|
|
#421 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE dobry fryzjer???
Jakiś czas temu miałam dylemat gdzie uczesać się na studniówkę.
Wybrałam salon "Magia". Cena jest wysoka, zapłaciłam około 160 zł ( razem z wszelkimi dodatkami) Jednak fryzura była tego warta. Była dopasowana idealnie do kształtu mojej twarzy, sukienki, biżuterii. Wytrzymała od godziny 13 przez cała noc w nienaruszonym stanie. Byłam strasznie zadowolona
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej nieobecności! Jestem już po długowyczekiwanej wizycie u fryzjera (6.04.) Tym razem przeżyłam wielkie rozczarowanie. Chciałam o ton jaśniejszy odcień od tego co miałam plus platynowe refleksy. Jak zobaczyłam efekt końcowy o mało nie zemdlałam. Zamiast refleksów pół żółtej głowy, a w całości włosy o wiele za jasne - załamałam się. A fryzjer na dodatek mi wmawiał, ze właśnie tak chciałam - kompletenie się tym razem nie zrozumieliśmy
Uparłam się na poprawkę, niestety nie miałam kiedy pójsć, bo musiałam wyjechać za granicę. Teraz chodzę w blond włosach w których wcale dobrze się nie czuję i już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u fryzjera, lecz tym razem raczej to już nie będzie p. Damian z Marcelo. A szkoda... bo już myśałam, ze znalazłam dobrego fryzjera. Oprócz tego cena niewiele niższa niż za pierwszym razem : 170zł. Jedyne co mi się podoba to ścięcie, włosy dobrze się układają. Może następnym razem spróbuję do p. Marcina.
|
|
|
|
|
#423 |
|
Przyczajenie
|
Również witam po dłuższej nieobecności!
![]() Wybrałam się w końcu do fryzjera, bo moje odrosty na blond czuprynie przyprawiały mnie już o zawrót głowy, choć odwlekałam to jak mogłam z uwagi na moje traumatyczne doświadczenia. Z Marcelo musiałam zrezygnować, bo automatyczna sekretarka zakomunikowała, że trwa tam remont do maja, a ja potrzebowałam świetnej fryzury "na wczoraj" A czytając wypowiedź india 83 - czuję, że zrobiłam dobrze. Zdecydowałam się na wspomniane przeze mnie wcześniej Feminarium. Jakiegoś teatralnego efektu nie ma (zresztą.. pfff!! po czerwonym dywanie nie chodzę, żeby mieć idealny fryz :P), ale mogę bez obaw spoglądać w lustro, co ostatnio nie było częstym zjawiskiem. Mój Mężczyzna twierdzi nawet, że to "najlepsze wydanie mnie" jakie widział, a widział naprawdę wiele kombinacji Swoją drogą wciąż nie mogę się nadziwić jak on wytrzymuję tą moją "włosową fobię" Zatem: zdecydowałam się tylko na drobniutkie blond pasemka, bo po poprzednich wyczynach Pani Fryzjerki brązu zostało w sam raz. Poprosiłam też o odświeżenie cięcie, tu i ówdzie Pani miała skrócić, gdzieś zostawić, ot.. takie tam.. Krótko mówiąc: jestem zadowolona, naprawdę, a to nie łatwo usłyszeć z moich ust. Cięcie jest bardzo fajne - włosy dobrze się układają. Pasemka są rzeczywiście drobniutkie, dające naturalny efekt. Następnym razem zdecyduję się raczej na więcej kolorów, żeby zniwelować ten misz-masz na głowie (wciąż walczę z pozostałościami po wyczynach poprzednich fryzjerów) i uzyskać bardziej jednolity efekt. Zapłaciłam 155 zł za prawie 3 h "radości moich włosów" A! Pani fryzjerka uraczyła mnie fantastycznym, relaksacyjnym masażem głowy i świetną regenerującą maseczką, także wydaje mi się, że cena jest bardzo ok Także miłe Panie: zapraszam do Feminarium, ja na pewno tam jeszcze zawitam!
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
marguerite83 nieśmiało proszę o zdjęcie
ja niestety tym razem nie mam się czym pochwalić |
|
|
|
|
#425 |
|
Przyczajenie
|
Ja 1 sierpnia mam slub i niestety moja stala fryzjerka p Alonka z Doriana wyjechala i chyba zdecyduje sie wlasnie na feminarium odrzu równiez na makijaz. Dobrze jest jak w tym dniu czesze ktos sprawdzony dlatego wybiore sie tam na probna. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#426 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam Pania Gosie na lelewela w salonie Venus !!!!!
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#428 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE ZŁY fryzjer-przestrzegam
Cześć Dziewczyny i Chłopaki!
Mój pierwszy post i niestety ze złą opinią. Chcę Was przestrzec przed Sławkiem z byłej sieci "Alicja" obecnie "Chili" na ul. Kościuszki. Chociaż nie znalazłam tu wpisów zbyt wielu o tym fryzjerze (samozwańczym), to jednak trauma nie pozwala mi przejść obojętnie obok traktowania klienta na sposób .... powiedziałabym - próbnej jazdy!! To strzyżenie było gorsze niż te wykonywane na manekinie w pierwszym tygodniu szkolenia w jakiejś podrzędnej zawodówce !! Trwało 2h ale z dokładnością nie miało wiele wspólnego, zostało cięcie brzytwą, włos 2 cm został z DŁUGICH, maxymalnie postrzępiony... JEDNYM słowem jak bym określiła rezultat!? ....... a tak: SIANOKOSY !!! Życzę wszystkim lepszych wyborów! (bo ja teraz mam problem z tym, jakiemu fryzjerowi znowu zaufać). |
|
|
|
|
#429 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE dobry fryzjer !!!
Ad. do mojego porzedniego wątku:
Fryzurę po partactwie Sławka z Kościuszki URATOWAŁ Konrad z Copernicusa !!! Wyrzeźbił fajną, krótką fryzurkę z charakterem z tego co zostało, był zaskoczony jak można stosować brzytwę na włosy takie jak moje. On wie, co robi i strzyże pewną ręką. P-O-L-E-C-A-M !!! |
|
|
|
|
#430 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Przepraszam, że tak późno dodaję te fotki, ale miałam małe problemy z aparatem ![]() Zrobiłam je na zewnątrz (żeby było w miarę "obiektywne światło"), ale i tak rezultat jest średni ![]() W każdym bądź razie.. przedstawiam dwie wersje mnie: pierwszą - codzienną (czyt.potarganą) i drugą - wyjściową (czyt. "uładzoną") Przypominam, że to efekt pracy Pani Fryzjerki z Feminarium
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
marguerite83 mamy podobne fryzurki
jak na moje wygrywa wersja "potargana" . Masz ładny kolor, taki chłodny odcień... nie to co ja, zrobiły mi się teraz jakieś żółte ;/ i poza tym mi tak jasne kolory nie pasują chyba następnym razem wrócę do Marcelo i poproszę o ten kolor, który miałam przed ostatnią wizytą ( mam nadzieję, że nr odc. sobie gdzieś zapisali)
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Moderator
|
Cytat:
slicznie masz obciete i dobrany kolory
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny umówiłam się do Marcina z Wizard, pierwszy wolny termin, który mi odpowiadał to sobota-za 2 tygodnie. Nie wytrzymam aż 2 tygodni, zrezygnuję.... Termin odstąpię koleżance, która też się do niego wybiera. Włosy mam niefarbowane miesiąc ale już wyglądam koszmarnie.... Spróbuje chyba w salonie obok Róży i Zen (Aranka pisała kiedyś ze widziała dwie fajnie uczesane dziewczyny wychodzące stamtąd)
|
|
|
|
|
#434 |
|
Przyczajenie
|
marguerite83 a jaki masz naturalny kolor włosów ? Pewnie jakies jasne ja jestem z natury ciemną blondynka i zawsze jak mi fryzjerka zrobi blond to wychodzą zółte
|
|
|
|
|
#435 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
ja chodziłam od 1,5 roku do Chili przy Herbowej do Karoliny. Byłam bardzo zadowolona ze sposobu w jaki obcina. Niestety gdy zadzwoniłam tydzień temu by się umówić na obcięcie okazało się że Karolina już tam nie pracuje . Podobno gdzieś przeszła albo ma otworzyć swój salon. Nie wiecie może w jakim salonie można ją teraz znaleźć? Macie może na nią jakieś namiary? Nie chcę zmieniać fryzjera... ![]()
|
|
|
|
|
#436 |
|
Przyczajenie
|
natasia1989 mój naturalny kolor to ciemny blond - to na zdjęciach te najciemniejsze kosmyki, które gdzieniegdzie przebijają
Kiedyś nawet próbowałam farbować w domu, ale wychodziły mi żółte, więc teraz nie ryzykuję i wolę udać się do fryzjera.A pozostałym kobietkom dziękuję za komplementy
Edytowane przez marguerite83 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:57 |
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Celinac, to reklama
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo natarczywe sa te próby reklamowania na siłę niektórych salonów. Nie wiem czy dotyczy to akurat posta Celinac (może to szczera opinia
) ale na tym forum natarczywa opinia nie raz się zdarzała. A takie zagrywki działają wprost przeciwnie - zniechęcają. Ja umówiłam się do salonu na Podmurnej. Zdam relację. |
|
|
|
|
#439 |
|
Przyczajenie
|
To nie jest reklama, byłam tam i takie jest po prostu moje zdanie. Każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii. Przepraszam, że nie napisałam, kolejnej tysięcznej opinii o salonie Wizard. Widzę jednak, że obojętnie co bym napisała to Tobie by nie pasowało. Czy mam napisać, że w studiu ekspert było fatalnie wtedy będziesz zadowolona? Ja swojego zdania nie zmienię polecam wszystkim ten salon. Edytowane przez celinac Czas edycji: 2009-05-13 o 10:22 |
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą nie wiem czy nie ma zakazu podawania adresu, sprawę najlepiej rozstrzygnie moderator
|
|
|
#441 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
witam ja od kilku m-cy chodze do instytutu dr i.eris na lelewela, jestem bardzo zadowolona szczegolnie z pani Doroty
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak będziesz obrażać innych (okres Tereski, czy służbistka) to dostaniesz kolejne punkty, bo to niezgodne z regulaminem, który musiałaś czytać przy rejestracji
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-05-13 o 14:31 |
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Po drugie: To nie Ty jesteś tutaj sędzią Po Trzecie: "niestety miałyśmy" - A co to Twój portal internetowy? Po czwarte: dala ciebie każda nowa osoba jest zła? Po piąte: Nie obrażam innych-te słowa były skierowane Tylko do Ciebie Po szóste: słowa "okres" i "służbistka" to nie są słowa obraźliwe!!!! Jednak jeśli "okres" to dla Ciebie obraza to obrażasz się na pewno minimum raz w miesiącu. P.S. Zamiast siedzieć ciągle w internecie byś lepiej poszła do jakieś pracy. Wtedy byś może co chwile nie pisała na forum, że 40 zł to taka ogromna kwota za strzyżenie! To już jest spam! Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Celinac, bez komentarza, bo zarzuty są absurdalne, a komentarz w PS bezczelny. Prawda jest taka, że punkt przyznał Ci moderator, nie ja, więc Twój post był podejrzany dla więcej niż jednaj osoby.
|
|
#446 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Moderator
|
celinac - prosze o zakonczenie tej dyskusji,dalsze posty bedä usuwane i nagradzane pkt;karnymi.
Zanim napiszesz posta powinnas dobrze zapoznac sie z Regulaminem forum.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też poszukuję jakiś namiarów do pani Karoliny. Bylam z niej bardzo zadowolona Jeżeli ktoś wie gdzie teraz pracuje, albo zna jej prywatny numer komórki proszę piszcie! ![]() ![]() Mój numer gg: 5314985 Z góry dziękuję. Edytowane przez Eleline Czas edycji: 2009-05-14 o 14:58 |
|
|
|
|
|
#450 |
|
Przyczajenie
|
Słyszałam,że super robią baleyage w jakimś nowym salonie na moście paulińskim obok sklepu z butami po schodkach. Czy ktoś tam robił sobie włosy u pani Kasi bo ona jest od farbowania, a pani Magda od układania. Dajcie znać bo bym chciała na baleyage, a na ślub już też niedługo. Widziałm tylko jedną osobę z baleyagem od nich i wyglądała super. Chciałabym wiedzieć czy to tylko jeden raz jej się tak odało, czy zawsze tak ładnie robi.Byłam na baleyagu w glamour w lubiczu skasowała mnie 180zł i pierwszy był super ( jestem przetlenioną blondynką, samodzielnie farbującą włosy w domu
więc możecie sobie wyobrazić) Jak poszłam drugi raz to juz było mniej spektakularnie bo teraz mam od połowy głowy swoje dawne blond z baleyagem, które odrosły , a na odroście baleyage który jest duzo ciemniejszy od reszty i wyglada jak wielki odrost. Fryzjerka powiedziała,że to tak będzie aż mi zejdzie cała farba blond, ta moja co sama farbowałama ona potem na nia nałożyła farbę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

Uparłam się na poprawkę, niestety nie miałam kiedy pójsć, bo musiałam wyjechać za granicę. Teraz chodzę w blond włosach w których wcale dobrze się nie czuję i już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u fryzjera, lecz tym razem raczej to już nie będzie p. Damian z Marcelo. A szkoda... bo już myśałam, ze znalazłam dobrego fryzjera. Oprócz tego cena niewiele niższa niż za pierwszym razem : 170zł. Jedyne co mi się podoba to ścięcie, włosy dobrze się układają. Może następnym razem spróbuję do p. Marcina.
A czytając wypowiedź india 83 - czuję, że zrobiłam dobrze. Zdecydowałam się na wspomniane przeze mnie wcześniej Feminarium. Jakiegoś teatralnego efektu nie ma (zresztą.. pfff!! po czerwonym dywanie nie chodzę, żeby mieć idealny fryz :P), ale mogę bez obaw spoglądać w lustro, co ostatnio nie było częstym zjawiskiem. Mój Mężczyzna twierdzi nawet, że to "najlepsze wydanie mnie" jakie widział, a widział naprawdę wiele kombinacji
Swoją drogą wciąż nie mogę się nadziwić jak on wytrzymuję tą moją "włosową fobię"
ja niestety tym razem nie mam się czym pochwalić 

slicznie masz obciete i dobrany kolory
Zresztą nie wiem czy nie ma zakazu podawania adresu, sprawę najlepiej rozstrzygnie moderator