![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
Cytat:
No to może jestem mała klepsydra [bo piersi mam małe C,a w tyłku 86 cm]. No i nogi mi chyba bardziej z klepsydry pasują...tyle,że w opisie klepsydry biust jest D-E :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Hej rozwiejecie moje wątpliwoście bo sie zastanawiam nad kręglem grucha i ewentualnie klepsydra?? ja już zgupiałam ale obstawiam gruchę
1- górna część ciała przeważ nad dolną - 3 cm szersza ale ramiona chude 2- dolna część ciała przeważ nad górna? wizualnie tak ale cm nie potwierdza :P 4- krępe uda -nie (chyba) 46 cm 5- krępe łydki?- 32 cm 6- duże odstające pośladki? - szerokie biodra 91 cm, troche odstają ale mam też szeroką miednicę:/ 7- ramiona szersze od bioder? -minimalnie tak 8-płaski brzuch - tak 9- duże wcięcie w tali?- 32 cm 10- krótka, długa talia?-pojęcia nie mam chyba taka standardowa:P 11- wzrost -166 12- rozmiar ubrań, góra/dó xs/s/m biust mam B czasem małe C. Pasuje w sumie gruch bo nogi mam niezadługie, ale też raczej szczupłe, przynajmniej w stosunku do zadka. Jak wy myślicie? ![]()
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Kosma-zrobiłam dla ciebie pare erotycznych zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Kosma a czym mogę być ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
kurcze niewiem czym jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
dodam jeszcze ze mma plaski brzuch wciecie takie srednie, w udach mam 47 cm, ramiona minimalnie szersze od bioder jakas nietypowa jestem chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
E, nie zwrocilam uwagi :P.
Ale podobaja mi sie :P. He, lubie fajna bielizne ![]() Moge wiedziec, gdzie kupilas? One sa wiazane z boku, czy maja jakies kokardki ![]() Wybaczcie OT.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmierzylam ramiona i sa takie jak biodra Do cegly nie pasuja mi ramiona ,ktore maja byc szerze niz dół i te nogi Do rozka nie pasuja ramiona.No czyli slusznie nie moglam sie odnalezc ,bo nie ma takiego kształtu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam je w Gdańsku [nie są firmowe ![]() Na bokach nie są wiązane. To tylko takie kokardki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem wcale nie wygladasz na kregla. Ramiona wygladaja jakby byly na szerokosci bioder.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną? nie.
2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3- duży biust C i więcej? nie, B. 4- krępe uda? tak 5- krępe łydki? tak 6- duże odstające pośladki? nie duze ale jedrne i wypukle 7- ramiona szersze od bioder? nie 8- płaski brzuch? tak. 9- duże wcięcie w tali? średnie, ale całkiem spore. 10- krótka, długa talia? raczej krótka. 11- wzrost- powyżej 177cm? 168 12- rozmiar ubrań, góra/dół? na górze S a na dole przy spodniach M a sukienkach S Jaki typem jestem? ![]()
Smak słodkich Jagód........ Edytowane przez tekla Czas edycji: 2008-03-12 o 08:07 Powód: za duzo tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
Patrzac na zdjecie wydajesz mie sie kolumna. Nogi masz dluzsze niz gorna czesc ciala. Sredni biust, srednie wciecie. Biodra w ogole nie przewazaja nad gora. Uda tez masz w proporcji do ciala.
Ja tez nie jestem prosta jak cegla, i wyszlo mi na tescie, ze jestem kolumna. Nie wiem naprawde. Ale wydaje mi sie, ze kregiel ma duzo wezsze ramiona. A ty masz rowne z biodrami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 05:01 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
ominięto mnie
![]() ![]() dodałam zdjecia ![]() i dodam ze mam 171cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chcę
![]() Bo z opisu to niemal klepsydra, ale mam szerokie, masywne łydki, których nijak nie można nazwać szczupłymi ![]() Do tego biust D.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2008-03-13 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem jednak gruszką ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
a mi kręgiel jakoś nie bardzo pasuje-ani jak chodzi o wymiary,ani o opis,ani o podpowiedzi co ubrać [w części z tego co polecają bardzo kiepsko wyglądam].
ruumi[ty mi wyglądasz na cegiełkę,ale nie mogę otworzyć więksych zdjęć i nie podałaś wmiarów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Patrzylam na propozycje ciuchow na stronce tiffany i susannah i ciuchy dla waz i kolumn sa podobne. Ale tez jestem ciekawe propozycji od Kosmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Kosma pominęłaś mnie, wklejam swojego posta jeszcze raz:
kręgiel czy klepsydra?? 1- górna część ciała przeważa nad dolną? NIE 2- dolna część ciała przeważa nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej: TAK (70F czyli wielkości 80D) 4- krępe uda: TAK 5- krępe łydki: TAK 6- duże odstające pośladki? Duże ale nie są szczególnie odstające, kwadratowy tyłek 7- ramiona szersze od bioder? Takie same w cm, ale z przodu ramiona szersze, głównie przez grube przedramiona 8-płaski brzuch: TAK 9- duże wcięcie w tali: TAK 10- krótka, długa talia: krótka 11- wzrost- powyżej 177cm: NIE (175) 12- rozmiar ubrań, góra/dół: 38/40 (chyba że góra nierozciągliwa, to wtedy ze względu na biust i ramiona raczej 40) Moje wymiary to 97/70/100, ważę 66kg. Gdyby odciąć piersi to po kształcie z przodu powiedziałabym żem kręgiel, bo mam wąskie żebra i talia w górę się nie rozszerza tak "dramatycznie" jak w dół do bioder. Ale za to mam sporawy biust i on daje wrażenie klepsydry. Poza tym nie mam chudych rąk a wręcz przeciwnie, ramiona mam grubawe, co sprawia że górę też mam masywną, tak jak dół. A mam grube łydki i ogólnie swoje nogi lubię najmniej, więc może kręgiel? Mam też boczki (poniżej talii), długą szyję i chude nadgarski ![]() Kosmo pomóż ![]() ![]() Hisoka dla mnie to jesteś klepsydrą. Według mnie nie można przyjmować ściśle że klepsydra ma mieć biust D i już. jesteś bardzo szczupła, gdybyś przytyła na pewno miałabyś miskę D czy E. Liczą się proporcje biustu do bioder i talii. W ogóle to nie zapominajcie dziewczyny że miseczka C miseczce C nierówna!!! Co innego 70C a zupełnie co innego 85C! Miseczki w tym drugim są o wiele większe. A najlepsze jest to że np. 75B ma taką samą miskę jak 70D czyli wg dziwnego podziału T&S to duży biust i wielka miseczka D ![]() Zobaczcie: http://bellissima.com.pl/strona.php?site=przymierzalnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
... choć nie Westwood
|
Już oglądając T&S zastanawiałam się jaki mam kształt. Wydaje mi się, że rożek lub kolumna. Pomoże mi ktoś w rozpoznaniu?
![]() Więc tak: Wydaje mi się, że górna część ciała przeważa nad dolną. Mam mały biust (A), uda raczej szczupłe (47 cm), łydki też (33 cm). pośladki są raczej płaskie i wydaje mi sie, że ramiona są szersze od bioder. Brzuch jest raczej płaski, ale mam małe wcięcie w talii. Nogi są długie, talia raczej krótka. Mam 175 cm wzrostu. Spodnie noszę w rozmiarze 27, a bluzki 36/38. Wymiary: wzrost- 175 biust- 86 talia- 67 biodra- 90 uda- 47- 48 w najgrubszym miejscu łydki- 33 w najgrubszym miejscu waga- 60 kg
![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
Wedlug mnie kolumna. Mam podobne wymiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Kokon pro
|
hej dziewczyny weszlam przypadkiem bo tez ogladalam T&S hmm i tylko taka uwaga do pani kilka postow wyzej miseczek sie nie przelicza tak jak ty to robisz, jest to roznica miedzy obwodem piersi a obwodem pod i jak ktos ma 70D to ma miseczke D a nie przeliczanie ze to to samo to 80 B bo tak nie jest. a co do mieseczka C mieseczce C nie rowna to prawda ale wg tabelki to taka sama roznica miedzy obwodem pod i obwodem w piersiach i tyle
![]() co do sylwetek ja nigdzie chyba nie pasuje :P 167cm wzrostu 50kg zywej wagi miseczka D pelne 93 w biuscie 66 w talii i 92 w biodrach lydka 33 brzuch plaski, tylek malo wystajacy ogolnie maly jest, ramiona zdaja mi sie troche szersze niz biodra ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Rozeznanie
|
to może jeszcze ja:
1- górna część ciała przeważ nad dolną? NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? TAK 3- duży biust C i więcej NIE (miseczka A) 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? PUPA DUŻA ALE CIĘŻKO POWIEDIEĆ CZY ODSTAJĄCE 7- ramiona szersze od bioder? NIE 8-płaski brzuch? TAK 9- duże wcięcie w tali? JEST WCIĘCIE (NIE AŻ TAKIE DUŻE BO WAŻĘ 50 KG ILE JESTEM SZCZUPŁĄ) 10- krótka, długa talia? DŁUGA 11- wzrost- 165 12- rozmiar ubrań, góra/dół GÓRA: S/ XS DÓŁ S/M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.