![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
a ja jestem kręglem
![]() ![]()
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
dziewczyny te podane stroje tutaj na stronie dla kregla sa w calosci przeznaczone dla tej figury, np caly zestaw spodnie bluzka, itd ? http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...product&Nao=15 sa np spodnie rurki idluzsza bluzeczka plus krotka kurteczka? to jest wskazane?albo krotkie spodenki i topik? jedne bluzki sa krotsze inne dluzsze ?jak sadzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pod każdym zdjęciem jest podpis, która część zestawu jest dla danej figury ![]() Cytat:
![]() zresztą wątpię, że podziała - mam jakąś dziwną przemianę materii i nawet gdybym strasznie dużo jadła to i tak nie przytyję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli masz wyraźne wcięcie w talii, w jednym miejscu, to albo wiolonczela albo klepsydra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mi się wydaje że mam dość długie nogi, ale moge się mylić, bo to się przez lata zmieniało a obiektywnie się samą ocenić jest trudno - na 175-177, ok 90cm nóg (od kroku) to dużo? tj to długie nogi? a talia.. hm.. od biustu do pasa się równomiernie zwęża, do bioder już jest 'skok', tzn wynikaloby z tego że jest wyraźna... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale i tak mam dużo wątpliwości. Kosma się chyba na tym najlepiej zna ![]() Może wkleisz jakieś zdjęcie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
już sama nie wiem...
No ale ok, jak to coś pomoże ![]() ![]() i sorki za jakość, ale dysponuję tylko moją bidną komórką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
1- górna część ciała przeważa nad dolną nie
2- dolna część ciała przeważa nad górna? tak 3- duży biust C i więcej nie (A-B) 4- krępe uda tak 5- krępe łydki? tak 6- duże odstające pośladki? tak 7- ramiona szersze od bioder? tak (minimalnie, ale jednak) 8-płaski brzuch raczej tak 9- duże wcięcie w tali? tak/nie (średnie, ani duże ani małe) 10- krótka, długa talia? krótka 11- wzrost- powyżej 177cm nie 165 cm 12- rozmiar ubrań, góra: 38/40, dół 40 podpowiecie mi kim jestem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -klepsydra -wiolonczela -kręgiel -waza klepsydry mają bardzo duże wcięcie w talii, szerokie biodra takie same jak ramiona, duży biust, krępe uda i szczupłe łydki. wiolonczele posiadają duży biust, średnie wcięcie w talii, szerokie biodra i pupę, masywne uda i szczupłe łydki. Dół jest zbalansowany biustem i ramionami. kręgle mają szczupłe ramiona, wcięcie w talii, szerokie biodra, dużą pupę i krępe nogi. wazy mają duży biust, średnie wcięcie w talii, średniej szerokości biodra równoważące biust i szczupłe nogi. Masz za szerokie ramiona i zbyt szczupłe nogi jak na kręgla. Nie masz masywnych ud co jest cechą klepsydr i wiolonczel. Moim zdaniem waza, ale mogę się mylić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Tez obstawiam waze, bo masz podobna figure do Susannah, a ona jest waza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE
2- dolna część ciała przeważ nad górna? TAK 3- biust B 4- krępe uda ( nie są zbite tylko tłuściutkie) 5- łydki ( w porównaniu do ud są dośyc szczuple) 6- pośladki: duże, szerokie, nieodstające 7- ramiona szersze od bioder? nie (zblizone rozmiarem) 8-płaski brzuch (jest tłuściutki, ale nie odstaje tak zbytnio) 9- duże wcięcie w tali? (mam boczki, i wsumie takie średnie wcięcie) 10- krótka, długa talia? taka w sam raz 11- wzrost- 165 cm 12- rozmiar ubrań 38/38 M albo L ![]() obód uda- 57cm obwód łydki-36,5cm obwód kolana- 38cm obwód nadgarstka-16cm obwód kostki-23cm rozmiar stopy- 40/41 obód ramion-100cm biodra-94cm obwód ud-88cm biust-93cm waga-63kg obwód w talii-73cm uwaga: mam 14 lat ![]() ![]() Powiedzcie mi czym jestem... To dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę pomóżcie.
Zakręciłam się we wszystkim nieźle. Wynik testu wykazał mi kręgiel. Kosma, zasugerowałaś mi dzwoneczek,ale patrząc na zdjęcie mojej sylwetki-sama nie wiem...raczej "bezkształtna" taka jestem. Dzwoneczka w każdym razie mi to nie przypomina ... Wkleję zdjęcie,może coś pomoże ![]() Proszę doradźcie ![]() - górna część ciała przeważ nad dolną nie 2- dolna część ciała przeważ nad górna?nie 3- duży biust C i więcej Nie biust B 4- krępe udaTAK 5- krępe łydki? TAK mam krępe, bardzo grube łydki, a kostki cienkie 6- duże odstające pośladki?nie wiem, płaskie nie są, duże też nie,ale są odstajace, takie dość "jędrne ![]() 7- ramiona szersze od bioder?NIE -raczej na równi 8-płaski brzuchNIEZBYT, ciut zaokrąglony 9- duże wcięcie w tali? wcięcie jest(na zdjęciu nie bardzo widać ![]() biust 85; talia 65, biodra 89 10- krótka, długa talia?NIE WIEM - raczej mam krótkie nogi,ale talia też nie jest długa 11- wzrost- powyżej 177cmNIE ( mam 155cm) 12- rozmiar ubrań, góra/dół Góra xs/S dół xs/s Noszę mały rozmiar,ale tego nie widać (drugie zdjęcie troszkę zniekształcone,bo zrobione ciut z góry, stąd te szerokie ramiona ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-03-19 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną Nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? Raczej tak 3- biust A 4- krępe uda Nie są grube, bo jestem dość szczupła, ale i tak są moją największą zmorą i mam z ich powodu same kompleksy 5- łydki szczupłe 6- pośladki: odstające, ale w sam raz. 7- ramiona szersze od bioder? tak 8-płaski brzuch bardzo płaski, wręcz czasem wklęsły. No chyba, że po jedzeniu ![]() 9- duże wcięcie w tali? Raczej brak :/ 10- krótka, długa talia? nogi trochę przeważają, ale raczej średnia. 11- wzrost- 155 cm. 12- rozmiar ubrań 32 czasem, choć rzadko 34 Wymiary: Udo - 47 cm biodra - 78 cm talia - 59 cm nadgarstek - 14 cm Wzrost: 155 cm. Waga: 40 kg Nie jestem pewna czym jestem, doradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może wiolonczela? Albo cegła? Naprawdę trudno mi określić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
zioła, chyba jesteś kręglem
![]() Hypnotic Eyes, co myślisz o cegle albo o rożku? Najłatwiej by było, gdybyś wkleiła zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
ziola ramiona masz troche szersze od bioder.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
znowu 'erotyczne zdjęcie'. Kręgiel chyba odpada. sama nie wiem w takim razie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
hisoka, moze klepsydra? wciecie w tali jest krotkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam zdjęcie... To jest zarys mojej sylwetki ![]() Więc czym jestem? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
ania-dla mnie chyba dzwonek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Pogubiłam się. Proszę o pomoc- czyżby kolumna?
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE (mam równe biodra i ramiona- po 90cm) 3- duży biust C i więcej NIE (jest mały: A/B) 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? NIE 7- ramiona szersze od bioder? NIE (równe) 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? nie umiem określić ![]() 11- wzrost- powyżej 177cm NIE (168) 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra S/M, dół 37 Jeszcze informacje pomocnicze ![]() Bioderka: 90 Ramiona: 90 Talia: 65 Biust: 85 Wzrost: 168 Waga: 49 __________________
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Która z tych ilustracji jest podobna do mojej budowy?? Ja myślę że 2 i 3, czyli wiolonczela i kręgiel...
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
A może 5 czyli dzwonek??
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
na brzuchu mam dużo tłuszczu i lekko odstaje... co do wielkosci piersi, nie są one duże... miseczka B, a to nic w porównaniu do mojej masy ciala
![]() ![]() ![]() Dzwonkiem to ja raczej nie jestem, bo ramiona mam szerokie, a wiolonczelą tez nie bo nie mam biustu C albo D ![]() ![]() ![]() KOSMA! Pomocy!
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czym jestem. Albo kolumną, albo rożkiem...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Wcięcie w talii średnie, ramiona tej samej szerokości co biodra, biust małe B
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
jestem cegłą, podpowiedzcie mi w co powinnam się ubierać a czego zdecydowanie unikać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.