|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów?? | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
166 | 30,35% |
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
381 | 69,65% |
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Raczkowanie
|
Dot.: WAX - wątek zbiorczy
Cytat:
Virka, spróbuj, na początku rzeczywiście trochę polecą, niestety. No ale coś za coś ![]() No chyba że na pierwszy miesiąc mogę Ci zaproponować coś co mi pomogło - to ampułki Radical. Codziennie wcierasz jedną w skórę głowy. Proponowana kuracja to taka miesięczna. Mi naprawdę pomogło a włosy przed tym leciały mi jak liście na jesień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli byłyby to takie dobre, to można by wzmocnić włosy radicalem, żeby nie wypadały przy Waxie...i może zaczęły odrastać nowe...(ale mi się marzy)
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
![]()
Powiem szczerze że po odstawieniu nie zauważyłam pogorszenia.
Generalnie to jest wzmocniona kuracja i nawet jest wskazane odstawienie tego na jakiś czas. Ostatnio tą kurację robiłam rok temu (tak jakoś w połowie listopada zaczęłam). Do dnia dzisiejszego nie ponowiła. Chociaż tak sobie myślę... że może by tak sobie zrobić... Zobaczę jeszcze, ale naprawdę polecam. Pomogło to nie tylko mnie ale i mój tata też był bardzo zadowolony (oczywiście każdy z nas miał swój zestaw, nie korzystaliśmy ze wspólnych ampułek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Rozeznanie
|
oprocz tego ze Wax odzywia wlosy przeczytalam w opisie produkty e powoduje przyspieszenie porostu wlosow, czy to prawda ??
i czy stosujac Wax na bardzo jasne blond wlosy nie sciemnieja ?
#2105 |
Zadomowienie
|
Czemu miałyby ściemnieć? Przeciez to odżywka, nie farba. Na ten temat było mnóstwo postów, przeszukaj wątek.
#2106 |
Raczkowanie
|
Nic nie sciemnia,jest kilka gatunków waxu,aptekarka pyta jaki dac ,czy do włosów ciemnych czy jasnych...włosy są błyszczące,miękkie i napewno szybciej rosną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Nie ma czegos takiego jak WAX do ciemnych wlosow..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.apteka.gda.pl/treatment-o...ch-p-2164.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2007-11-01 o 22:06 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Maju, a którą odżywkę kupiłaś, tą z bursztynem?
#2112 |
Zadomowienie
|
Nie, nie z bursztynem.
![]() ![]() OK, już sprawdziłam dokładnie, to jest balsam Mrs. Potters' z arniką i oczarem wirginijskim, żółta naklejka (a nie żółte napisy) i żółta zatyczka. Pozdrawiam. Edytowane przez Maja 77 Czas edycji: 2007-10-29 o 06:49 Powód: ślepota i skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Nie chce sie tutaj klocic, ale temat Waxa do rzekomo ciemnych wlosow jest poruszany max co kilka stron. Na opakowaniu i w skladzie nie ma niczego, co wplywaloby na kolor wlosow. Nic nie poradzimy na to, ze ludzie nie umiejacy czytac ze zrozumieniem lub tworzacy opinie pod katem koloru opakowania wymyslaja nieprawde.
![]() Henna Treatment Wax wystepuje w 3 rodzajach: do wlosów blond, do kazdego typu wlosow oraz eco dla wrazliwcow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
BAN stały
|
co taka cisza na forum..po 2 miesiacach moje kolezanki mowia ze widza jak urosly mi wlosy...ze szybciej rosna bo juz widac roznice...jeszcze 8 cm i beda do pasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Bardzo szybko mi widac odrosty i często musze chodzic do fryzjera, a za balejaż place majątek (jak dla mnie) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Witam!Ja po tym jak wczoraj przeczytalam o dzialaniu WAX,a (czy Wax,u niewiem jak sie pisze)postanowilam go dzis kupic.Poszlam do apteki no i pani magister spytala czy ma byc dla mnie i czy mam wraziwa skore,ja na to ze niema i ma byc dla mnie wiec dala mi Treatment Wax natural classic.Ale na opakowaniu nie ma slowa ze jest przeznaczony do wlosow ciemnych tylko ze do stosowania w przypadku wlosow zniszczonych przez trwala,rozjasnianie lub farbowanie,czyli zgadzam sie z Zapalka ze niem Wax,u do ciemnych wlosow!Bo jak rozjasniane maja byc ciemne!??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
No coz, ja tez obserwuje przyspieszony wzrost wlosow - zwlaszcza tych malutkich, nowych...Do mojej wymarzonej dlugosci i idealnej kondycji wlosow wciaz jeszcze daleko. Na dodatek po ostatniej aplikacji waxa mam wrazenie, ze stan wlosow pogorszyl sie. Ale jestem na ich punkcie przewrazliwiona, wiec moze tu tkwi problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Siedze sobie teraz piszac do was i testuje ten cudowny WAX!!!!
![]() ![]() Umylam wloski,wmasowalam odzywke,zalozylam foliowy czepek od pasemek ,podgrzalam suszarka i owinelam najwiekszym i najgrubszym recznikiem jaki mam! ![]() Siedze tak juz okolo 15minut i posiedze tak jeszcze z 40,potem zobacze czy wlosy mi sie tak dobrze rozczesza i uloza jak po odzywce Garnier Color Resist,bo dotad jej uzywalam i jak dla mnie byla fenomenalna! ![]() Potem napisze co i jak!pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
a ja zauważyłam że znowu mi włoski mniej wypadają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja znów liczę na wax-a.Wczoraj postanowiłam zgolić boki żeby nadać buźce pociągły kształt i jestem wściekła!!!!!!! Wiecie co może wkleję swoje zdjęcie i pokarzę Wam w jakim tempie włosy mi rosną po waxie????????? Włosy zgoliłam na 0,2mil 2 mies.temu po raz 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
BAN stały
|
jak może dziewczyna zgolić włosy na 2 mm??????????????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak króciutko ![]() to wklejaj zdjatko ![]()
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Aggie125,pytalas mnie w tym watku o szampon eva natura rumiankowy,czy rozjasnia wlosy,a ja Ci powiedzialam,ze uzywam go zbyt krotko,aby cokolwiek powiedziec. dzisiaj juz moge powiedziec-rozjasnia. myje wlosy codziennie albo co drugi dzien. uzywam od ponad tygodnia i wlosy mam troche jasniejsze. ze sredniego blondu przeszlam na taki slomkowy? bardzo ladny kolor. bede szamponu uzywac dlugo,wiec ciekawa jestem do jakiego stanu rozjasni mi wlosy. z szamponu jestem bardzo zadowolona. wlosy wygladaja na zdrowsze i bardziej blyszcza
![]() w niedziele zaaplikuje wax na wlosy. i pomyslec,ze gdyby nie wizaz nigdy bym nie kupila waxu ![]() ![]() ![]() nusia2605,prosze wklej zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Hej!Po wczorajszym zastosowaniu Waxa niewidze zadnej zmiany w sensie ze wlosy sa inne niz po zastosowaniu normalnej odzywki ktora stosowalam dotychczas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
MONIKA1850,ja juz po 1 aplikacji waxu poczulam wyrazna roznice. wlosy byly niesamowicie mile,gladkie i takie delikatne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak.Podgrzewalam tak co 10minut suszarka,milm na wlosach taki czepek do farbowania i gruby frotowy recznik,czulam ze grzeje ale tylko chwile wiec znowu szlam podgrzac,ale niektore dziewczyny pisaly ze az je pieklo w glowe-dlaczego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.