|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE dobry fryzjer???
Cytat:
Czyli cennik jak czapka stoi Ale ogólnie fryzjer dobry, wprawna ręka, miła atmosferka
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko ale cennik zależy od długości włosów
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Moje są takie ciutkę poniżej ramion
Marcin fajnie tnie, ale 40 dyszki za tylko muśnięcie to lekka przesada W Laurencie także byłam zadowolona, ale tam płaciłam 35 zł wraz z myciem, odżywkami, cięciem, stylizacją W zasadzie trzeba się cenić, ale trzeba też znać granice, a nie dosłownie za 10 minut spędzone na fotelu chcieć 40 zł
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
całuję
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
A co sądzicie dziewczyny o Avangardzie przy ul. Łyskowskiego ? Czy któraś z Was kiedyś tam była? Ostatnio zaczepiłam dziewczynę w sklepie, która właśnie tam chodzi do pani Soni i powiem Wam, że miała ładnego boba na swojej głowie
![]() Do Marcina chadzałam kiedy miałam krótkie włosy i byłam zadowolona-ale kiedy poprosiłam fryz na boba- to 0,5 roku zapuszczałam, aby ponownie poszukać fryzjera, który mnie obetnie i właśnie usłyszłam o AVANDARDZIE i teraz się zastanawiam czy się tam wybrać czy może do Tomka Liberdy.... |
|
|
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#307 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bardzo polecam salon na prostej
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Zaitrygowałyście mnie tym strzyzeniem na gorąco...na czym ono dokładnie polega, czym różni się "jakościowo" od tradycyjnego? czy polecane jest do każdego rodzaju włosów?
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, chciałabym dosyć radykalnie obciąć włosy i z bardzo mocno cieniowanych zrobić boba ze znacznie dłuższym przodem - z tym tylko, żeby dało się te włosy stroszyć i układać w więcej niż jedną fryzurę, bardzo mi zależy na dobrym fryzjerze - polecano mi jakiegoś Roberta który ma salon na Konstytucji 3go maja, któraś może coś powiedzieć na tej temat ?
|
|
|
|
|
#310 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, tego lata mialam strzyzenie "na goraco", tylko nie w Polsce. U mnie wygladalo to tak: Fryzjer pracowal nozyczkami, ktore sa podlaczane do pradu i nagrzewane, jak prostownica czy lokowka. Nozyczki maja przypalac koncowki wloskow przy strzyzeniu, zeby (jak mi mowiono) dluzej sie nie rozdwojaly, byly zdrowsze i szybciej rosly. Tylko ze, zeby osiagnac dobry effekt jednego zabiegu nie wystarczy, trzeba przynajmniej z 5 razy w ciagu roku, zeby w taki sposob "wyleczyc" wlosy. Nie odczuwalam zadnej rewelacji czy roznicy po jednym takim zabiegu, ale moglabym sprobowac zrobic tak jak jest zalecane przez fryzjerow.....no i wybrac sie do jakiegos salonu w toruniu, gdzie obcinaja "goracymi nozyczkami"
Edytowane przez LenaFire Czas edycji: 2008-11-18 o 01:13 |
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
http://www.fryzjer-creator.pl/wp-con...008/05/bob.jpg
coś w tym stylu, znalazłam w wyszukiwarce google |
|
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Ja o PDT słyszałam same złe opinie, dlatego się tam niiiiiiigdy nie wybrałam, moja Przyjaciółka tam była, fryzura fajna, ale Fryzjerka bardzo nieprzyjemna, łaske robi, że ścina, niestety nie wiem, która to "Gwiazda".
Ja w Toruniu chodziłam do Chantala, do Sylwii. Polecam! |
|
|
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
właśnie skończyłam czytać wasz wątek i się zdecydowałam wypróbuję Marcina. Przed chwilą dzwoniłam i miałam szczęście bo umówili mnie już na jutro. tylko strasznie się boje ![]() nie mam dobrych doświadczeń z fryzjerami, właściwie to już wole iść do dentysty ![]() mam włosy do łopatek przesuszone po rozjaśnianiu chce wrócić do swojego koloru, nie chce żadnych udziwnień tylko włosy lekko za ramiona nie cieniowane takie jak kiedyś miała jeniffer aniston. kojarzycie tą słynną fryzurę? myślicie że Marcin posłucha i nie zetnie za dużo czy on raczej ma własne wizje? proszę odpiszcie bo to już jutro z góry wielkie dzięki na pewno napisze jak wyszło pozdrawiam wszystkich załączam zdjęcia o co mi dokładnie chodzi
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-11-18 o 21:06 Powód: post pod postem/korzystaj z opccji edycji i multicytowania |
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.CARRI - jeśli wyjaśnisz dokładnie o co ci chodzi i powiesz aby dużo nie ścinał - to nie zetnie. On jako jedyny na moje prośby o np. skrócenie przodu ale zostawienie w spokoju tyłu bo zapuszczam do pewnej fryzury mnie posłuchał. inne fryzjerki są na te prośby totalnie głuche - i tak tną ile chcą! ![]() Ja do Marcina idę na początku grudnia - odświeżyć to co mam bo mi sie podoba oraz na balayage.
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
słyszałam że w jednym salonie pracują Marcin i Robert właśnie
chciałam Was dziewczyny zapytać o fryzjera-stylistę, takiego, który doradzi czy faktycznie będę dobrze wyglądać, ew sam coś zaproponuje ? myślę o dość radykalnej zmianie i wolałabym usłyszeć fachową opinię kogoś kto pomoże z doborem do np. kształtu twarzy, mojego stylu ubierania etc. |
|
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
w załączeniu pokaże jaka to fryzurka na BOBA
![]() Może podpowiecie mi dziewczyny - do jakiego fryzjera się wybrać ? |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
CARRI myślę, że sobie Marcin poradzi
Tomka Liberdy.... ten kolega to się dopiero liczy a opinie o nim są skrajne ![]() W Alicji przy restauracji Herbowa i lecznicy Sławek też nieźle ścina ale bardzo długooo Mojego męża i mamę raz ciął ten 2 koleś od Marcina Robert i porażka ja mam stracha iśc do kogokolwiek obecnie bo każde złe pociągniecie nożyczkami na moich drutach widać ....
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
w koncu znalazlam watek dla siebie
co do fryzjerow to osobiscie nie polecam kleopatry, bylam tam juz spory czas temu i nie bylam zadowolona, Gorny tez nie bardzo a drogo swego czasu chodzilam do Chantall ale ciagle scinaly mnie tak samo, potem p. Sylwia tak mnie zjechala brzytwa i to akurat na slub kuzyna ze przestalam tam chodzic ostatnio chodzilam do Uniwersamu do p. Ani bylo ok, farbowanie i ciecie, ale przejadlo mi sie juz i marze o jakims fryzjerze, ktory weznie mnie pod swoje skrzydla i wymysli mi cos nowego na glowe! napiszcie moze cos wiecej o tym fryzjerze na Prostej ktora z tamtych fryzjerek nie jest za bardzo? jak nic nie znajde to pewnie wyladuje u p. Ani bo tam przynajmniej pewnie. |
|
|
|
|
#319 |
|
BAN stały
|
W kleopatrze robia teraz rytuały Kerastase. Możesz tam kupić kosmetyki Kerastase wszystkie jakie są na rynku. Na strzyżenia nie można narzekać. Non-stop szkolą fryzjerki , a te co są cienkie nie mają tam racji bytu. Nie wiem czy ktoś szkoli w Toruniu swoich fryzjerów u Laetiti Guenaou - ambasadora Loreala na cały świat , bądź w Akademii Jacqes Aleksandre - który przez 30 lat pracuje dla Armani,Chanel,Dior .
|
|
|
|
|
#320 |
|
BAN stały
|
Mula mają tam krem czy odżywkę na noc z kerastas ? w nazwie notogen czy coś takiego ?
|
|
|
|
|
#321 |
|
BAN stały
|
mają
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Passionfruit - miałam o to samo spytać ...
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#325 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Za ciägle reklamowanie salonu fryzjerskiego daje bana stalego.Röwniez za klonowanie. karolina2 zduplikowane konto karolina2 ma zarejestrowanych kilku użytkowników jednocześnie. System wykrył, że posiada inne konto użytkownika mula2 i edyta2007 i karolina2 na tym samym komputerze. karolina2 ma klony karolina2 ma sklonowane konta i dzieli ten sam komputer z mula2 and katarsis2008 and karolina2 .
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
||
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że Modki czuwają - super
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
też mnie to cieszy
![]() to, co robi Mula to jakaś namolna antyreklama, bo raczej odstręcza, zamiast wabić. Byłam raz w Kleopatrze i miałam zdanie, ot... średnie, natomiast teraz już nie pójdę na pewno... nie lubię być nękana reklamą
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu
|
|
|
#329 |
|
Przyczajenie
|
witam
już po wizycie u Marcina i baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. pierwszy raz ktoś mi najpierw umył włosy, wysuszył, wyprostował a dopiero potem ciął ![]() ale włosy wyglądają dużo zdrowiej i o to chodzi. na pewno tam wrócę a jak nabiorę więcej zaufania to może pozwolę mu zaszaleć na mojej głowie dzięki za to forum |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
CARRI - rewelacja, ze cie się spodobało! Fajnie, że się komuś przydajemy
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Ogólny efekt bardzo mi się podoba, zeszczuplałam optycznie kilka kilo, włoski się bardzo ladnie ukladają.
Czyli cennik jak czapka stoi
Ale ogólnie fryzjer dobry, wprawna ręka, miła atmosferka 

całuję