Dobry Fryzjer - Toruń - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 20:59   #961
kaja0604
Raczkowanie

Dot.: Dobry Fryzjer - Toruń

Jeśli chodzi o mnie to szczerze polecam p.Damiana
Pomijajac narazie aspekty fryzjerskie..Uroda p.Damiana powaliła mnie z nóg
Do rzeczy:bardzo miła atmosfera,pan Damian potrafi fajnie doradzić .Ja zdecydowałam sie na dość radykalna jak dla mnie zmianę( w pierwszym momencie był szok) ale po powrocie do domu(podmalowanie oka itp) fryzura i kolor wygladają naprawde SUPERR!!Miałam dekolaryzacje,której to sie obawiałam,ale włosy naprawde wygladają dobrze i nie są zniszczone ani popalone.Podsumowując: Wkońcu znalazłam swojego fryzjera, Polecam i pozdrawiam p.D ahhh!!!
kaja0604 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-20, 10:13   #962
bekii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaja0604 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o mnie to szczerze polecam p.Damiana
Pomijajac narazie aspekty fryzjerskie..Uroda p.Damiana powaliła mnie z nóg
Do rzeczy:bardzo miła atmosfera,pan Damian potrafi fajnie doradzić .Ja zdecydowałam sie na dość radykalna jak dla mnie zmianę( w pierwszym momencie był szok) ale po powrocie do domu(podmalowanie oka itp) fryzura i kolor wygladają naprawde SUPERR!!Miałam dekolaryzacje,której to sie obawiałam,ale włosy naprawde wygladają dobrze i nie są zniszczone ani popalone.Podsumowując: Wkońcu znalazłam swojego fryzjera, Polecam i pozdrawiam p.D ahhh!!!
a na jakie robiłaś? na blond? i ile płaciłaś za dekoloryzację z farbą?

Moje cuda na szydełku:
http://mojeciuchy.pl
(login: szydelkowakraina)

bekii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-20, 13:24   #963
kaja0604
Raczkowanie

Ja robiłam na rudy A co do ceny to mysle,ze jest ona uzależniona od długości włosów...najlepiej byłoby zadzwonić do P.Damiana i poprostu zapytać( ale jak wiadomo zabieg ten nie należy do tanich i trzeba sie z tym liczyć) ale moge z pełna odpowiedzialnościa powiedzieć,ze włosy wygladają super i nie ma jakis widocznych zniszczeń.
Dodam jeszcze,ze po przespanej nocy włosy wygladają jak nie ruszone,nawet kosmyk nie odstaje z czego jestem bardzo zadowolona,wczesniej co ranek walka z włosami.
Ścięcie-mistrzostwo świata..
W poniedziałek wrzuce fotki jesli jesteś zainteresowana

Edytowane przez kaja0604
Czas edycji: 2011-08-20 o 13:26
Stary 2011-08-20, 13:35   #964
Tereskaa
Zakorzenienie

No to ja kupiłam ten voucher to tego nowego salonu, mam nadzieję, że się nie zawiodę...

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-20, 13:48   #965
kaja0604
Raczkowanie

Myśle,ze nie bedziesz zawiedziona,chociaż z drugiej strony duzo zalezy od oczekiwań-jesli ktos ma nazbyt wygórowane to nigdy nie bedzie zadowolony.Jak to p.D powiedział "to nie jest lakiernia samochodowa,ze kolor mozna uzyskać komputerowo" heh dobre w moim przypadku kolor jest bardzo zbliżony,za miesiąc do poprawienia i bedzie jeszcze ładniejszy..juz sie nie moge doczekać
Stary 2011-08-20, 13:53   #966
Tereskaa
Zakorzenienie

Akurat w moim przypadku będzie tylko cięcie A oczekiwania? Hm... cieniowanie bez schodków - to chyba niezbyt duże oczekiwania?

A tak offtopując - u Was też nie ma wody? Ale jestem zła, zaplanowałam sobie sprzątanie a tu nawet nie ma czym rąk umyć! Tylko ogłoszenie na klatce, że jakieś remonty w sieci wodociągowej prowadzą.

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2011-08-20 o 13:54
Stary 2011-08-20, 14:00   #967
kaja0604
Raczkowanie

Ja ścinałam ala bob z asymetrią,cieniowane i żadnych schodków układają sie super tak jak wczesniej wspomniałam
Co ciekawe do tego wczoraj padał deszcz i grad wiało jak nie wiem..a włosy ani drgnęły

Edytowane przez kaja0604
Czas edycji: 2011-08-20 o 14:03
Stary 2011-08-20, 15:23   #968
bekii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaja0604 Pokaż wiadomość
Ja robiłam na rudy A co do ceny to mysle,ze jest ona uzależniona od długości włosów...najlepiej byłoby zadzwonić do P.Damiana i poprostu zapytać( ale jak wiadomo zabieg ten nie należy do tanich i trzeba sie z tym liczyć) ale moge z pełna odpowiedzialnościa powiedzieć,ze włosy wygladają super i nie ma jakis widocznych zniszczeń.
Dodam jeszcze,ze po przespanej nocy włosy wygladają jak nie ruszone,nawet kosmyk nie odstaje z czego jestem bardzo zadowolona,wczesniej co ranek walka z włosami.
Ścięcie-mistrzostwo świata..
W poniedziałek wrzuce fotki jesli jesteś zainteresowana
peewnie, jestem b. zainteresowana ale czy to ten salon : RICCI & CAPRICCI ?
najlepiej jakbyś wrzuciła fotki włosków : przed i po byłabym wdzięczna.. bo przymierzam się do dekoloryzacji.. mam włosy średni brąz a chciałabym bardziej zejść w blond.. albo może trochę rozświetlić fryzurę włosy mam za ramiona.. to pewnie drogo mnie taka przyjemność będzie kosztowała...
ale powiesz cenę tak orientacyjnie?
bo w doriano żądają ok 400,500zł.... to nie na moją kieszeń niestety ;-)

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Akurat w moim przypadku będzie tylko cięcie A oczekiwania? Hm... cieniowanie bez schodków - to chyba niezbyt duże oczekiwania?

A tak offtopując - u Was też nie ma wody? Ale jestem zła, zaplanowałam sobie sprzątanie a tu nawet nie ma czym rąk umyć! Tylko ogłoszenie na klatce, że jakieś remonty w sieci wodociągowej prowadzą.
u mnie woda na szczęście jest
w nowościach było ogłoszenie, że nie będzie wody na rubinkowie i w okolicach kaszczorka.. chyba przez cały ten weekend, więc współczuję szczerze ...

Moje cuda na szydełku:

Stary 2011-08-20, 15:27   #969
Tereskaa
Zakorzenienie

Masakra z tą wodą, ale cóż, przeżyć jakoś trzeba będzie.

A do Ricci & Capricci to ja się wybieram, chyba będę Waszym króliczkiem doświadczalnym Oczywiście dam znać jak wrażenia. Voucher jest wypas, bo wszelkie maski są w cenie, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce.

Stary 2011-08-20, 15:54   #970
kaja0604
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bekii Pokaż wiadomość
peewnie, jestem b. zainteresowana ale czy to ten salon : RICCI & CAPRICCI ?
najlepiej jakbyś wrzuciła fotki włosków : przed i po byłabym wdzięczna.. bo przymierzam się do dekoloryzacji.. mam włosy średni brąz a chciałabym bardziej zejść w blond.. albo może trochę rozświetlić fryzurę włosy mam za ramiona.. to pewnie drogo mnie taka przyjemność będzie kosztowała...
ale powiesz cenę tak orientacyjnie?
bo w doriano żądają ok 400,500zł.... to nie na moją kieszeń niestety ;-)

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

u mnie woda na szczęście jest
w nowościach było ogłoszenie, że nie będzie wody na rubinkowie i w okolicach kaszczorka.. chyba przez cały ten weekend, więc współczuję szczerze ...
Ja pisze o salonie "Damiano" a dekolaryzacja,również włosy do ramion 320 zł z połozeniem koloru oczywiście
Fotki wrzuce w poniedziałek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CSC_3623.jpg (64,5 KB, 125 załadowań)

Edytowane przez kaja0604
Czas edycji: 2011-08-23 o 20:45
Stary 2011-08-23, 19:27   #971
Enchante
Raczkowanie

Też zakupiłam voucher do Ricci & Capricci Póki co się nie wybieram, ale jak będę to dam znać. Na razie mam spore obawy. Dziś przechodziłam obok i salon świecił pustkami. Generalnie, mimo bliskiej odległości od Szerokiej dość ciężko trafić komuś,kto się nie orientuje w terenie. Bez dobrej reklamy chyba będzie im ciężko. Chyba, że są naprawdę fantastyczni. Pożyjemy zobaczymy

Enchante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 08:44   #972
Tereskaa
Zakorzenienie

To nie brzmi zbyt dobrze, zwłaszcza, że umawiałam się już w poniedziałek na wykorzystanie vouchera i przemiły pan powiedział mi, że dopiero na piątek może mnie zapisać, mimo, iż powiedziałam, że chciałabym jak najszybciej, a tu piszesz, że salon świeci pustkami. Zaczynam być lekko zaniepokojona powiem szczerze...

Stary 2011-08-24, 09:19   #973
Enchante
Raczkowanie

Właśnie sprawdzałam godz. otwarcia,ale od wt-czw otwierają o 10. Ja przechodziłam ok. 13 i było pusto. Hmm...może czekali na klientkę/a albo po prostu dopiero się rozkręcają i nie zapełniają nadmiernie grafiku. Trzeba być dobrej myśli, w końcu do odważnych świat należy i póki co wszystko wygląda dość profesjonalnie

Tereskaa, trzymam kciuki i czekam na Twoją relację

Stary 2011-08-24, 11:33   #974
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enchante Pokaż wiadomość
Właśnie sprawdzałam godz. otwarcia,ale od wt-czw otwierają o 10. Ja przechodziłam ok. 13 i było pusto. Hmm...może czekali na klientkę/a albo po prostu dopiero się rozkręcają i nie zapełniają nadmiernie grafiku. Trzeba być dobrej myśli, w końcu do odważnych świat należy i póki co wszystko wygląda dość profesjonalnie

Tereskaa, trzymam kciuki i czekam na Twoją relację
Albo robią sztuczny tłok żeby podnieść swój prestiż w oczach klientów jacy to oni obłożeni są
Pojutrze zdam relację Mam nadzieję, że będę wniebowzięta

Stary 2011-08-24, 15:53   #975
bekii
Rozeznanie

Czy był ktoś może w salonie Impresion na ul. Długiej 8B?
Wykupiłam tam grupon i trochę się obawiam..
ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym salonem ?

Moje cuda na szydełku:

Stary 2011-08-26, 18:11   #976
Tereskaa
Zakorzenienie

To ja już po wizycie w salonie Ricci & Capricci Pierwszy raz byłam w salonie i już wiem, że nie ostatni Wspaniali, sympatyczni ludzie, stylista jest po prostu mistrzem! Ma ogromną wprawę, doskonale i perfekcyjnie włada gorącymi nożyczkami, szczotkami i suszarką, widać, że facet wie co robi. Po raz pierwszy spotkałam się z tym żeby fryzjer usiadł z klientem i omówił szczegóły przed cięciem, doradził co pasuje a co nie wyglądałoby najlepiej. Od razu można zauważyć, że nie jest to akord, lecz poświęcenie klientowi tyle czasu ile potrzeba. Stylista poza świetnym cięciem robi fajny masażyk podczas mycia głowy Po cięciu pokazuje jak układać fryzurę samemu w domku, za co ogromny plus. Ogólnie jestem maksymalnie zadowolona z efektu i z wizyty. Bardzo miła, ciepła atmosfera - aż chce się wracać A do tego dwóch przystojnych Włochów Polecam, jak najbardziej i z czystym sumieniem polecam Po weekendzie wstawię fotkę fryzurki.

Stary 2011-08-27, 07:46   #977
Enchante
Raczkowanie

Cytat:
To ja już po wizycie w salonie Ricci & Capricci Pierwszy raz byłam w salonie i już wiem, że nie ostatni Wspaniali, sympatyczni ludzie, stylista jest po prostu mistrzem! Ma ogromną wprawę, doskonale i perfekcyjnie włada gorącymi nożyczkami, szczotkami i suszarką, widać, że facet wie co robi. Po raz pierwszy spotkałam się z tym żeby fryzjer usiadł z klientem i omówił szczegóły przed cięciem, doradził co pasuje a co nie wyglądałoby najlepiej. Od razu można zauważyć, że nie jest to akord, lecz poświęcenie klientowi tyle czasu ile potrzeba. Stylista poza świetnym cięciem robi fajny masażyk podczas mycia głowy Po cięciu pokazuje jak układać fryzurę samemu w domku, za co ogromny plus. Ogólnie jestem maksymalnie zadowolona z efektu i z wizyty. Bardzo miła, ciepła atmosfera - aż chce się wracać A do tego dwóch przystojnych Włochów Polecam, jak najbardziej i z czystym sumieniem polecam Po weekendzie wstawię fotkę fryzurki.

Suuuuuper! Cieszę się, że jesteś zadowolona. Jak widać nowe, wcale nie musi okazać się takie straszne. Aż chce mi się do nich iść po Twojej opinii,ale chyba poczekam jeszcze troszkę aż włoski podrosną.

Stary 2011-08-27, 18:01   #978
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Suuuuuper! Cieszę się, że jesteś zadowolona. Jak widać nowe, wcale nie musi okazać się takie straszne. Aż chce mi się do nich iść po Twojej opinii,ale chyba poczekam jeszcze troszkę aż włoski podrosną.
Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam, jak wrócę do domku po weekendzie to cyknę fotkę Aaaaa, jest jeszcze fajna oferta u nich, można sobie dokupić kolejne trzy takie wizyty za 50 zł każda, czyli po cenie sweetdeala Warto rozważyć, bo włoski po tej masce i saunie są boskie

Stary 2011-08-28, 18:00   #979
Tereskaa
Zakorzenienie

Wstawiam obiecane zdjęcia cięcia stylisty z Ricci & Capricci, włoski jeszcze ciutkę mokre, stąd taka różnica w kolorze. U mnie poleciało z 25 cm włosków, więc zmiana konkretna Ale jestem szalenie zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5074.jpg (148,4 KB, 176 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5076.jpg (176,9 KB, 152 załadowań)

Stary 2011-08-30, 17:18   #980
Krysaaa
Raczkowanie

Hej,śliczną masz tą fryzurkę-a dużo kłopotu z układaniem? Kolor też robiłaś?Ja jestem stałą klientką STUDIO GOKKA na Sobieskiego ,a konkretnie P.Izy-jestem bardzo zadowolona,ale może pora spróbować czegoś nowego i kusisz tymi przystojniakami z Włoch hihi...pozdrawiam
Krysaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 17:50   #981
Tereskaa
Zakorzenienie

Dziękuję bardzo Kolorek mam taki naturalny A włoski właśnie nie są ułożone w ogóle, tylko lekko roztrzepane palcami tuż po umyciu Zdecydowanie polecam Ricci & Capricci, zdecydowanie inne cięcie niż naszych rodowitych fryzjerów A podczas cięcia pogadałam ze stylistą i mówił, że przeszedł dużo szkoleń, takich innych niż te, które są u nas w kraju. Po tych kilku dniach muszę powiedzieć, że włoski się świetnie układają, także jak najbardziej polecam salon. Tylko ciężko trafić, bo to tak w podwórku jest, w ogóle nie widać z ulicy, ale jest numer na bramie i w tą bramę trzeba wejść i tam w głębi jest salon

Stary 2011-08-31, 09:33   #982
Enchante
Raczkowanie

Cytat:
Wstawiam obiecane zdjęcia cięcia stylisty z Ricci & Capricci, włoski jeszcze ciutkę mokre, stąd taka różnica w kolorze. U mnie poleciało z 25 cm włosków, więc zmiana konkretna Ale jestem szalenie zadowolona
Super, cięcie bardzo fajne A skoro twierdzisz,że układają się świetnie nawet po kilku dniach, to nic, tylko zachwalać Ja planuję tam wpaść pod koniec września, już się nie mogę doczekać!

Stary 2011-08-31, 11:43   #983
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Super, cięcie bardzo fajne A skoro twierdzisz,że układają się świetnie nawet po kilku dniach, to nic, tylko zachwalać Ja planuję tam wpaść pod koniec września, już się nie mogę doczekać!
Warto, warto Tylko trzeba wcześniej się umówić i czeka się około tygodnia, a może i teraz więcej

Stary 2011-08-31, 16:05   #984
PaulinaaaaS
Przyczajenie

Ja chcialam zapytac odnoscie P.Damiana najbardziej przykol moja uwage , wiec chcialam sie zapytac jak u niego wygladaja ceny? tak mniejwiecej srednie wlosy.?
PaulinaaaaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 19:47   #985
Sysunia
Przyczajenie

Cytat:
Warto, warto Tylko trzeba wcześniej się umówić i czeka się około tygodnia, a może i teraz więcej
Jak czytam to, co napisałaś o salonie to zachciało mi się tam wybrać
Nie wiesz jak nazywa się ten fryzjer, który Ciebie ścinał? Rozumiem, że jest tam ich co najmniej dwóch. I druga kwestia, czy wiesz może ile kosztuje ścięcie?
Pozdrawiam
Sysunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 23:23   #986
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia Pokaż wiadomość
Jak czytam to, co napisałaś o salonie to zachciało mi się tam wybrać
Nie wiesz jak nazywa się ten fryzjer, który Ciebie ścinał? Rozumiem, że jest tam ich co najmniej dwóch. I druga kwestia, czy wiesz może ile kosztuje ścięcie?
Pozdrawiam
Jest tam dwóch facetów, jeden taki do obsługi klientów w sensie zapisywania klientów i jeden typowo stylista. Z cennika, który był na drzwiach było, że strzyżenie średnich długości włosów nożyczkami ciepłymi 60 zł a długich 80 zł. Ale na prawdę polecam, chociażby ze względu na tych Włochów

Stary 2011-09-05, 09:09   #987
Tereskaa
Zakorzenienie

A dziś na sweetdealu znów jest voucher do Ricci & Capricci, na 21 zł

Stary 2011-09-07, 17:25   #988
Sysunia
Przyczajenie

Zapisałam się do Ricci&Capricci.. Szczerze mówiąc trochę się denerwuję, bo prawie nigdy nie jestem zadowolona z wizyty u fryzjera. Mam bardzo słabe, cienkie włoski i większość fryzjerów sobie z tym nie radzi. Oby tym razem było inaczej. Dam znać po wizycie.
Sysunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 17:42   #989
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia Pokaż wiadomość
Zapisałam się do Ricci&Capricci.. Szczerze mówiąc trochę się denerwuję, bo prawie nigdy nie jestem zadowolona z wizyty u fryzjera. Mam bardzo słabe, cienkie włoski i większość fryzjerów sobie z tym nie radzi. Oby tym razem było inaczej. Dam znać po wizycie.
Koniecznie daj znać, jestem ciekawa czy moja dobra opinia się potwierdzi w Twoim przypadku. A na kiedy się zapisałaś?

Stary 2011-09-08, 13:30   #990
Makao
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bekii Pokaż wiadomość
Czy był ktoś może w salonie Impresion na ul. Długiej 8B?
Wykupiłam tam grupon i trochę się obawiam..
ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym salonem ?

Podbijam, też mam grupona do nich, ale przed tym chce iśc tam na czesanie wieczorowe....

isc czy nie isc ??? :
Makao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości