![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
a czy opisze ktoś na co ma zwracam uwagę wiolonczela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawa jestem jakim typem jestem . proszę pomóżcie mi
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną nie ( są raczej równe) 2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie ( sa raczej równe) 3- biust B75 4- krępe uda tak 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki?nie są zbyt duże , anie małe - normalniej wielkości , delikatnie odstają 7- ramiona szersze od bioder? nie 8-płaski brzuch nie 9- duże wcięcie w tali? tak 10- krótka, długa talia?krótka 11- wzrost- powyżej 177cm NIE, mam 165 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół GÓRA 36//S DÓŁ 26 ( wymiar Euro.) inne informacje : biodra: 95 cm talia: 72 cm biust: 87 cm łydka: najgrubsze miejsce - 35 , najchudsze ( kostka) - 21 cm udo: 55cm kolano : 36 cm wzrost: 165 cm waga: 60 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo kręgiel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Wtajemniczenie
|
Myszkakinia dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
a moze masz jakas fotke?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam żadnych fotel , bo nie mam aparatu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, róbcie te testy ze strony trinny i susannah, to się dowiecie czym jestescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
a ja
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną:Nie 2- dolna część ciała przeważ nad górna? Tak 3- biust75C 4- krępe udanie 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki? raczej małe lekko odstające 7- ramiona szersze od bioder? nie 8-płaski brzuch tak 9- duże wcięcie w tali?średnie 10- krótka, długa talia? krótka 11- wzrost- powyżej 177cm NIE, 168 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół GÓRA 38//26 inne informacje : biodra: 82 cm talia: 66 cm biust: 86 cm łydka: najgrubsze miejsce - 30 , najchudsze ( kostka) - 25 cm udo: 49 cm kolano : 34 cm wzrost: 168cm waga: 53 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w zasadzie.. nie wiem czy dobrze mierzyłam, bo w końcu nie wiem w jakim miejscu powinno się mierzyć biodra?
![]() |
![]() |
#550 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mysle ze kielich bo masz spore piersi, rozek jest plaski. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zmierz nogi w biodrach ( wyczuj kosci miednicy) i w udach ( tak okolo tam gdzie konczy sie pupa. Dziewczyny mierza sie pewnie tak tam po srodku tych odleglosci. Zmierz sie jak najdokladniej, mozesz nawet w tych 3 miejscach, jak Ci tak lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Zuza678 za określeni mojego typu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Wtajemniczenie
|
Mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciesze się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tymi pomiarami, to znowu na wysokości kości biodrowych 88cm mi wychodzi, jak się uda zaczynają 87cm(?) , Na wysokości pośladków 92-3 cm.. Czyli namieszane ![]() Tak czy inaczej mam dość szerokie ramiona, a chude nogi, więc pasuje kielich, ew. waza - przynajmniej wybór zawężony.
![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
Eyna ja bym byla bardziej za tym kielichem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
W takim razie kielich
![]() Dziękuje za pomoc.
![]() |
#562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wystarczy zobaczyć tu: http://stanikomania.blox.pl/2008/01/...ewidowane.html Ja chyba jestem kręglem. Ale nie jestem całkowicie przekonana. Może pomożecie mi zdecydować: 1- górna część ciała przeważ nad dolną - NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? - TAK 3- duży biust C i więcej - NIE, średni lub średnio-mały 4- krępe uda - raczej TAK, uda mam szersze niż biodra ![]() 5- krępe łydki - NIE, raczej przeciętne łydki 6- duże odstające pośladki - raczej NIE, 7- ramiona szersze od bioder - NIE, minimalnie węższe od bioder, sporo węższe od ud 8-płaski brzuch - trudno powiedzieć, 9- duże wcięcie w tali - NIE, raczej średnie wcięcie 10- krótka, długa talia - trudno powiedzieć, raczej średnia 11- wzrost- ok. 160 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół - góra: 36/38, dół: 38/40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
a mi pomożecie ustalić mój typ figury? bo nie moge się zdecydować
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną - NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? - TAK 3- duży biust C i więcej -ŚREDNI, duże B, małe C 4- krępe uda - TAK 5- krępe łydki - NIE 6- duże odstające pośladki - TAK 7- ramiona szersze od bioder - TAK 8-płaski brzuch - trudno powiedzieć,raczej tak 9- duże wcięcie w tali - TAK 10- krótka, długa talia - średnia, bardziej długa 11- wzrost- 172 12- rozmiar ubrań, góra/dół - góra: M/L , dół: 42 i więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
Ja tez potrzebuje pomocy
![]() Mysle nad rozkiem i cegla. Rozkiem dlatego ze wydaje mi sie ze moje ramiona sa troszke szersze niz biodra ( mam na mysli ze od jednego konca reki do drugiego, bo nie wiem czy tak sie ocenia ramiona), mam szczuple biodra, maly biust i srednie wciecie w talii oraz szczuple nogi. Natomiast nie pasuje mi tutaj to ze mam krotkie nogi. A co do cegly to w sumie mozna by przyjac ze ramiona sa rowne z biodrami, a nie pasuje to ze wciecie w talii jednak mam. Tak wiec prosze o pomoc ![]() Moje wymiary dla scislosci. *wzrost 157cm *biodra 82cm *talia 59cm *biust 81cm (rozmiar 32/70 miseczka nie wiem....na wszystkich stanikach pisze zawsze 32/70 co sie dowiedzialam ze to znaczy to samo ale w cm i calach chyba) *ramiona - nie wiem jak zmierzyc.... *brzuch plaski *no i te krotkie nogi... *rozmiar S lub XS Z gory dziekuje za pomoc ![]() Obejrzalam dzis rano Trinny i Susannah o 12 typach i caly dzien mysle kim ja w koncu jestem, nie zaznam spokoju ![]()
Przytyć ![]() Każda radość którą niesiemy innym zawsze do nas powróci. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mini8700 Czas edycji: 2008-03-24 o 15:54 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W Twoim przypadku myślę że kręgiel, może trochę cech gruszki czy wiolonczeli, ale kręgiel pasuje najlepiej.
![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak sobie myślę i myślę i... sama nie wiem. Spróbuję zrobić jutro zdjecia i je wstawić, bo nie umiem odpowiedziec ![]() Co do sylwetki- zależy od sytuacji- czasem czuję się taka... męska ![]()
![]() |
![]() |
#567 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki, mam problem z takimi rozmiarami, heh. IGA - wypowiedz sie o, bo teraz mam metlik.... bardzo mi ten kregiel pasowal do Ciebie. Pomotalam z tym biustem. Przepraszam. A co do Ciebie..... hmm, co to znaczy średni lub średnio-mały biust? ![]() ![]() Mozliwe, ze jestes gruszka, kreglem (jesli nie masz krotkich nozek i malego biustu) a moze nawet dzwonkiem ![]() Cytat:
Czekamy na zdjecia. Mozesz tez napisac, jakie ciuchy sprawiaja ze czujesz sie kobieco, a jakie ze chlopieco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.