|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Zmagania z Insanity, dzisiaj już dzień 15, idzie coraz lepiej Widzę dalszą poprawę w wyglądzie, dobrze się bawię, także jest okej A to Insanity Asylum jest mega, chciałabym kiedyś dojść do tego etapu żeby zrobić taki program, ale jeszcze długa droga przede mną.Cytat:
|
|
|
#3092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś moim motywatorem, tyle ci powiem
|
|
#3093 | |
|
Zadomowienie
|
megi Jak stosowałam hormony to też zauważyłam że puchły mi masakrycznie nogi.. ale tez nie byłam zbyt aktywna więc tak na prawde nie wiem czyja to była wina.. Może warto odstawić albo zmienić
ja stosowałam przez chwilę Novaring polecam Dzięki za radę z Aflavickiem ale skoro narazie nic się u mnie nie dzieje to nie będę niczego brać ![]() Jesli chodzi o mój jeden centymetr to walczyłam o niego około półtora roku przeróżnymi ćwiczeniami odkąd zakończyłam dietę Myślę że po takim rozciaganiu mięśnie na pewno będą smuklejsze ![]() gdzie ci rosły Agusiek - gratuluje Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-06-27 o 14:48 |
|
|
|
|
#3094 |
|
Rozeznanie
|
A jak stopa Dobrenko??
Ja juz dziisaj po ćwiczonkach. Oficjalnie trzeci tydzień rozpoczęty.. I powiem że fire 45 ez jest super bardzo mi się podoba chyba najbardziej z fire-ów zobaczymy jak jutrzejszy hiit25.... Dodałam jeszcze dzisiaj high&tight z cięzarkami na nogach i powiem tak.... bede jutro czuła posladki i uda ojjj bede...ale troche mnie nudził ten h&t bo po pełnych wrazne zajeciach z szalinka statyczne cwiczenia na dywanie z leosiem są mało porywające i strasznie się dłużą...ehh rozpusciła mnie ta szalinka hihi Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-06-27 o 14:44 |
|
|
|
#3095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- megi miło że pytasz.. Sama nie wiem.. Wczoraj mnie bolała z tym że byłam poza domem i nic nie robiłam.. W sobotę zrobiłam fire 45 ez ale bez tego elementu od którego się zaczął ten ból.. Dzisiaj Core 20 mam tylko więc też nic z nia robic nie będę odpocznie ale jutro mam HITa.. tak nie niego czekałam.. Zobacze co będzie.. Ty juz po? Ale masz fajnie Ja dzisiaj oficjalnie kończe 4 miesiącJa tez swego czasu lubiałam tego fajera ale teraz "od nogi" nie lubie.. może nie tyle nie lubię co się go boje ![]() Gratuluje 3 tygodnia ![]() Nie strasz mnie tym leosiem |
|
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
już po fire 45 i stretch 10. konkretny wycisk mi dziś szalina dała
|
#3097 |
|
Rozeznanie
|
Dobrenko to ja gratuluje wytrwałości i skończenia juz 4 MIESIĄCA wow wow wow
gdzie tam moj 3tydz do twoich 4 miesięcy....Zmierz się i koniecznie napisz jakie wyniki cos mi sie wydaje ze ten twoj 1cm moze sie powiekszyc o kolejne.... trzymam kciuki A dzis wieczorem w koncu obejrze 1 odcinek nowej serii czystej krwi mmm kocham ten serial i czekałam na nowa serie od stycznia |
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
megi a dziekuje bardzo
jeszcze nie dawno ja gratulowałam zanim się obejrzysz to Tobie będą gratulować.. Jeszcze miesiąc![]() Zmierzę się ale na prawde nie wydaję mi się że coś się zmieniło.. na pewno czuję się lepiej i ciało lepsze, nóżki nie puchną i w ogóle.. Czysta Krew? Chyba z jeden odcinek widziałam w necie ![]() Trzymaj mocno te kciuki.. |
|
|
|
#3099 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomocy
|
|
|
|
#3100 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No i dobrze, że konkretny, przynajmniej wiesz, że ćwiczyłaś ja jeszcze czekam aż mi się kolacyjka ułoży i biorę się za trening ![]() Cytat:
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
No i wystartowalam dzisiaj pierwszy dzien TF ale jakos mi sie dluzyl ten fire 30 natomiast szybko mi leci stretch chyba ja jakos inaczej reaguje niz wy moze by jednak polaczyc to z CE
|
|
|
|
#3102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym to pierwszy dzień dopiero, więc się tak szybko nie zrażaj. Jeżeli chcesz łączyć, to na pierwszej stronie wątku powinny być podwieszone rozpiski dla hybrydy TF&CE. Może faktycznie bardziej ci się spodoba takie coś, niż czysty TF. Fit test za mną. I zrobiłam to FBC i powiem, że owszem całkiem całkiem, ale nie było aż tak żeby mnie z nóg zwaliło po tym. Bardziej czuję nogi podczas Cardio Recovery
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Minęło 4 miesiące
Przed - I miesiąc- II miesiąc- III miesiąc- IV miesiąc -podsumowanie udo góra-60- 60 - 59 - 59 - 59 udo śr - 55 - 54- 53 - 53 - 52 udo dół - 45 - 42 - 42 - 42 - 42 (-3) łydka 38- 36 - 36 - 36 - 36 (-2) biodra 100- 100 - 100 - 100 - 100 (0) ręka 26- 26 - 27 - 27 - 27 (+1) waga 62 - 62 - 61 - 60,5 - 59,5 (-2,5) Nigdy nie będę mieć szczupłych ud.. SKończe ten miesiąc i szukam czegoś z wiekszym uderzeniem na nogi ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Tygrysek - fajny blog też mnie kiedyś nachodziło żeby cos takiego zrobić ale ja i tak zbyt duzo o sobie pisze taki blog byłby moim pamiętnikiem w końcu
|
|
|
|
#3104 |
|
Rozeznanie
|
Dobrenko ale 1cm uciekł ze środka udka więc chyba nie jest tak źle zawsze jeden mniej
Może pomyśl o lekkich obciążeniach na nóżki na początek po 1kg myśle że poczujesz różnice i może to zaowocuje jakims spadkiem nie wiem tak myśle ...Trawie banana i lece na HITT25 ołłł będzie bolało...
|
|
|
|
#3105 |
|
Zadomowienie
|
megi zawsze to jeden mniej po 2 miesiącach.. o ile dobrze się zmierzyłam
![]() Sama nie wiem co bedzie lepiej robić.. To BBL spróbuje.. Powodzenia przy HIT
|
|
|
|
#3106 |
|
Raczkowanie
|
Tygrysku chyba masz racje bo faktycznie z Jillian cwiczylam wlasnie silowe + cardio (a wlasciwie interwaly) i troche brakuje mi silowych. Tylko ze chce osiagnac taki efekt jak TY wiec nie wiem czy dobry pomysl dolaczac CE
|
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Melduję, że HIIT 20 & Stretch 10 zaliczone
|
#3108 |
|
Rozeznanie
|
HIIT25 za mną.....matko kochana padam to chyba najcięższy program jak do tej pory, gdy rano wstałam nie czułam że nóżki pamiętają o wczorajszym h&t ale już przy pierwszej serii hiitow przypomniały sobie
|
|
|
|
#3109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
Poza tym ja akurat jestem zwolenniczka tego, żeby ćwiczyć to co sprawia nam przyjemność. Mi akurat TF bardzo podpasowało, bo lubię dać sobie wycisk, wyskakać się, poboksować, pokopać ... to mój żywioł. Ale jeżeli Ty po jakimś czasie stwierdzisz, że jednak fire czy hiit cię aż tak bardzo nie kręcą i ten program jako taki nie daje ci satysfakcji, i robisz go tak jakby z przymusu, to moim zdaniem to nie ma sensu. W efekcie końcowym możesz po prostu całkiem zniechęcić się do ćwiczeń. Masz chyba trzy wyjścia: - albo popróbujesz jeszcze trochę samego TF i potem ocenisz czy może być czy jednak nie - albo przejdziesz na hybrydkę TF&CE - albo od razu zaczniesz robić sam CE Ale to jest Twoja walka o lepsze ciałko, więc decyzja należy do Ciebie ![]() Megi, uwierz mi że Hiit 30 to chyba najlepszy z hiit-ów. Ja ich jako tako nie lubiłam, ale hiit30
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łączę HIIT i Fire z bieganiem
Zalezy mi na spaleniu tkanki tłuszczowej a nie na rozbudowie mięśni, do tego od czasu do czasu (szczegolnie przy HIIT 15) lubie potem zrobic jeszcze 10 ABS Całego rpogramu bym chyba nie wytrzymała, a streche są okropne, robię to, co pamiętam jeszcze z Insanity (ktore robilam przez miesiac tlyko, bo mi sie za bardzo barki rozbudowały )
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#3111 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś w Rossmanie i po przecenie (12.99zł) kupiłam dwie gumy. Wprawdzie wyglądają zupełnie inaczej niż te Szaliny, ale jako to zielone można je użyć na pewno, a że moje drugie imię to Pomysłowy Dobromir, to i to drugie dam radę z nich skonstruować
Także, jakby ktoś chciał, to w Rossmanie są i w sumie tyle chciałam powiedzieć ;p
Give thanks for unknown blessings already on their way. 2012: 55 2013: 13 tu piszę o przeczytanych książkach Edytowane przez krtek_ Czas edycji: 2011-06-28 o 15:33 |
|
|
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
Tygrysku z ciekawości zerknełam na HIIT30 i wydaje się być mieszanką wszelkich możliwych kombinacji z pozostałych HIITów, zapowiada się ciekawie hihi ale to dopiero za czas jakis poki co musze pocwiczyc nad HIITem 25 zeby dac rade cos wiecej z siebie dac, fajna muzyka tam leci taka enegetyczna hihi, ale dla ciebie moja droga to juz teraz ciezko znalezc cos co naprawde da ci spory wycisk ...
A tak z innej beczki mam do was pytanko czy wasi sasiedzi nie protestuja przeciwko Szalince ?? Bo cos mi sie wydaje ze moj ma juz dosyc i przy najblizszej okazji da mi o tym usłyszec co mysli o moich cwiczeniach, troche z tego powodu staram sie skakac jak najciszej o ile to mozliwe a jak on tam podemna siedzi w ciszy to słyszy co nieco oj słyszy ... Dobrenko mój boże właśnie zobaczyłam cie jak wygladasz i omg jaka ty masz boska talie!!!!Figura jak marzenie, jedna z bardziej kobiecych i zmyslowych jakie widzialam powaznie!! Co ty chcesz od tych swoich ud ja na twoim miejscu zrobiłabym z nich atut a nie sie o nie zamartwiała bo nie am o co wiesz ile kobiet chciałoby wygladac jak ty heeeelow??!! Koniec z narzekaniem czas pokochac swoje kształty bo na to zasługuja oooo!! tyle ode mnie
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-06-28 o 15:27 |
|
|
|
#3113 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() Dołączam sie do was, wkoncu trzeba zrobić coś z tym sadłem wstretnym :P Ja postanowiłam, że będe 3 dni w tygodniu robić szaline, w pozostałe 3 dni będe robić 10 tygodniowy program biegajacy, a jeden dzien będzie wolny
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
megi miałam ten sam problem z mężem.. ale wiesz co zrobiłam.. stanęłam przed nim i zapytałam czy żałuję mi tej jednej godziny dziennie, po której lepiej się czuje, lepiej wyglądam i jestem zdrowsza? Od tego momentu nie usłyszałam złego słowa o ćwiczeniach
Dziękuje Ci bardzo za miłe słowa na prawdę miód dla mojej duszy w takich momentach (Tygrysek, Lanessa i w ogóle dziewczyny nie raz pomogły mi się "nie załamać").. ja się po prostu tak nie widzę.. górna partia moich ud to moja zmora.. i chyba muszę się z tym pogodzić.. Bo nie wiem co już robić.. Czy waszym zdaniem da się z nimi coś zrobić? |
|
|
|
#3116 |
|
Rozeznanie
|
Alez Dobrenko ja ci nie mowie zebyś nie ćwiczyła bo ćwiczenia to świetny sposób na życie nawet nie żeby schudnac ale żeby coś robić wiesz tak dla siebie właśnie jak mówisz nawet lepiej się człowiek czuje jak sobie pocwiczy - endorfiny i te sprawy hihi tylko mówie że ty niepotrzebnie sie tak przejmujesz tymi udami bo wg mnie NIE MA CZYM!!!!!!
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Zazdroszcze hihi możesz zaszaleć choć z drugiej strony troche bym sie obawiała parteru ... przynajmniej tutaj gdzie obecnie mieszkam |
|
|
|
#3117 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co, zrobiłam taki pyszniasty deserek i to jeszcze spore porcje, i zjadłam cały, i teraz mi ciężko, i muszę teraz czekać żeby mi się wszystko ułożyło, bo inaczej klapa będzie z ćwiczeniami ![]() ehhh, nie ma jak to łakomstwo ...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaki deser robiłaś? Pochwal się przepisem
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
megi nie nie.. ćwiczyć nie mam zamiaru przestać a jeżeli już nawet to mam rower
a w zimie znowu gimnastyka ![]() Może ja potrzebuje jakiejś terapii z tymi udami ehh Faceci oglądają się i jest mi bardzo miło z tego powodu ale.. i tu pojawia się moja wiązanka której każdy już tu pewnie ma dość.. tak jak i mnie całej i moich kompleksów.. A ze swoi wyglądem na pewno przesadzasz.. Może masz tak jak ja? Dzięki Megi wielkie za tyle ciepłych słów.. jest mi okropnie miło.. dzięki.. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- jaki? polecam taki http://ninawkuchni.blogspot.com/2009...i-bita_21.html wczoraj zrobiłam i jeszcze tylko 2 kawałki zostały.. Oświadczam jednak że tylko spróbowałam
|
|
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
O taki o deser zrobiłam:
http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...linowo-mi.html
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

zmachałam się na sam widok
Zmagania z Insanity, dzisiaj już dzień 15, idzie coraz lepiej 

gdzie tam moj 3tydz do twoich 4 miesięcy....