a u mnie 2-3 dni? Nie chcę dziurska rozruszać. Kurczę, tylko jeśli termin będzie miała bardzo odległy... Orto wie o terminach wyrywania, sama zaprosiła mnie 2 dni po usunięciu drugiej 4ki. Nie wspominała nic o separacji, może teraz chciała tylko powkładaćte gumki między zęby? Głupieję.

nooo ja jestem po wizycie u orto. góra nic nie zmieniane, wyrwana dolna 4-ka prawa, chodziłam trzy dni w separacji i w końcu założony dół
I to było by na tyle z relacji z dzisiejszej wizyty
myślałam że nie wytrzymam na fotelu....
I kuzynka mi powiedziała, ze boleć to dopiero mnie zacznie jak popodręca orto druty