|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE dobry fryzjer???
no to teraz wszystko się zgadza
|
|
#722 |
|
Przyczajenie
|
Witam
bylam pierwszy raz w wizard u p Marcina. Jestem zadowolona z jasnego koloru oraz z sciecia poza tym cena niska 120 zl polecam |
|
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
A jakie opinie o Sunflower ? Czy byl ktoś w nowootwartym salonie na Konfekcyjnej? Jakie ceny strzyzenie z farbowaniem?
|
|
|
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
mogłybyście mi powiedzieć czy ten salon Wizard jest na wyszyńskiego czy na KOnstytucji. Bo różnie piszecie i się pogubiłam, a z chęcią bym tam poszła. pozdrawiam |
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Google podpowiadają , ze na Konstytucji.
A ja się upomnę o opinie o sunflower. Idę tam na 17 - sciecie ok 60zl więc oczekuję cudu. Czy slusznie ?? |
|
|
|
|
#726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja myślałam o Szosie Lubickiej, bo mam blisko, ale jak gdzie indziej tną dobrze (też interesuje mnie strzyżenie), to będę jeździć. Czekam na wieści! |
|
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Post pod postem, ale musialam
Wlaśnie wrócilam z Sunflower na Konfekcyjnej. Scinala mnie Pani Weronika. Jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona. Mam strasznie cięzkie wlosy - grube, gęste, kręcące się od spodu , puszące się. Rzadko który fryzjer jest w stanie nadać im odpowiedni kszalt. Pani Weronice tlumaczyć wiele nie trzeba bylo. Odrazu wiedziala co z wlosami zrobić. Chciala troszkę bardziej zaszaleć, ale niestety zabraklo mi odwagi - teraz jednak wiem, ze można jej w pelni zaufać. Polecam w 100%. Co do ceny - zaplacilam 52zl za sciecie z prostowaniem - ale siedzialam tam 1,5 godziny i myślę , ze nie są to wyrzucone pieniądze. Edytowane przez shilla Czas edycji: 2010-05-17 o 19:06 |
|
|
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
|
Ja w środę idę na Kościuszki do Sebastiana z Chili jestem ciekawa jak będzie aż się boję
, bo opinie są podzielone
|
|
|
|
|
#729 |
|
Przyczajenie
|
Ile kosztuje tak mniej więcej ścięcie włosów w wizardzie?
|
|
|
|
|
#730 |
|
Przyczajenie
|
Głowa już mi pęka , przysięgam
czytam z przerwami od rana i co chwila wydaje mi się, że już już wiem gdzie się wybrać i za chwilę Mam dość długie włos ( do łopatek) w kolorze naturalnego blondu. Naturalne dużo ciemniejsze. Nie chcę żadnych rewolucji. Więc niby sprawa prosta. Marcin -Wizard albo Damian/o. Chyba zdam się a los, zapiszę się tam, gdzie będzie wcześniej wolny termin. P.S. Chciałam się przywitać, to mój pierwszy raz, czytam od "zawsze" ale nigdy jakoś się nie złożyło ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#732 |
|
Przyczajenie
|
No to zaczynam myśleć o p. Weronice z Konfekcyjnej... A słyszałyście coś może o tym salonie na Kościuszki ale bliżej Grudziądzkiej - on się nazywa "Sebastian" chyba. Wygląda dobrze, ale nie znalazłąm żadnych opinii.
Clover_Karola czy to tam idziesz, czy do Chili i tam jest jakiś Sebastian? |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dzisiaj chcę wycieniować włosy, wybieram się do tego fryzjera do Copernicusa, nie skrzywdzą mnie?
|
|
#734 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
Ja byłam wczoraj w salonie fryzjerskim Krystal na ul. Broniewskiego i jestem bardzo zadowolona
Edytowane przez kalinkii Czas edycji: 2010-05-20 o 17:25 Powód: literowka |
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po
Byłam w Galerii Copernicus.Włosy wycieniowane, może nie drastycznie, ale lekkie. Nie mam żadnych "schodków", wszystko naturalnie i dobrze wykonane zapłaciłam 35 za mycie, strzyżenie i układanie. Pierwszy raz nie miałam szarpanych włosów, pani fryzjerka traktowała je po szlachecku dodam, że mają tam obłędnie pachnący szampon.POLECAM
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam dzisiaj w Krystalu na wycięciu grzywki i zapłaciłam tylko 5 zł,a super mam wyciętą i wycieniowaną grzywkę
|
|
|
|
|
#738 |
|
Przyczajenie
|
No to zdaje się, że w Copernicusie pracują sami zdolni fryzjerzy. Ja od roku regularnie chodzę do Konrada i zawsze jestem zadowolona. Jeżeli któraś z Was się do niego wybiera, pozdrówcie Go od Ewy z Norwegii, specjalnie do niego przylatuję :-P
Polecam. |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zadowolone z wizyty u fryzjera, a może jakieś foto nowej fryzurki??
|
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
witam!!
czy mozecie mi polecic kogos do super uczesania na slub? najlepiej gdzies w centrum Torunia! dzieki!! |
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Ja obcinam i farbuję włosy w Kleopatrze (ul. Królowej Jadwigi). Nigdy mi tam nie upinano włosów, ale widziałam podczas jednej z wizyt właśnie koka tam zrobionego. Przyznaję, że bardzo mi się podobał - choć zwolenniczką takich fryzur nie jestem
.
|
|
#742 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje Jil, zalezy mi bardzo na jakims fajnym mlodziezowym a zarazem eleganckim upieciu wlosow, a przede wszystkim na kims kto doradzi takie uczesanie do sukiemki i typu urody.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#743 |
|
Przyczajenie
|
witajcie! tak, zdecydowanie polecam feminarium - p. Karoline, ktora jest super doradca i mistrzem w swoim fachu. ja od 5 lat do strzyzenia i farbowania chodze TYLKO do niej, najpierw jak pracowala w laurencie, a teraz w feminarium i moje kolezanki rowniez do niej chodza i jestesmy wszystkie zadowolone! polecam
|
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Przeprowadziłam się jakiś czas temu do piernikowa i dzięki temu wątkowi znalazłam polecane salony, dzięki dziewczyny! W środę strzyżenie w wizardzie, zobaczymy co wyjdzie. Czy do koloryzacji polecacie któryś salon konkretnie, doczytałam że w Doriano komuś odratowano kolor po wpadce w domino, ale że niby drogo. Drogo czyli ile? |
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
A może by tak zebrać do kupy w jednym poście ceny jakie obowiązują w poszczególnych salonach.
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam w feminarium, ale widze, ze ty tez tam chodzisz
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
WITAM WSZYSTKICH...JA MOGE PODZIELIC SIE NOWO ODKRYTYM SALONIE URODY DOMINIKANA W ŁYSOMICACH (POLO MARKET)...JEST TAM P. DOMINIKA KTORA POTRAFI ZDZIAŁAĆ CUDA NA GŁOWIE. PRACUJE TAM NA MATRIXSIE. POLECAM.... JEST TAM ROWNIEZ SOLARIUM I KOSMETYKE..POLECAM GORĄCO
|
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
A powiecie kto mi obetnie włosy na krótko, z pazurem, potrzebne super strzyżenie, żebym nie wyglądała jak starsza pani ze wsi? Słyszałyście cos o Liberda?
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje włosy uratował pan Marcin z salonu MARCELLO... i już tylko do niego będę chodzić... ![]() pozdrawiam..
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

, bo opinie są podzielone
czytam z przerwami od rana i co chwila wydaje mi się, że już już wiem gdzie się wybrać i za chwilę 

dodam, że mają tam obłędnie pachnący szampon.