|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów?? | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 30,35% |
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
381 | 69,65% |
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
BAN stały
|
Dot.: WAX - wątek zbiorczy
Mnie tam ta wzmianka na Waxie nie odstraszała, tylko dawała nową nadzieję. Bo skoro ma pomóc ludziom po chemii to może mi też odrosną mocniejsze włoski...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
BAN stały
|
Widocznie producenci WAXa obrali inną taktykę zdobywania klientów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Przyczajenie
|
![]()
hej;] ja mam kręcone, puszące się, sianowate włosy niczym lalka barbie... po farbowaniu przesuszyły się jeszcze bardziej, nie sądziłam, że to w ogóle możliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Raczkowanie
|
Gdzie W Lodzi Dostane Duze Opakowanie Waxa ??i W Jakiej Cenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
ja kupowałam ostatnio w aptece w manufakturze (nie w tej przy Leroy tylko w tej drugiej bo jest tańsza ogólnie) małe opakowanie (bo dla blondów)ale duże były te z ciemnymi napisami. Za małe płaciłam 19,90 a na duże nie zwróciłam uwagi ile kosztowało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
o dzieki ciekawe ile kosztuje duze:P jak bylam rozgladac sie to w jednej kosztowalo 28 nie wiem czy tak bardzo sie oplaca:|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
właśnie wydaje mi się że między dużym a małym jest niewielka różnica w cenie- koleżanka mówiła mi że coś koło 2 zł ten duży jest droższy...ale nie wiem czy to prawda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Przyczajenie
|
Wiecie co... przeglądam ten wątek i jestem w rozterce... nie wiem, czy ze mną jest coś nie tak, czy co:/ kupiłam WAX zachęcona pozytywnymi opiniami na wizażu i po pierwszytm użyciu byłam zachwycona... miałam idealnie miękkie, błyszczące włoski... natomiast po drugim i kolejnych użyciach TOTALNE ZERO efektu (oprócz efektu tłustych, matowych ochydnych włosów:/) nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje... a napewno wszytsko robię jak należy (podgrzewanie, folia, ręczniki itp. )
szkoda tak psuć opinię tak chwalonemu kosmetykowi, no ale cóż... może mój wyjątek tylko potwierdza regułę?? ![]()
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Właśnie myślałam o waszych metodach podgrzewania Waxa
![]() Jak myślicie, czy gdybym włożyła całe opakowanie waxa do miseczki z gorącą wodą (taką prosto z czajnika), to wax też zadziała? |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ja w tej samej aptece w Manufakturze, o której napisała neska, za duże opakowanie Waxu zagranicznego zapłaciłam dokładnie 21,99zł. Jak dla mnie cena super zważywszy na to, że w innej aptece za małe opakowanie polskiego Waxu dałam 18zł...
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe opakowanie? Na raz je zużywasz? Podgrzewa się tylko porcje taką, którą nałoży się na włosy, jak całe opakowanie co tydzień będziesz podgrzewać to nie wiem co się zrobi z tym Wax'em, ale będzie zapewne do wyrzucenia ![]()
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Dzis bylam w aptece zorientowac sie ile kosztuje u mnie WAX i okazalo sie ze 16 zl
![]() ![]()
#1726 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje że wax naprawde mi pomoże, ostatnio masakrycznie wypadają mi włosy. dosłownie wpadłam w panike bo jako dziecko mialam zawsze zaplecione 2 grube warkocze a teraz moje włosy nie są nawet jak jeden taki warkocz jak niegdyś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Przyczajenie
|
Mam do Was pytanie , używam Waxa i zauważyłam ze po nim włosy mi bardziej wypadaja , tzn bezposrednio po zmyciu maseczki jak je rozczesuje , pomijajac ten fakt to wlosy oczywiscie po nim sa duzo ladniejsze , miekkie w dotyku i zdrowo wygladaja , martwii mnie jednak to wypadanie , czy Wy tez tak macie ?? myslicie ze powinnam ja odstawic ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
tak ja też to zauważyłam....ale być może jest tak że wypadają te, które są bardzo słabea w ich miejsce odrastają silniejsze i zdrowsze. Ja to tak sobie tłumaczę bo po dłuższym stosowaniu kondycja moich włosów się znacznie poprawiła. teraz zaczęłam kurację od nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem ze pewnie jest tu gdzies napisane i pewnie mnie ukatrupicie za pytanie ale ze wzgledu na to ze watek jest rozbudowany chcialam zapytac czy jest jakas roznica miedzy waxem zagranicznym a polskim ...oprocz tego ze pl idzie kupic w saszetkach ?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
acha dziekuje
![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ________________ Ale smaka mi zrobiłyście tymi zachwytami. Zaraz lecę sprawdzić po ile jest u mnie, bo przez tel. nie chcieli mi podać cen. ![]() A powie mi ktoś jaka jest różnica w działaniu między maską do włosów ciemnych, do włosów zniszczonych i suchych, a tą do włosów wypadających? Na allegro są duże opakowania tej do włosów ciemnych za 25zł, a większość małych idzie po 15-19zł. Niestety dużych nie ma innych, tylko ta jedna wersja. I tak dumam, klikać czy kupić do suchych w aptece. Ta do suchych powinna być mocniejsza, ale czy jest? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, skuszona waszymi opiniami kupilam to "cudo"
uzylam do tej pory 2 razy i jestem rozczarowana ![]() ![]() za drugim postanowilam ze po calym zabiegu uzyje mojego elseve ![]() zobaczymy, na pewno bede testowac WAXa, moze chociaz wlosi mi szybciej podrosna i sie jakos wzmocnia mimo ze efektu ani widu ani sluchu... wrecz wydaja mi sie przeciwnie:P heh jak czytama komentarze na kwc to jedna z nas okreslila to "cudo": pasta BHP pachnaca jak radziecki krem... niestety na razie musze sie z ta opinia zgodzic ![]()
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nabyłam tę maskę, w wersji do włosów suchych i zniszczonych i jestem na tak.
![]() Moje włosy są z natury grube, puszące się w warstwach zewnętrznych, kręcone i jest ich dużo. Po masce Wax są mięciutkie jak u kurczaczka. Przypomina mi to działanie maski Kallos z łożysk ale bez przetłuszczenia oraz papajowej maski Inebrya. Włos jest miękki, miły, lekki, puszysty ale nie puszący. Kulka pianki i jest super. Zobaczymy jak będzie dalej. ![]() Dostałam ją w mojej aptece za 16,90 za 250ml, więc chyba nieźle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
Znalazlam na allegro Polskiego Wax'a.. male opakowanie kolsztuje z 15-17 zl , co z kosztami przesylki wynosi ok.25 zl...
Oplaca sie kupic?? 1 a moze od razu 2? Dodam ze mam jeszcze polowe opakowania WAX'a do wlosow ciemnych tego zagranicznego, a w moim miescie niestety Polskiego Wax'a nieuraczysz... nigdze nie ma ![]() Doradzcie!!!
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli sprawdziłaś wszystkie opcje kupuj na all. Oczywiście bardziej się opyla wziąć dwie. A może ktoś ze znajomych też zechce albo z rodzinki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
Kropka przyznaje sie ze w aptekach to sie nie pytalam. Bylam w zielarskich ... moze sprawdze w aptekach albo spytam sie w jakims zielarskim czy moga Polskiego sprowadzic ??
A jak nie to kupiee na allegro... Dzieki za rade!!! ![]()
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej najpierw popytaj zanim kupisz na allegro, bo możesz przepłacić. A jak nie będzie waxa w aptece, to zapytaj czy możesz zamówić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
W aptece zawsze praktycznie jest Wax...
Ja tam znalazłam go w pierwszej lepszej ![]() I chciałam Was zaprosić do tego wątku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.