TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 12:01   #3091
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Krtek: ale raczej na uda, czy łydy? bo jak na uda, to chyba też go sobie gdzieś wcisnę to mojego turbo fajera ^^
jak tam zmagania z insanity? oglądałam wczoraj na youtube trailery asylum zmachałam się na sam widok
Ja jeszcze tego nie robiłam, więc nie wiem jak przy tym będą pracować łydki, a jak udka Zmagania z Insanity, dzisiaj już dzień 15, idzie coraz lepiej Widzę dalszą poprawę w wyglądzie, dobrze się bawię, także jest okej A to Insanity Asylum jest mega, chciałabym kiedyś dojść do tego etapu żeby zrobić taki program, ale jeszcze długa droga przede mną.

Cytat:
w ogóle, chciałam się podzielić radością - mam zakwasy po wczorajszym core zawsze wyglądam jak pokraka, gdy przychodzi ćwiczyć absy, ale mam nadzieję, że to, co teraz czuję znaczy, że idę do przodu ^^
Cieszę się z Tobą, z tego że cieszysz się, że masz zakwasy, i cieszę się jednocześnie, że ja ich nie mam

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 12:18   #3092
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ja jeszcze tego nie robiłam, więc nie wiem jak przy tym będą pracować łydki, a jak udka Zmagania z Insanity, dzisiaj już dzień 15, idzie coraz lepiej Widzę dalszą poprawę w wyglądzie, dobrze się bawię, także jest okej A to Insanity Asylum jest mega, chciałabym kiedyś dojść do tego etapu żeby zrobić taki program, ale jeszcze długa droga przede mną.

Cieszę się z Tobą, z tego że cieszysz się, że masz zakwasy, i cieszę się jednocześnie, że ja ich nie mam

jesteś moim motywatorem, tyle ci powiem

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 14:38   #3093
Dobrenka
Zadomowienie

megi Jak stosowałam hormony to też zauważyłam że puchły mi masakrycznie nogi.. ale tez nie byłam zbyt aktywna więc tak na prawde nie wiem czyja to była wina.. Może warto odstawić albo zmienić ja stosowałam przez chwilę Novaring polecam Dzięki za radę z Aflavickiem ale skoro narazie nic się u mnie nie dzieje to nie będę niczego brać
Jesli chodzi o mój jeden centymetr to walczyłam o niego około półtora roku przeróżnymi ćwiczeniami odkąd zakończyłam dietę
Myślę że po takim rozciaganiu mięśnie na pewno będą smuklejsze
Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
Tłuszczyk spadał, ale mięśnie rosły na potęgę
gdzie ci rosły
Agusiek - gratuluje
Cytat:
Mąż nie może wyjść z podziwu do moich łydek i ud, uwielbia je teraz. To dobrze, bo niedługo może co nieco się zmienić
będzie dzidziuś

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-06-27 o 14:48
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 14:39   #3094
megi533
Rozeznanie

A jak stopa Dobrenko??

Ja juz dziisaj po ćwiczonkach. Oficjalnie trzeci tydzień rozpoczęty..
I powiem że fire 45 ez jest super bardzo mi się podoba chyba najbardziej z fire-ów zobaczymy jak jutrzejszy hiit25....
Dodałam jeszcze dzisiaj high&tight z cięzarkami na nogach i powiem tak.... bede jutro czuła posladki i uda ojjj bede...ale troche mnie nudził ten h&t bo po pełnych wrazne zajeciach z szalinka statyczne cwiczenia na dywanie z leosiem są mało porywające i strasznie się dłużą...ehh rozpusciła mnie ta szalinka hihi

Edytowane przez megi533
Czas edycji: 2011-06-27 o 14:44
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 14:58   #3095
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No i może doradzisz (albo inna turbowizażanka) jakie ćwiczenia z TF mozna by było wykonywać w ciąży? HIITy odpadają, bo za duży wysiłek, ale może Fire`y, ew. siłowe.
TF nie polecam ale callanetics jak najbardziej.. swego czasu byłam na kilku forach o tym i dziewczyny ćwiczyły w ciąży i chwaliły bo przy porodzie nawet dzięki tym ćwiczonkom było im łatwiej

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

megi miło że pytasz.. Sama nie wiem.. Wczoraj mnie bolała z tym że byłam poza domem i nic nie robiłam.. W sobotę zrobiłam fire 45 ez ale bez tego elementu od którego się zaczął ten ból.. Dzisiaj Core 20 mam tylko więc też nic z nia robic nie będę odpocznie ale jutro mam HITa.. tak nie niego czekałam.. Zobacze co będzie..
Ty juz po? Ale masz fajnie Ja dzisiaj oficjalnie kończe 4 miesiąc jutro się zmierze.. na nic nie liczę..
Ja tez swego czasu lubiałam tego fajera ale teraz "od nogi" nie lubie.. może nie tyle nie lubię co się go boje
Gratuluje 3 tygodnia
Nie strasz mnie tym leosiem
Stary 2011-06-27, 14:59   #3096
krtek_
Zadomowienie

już po fire 45 i stretch 10. konkretny wycisk mi dziś szalina dała

Stary 2011-06-27, 15:21   #3097
megi533
Rozeznanie

Dobrenko to ja gratuluje wytrwałości i skończenia juz 4 MIESIĄCA wow wow wowgdzie tam moj 3tydz do twoich 4 miesięcy....
Zmierz się i koniecznie napisz jakie wyniki cos mi sie wydaje ze ten twoj 1cm moze sie powiekszyc o kolejne.... trzymam kciuki

A dzis wieczorem w koncu obejrze 1 odcinek nowej serii czystej krwi mmm kocham ten serial i czekałam na nowa serie od stycznia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 15:27   #3098
Dobrenka
Zadomowienie

megi a dziekuje bardzo jeszcze nie dawno ja gratulowałam zanim się obejrzysz to Tobie będą gratulować.. Jeszcze miesiąc
Zmierzę się ale na prawde nie wydaję mi się że coś się zmieniło.. na pewno czuję się lepiej i ciało lepsze, nóżki nie puchną i w ogóle..
Czysta Krew? Chyba z jeden odcinek widziałam w necie
Trzymaj mocno te kciuki..
Stary 2011-06-27, 15:55   #3099
Orchidea06
Przyczajenie

Dziewczyny pomocy gdzie znajde jakies informacje na temat tych cwiczen chodzi mi o wideo, jakies rozpiski z planem zajec i ogolnie o wszystkie co sie wiaze z tymi cwiczeniami z gory dziekuje
Orchidea06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:07   #3100
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Krtek: jesteś moim motywatorem, tyle ci powiem
Miło mi

Cytat:
już po fire 45 i stretch 10. konkretny wycisk mi dziś szalina dała

No i dobrze, że konkretny, przynajmniej wiesz, że ćwiczyłaś ja jeszcze czekam aż mi się kolacyjka ułoży i biorę się za trening

Cytat:
Orchidea: Dziewczyny pomocy gdzie znajde jakies informacje na temat tych cwiczen chodzi mi o wideo, jakies rozpiski z planem zajec i ogolnie o wszystkie co sie wiaze z tymi cwiczeniami z gory dziekuje
Informacje na temat tych ćwiczeń są w necie (trzeba po prostu poszukać w google) albo tutaj w wątku. Rozpiski są na pierwszej stronie wątku. Filmiki trzeba sobie kupić albo "znaleźć". Jak będziesz mieć rozpiskę i filmiki to w sumie już wszystko co na wstępie potrzebne Tobie do ćwiczeń. Oprócz tego pozytywne nastawienie, trochę miejsca do ćwiczeń, no i przydałoby się zaopatrzyć z czasem w odpowiednie przyrządy, które są tam używane.

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-06-27, 20:34   #3101
sagitarius
Raczkowanie

No i wystartowalam dzisiaj pierwszy dzien TF ale jakos mi sie dluzyl ten fire 30 natomiast szybko mi leci stretch chyba ja jakos inaczej reaguje niz wy moze by jednak polaczyc to z CE
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 21:36   #3102
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Sagitarius: No i wystartowalam dzisiaj pierwszy dzien TF ale jakos mi sie dluzyl ten fire 30 natomiast szybko mi leci stretch chyba ja jakos inaczej reaguje niz wy moze by jednak polaczyc to z CE
Wydaje mi się, że to iż reagujesz inaczej może wynikać z faktu, że wcześniej robiłaś bardziej siłowy program i to może być kwestia przyzwyczajenia do innego rodzaju treningu Poza tym to pierwszy dzień dopiero, więc się tak szybko nie zrażaj. Jeżeli chcesz łączyć, to na pierwszej stronie wątku powinny być podwieszone rozpiski dla hybrydy TF&CE. Może faktycznie bardziej ci się spodoba takie coś, niż czysty TF.

Fit test za mną. I zrobiłam to FBC i powiem, że owszem całkiem całkiem, ale nie było aż tak żeby mnie z nóg zwaliło po tym. Bardziej czuję nogi podczas Cardio Recovery

Stary 2011-06-28, 08:46   #3103
Dobrenka
Zadomowienie

Minęło 4 miesiące
Przed - I miesiąc- II miesiąc- III miesiąc- IV miesiąc -podsumowanie
udo góra-60- 60 - 59 - 59 - 59 (-1)
udo śr - 55 - 54- 53 - 53 - 52 (-3)
udo dół - 45 - 42 - 42 - 42 - 42 (-3)
łydka 38- 36 - 36 - 36 - 36 (-2)
biodra 100- 100 - 100 - 100 - 100 (0)
ręka 26- 26 - 27 - 27 - 27 (+1)
waga 62 - 62 - 61 - 60,5 - 59,5 (-2,5)

Nigdy nie będę mieć szczupłych ud.. SKończe ten miesiąc i szukam czegoś z wiekszym uderzeniem na nogi

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Tygrysek - fajny blog też mnie kiedyś nachodziło żeby cos takiego zrobić ale ja i tak zbyt duzo o sobie pisze taki blog byłby moim pamiętnikiem w końcu
Stary 2011-06-28, 09:58   #3104
megi533
Rozeznanie

Dobrenko ale 1cm uciekł ze środka udka więc chyba nie jest tak źle zawsze jeden mniej
Może pomyśl o lekkich obciążeniach na nóżki na początek po 1kg myśle że poczujesz różnice i może to zaowocuje jakims spadkiem nie wiem tak myśle ...

Trawie banana i lece na HITT25 ołłł będzie bolało...
Stary 2011-06-28, 10:21   #3105
Dobrenka
Zadomowienie

megi zawsze to jeden mniej po 2 miesiącach.. o ile dobrze się zmierzyłam
Sama nie wiem co bedzie lepiej robić.. To BBL spróbuje..
Powodzenia przy HIT
Stary 2011-06-28, 10:30   #3106
sagitarius
Raczkowanie

Tygrysku chyba masz racje bo faktycznie z Jillian cwiczylam wlasnie silowe + cardio (a wlasciwie interwaly) i troche brakuje mi silowych. Tylko ze chce osiagnac taki efekt jak TY wiec nie wiem czy dobry pomysl dolaczac CE
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 10:33   #3107
krtek_
Zadomowienie

Melduję, że HIIT 20 & Stretch 10 zaliczone

Stary 2011-06-28, 11:22   #3108
megi533
Rozeznanie

HIIT25 za mną.....matko kochana padam to chyba najcięższy program jak do tej pory, gdy rano wstałam nie czułam że nóżki pamiętają o wczorajszym h&t ale już przy pierwszej serii hiitow przypomniały sobie jejku jakbym miała kamienie zamiast nóg hehe, przy kolejnych jakoś sie rozruszały ale na ostatnim to już tylko niezgrabne podrygi mi wychodziły nie dawałam juz rady wyskakiwac do góry wow pocisnela ze mna Szalinka nie ma co...a przy stretchu10 czułam jak stróżki potu leca mi po twarzy i karku heh ale fajnie było i ciesze sie ze HITT30 dopiero za ponad 2miesiace
Stary 2011-06-28, 12:57   #3109
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Tygrysek- fajny blog

Dzięki

Cytat:
Sagitarius: Tygrysku chyba masz racje bo faktycznie z Jillian cwiczylam wlasnie silowe + cardio (a wlasciwie interwaly) i troche brakuje mi silowych. Tylko ze chce osiagnac taki efekt jak TY wiec nie wiem czy dobry pomysl dolaczac CE
Wiesz co, po pierwsze to musisz sobie uświadomić, że ja to ja, a ty to ty. I że jesteśmy zupełnie różne, mamy różne organizmy, i nasze organizmy mogą inaczej reagować na tego typu treningi i dlatego ostatecznie niestety niekoniecznie musimy mieć takie same efekty, tego nikt ci nie zagwarantuje.
Poza tym ja akurat jestem zwolenniczka tego, żeby ćwiczyć to co sprawia nam przyjemność. Mi akurat TF bardzo podpasowało, bo lubię dać sobie wycisk, wyskakać się, poboksować, pokopać ... to mój żywioł. Ale jeżeli Ty po jakimś czasie stwierdzisz, że jednak fire czy hiit cię aż tak bardzo nie kręcą i ten program jako taki nie daje ci satysfakcji, i robisz go tak jakby z przymusu, to moim zdaniem to nie ma sensu. W efekcie końcowym możesz po prostu całkiem zniechęcić się do ćwiczeń.

Masz chyba trzy wyjścia:
- albo popróbujesz jeszcze trochę samego TF i potem ocenisz czy może być czy jednak nie
- albo przejdziesz na hybrydkę TF&CE
- albo od razu zaczniesz robić sam CE

Ale to jest Twoja walka o lepsze ciałko, więc decyzja należy do Ciebie

Megi, uwierz mi że Hiit 30 to chyba najlepszy z hiit-ów. Ja ich jako tako nie lubiłam, ale hiit30

Stary 2011-06-28, 13:23   #3110
Callitus
Zakorzenienie

Ja łączę HIIT i Fire z bieganiem Zalezy mi na spaleniu tkanki tłuszczowej a nie na rozbudowie mięśni, do tego od czasu do czasu (szczegolnie przy HIIT 15) lubie potem zrobic jeszcze 10 ABS Całego rpogramu bym chyba nie wytrzymała, a streche są okropne, robię to, co pamiętam jeszcze z Insanity (ktore robilam przez miesiac tlyko, bo mi sie za bardzo barki rozbudowały )
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:15   #3111
krtek_
Zadomowienie

Byłam dziś w Rossmanie i po przecenie (12.99zł) kupiłam dwie gumy. Wprawdzie wyglądają zupełnie inaczej niż te Szaliny, ale jako to zielone można je użyć na pewno, a że moje drugie imię to Pomysłowy Dobromir, to i to drugie dam radę z nich skonstruować Także, jakby ktoś chciał, to w Rossmanie są i w sumie tyle chciałam powiedzieć ;p

Edytowane przez krtek_
Czas edycji: 2011-06-28 o 15:33
Stary 2011-06-28, 15:18   #3112
megi533
Rozeznanie

Tygrysku z ciekawości zerknełam na HIIT30 i wydaje się być mieszanką wszelkich możliwych kombinacji z pozostałych HIITów, zapowiada się ciekawie hihi ale to dopiero za czas jakis poki co musze pocwiczyc nad HIITem 25 zeby dac rade cos wiecej z siebie dac, fajna muzyka tam leci taka enegetyczna hihi, ale dla ciebie moja droga to juz teraz ciezko znalezc cos co naprawde da ci spory wycisk ...

A tak z innej beczki mam do was pytanko czy wasi sasiedzi nie protestuja przeciwko Szalince ?? Bo cos mi sie wydaje ze moj ma juz dosyc i przy najblizszej okazji da mi o tym usłyszec co mysli o moich cwiczeniach, troche z tego powodu staram sie skakac jak najciszej o ile to mozliwe a jak on tam podemna siedzi w ciszy to słyszy co nieco oj słyszy ...

Dobrenko mój boże właśnie zobaczyłam cie jak wygladasz i omg jaka ty masz boska talie!!!!Figura jak marzenie, jedna z bardziej kobiecych i zmyslowych jakie widzialam powaznie!! Co ty chcesz od tych swoich ud ja na twoim miejscu zrobiłabym z nich atut a nie sie o nie zamartwiała bo nie am o co wiesz ile kobiet chciałoby wygladac jak ty heeeelow??!! Koniec z narzekaniem czas pokochac swoje kształty bo na to zasługuja oooo!! tyle ode mnie

Edytowane przez megi533
Czas edycji: 2011-06-28 o 15:27
Stary 2011-06-28, 15:29   #3113
coffee lover
Raczkowanie

Hej, hej

Dołączam sie do was, wkoncu trzeba zrobić coś z tym sadłem wstretnym :P Ja postanowiłam, że będe 3 dni w tygodniu robić szaline, w pozostałe 3 dni będe robić 10 tygodniowy program biegajacy, a jeden dzien będzie wolny
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:34   #3114
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Tygrysku z ciekawości zerknełam na HIIT30 i wydaje się być mieszanką wszelkich możliwych kombinacji z pozostałych HIITów, zapowiada się ciekawie hihi ale to dopiero za czas jakis poki co musze pocwiczyc nad HIITem 25 zeby dac rade cos wiecej z siebie dac, fajna muzyka tam leci taka enegetyczna hihi, ale dla ciebie moja droga to juz teraz ciezko znalezc cos co naprawde da ci spory wycisk ...

A tak z innej beczki mam do was pytanko czy wasi sasiedzi nie protestuja przeciwko Szalince ?? Bo cos mi sie wydaje ze moj ma juz dosyc i przy najblizszej okazji da mi o tym usłyszec co mysli o moich cwiczeniach, troche z tego powodu staram sie skakac jak najciszej o ile to mozliwe a jak on tam podemna siedzi w ciszy to słyszy co nieco oj słyszy ...

Dobrenko mój boże właśnie zobaczyłam cie jak wygladasz i omg jaka ty masz boska talie!!!!Figura jak marzenie, jedna z bardziej kobiecych i zmyslowych jakie widzialam powaznie!! Co ty chcesz od tych swoich ud ja na twoim miejscu zrobiłabym z nich atut a nie sie o nie zamartwiała bo nie am o co wiesz ile kobiet chciałoby wygladac jak ty heeeelow??!! Koniec z narzekaniem czas pokochac swoje kształty bo na to zasługuja oooo!! tyle ode mnie
Parter i święty spokój

Stary 2011-06-28, 15:35   #3115
Dobrenka
Zadomowienie

megi miałam ten sam problem z mężem.. ale wiesz co zrobiłam.. stanęłam przed nim i zapytałam czy żałuję mi tej jednej godziny dziennie, po której lepiej się czuje, lepiej wyglądam i jestem zdrowsza? Od tego momentu nie usłyszałam złego słowa o ćwiczeniach

Dziękuje Ci bardzo za miłe słowa na prawdę miód dla mojej duszy w takich momentach (Tygrysek, Lanessa i w ogóle dziewczyny nie raz pomogły mi się "nie załamać").. ja się po prostu tak nie widzę.. górna partia moich ud to moja zmora.. i chyba muszę się z tym pogodzić.. Bo nie wiem co już robić..

Czy waszym zdaniem da się z nimi coś zrobić?
Stary 2011-06-28, 15:47   #3116
megi533
Rozeznanie

Alez Dobrenko ja ci nie mowie zebyś nie ćwiczyła bo ćwiczenia to świetny sposób na życie nawet nie żeby schudnac ale żeby coś robić wiesz tak dla siebie właśnie jak mówisz nawet lepiej się człowiek czuje jak sobie pocwiczy - endorfiny i te sprawy hihi tylko mówie że ty niepotrzebnie sie tak przejmujesz tymi udami bo wg mnie NIE MA CZYM!!!!!! Wygladasz bosko naprawde wystarczy ze zaufasz sobie i uwierzysz w siebie i cały twój problem zniknie mówie ci to twoja zmora - twoja obsesja nie twoje nóżki, zreszta nie wierze ze inni faceci an ulicy nie oglądają sie za tobą??!! Masz świetne KOBIECE proporcje ile ja bym dała za takie kształty ajjj ja za to jak schudne wygladam jak mała dziewczynka niekształtna wszedzie prosto scieta bez ksztaltow i bioderek ani talli... Wg mnie jests super kształtna i nei jedna juz włąsnie dziewczyna potwierdziła moje słowa ale wiesz wszystko zalezy od ciebie od tego jak ty na siebie patrzysz..życze ci żebys i ty zobaczyła to co my i twój mąż widzimy ...bo tyle par oczu nie moze sie mylić

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
Parter i święty spokój

Zazdroszcze hihi możesz zaszaleć choć z drugiej strony troche bym sie obawiała parteru ... przynajmniej tutaj gdzie obecnie mieszkam
Stary 2011-06-28, 17:10   #3117
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Callitus: Zalezy mi na spaleniu tkanki tłuszczowej a nie na rozbudowie mięśni
I TF właśnie jest od spalania, a nie od rozbudowywania mięśni.

Cytat:
Megi: Tygrysku z ciekawości zerknełam na HIIT30 i wydaje się być mieszanką wszelkich możliwych kombinacji z pozostałych HIITów, zapowiada się ciekawie hihi
Ten hiit 30 jest dość wymagający, sporo skakania, i jeszcze potem na koniec potrójny układ, w którym dosyć dużo pracuje się na nogach

Cytat:
A tak z innej beczki mam do was pytanko czy wasi sasiedzi nie protestuja przeciwko Szalince ??
Pode mną pokój mają moi dziadkowie, jeszcze się nie skarżyli, więc póki co ćwiczę tak jak trzeba

Cytat:
Coffee: Hej, hej Dołączam sie do was, wkoncu trzeba zrobić coś z tym sadłem wstretnym :P
A Ty już kiedyś tutaj byłaś, widzę zaliczasz teraz powrót

Wiecie co, zrobiłam taki pyszniasty deserek i to jeszcze spore porcje, i zjadłam cały, i teraz mi ciężko, i muszę teraz czekać żeby mi się wszystko ułożyło, bo inaczej klapa będzie z ćwiczeniami ehhh, nie ma jak to łakomstwo ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 17:36   #3118
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:

Ten hiit 30 jest dość wymagający, sporo skakania, i jeszcze potem na koniec potrójny układ, w którym dosyć dużo pracuje się na nogach
(...)
Wiecie co, zrobiłam taki pyszniasty deserek i to jeszcze spore porcje, i zjadłam cały, i teraz mi ciężko, i muszę teraz czekać żeby mi się wszystko ułożyło, bo inaczej klapa będzie z ćwiczeniami ehhh, nie ma jak to łakomstwo ...
W czwartek mam po raz pierwszy HIIT30, jestem ciekawa bardzo jaki jest

A jaki deser robiłaś? Pochwal się przepisem

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:45   #3119
Dobrenka
Zadomowienie

megi nie nie.. ćwiczyć nie mam zamiaru przestać a jeżeli już nawet to mam rower a w zimie znowu gimnastyka
Może ja potrzebuje jakiejś terapii z tymi udami ehh
Faceci oglądają się i jest mi bardzo miło z tego powodu ale.. i tu pojawia się moja wiązanka której każdy już tu pewnie ma dość.. tak jak i mnie całej i moich kompleksów..
A ze swoi wyglądem na pewno przesadzasz.. Może masz tak jak ja?

Dzięki Megi wielkie za tyle ciepłych słów.. jest mi okropnie miło.. dzięki..

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
zrobiłam taki pyszniasty deserek.
jaki?
polecam taki
http://ninawkuchni.blogspot.com/2009...i-bita_21.html
wczoraj zrobiłam i jeszcze tylko 2 kawałki zostały.. Oświadczam jednak że tylko spróbowałam
Stary 2011-06-28, 17:47   #3120
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

O taki o deser zrobiłam:
http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...linowo-mi.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości