![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
1- górna część ciała przeważ nad dolną TAK ale nieznacznie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej C70 lub D65 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? nie są duże ale też nie małe, troche odstają, są takie w sam raz ![]() 7- ramiona szersze od bioder? TAK ale nieznacznie 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali? TAK 10- krótka, długa talia? KRÓTKA 11- wzrost- powyżej 177cm NIE, mam 160 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół GÓRA 34/XS DÓŁ 34/XS(spodnie rozmiar 26) plus dodatkowe informacje, może w czymś pomogą ![]() biodra: 90 talia: 63 biust: 85 łydka: 34 udo: 52 wzrost: 160 cm waga: 50 kg tyłek nie jest płaski ani nie jest zbyt odstający ramiona mam troche szersze niz biodra, duże wcięcie w talii ( ale moze dlatego mi sie tak wydaje bo mam szersze ramiona ![]() nogi raczej normalnej długości bardzo prosze o ocenienie typu mojej sylwetki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny super watek
![]() pomozecie mi? 1- górna część ciała przeważ nad dolną TAK 2- dolna część ciała przeważ nad górna?NIE 3- duży biust C i więcejBARDZO DUŻY 4- krępe udaRACZEJ TAK 5- krępe łydki?RACZEJ TAK 6- duże odstające pośladki?NIE 7- ramiona szersze od bioder?TROSZKE 8-płaski brzuchNIEZBYT 9- duże wcięcie w tali?NIE 10- krótka, długa talia?NIE WIEM - RACZEJ KROTKA 11- wzrost- powyżej 177cmNIE 12- rozmiar ubrań, góra/dółDÓŁ-40, GÓRA ZE WZGLĘDU NA BIUST-44 ![]() Myśle że jestem kielichem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że jesteś kręglem!! ps. na jakiej podstawie uważasz, że dół jest większy od dołu? Cytat:
Jesteś słodkim rożkiem!!! ![]() ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 03:55 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Mam najgorszą figurę z możliwych - jabłko :P czy są w ogóle jakieś wskazówki jak wyglądać jak człowiek?
![]()
![]() |
#186 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Hej! Wydaje mi sie, że jesteś albo rożkiem , albo kolumną. Podaj wymiary ramion, bioder, tali. Przyjrzyj sie sobie jeszcze raz... Jesetm bardziej przekonana do rożka.. ![]() ALAYA 33 [quote=alaya 33;6819091]witam super wątek ale sama mam wątpliwości czym jest więc parę odpowiedzi ![]() 1. górna część ciała przeważa nad dolną- nie 2. dolna część ciała przeważa nad górną- nie 3. duży biust - mam duuuże C (wiec czasem trzeba już D) ![]() 4. krępe uda- krępe raczej nie ale trochę mają (chuda nie są ) ![]() 5. krępe łydki- nie, smukłe 6. duże odstające pośladki- pupa proporcjonalna do reszty więc duża nie jest, średnio odstająca( czyli nie płaska i nie piłka ![]() 7. ramiona szersze od bioder- nie 8. płaski brzuch- nie 9. duże wcięcie w talii- 25 cm różnicy talia biodra to nie wiem czy to mało czy dużo ![]() 10. krótka, długa talia- chyba normalna proporcjonalna 11. wzrost - 164 Jesteś wazą albo klepsydrą. Obstawiam jednak wazę. Ma wcięcie w tali duże, ale nie gwałtowne. Nie masz wielkich bioder. 12. rozmiar ubrań - najczęściej 36, jak nie taki to 34 (38 zawsze za duże Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 03:57 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
rozkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#188 | |||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Joasiu, wydaje mi sie, że jesteś rożkiem. Czy możesz podać swoje wymiary..talia, biust, biodra, ramiona.. ![]() NIMK [quote=nimk;6819222]Pomożecie? ![]() górna część ciała przeważa nad dolną - nie dolna część ciała przeważa nad górną- nie duży biust - nie krępe uda - zdecydowanie nie, chociaż są zaokrąglone, nie chłopięce. ale przy tym szczupło-chude (44 cm w najszerszym miejscu) krępe łydki - nie duże odstające pośladki- nie ramiona szersze od bioder - tak, delikatnie płaski brzuch - to zależy od wypełnienia ![]() duże wcięcie w talii - hmm w talii mam 58, w biodrach 83.. chyba wcięcie jest ![]() krótka, długa talia - niestety dość krótka wzrost - 161 rozmiar ubrań góra/dół - i góra i dół 34/36 Wydaje mi się , że rożek.. ![]() Witamy w gronie rożki!!! Cytat:
Tak, zgadzam się .Jesteś kolumną! ![]() Cytat:
ps. idealnie dobrany kostium do twojej figury Witamy w gronie! Cytat:
KRęGIEL!! ![]() Cytat:
kolumna w rozmiarze L ![]() ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 03:59 Powód: post pod postem |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Wczoraj naprzegladalam sie w lustrze
![]() Mialam watpliwosci- z powodu wysokiego wzrostu- czy jestem kolumna, (z duzym wcieciem w talii) czy waza. I wlasnie spojrzenie na "tyl" przekonalao mnie do wazy- mam dokladnie taki ksztalt, jaki na swojej str.pokazuja Trinny i Susannah. Przed chwila, w ten sam sposob, bez zadnych watpliwosci, zdiagnozowalysmy przyjaciolke, jako rozek. ![]() Moze osobom, ktore maja trudnosci z rozpoznaniem swojego typu, takie spojrzenie rozwnez pomoze ![]() Obrazki:waza i kolumna, pochodza stad: http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...=landinghtml97 Edytowane przez Karuna Czas edycji: 2008-03-07 o 12:08 Powód: obrazki:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | ||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Proszę odpowiedz na zestaw pytań na który wszyscy odpowiadają ![]() ![]() Cytat:
Świetny pomysł!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, raczej KIELICH! Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 04:01 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje bardzo za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
też z początku myślałam ze kielich, ale kurde no własnie ten kielich też mi nie pasuje, bo brzuch mam totalnie płaski, a góra jest wieksza tylko dlatego ze mam szersze ramiona niz biodra ale to też własnie nieznacznie, nogi nie są szczupłe tylko własnie w sam raz, biust nie jest taki znowu ogromniasty bo D przy obwodzie 65 nie jest znowu takie duże a wcięcie w talii jest dosyć spore z tego co widze
![]() ![]() no dziwne no, nie mam swojego typu ![]() Edytowane przez iga Czas edycji: 2008-03-07 o 12:18 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Te zdjecia co wstawila tu wizazanka z poprzedniej strony (zdjecia wazy i kolumny). One wlasnie wygladaja na bardzo podobne. Kolumna na zdjeciu tez ma talie i biodra, ale to zignorowano.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Sprubuję jeszcze raz poprosić o pomoc
![]() jestem niby między dzwonkiem, kręglem a klepsydrą. Tzn. mam biodra na szerokości ramion - jak klepsydra, ale zdecydwanie! jestem niska jak dzwonek i mam krępe nogi/(łydki szerokie kostki wąskie) i szerokie uda jak dzwonek i kręiel?? Pomimo tego,że ważę niewiele (45-46kg) ,w ogóle tego nie widać ![]() Aha,a wymiary: biust 85; talia 65, biodra 89 To w kierunku którego "modelu" powinnam iść ![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną NIe 2- dolna część ciała przeważ nad górna?NIE 3- duży biust C i więcej Nie biust B 4- krępe udaTAK 5- krępe łydki? TAK mam krępe, bardzo grube łydki, a kostki cienkie 6- duże odstające pośladki?nie wiem, płaskie nie są, duże też nie,ale są odstajace, takie dość "jędrne ![]() 7- ramiona szersze od bioder?NIE -raczej na równi 8-płaski brzuchNIEZBYT, ciut zaokrąglony 9- duże wcięcie w tali? wcięcie jest biust 85; talia 65, biodra 89 10- krótka, długa talia?NIE WIEM - raczej mam krótkie nogi,ale talia też nie jest długa 11- wzrost- powyżej 177cmNIE ( mam 155cm) 12- rozmiar ubrań, góra/dół Góra xs/S dół xs/s Proszę, Proszę: pomocy ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-03-07 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
![]()
Kosmo, dziekuje
![]() Pomyslalam, ze wkleje wszystkie rysunki, zamieszczone na tamtej stronie http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...=landinghtml97 1- kolumna 2- lizak 3- rozek 4- kielich 5- cegla 6- jablko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
![]()
C.d. ze str. http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...=landinghtml97
7- waza 8- klepsydra 9- wiolonczela 10- kregiel 11- gruszka 12- dzwonek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Niektore zdjecia mnie wlasnie nie przekonuja. Raz biora ramiona pod uwage, raz nie, raz biora biodra, raz nie. Dla mnie szczegolnie rozek i lizak wcale nie wygladaja na te wlasnie ksztalty. Kielich tez moglby byc cegla.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie patrze na same narysowane sylwetki- ale na ksztalty naniesione na nie; czyli rozka- szerokie ramiona, maly biust, waskie biodra i dlugie, szczuple nogi, lizaka, przecietne ramiona, obfity biust i dlugi, szczuply "dol",(nogi+uda) czy gruszke- drobne ramiona i biust, a obfite biodra i posladki, na dosc krepych nogach, etc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Karuna, pewnie masz racje co do symobliki. Chodzilo mi tylko o to, ze te zdjecia moga troche mylic. Przy niektorych ladnie dopasowane sa ksztalty do figury, od razu wiadomo o co chodzi, jak np. gruszka, klepsydra. A przy niektorych niestety nie.
Trzeba stanac przed lustrem, najlepiej bez ubran i samemu narysowac sobie linie w wyobrazni i wtedy najpewniej mozna okreslic ksztalt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moim zdaniem zwlaszcza kolumna moze mylic. Narysowana sylwetka, na ktora nalozyli wzor kolumny, jest zbyt okragla, w okolicy bioder. Na szczescie, pytania dodatkowe pomagaja w ostatecznej "diagnozie" ![]() Latwiej jest gdy, tak jak napisalas- te symboliczne ksztalty (rozki, lizaki, kielichy, itd), naniesiemy na wlasna sylwetke, nie sugerujac sie figura na rysunkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
Kosma kiedy wstawisz kolejne propozycje ubraniowe? Juz sie nie moge doczekac!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Moze Kosma sie jeszcze wypowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Ten wątek to doskonały pomysł.
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...landinghtml110
Tutaj, jesli ta stronka Ci sie otwiera. Mi czasami nie, czasami tak. Trzeba probowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Mi to tez nie pomagalo. Ale czasami sama od razu sie otwierala. Nie wiem jak to dziala. Czasami sie otwiera, ale jak chce wejsc dalej to nie. A czasami wszystko dziala.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co z tego jak ja nie kapować po ang ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.