![]() |
#241 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Proszę poczytaj o niej i zweryfikuj moja odpowiedź ![]() Modraszka Witaj! Jesteś kielichem, albo rożkiem.. Obstawiam jednak kielicha! (jeśli 60 D- jest dużym biustem) To "D"- mnie myli ![]() Cytat:
Jesteś lizaczkiem!!! Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 04:22 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
Cytat:
![]() ![]() a tak poza tym masz w planie "opracowac" waze? bo ja chyba jestem wlasnie nia ![]() wogole gratuluje cierpliwosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE
2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej większe B a czasami małe C 4- krępe uda NIE 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? Raczej nie, mam większą pupę ale nie aż taką jak u mulatek 7- ramiona szersze od bioder? NIE 8-płaski brzuch TAK 9- duże wcięcie w tali TAK 10- krótka, długa talia? nie wiem ![]() 11- wzrost- powyżej 177cm NIE 168cm ![]() 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra i dół M lub L to zależy Mi wychodzi że klepsydra jestem, bo ramiona i biodra mam takiej samej szerokości. A jak Wy myślicie?? A i problemu z doborem ubrań nie mam, więc opis niecałkowicie się do mnie odnosi ![]() Ps. mówicie że biust D to mały?? to ja czegoś tu nierozumiem. Przecież to jest duży biust, większy od C to jak można mówić, ze mały hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki, czyli modraszka jest rożkiem! ![]() Cytat:
Znasz może swoje wymiary.? Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 04:26 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Super!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną tak. tzn. mam trochę szersze ramiona niz biodra, (przynajmniej tak mi sie wydaje), róznica jest minimalna
2- dolna część ciała przeważ nad górna? zdecydownie nie 3- biust średni - B czasami małe C 4- krępe uda raczej nie 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki? nie 7- ramiona szersze od bioder? raczej tak 8-płaski brzuch ciut zaokrąglony - płaski 9- duże wcięcie w tali? roznica miedzy obwodami (biust-talia-biodra) to ponad 30 cm - nie, trochę mi brakuje 10- krótka, długa talia? proporcjonalna 11- wzrost- jestem dośc niska - 1, 60 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół - góra XS/S/M, dól raczej S/M Wymiary- 88/64/91 Waga - około 50 kg Z góry dziękuje za pomoc ![]()
Edytowane przez niv_ Czas edycji: 2008-03-07 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3- duży biust C i więcej nie B 4- krępe uda nie 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki? nie 7- ramiona szersze od bioder? nie, takie same 8-płaski brzuch tak 9- duże wcięcie w tali? tak 10- krótka, długa talia? hm... 11- wzrost- powyżej 177cm 176 12- rozmiar ubrań, góra/dół s/m kolumna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Ale kręgiel ze mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3- duży biust C i więcej nie A/B 4- krępe uda nie 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki? nie 7- ramiona szersze od bioder? nie 8-płaski brzuch tak 9- duże wcięcie w tali? hm...takie średnie 10- krótka, długa talia? w sam raz 11- wzrost- powyżej 177cm tak 12- rozmiar ubrań, góra/dół s/m Czyli kolumna??
![]() |
#253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak- kolumna! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
2- dolna część ciała przeważa nad górna? tak 3- duży biust C i więcej nie A/B 4- krępe uda tak 5- krępe łydki? tak 6- duże odstające pośladki? nie 7- ramiona szersze od bioder? nie 8-płaski brzuch tak 9- duże wcięcie w tali? noramalne 10- krótka, długa talia? w sam raz 11- wzrost- powyżej 177cm nie 12- rozmiar ubrań, góra/dół s,xs/m i sama nie wiem jakim typem mogę być ![]()
![]() |
#255 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Płaski brzuszek i nogi krótsze od góry- to gruszka Delikatny brzuszek i rozszerzające się ciało ku dołowi- dzwoneczek niv_ Wydaje mi się, że waza. Poczytaj o wazie i zweryfikuj moją odpowiedź! ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2008-11-27 o 04:28 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jestem raczej proporcjonalnie zbudowna, ale górę mam bardziej "przysadzistą", natomiast biodra i nogi raczej smukłe. Zawsze mi sie jednak wydawalo, ze jak na waze jestem zbyt szczupła i mam za mały biust. ![]() Brałam pod uwagę rożek, ale jakoś do końca tez nie jestem przekonana. Aż tak szerokich ramion chyba nie mam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Kosma Czy mogłabyś mi odpowiedzieć i podizelic się swoimi myślami ze mną? ![]() Czekam, czekam i się doczekać nie moge :P nt moich watpliwoisci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Czekam(y) na porady dla Cegły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uważam że dół przeważa nad górą ze względu na szerokośc bioder. Patrząc z przodu ramiona są troszkę węższe niż biodra, ale jeżeli chodzi o obwód to różnica jest już zdecydowana, a w porównaniu z obwodem biustu też - biodra 100cm a biust 70c, 86cm w obwodzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
jestem kolumną
![]() poczytałam, co powinnam nosić a czego unikać i wyszło że ubieram się prawidłowo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
A czym ja jestem? Bo jakoś nic mi nie pasuje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
ja już wiem że chyba jestem jakąś gruszkowazą ale jeszcze się upewnie
![]() ![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną - nie 2- dolna część ciała przeważa nad górna? - tak 3- duży biust C i więcej - niby miseczka C/D ale 65/70 pod biustem to nie wydaje się zbyt duży 4- krępe uda - dosyć 5- krępe łydki? - taaak 6- duże odstające pośladki? - odstające ale nie bardzo duże 7- ramiona szersze od bioder? - nie, prawie równiutkie 8-płaski brzuch - raczej tak 9- duże wcięcie w tali? - dosyć 10- krótka, długa talia? - taka normalna 11- wzrost- powyżej 177cm - nie, 170 12- rozmiar ubrań, góra/dół - góra xs,s / dół m to jednak waza czy może faktycznie gruszka?? a może jeszcze coś innego? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
biala: rady dla kolumny były parę stronek temu, przejrzyj cały temat, na pewno znajdziesz, były podane jako pierwsze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | ||
Raczkowanie
|
No to i ja poproszę o pomoc
![]() 1- górna część ciała przeważ nad dolną NIE 2- dolna część ciała przeważ nad górna? TAK 3- duży biust C i więcej NIE B 4- krępe uda TAK 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? TAK 7- ramiona szersze od bioder? NIE 8-płaski brzuch RACZEJ TAK 9- duże wcięcie w tali? TAKIE ŚREDNIE 10- krótka, długa talia? DŁUGA 11- wzrost- powyżej 177cm TAK 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra40/42 dół 42
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną tak
2- dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3- duży biust C i więcej nie małe a 4- krępe uda tak 5- krępe łydki? nie 6- duże odstające pośladki? nie 7- ramiona szersze od bioder? oooooo tak 8-płaski brzuch raczej tak 9- duże wcięcie w tali? małe jak zaczynam ćwiczyć to nawet brak :/ 10- krótka, długa talia? krótka 11- wzrost- powyżej 177cm nie 164 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra 36/38 dół 38/40 koszulki zawsze za małe w ramionach :P jestem rożek czy bryła czy tam cegła?
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną TAK
2- dolna część ciała przeważ nad górna? NIE 3- duży biust C i więcej TAK "C" 4- krępe uda TAK 5- krępe łydki? NIE 6- duże odstające pośladki? NIE RACZEJ PłASKIE DZIADY ![]() 7- ramiona szersze od bioder? TAK 8-płaski brzuch NIE 9- duże wcięcie w tali? NIE 10- krótka, długa talia? DŁUGA 11- wzrost- powyżej 177cm NIE 12- rozmiar ubrań, góra/dół góra 36 Dół 34/36 Myślę, że jestem kielichem ale proszę o weryfikację ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
A ja nie wiem jaki mam kształt...
Mam 1,60cm wzrostu Biust - B szerokie ramiona szerokie biodra zaokrąglona pupa średnie wcięcie w tali Jak myślicie jaki mam typ figury? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.