TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 21:55   #3001
sabina25
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Siemano skad pobrac ten Aerobic? Pliss nie piszcie ze z Torrenta czy Chomika tylko dlatego ze mieszkam zagranica i nie mam jak wyslac sms a do pobrania przez chomika a Torrentami nie zasmiecam sobie kompa mogla by ktoras wrzucic to na Rapidshare?Widze ze to jest ta sama laska co jest aerobic Turbo JAm
sabina25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:31   #3002
krtek_
Zadomowienie

hej kiedyś ćwiczyłam tf, ale poległam i dziś zaczynam walkę od nowa i po raz kolejny zgłaszam się po motywację i porządnego kopa w dupsko

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:45   #3003
sagitarius
Raczkowanie

Hej dziewczyny czemu uwazacie CE za nudne zwlaszcza ze zachwycacie sie FBC?
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:55   #3004
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
hej kiedyś ćwiczyłam tf, ale poległam i dziś zaczynam walkę od nowa i po raz kolejny zgłaszam się po motywację i porządnego kopa w dupsko
A jak długo cwiczyłaś wcześniej?? Widziałas jakies efekty??
Bo ja np zaczynam dzisiaj 2 tydzień i już jakieś efekty widze - dzisiaj się pomierzyłam i już kilka cm ubyło z czego jestem niezmiernie szczęsliwa, więc jesli to cię nie zmotywuje to ja już nie wiem hehe
Można troche się pomęczyć (chociaż o jakich mękach my tu mówimy to sama przyjemność ćwiczenia są super)i szybko zobaczyc efekty a o to chyba każdemu chodzi najbardziej!!
Zbieraj siły i zaczynaj bo ani się obejrzysz a wpadniesz w wir uzależnienia od Szalinki
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 14:10   #3005
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
A jak długo cwiczyłaś wcześniej?? Widziałas jakies efekty??
Bo ja np zaczynam dzisiaj 2 tydzień i już jakieś efekty widze - dzisiaj się pomierzyłam i już kilka cm ubyło z czego jestem niezmiernie szczęsliwa, więc jesli to cię nie zmotywuje to ja już nie wiem hehe
Można troche się pomęczyć (chociaż o jakich mękach my tu mówimy to sama przyjemność ćwiczenia są super)i szybko zobaczyc efekty a o to chyba każdemu chodzi najbardziej!!
Zbieraj siły i zaczynaj bo ani się obejrzysz a wpadniesz w wir uzależnienia od Szalinki
ostatnio właśnie ćwiczyłam dwa tygodnie. to jest taki mój ćwiczeniowy punkt graniczny, zawsze upadam po tym czasie. teraz będzie dodatkowo ciężko, bo za dwa tygodnie zaczynam pracę, no ale jakoś się zmotywuję
ćwiczenia na początku faktycznie, uzależniały, ale potem wkradł się jakiś ból w dole pleców i każdy kolejny dzień był męczarnią. to chyba dlatego, że nie robiłam stretchów, teraz nie popełnię tego samego błędu.

Stary 2011-06-20, 14:47   #3006
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Krtek: hej kiedyś ćwiczyłam tf, ale poległam i dziś zaczynam walkę od nowa i po raz kolejny zgłaszam się po motywację i porządnego kopa w dupsko

Hej, witamy
Trzymamy kciuki za Twoją walkę i oby tym razem się udało

Cytat:
Sagitarius: Hej dziewczyny czemu uwazacie CE za nudne zwlaszcza ze zachwycacie sie FBC?
CE to cały program, a FBC to tylko 1 filmik. Więc można zachwycać się jednym elementem i jednocześnie uważać, że całość jest nudna. Po szaleńczym, energetycznym i dynamicznym TF, po prostu CE oparte na ćwiczeniach statycznych, siłowych (większość filmików właśnie tak wygląda) jest po prostu nudne, nieciekawe. Aczkolwiek nie oznacza to tego, że uważamy iż ten program jest nieefektywny albo coś w tym stylu, tego po prostu nie da się inaczej sprawdzić niż przerabiając na własnym ciele dany program. Dla osoby, która przeszłaby na CE z jakiegoś podobnego programu mogłoby być to okej, ale po TF, ja nie dałabym rady robić tego programu w takiej czystej postaci, musiałabym tam powymieniać część filmików na jakieś hiit lub fire

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 15:00   #3007
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
[/SIZE]
Hej, witamy
Trzymamy kciuki za Twoją walkę i oby tym razem się udało

CE to cały program, a FBC to tylko 1 filmik. Więc można zachwycać się jednym elementem i jednocześnie uważać, że całość jest nudna. Po szaleńczym, energetycznym i dynamicznym TF, po prostu CE oparte na ćwiczeniach statycznych, siłowych (większość filmików właśnie tak wygląda) jest po prostu nudne, nieciekawe. Aczkolwiek nie oznacza to tego, że uważamy iż ten program jest nieefektywny albo coś w tym stylu, tego po prostu nie da się inaczej sprawdzić niż przerabiając na własnym ciele dany program. Dla osoby, która przeszłaby na CE z jakiegoś podobnego programu mogłoby być to okej, ale po TF, ja nie dałabym rady robić tego programu w takiej czystej postaci, musiałabym tam powymieniać część filmików na jakieś hiit lub fire
dzięki, tygrysie pamiętam cię z mojego poprzedniego razu, jak tam ci życie leci, co teraz ćwiczysz?
powiedz mi, ta dycha z wagi to poleciała ci po samym turbo fire, czy dietę też stosowałaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 15:31   #3008
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Krtek: dzięki, tygrysie pamiętam cię z mojego poprzedniego razu, jak tam ci życie leci, co teraz ćwiczysz?
powiedz mi, ta dycha z wagi to poleciała ci po samym turbo fire, czy dietę też stosowałaś?
No właśnie miałam takie wrażenie, że już cię gdzieś czytałam
Teraz ćwiczę Insanity, a życie leci szybko do przodu.
Poleciała po TF, diety jakiejś specjalnej odchudzającej nie stosuję, raczej po prostu zdrowy rozsądek i umiar

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-06-20, 15:42   #3009
sabina25
Raczkowanie

Widze że żadna tego nie wrzuci tak ok spoko pozdrawiam
sabina25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 17:57   #3010
gohun
Przyczajenie

moze ktos mi przeslac linka gdzie mozna to sciagnac , na priv albo na poczta gohun1989@poczta.onet.pl/

Dziekuje bardzo;]
gohun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:11   #3011
naiyah
Raczkowanie

GG do naiyah

ja jakiś czas temu doszyłam dodatkowy guzik w spodniach bo na normalny nie mogłam się zapiąć bo było za ciasno dzisiaj wkładam te spodnie i okazuje się, że mogę już ten dodatkowy guzik odszyć!!!

naiyah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 07:41   #3012
megi533
Rozeznanie

TURBO FIRE działa!!!
Ostatnio czytałam gdzies o treningach HIIT (High Intensity Interval Training )uwazane sa za najbardziej skuteczne na pozbycie sie tkanki tłuszczowej, poprawe kondycji, zwiekszenie kondycji układu krążenia, a widząc po sobie i czytając wasze wypowiedzi widze ze to naprawde działa!!
I oby tak dalej palimy tłuszczyk z TURBO FIRE!!!
Stary 2011-06-21, 15:31   #3013
menteuse
Raczkowanie

ja też się dołączę do tych pieśni pochwalnych

ćwiczę od 13 dni (wg. prep schedule) i widzę gigantyczną poprawę kondycji - pierwszego dnia, jak miałam fire 30, w ogóle nie nadążałam za instruktorką i musiałam zrobić kilka krótkich przerw - dzisiaj za to udało mi się przez 30 minut ćwiczyć w takim tempie, jak na filmiku! już teraz wierzę, że dojdę do momentu, gdy fire 60 nie będzie dla mnie kłopotliwe

oprócz tego widzę, jak moje ciało się zmienia - mięśnie stają się twardsze, a tłuszczyk z ramion, ud i brzucha po prostu znika dodam jeszcze, że nie stosuję żadnej diety, nie zmieniłam swojego sposobu żywienia.

póki co jestem bardzo zadowolona z programu i już nie mogę się doczekać, jak będę wyglądać za kilka(naście) tygodni
menteuse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:36   #3014
krtek_
Zadomowienie

drugi dzień za mną jakby ktoś mnie zobaczył, to by się w głowę popukał, bo ćwicząc, wrzeszczę na szalinę, żeby się zamknęła, ale to pomaga mi wytrwać

Stary 2011-06-21, 17:47   #3015
Dobrenka
Zadomowienie

Mam problem..
W sobotę miałam Fire 45 ez i w miejscu gdzie się biega mocno podciagając kolana do góry na przemian z tym dziwnym truchtem rozbolała mnie noga na środku stopy mniej więcej na tyle mocno że przestałam. Próbowałam robić jeszcze te późniejsze ćwiczenia ale bolało za mocno, nawet ubrałam buty i nic nie pomogło. Skończyło się na tym że całą sobote i i niedziele kulałam (miałam rest) W poniedziałek miałam znowu Fire 45 ez i w tym samym momencie stopa odmówiła mi posłuszeństwa tylko rozbolała bardziej (powiem jednak że jak zaczynałam nie bolała wcale) i boli do dziś.. Poradźcie coś proszę.. Dzisiaj mam na szczęście Core 20 i Stretch 40 więc nie bedzie wyskoków ale już jutro chyba mam.. Jestem pod koniec 4 miesiąca i nie chce tego spartolić.. Co mam robić?

Cytat:
przerwe przeniosła na niedziele
Ja sobie przestawiłam rest na niedziele i jest ok

Cytat:
Gratuluje Tygryskowym_okiem i Dobrence wytrwałości w dążeniu do celu mam nadzieję że mi też się uda !!!
Dziękujemy bardzo

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-22 o 17:07
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 18:38   #3016
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Naiyah: dzisiaj wkładam te spodnie i okazuje się, że mogę już ten dodatkowy guzik odszyć!!!
No to fajowo Takie efekty są właśnie najlepsiejsze i najbardziej motywujące jak dla mnie

Cytat:
Menteuse: ja też się dołączę do tych pieśni pochwalnych
Witamy w gronie turbomaniaczek Gratuluję pierwszych efektów i trzymam kciuki za kolejne

Cytat:
Krtek: drugi dzień za mną jakby ktoś mnie zobaczył, to by się w głowę popukał, bo ćwicząc, wrzeszczę na szalinę, żeby się zamknęła, ale to pomaga mi wytrwać

Ha ha, biedna Szalinka, tak się stara a tu na nią krzyczą

Hejo Dobrenka Nie wiem co Tobie poradzić. Jeżeli to jest taki ból okresowy, pojawiający się przy większym obciążeniu stopy, to być może sobie po prostu coś nadwyrężyłaś i musisz dać stopie odpocząć. Ale jeżeli ten ból utrzymywałby się cały czas i być może pojawiłyby się jakieś inne objawy typu opuchnięcie, itp. to myślę, że należałoby to pokazać lekarzowi.

Stary 2011-06-21, 20:03   #3017
Dobrenka
Zadomowienie

tygryskowym_okiem tak sobie myślę ż to cholerne nadwyrężenie chyba jednak nie mogę ćwiczyć bez butów.. utwierdziłaś mnie tylko w przekonaniu że musze dac stopie odpocząć no nic zobaczymy co bedzie jutro.. teraz boli troche mniej.. szkoda mi czasu wiesz.. ale nie chche też narobić problemów sobie i mężowi.. a i nie mam żadnych objawów oprócz tego bólu.. Dzieki że odpisałaś tak szybko
Stary 2011-06-21, 21:03   #3018
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: tygryskowym_okiem tak sobie myślę ż to cholerne nadwyrężenie chyba jednak nie mogę ćwiczyć bez butów.. utwierdziłaś mnie tylko w przekonaniu że musze dac stopie odpocząć no nic zobaczymy co bedzie jutro.. teraz boli troche mniej.. szkoda mi czasu wiesz.. ale nie chche też narobić problemów sobie i mężowi.. a i nie mam żadnych objawów oprócz tego bólu.. Dzieki że odpisałaś tak szybko

Mi się czasem takie coś robi jak po prostu źle stanę i potem takie uczucie jakby mi ktoś igłę wbijał w stopę. Ale zwykle samo przechodzi. Więc może u Ciebie to też kwestia tego, że źle stanęłaś. Niech sobie stopa odpocznie trochę, może to będzie jej wystarczyć

Stary 2011-06-21, 21:58   #3019
Dobrenka
Zadomowienie

tygryskowym_okiem wiesz co mój ból jest inny tak jakby mi ktoś walnoł młotkiem takim duzym szerokim i miałabym siniaka który by bolał nie tylko przy dotykaniu tylko cały czas.. Zrobiłam Core i callanetics i puki co nie boli.. Jutro Fire 30 zobaczymy co bedzie troche się boje

Cytat:
Hejo hejo !!!

Co z Wami wszystkimi, czyżbyście przestały ćwiczyć ?

Oj bo będą karne bacik
i
Ćwiczymy ćwiczymy.. kurde sporo pracy.. i nie mogę pisać w domu ćwiczenia, sprzątanie gotowanie, potem jakaś książka czy film i leci

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-22 o 17:07

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-22, 05:56   #3020
_Katriina_
Raczkowanie

Po pierwszych dniach jak narazie jest świetnie. Dziś dzień wolny, ale to może i lepiej, bo zakończenie roku jest i mam mnóstwo różnych spraw do załatwienia w mieście.
_Katriina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 07:52   #3021
megi533
Rozeznanie

[QUOTE=Dobrenka;27658935]Mam problem..
W sobotę miałam Fire 45 ez i w miejscu gdzie się biega mocno podciagając kolana do góry na przemian z tym dziwnym truchtem rozbolała mnie noga na środku stopy mniej więcej na tyle mocno że przestałam. Próbowałam robić jeszcze te późniejsze ćwiczenia ale bolało za mocno, nawet ubrałam buty i nic nie pomogło. Skończyło się na tym że całą sobote i i niedziele kulałam (miałam rest) W poniedziałek miałam znowu Fire 45 ez i w tym samym momencie stopa odmówiła mi posłuszeństwa tylko rozbolała bardziej (powiem jednak że jak zaczynałam nie bolała wcale) i boli do dziś.. Poradźcie coś proszę.. Dzisiaj mam na szczęście Core 20 i Stretch 40 więc nie bedzie wyskoków ale już jutro chyba mam.. Jestem pod koniec 4 miesiąca i nie chce tego spartolić.. Co mam robić?

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Wiesz co ja pod koniec czwartego tygodnia BBL miałam podobnie, podczas ćwiczeń złapał mnie straszny ból stopy mniej więcej na szerokości środkowego paluszka tak na środku stopy, i jak podnieść palce do góry albo stanąć na nich to prawie upadałam taki był ból i niemoc w stopie, jakoś dobrnełam do końca ćwiczeń ale ból nie przechodził i trzymał mnie jeszcze kilkanaście dni. Mój TŻ troche stope masował ale pomagało tylko chwilowo jak przestawał to ból przy chodzeniu nawet powracał taki ból jakby ktos mi gwoździa wbijał niemiłe uczucie, tez sie zastanawiałam czy dam rade cwiczyc bo zostało mi raptem pare dni do konca BBL , i wtedy wpadłam na pomysl ze odnajde moja stara opaske taka rehabilitacyjna, nosiłam ja na kostke jak miałam potrzaskaną kostke kilka lat temu - super usztywnia całą stopę i jak w niej cwicze - a ćwicze w niej do dzisiaj przy TF to bólu nie czuje ale ostatnio stwierdziłam ze moze sprobuje bez tej opaski a stopa zaczeła boleć przy tych szaleństwach bo praktycznie ciągle się skacze, biega. Wg mnie poprostu i chyba w twoim i moim przypadku cos sobie naciagnełysmy i stad ten bol, brak opuchlizny to dobry znak, ja tez dodatkowow smarowałam stope na noc maścią ALTACET i troche pomagało, myśle ze za jakis czas bol sam przejdzie choc jak widac w moim przypadku po ok2 tyg nadal cos jeszcze pobolewa bez opaski...
Życzę rychłego powrotu do wzorowej formy , a póki co no to własnie moze zakłądaj buty jakies usztywniające albo poprostu bandazuj ta stope zeby była usztywniona.
Pozdrawiam

Edytowane przez megi533
Czas edycji: 2011-06-22 o 07:55
Stary 2011-06-22, 15:34   #3022
krtek_
Zadomowienie

Cytat:

No to fajowo Takie efekty są właśnie najlepsiejsze i najbardziej motywujące jak dla mnie

Witamy w gronie turbomaniaczek Gratuluję pierwszych efektów i trzymam kciuki za kolejne

Ha ha, biedna Szalinka, tak się stara a tu na nią krzyczą

Hejo Dobrenka Nie wiem co Tobie poradzić. Jeżeli to jest taki ból okresowy, pojawiający się przy większym obciążeniu stopy, to być może sobie po prostu coś nadwyrężyłaś i musisz dać stopie odpocząć. Ale jeżeli ten ból utrzymywałby się cały czas i być może pojawiłyby się jakieś inne objawy typu opuchnięcie, itp. to myślę, że należałoby to pokazać lekarzowi.
oj tam, oj tam ;p pamiętam z poprzedniego razu wszystkie jej teksty i po prostu jak po raz kolejny słyszę to jej everybody is put together a bit differently w stretchu albo kojarzę każde poprawienie włosów, to wkurza mnie to jej ciągłe kłapanie paszczą ale to taka mobilizująca złość

dziś zrobiłam jutrzejszy fire 30 & stretch 10, bo jutro wyjeżdżam i nie będę miała jak. było fajnie

Stary 2011-06-22, 17:11   #3023
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ne wiem czy go zniesiesz
Zobaczymy co będzie.. Spróbuje bo mnie Agusiek zmotywowała tymi minusowymi centymetrami w udach
Cytat:
Mój kaloryfer, hmmm ... pracuję ciągle nad nim. Zaczęłam od poniedziałku Insanity
i jak Insanity? Cięższe od TF?
Cytat:
Wyczytałam, że polecany jest no-scar, cepan albo contratubex na różnego rodzaju blizny, w tym właśnie rozstępy. No-scar mam i nie widzę jakiś powalających efektów. Chyba już będę musiała się przyzwyczaić do tego, że tam są
wiesz co "sranie w banie" za przeproszeniem.. stosowałam te wszystkie cuda i nic.. Z Niemiec mi szwagier nawet jakieś mikstury przywoził i nic
Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Wiesz co, ćwiczyłam ten FBC ale po 10 minutach wysiadłam Moja kondycja teraz równa się 0 Ale Ty możesz z powodzeniem to ćwiczyć Ja muszę nadrobić trochę TF, może później włączę FBC w grafik
No jestem oburzona.. założycielka watka i tak sie obija z ćwiczeniami
Cytat:
p.s. Może stworzymy za chwilę jakąś hybrydkę TF zaawansowane & CE & Insanity Wybierzemy to co najbardziej lubimy i damy czadu
byłoby genialnie.. ale ja raczej przyglądałabym się tworzeniu bo nie znam się na ćwiczeniach i nie wiem jak je układać żeby zrobiły mi dobrze a nie krzywde
Cytat:
i trochę innej specyfiki ćwiczeń. Ale to co on robi to jest coś w stylu hittów szalinkowych tylko intensywniejsze i bez takich udziwnień boksersko-kickboxingowych. Popisałabym więcej ale to nie temat od Insanity, więc się wstrzymam ... no dobre dodam jeszcze, że czuć nóżki
Ja jednak proszę żebyc napisała co i jak będzie dla potomnych.. Ja już zastanawiam się co dalej.. myślałam nad BBl ale tak mnie nachodzi teraz to Insanity.. mówisz że jest to pochodna Szlinki tylko intenstywniej? To własnie o to mi chodzi nie chce się cofac tylko chce iśc do przodu a te udziwnienia bokserskie Szalinki wcale mi do szczęścia nie są potrzebne. Zaglądasz na temat Insanity? Może jak skończe TF to tam poczytam co piszesz
Cytat:
A mężczyźni no cóż, podejrzewam, że jak się nie oglądali, tak oglądać się nie będą. Już chyba taki mój urok, że pozostaję nie zauważona.
Nie wiem o co chodzi z Toba i z tymi mężczyznami? Może Ty na siłkę z raz w tygodniu zaglądaj i tam wychaczysz jakieś ciacho które będzie lubiało sport tak jak Ty i będzie wyglądało jak cudne ciacho
Lanessa cześć Elfico wykurowałaś się?
Cytat:
a na koniec z połowe STRETCH 40 bo raz że nie lubie takich ćwiczeń
polecam Callanetics zamiast tego Stretchu 40 bo jest beznadziejny i nic po nim nie czuje za to callanek robi mi za✂✂✂iście dobrze i trwa mniej więcej tak samo
Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
wrzeszczę na szalinę, żeby się zamknęła, ale to pomaga mi wytrwać
świruska
megi533 robiłaś BBL? Własnie się nad nim zastanawiam po TF.. Moja bolączka to uda.. Jak u Ciebie z ta cześcią ciała po BBL?
A z tym bólem to faktycznie w tym samym miejscu jest i dzisiaj dalej boli ale spróbuje zrobić Fire 30 tylko w butach i może dodatkowo ubiorę z dwie pary skarpet dla usztywnienia.. Dzięki za pomoc i rady..

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-22 o 17:14
Stary 2011-06-22, 17:54   #3024
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Krtek: oj tam, oj tam ;p pamiętam z poprzedniego razu wszystkie jej teksty i po prostu jak po raz kolejny słyszę to jej everybody is put together a bit differently w stretchu albo kojarzę każde poprawienie włosów, to wkurza mnie to jej ciągłe kłapanie paszczą ale to taka mobilizująca złość
Szalinka ma dobre teksty, mnie to czasem bawiło już, albo jak po raz kolejny słyszałam coś w stylu "dasz radę" " nie poddawaj się", a ja tam z wywalonym językiem ledwo dyszę i tylko marzę żeby paść na podłogę i nie wstawać Swoją drogą to chciałabym podczas ćwiczeń wyglądać tak perfect jak ona

Cytat:
Dobrenka: i jak Insanity? Cięższe od TF?
Cięższe, hmm, trochę chyba jest, w sumie ciężko mi to określić.

Cytat:
wiesz co "sranie w banie" za przeproszeniem.. stosowałam te wszystkie cuda i nic.. Z Niemiec mi szwagier nawet jakieś mikstury przywoził i nic

No-scar rozjaśnia, ale dosłownie wszystko, łącznie ze skórą wokół, więc np. na twarzy strasznie blada się zrobiłam.

Cytat:
Ja jednak proszę żebyc napisała co i jak będzie dla potomnych.. Ja już zastanawiam się co dalej.. myślałam nad BBl ale tak mnie nachodzi teraz to Insanity.. mówisz że jest to pochodna Szlinki tylko intenstywniej? To własnie o to mi chodzi nie chce się cofac tylko chce iśc do przodu a te udziwnienia bokserskie Szalinki wcale mi do szczęścia nie są potrzebne. Zaglądasz na temat Insanity? Może jak skończe TF to tam poczytam co piszesz

Już wystarczająco tutaj offtopuję, więc nie będę się rozpisywać o Insanity, skoro jest oddzielny wątek o tym. Nie jest to pochodna Szalinki tylko coś w podobnym stylu. Czytam wątek o Insanity, ale póki co się nie udzielam, brak mi czasu, więc podczytuję tylko.

Cytat:
Nie wiem o co chodzi z Toba i z tymi mężczyznami?
Chodzi o to, że mam pecha do mężczyzn i tyle.

Stary 2011-06-22, 18:17   #3025
megi533
Rozeznanie

Dobrenko tak robiłam BBL cały miesieczny program slim&lift i spadły mi moje salcesoniki z 58cm do 56cm więc moze nie jest to jakis superpowalający efekt ale jest i roznica wizualna tez była udka były bardziej zwarte nie takie galaretki choc do ideały mi jeszcze duuuuuzo brakuje... ale roznice widze a teraz po 9 dniach TF nie mogłam sie powstrzymac i sie zmierzyłam i spadł kolejny cm!! jak na moje 167cm wzrostu to duzo i bardzo sie ciesze. Wiesz ja moge ci polecic to BBL bo to był moj pierwszy program i o ile nie zniecheci cie prowadzacy to dasz rade i mysle ze efekt tez bedzie bo praktycznie wiekszosc dziewczyn ktore go robily jakis efekt miały własnie w udach i bioderkach tylko że nie wiem czy to dla ciebie nie bedzie zbyt łatwe po TF. Nie powiem bum bum wylewa mase potu i chyba jest cięzsze od HIIT-a (jak dla mnie) jest tam maaaasakrycznie duzo wykroków przysiadów w tempie włąsnie prawie HIITa - i to moim zdaniem daje najwiekszy efekt ale np Cardio axe mysle ze nie zrobi na tobie wrazenia, ale radze tak od siebie jak juz sie go zacznie to robic wg zalecen tzn planu bo mysle ze kazdy element tamtego trening ma swoj cel a niektore dziewczyny celowo omijały np sculpt czy wlasnie cardio bo wydawało im sie ze nic im to nie daje i go nie lubily a wg mnie kazdy trening przyczyniał sie do sukcsu - nie na darmo trener prowadzacy BBL jest osobostym trenerem Alessandry Ambrosio- aniołka Victoria's Secret
pozdrawiam
ja BBL przeszlam i porywam sie na nowe wyzwanie TF

Wiesz co tak sobie jeszcze pomyślałam ze jesli masz problem wlasnie z udami to potrzebny ci bedzie taki własnie uderzeniowy program skierowany głownie na te partie ciała z odpowiednia liczba powtorzen i obciazeniem - bo to dopiero przynosi porzadany efekt, i nie tzreba sie obawiac obciazen bo to tylko pomaga nogi i tak sa bardzo silne bo dzwigaja nasz ciezar caly dzien wiec trzeba im przyładowac jakis high wysiłek zerknij sobie na to BBL i zobacz ci ci to podpasuje bo to wlasnie głwonei program na te partie i nie martw sie jak przez kilka pierwszych dni miałabys uczucie ze nogi ci przytyły bo ja tak wlasnie miałam a były poprostu opuchniete bo ciezko pracowały a po jakims czasie ładnie mi zaczeły chudnąc, czytałam o twoich problemach z udami wczesniej wiec wiem ze jestes cierpliwa i dazysz do konca tego co zaczełas ale o ile niektore dziewczyny traca cm rownomiernie przy TF - bo to program na całe ciało to np ty ktora jestes juz szczupła i nie ma co za duzo z ciebie odchudzac a masz problem z dolem to tak mysle ze powinnas wlasnie kłasc nacisk na dół.
Z gory przepraszam jesli sie wcinam i ci mowie co i jak ale tak mnie wzieło na przemyslenia bo nie powiem ja tez mam problem z udami wiec po czesci wiem jak to jest w kazdym badz razie nie chciałam sie wymądrzac a naszła mnie taka refleksja jesli sie myle to niech ktos mnie poprawi...
pozdrawiam raz jeszcze

Edytowane przez megi533
Czas edycji: 2011-06-22 o 18:29
Stary 2011-06-22, 19:22   #3026
Dobrenka
Zadomowienie

Zaczynam lekko panikować.. Chyba mi troszkę spuchła stopa boję się ćwiczyć a jednocześnie cholernie mi szkoda poradźcie coś.. A i nie jest to duża opuchlizna musiałam się przyjrzeć na pierwszy rzut oka nie było widać ... cholera..

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Szalinka ma dobre teksty, mnie to czasem bawiło już, albo jak po raz kolejny słyszałam coś w stylu "dasz radę" " nie poddawaj się", a ja tam z wywalonym językiem ledwo dyszę i tylko marzę żeby paść na podłogę i nie wstawać Swoją drogą to chciałabym podczas ćwiczeń wyglądać tak perfect jak ona
Mam to samo ale wiesz co to jej gadanie działa bo już nie możesz więcej a jednak po jej słowach zbierasz te siły i dajesz rade mnie jednak najbardziej rozwala "you're not tired" no tu akurat w paru przypadkach bym polemizowała
Myślę że ona jest tam gdzieś dyskretnie wycierana i "podlepiana".
Wiesz co jak się tak przyglądam tym dziewczynom z którymi ćwiczy to ta Monika wydaję mi się lepiej zbudowana niż ona

Jeśli c "menów" pech minie serio mówię Ci to ja przyciągająca świrów i mająca mimo swojego młodego wieku sporo doświadczeń z debilami..

Jak będę pod konieć TF to zacznę porównywać BBL z Insanity.. Albo wezmę sie za rozpiskę Lanessy puki ciepło (tam jest szybko i na temat) i pojeżdżę na rowerku

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-22 o 19:24
Stary 2011-06-22, 19:45   #3027
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaczynam lekko panikować.. Chyba mi troszkę spuchła stopa boję się ćwiczyć a jednocześnie cholernie mi szkoda poradźcie coś.. A i nie jest to duża opuchlizna musiałam się przyjrzeć na pierwszy rzut oka nie było widać ... cholera..

Ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie wolne od ćwiczeń forsujących stopy. Skupiłabym się na siłowych na ręce, np. upper (poza pompkami) i tych ćwiczeniach na brzuch abs, i do tego jakieś rozciąganie porządne. A jeżeli ze stopą faktycznie robi się gorzej to leciałabym czym prędzej do lekarza. I w ogóle nie tykałabym się hiitów i fajerów i Tobie też radzę je odłożyć, dopóki stopy nie wyleczysz.

Cytat:
Jeśli c "menów" pech minie serio mówię Ci to ja przyciągająca świrów i mająca mimo swojego młodego wieku sporo doświadczeń z debilami..
Coraz mniej w to wierzę. Jeżeli mając prawie 25 lat, nie widzisz w swoim otoczeniu nikogo kim warto by się zainteresować, a nowo poznawani mężczyźni też nie porywają, to taka sytuacja po prostu robi się frustrująca. I ja nie mówię o tym, że od razu taki ktoś ma być super kandydatem na męża i w ogóle. Chodzi po prostu o kogoś kim faktycznie warto się zainteresować jako mężczyzną a nie po prostu jako kolejnym kolegą, z którym można pogadać. Kolegów mam już na pęczki
Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi.

Stary 2011-06-22, 19:55   #3028
Dobrenka
Zadomowienie

megi właśnie ten program który Ty skończyłaś mam w planie zrobić
2 centymetry mniej .. kobieto skakałabym z radościa gdyby mi tyle spadło
Ja po TF mam mocno zwarte uda ale jednak jestem wstanie "zewrzeć" je bardziej Gratuluje Ci kolejnego centymetra po TF fajne uczucie nie ma co
Prowadzącego mam w nosie byleby sprawił że mi spadnie z tych cholernych ud.
Miałam w planie zacząć najpierw BBl ale dziewczyny doradziły mi najpierw TF jako spalacza a BBL potem jako rzeźbę
Tak jak Axe Cardio nie zrobi na mnie wrażenia tak teraz nie robi na mnie wrażenie wiele ćwiczeń na TF tak że to mnie nie zraża
Też jestem zdania że jak ktoś wymyślił taki system i taki plan to czy się to lubi czy nie powinno się to robić tak jak piszę a jeśli już ma być jakaś ingerencja to najlepiej jakiegoś trnera który na tym się zna (a jeśli już ktoś robi coś inaczej to na wlasną odpowiedzialność)..
Ja na początku nie lubiłam Fire 55 teraz lubię kiedyś nie lubiłam siłowych teraz uwielbiam.. Obecnie jestem na etapie nie lubienia Fire 60 chociaż odkąd mnie boli stopa to na pierwsze miejsce wysuwa się Fire 45 ez.
Szukałam jakiś uderzeniówek i właśnie to BBl takie najlepsze było no ale tak jak pisałam dziewczyny radziły TF które też bardzo dużo mi dało w wielu sprawach ale o tym już czytałąś
Dziękuje za tak wiele rad i uwagi poświęconej mniej i moim udom naprawde to dla mnie cholernie duży problem.. Fakt czuje się szcupła ale ten mój jeden mankament spędza mi sen z powiek.. Nie to że uważam się za idealna nie zrozum mnie tak
Wcale się nie wcinasz.. jest mi cholernie miło że poświęciłaś mi tyle czasu. Dziękuje W ogóle wszystkim dziewczynom dziękuje bardzo mi pomagacie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie wolne od ćwiczeń forsujących stopy. Skupiłabym się na siłowych na ręce, np. upper (poza pompkami) i tych ćwiczeniach na brzuch abs, i do tego jakieś rozciąganie porządne. A jeżeli ze stopą faktycznie robi się gorzej to leciałabym czym prędzej do lekarza. I w ogóle nie tykałabym się hiitów i fajerów i Tobie też radzę je odłożyć, dopóki stopy nie wyleczysz.
No właśnie dzisiaj mam tyle Fire 30 rozciąganie mega zrobiłam wczoraj.. oj wiem że żyje dzisiaj i brzuchy były i rączki ale jestem zła a może spróbuje jak będzie bolało to odpuszczę..

Cytat:
Coraz mniej w to wierzę. Jeżeli mając prawie 25 lat, nie widzisz w swoim otoczeniu nikogo kim warto by się zainteresować, a nowo poznawani mężczyźni też nie porywają, to taka sytuacja po prostu robi się frustrująca. I ja nie mówię o tym, że od razu taki ktoś ma być super kandydatem na męża i w ogóle. Chodzi po prostu o kogoś kim faktycznie warto się zainteresować jako mężczyzną a nie po prostu jako kolejnym kolegą, z którym można pogadać. Kolegów mam już na pęczki :mad:
Spokojnie znajdziesz kogoś na pewno albo ten ktoś znajdzie Ciebie ja poprostu jestem tego pewna!! Domyślam się że nie jesteś z tego powodu najszczęśliwsza ale to wszystko musi się zmienić w odpowiednim momencie kiedy trafisz na odpowiedniego faceta i juz bo do tej pory się nie udało i tyle.. Ja rozumie że Ty nie chcesz się od razu z nim żenić.
A może Ty się poprostu zblokowałaś na facetów i oni to wyczuwają.. Może Tobie się wydaje że chcesz a tak na prawde to nie jest ten moment a może poprostu jest na odwrót Ty bardzo chcesz i oni to wyczuwają

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-22 o 19:56
Stary 2011-06-22, 20:05   #3029
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość

Lanessa cześć Elfico wykurowałaś się?
Wykurowalam, ale znowuz okres... Ale tylko jeden dzien odpuscilam, dzisiaj juz ABS 10 za mna i chyba hula hop... A moze aeroby na dworzu

Jak Ty mnie slicznie nazywasz
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 20:33   #3030
megi533
Rozeznanie

Dobrenka :Dziękuje za tak wiele rad i uwagi poświęconej mniej i moim udom naprawde to dla mnie cholernie duży problem.. Fakt czuje się szcupła ale ten mój jeden mankament spędza mi sen z powiek.. Nie to że uważam się za idealna nie zrozum mnie tak
Wcale się nie wcinasz.. jest mi cholernie miło że poświęciłaś mi tyle czasu. Dziękuje W ogóle wszystkim dziewczynom dziękuje bardzo mi pomagacie

Hihi wiesz co czytałam wasze posty namietnie zajeło mi to kilka dni ale właśnie konczyłam BBL wiec mogłam sobie pozwolic na czytanie bez udzielania się i jak czytałam twoje wypowiedzi to od razu wiedziałam że jestes szczuplutka (zreszta twoja waga i wymiary mowia za siebie) i ze MOZE masz delikatnie większe nóżki od reszty ale delikatnie a ze jestes taka szczuplutka to poprostu rzucaja ci sie w oczy, wiem cos o tym bo sama kilka lat wczesniej katowałam sie morderczymi dietami opartymi na jabłkach jogurtach 0% i otrebach i schudłam tak że jak teraz przypominam sobie swoje wymiary - > 48cm w udzie to nie dowierzam ze uwazalam sie wtedy za gruba!!! Wiesz zmienia sie punkt widzenia dopiero po czasie hihi a teraz mam tak ze mam problem z boczkami i z udami wlasnie i o ile z boczków leci szybko to juz z nozek niekoniecznie..ehhh no coz z wiekiem jest coraz gorzej no ale nic ja ci goraco polecam to BBL bo mi dało rezultaty zreszta jak sie zastosuje taki zmasowany atak an uda to nie ma bata zeby nie zadziałało!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości