|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
a ja jutro kończę 3 tydzień!
|
|
|
|
#3842 |
|
Przyczajenie
|
U mnie jeszcze 3 dni i koniec pierwszego miesiąca, nawet nie wiem kiedy tak szybko to zleciało
|
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
jestem z siebie dumna, zmusiłam się do ćwiczeń. Niestety coś źle robie z gumą, bo gdy Szalinka mówi żeby koncentrować się na brzuchu to ja czuje tylko i wyłącznie ból łapek...
|
|
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
ja też się dziś zmuszałam. a co do gumy... spróbuj zrobić ćwiczenia na sucho - bez gumy skupiając się na spinaniu brzucha i dopiero jak będziesz to robić sprawnie weź gumę.
|
|
|
|
#3845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak ćwiczyłam Core to w tych początkach z gumą czułam tylko mięśnie rąk (i to jak ) a brzucha nic. Dopiero jak się zaczęły te ćwiczenia na macie bez gumy to myślałam że moje absy tego nie przetrzymają Dziś też już po ćwiczeniach - fire 45 i stretch 10 |
|||
|
|
|
#3846 |
|
Rozeznanie
|
zdradzę wam tajemnicę: po 3 tygodniach moich ćwiczeń mój mąż zaczął pobąkiwać, że może zacznie ćwiczyć turbo fire... coś mi się nie chce wierzyć...
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- niestety nie przekonały go jakieś rewelacyjne zmiany w moim wyglądzie, ale filmik z youtube: http://www.youtube.com/watch?v=9nfkwm7K4ho
|
|
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
a z tą gumą u mnie jest tak, że wcześniej doszłam do 4 tygodnia bez sprzętu i na prawde zakwasy miałam potężne po core 20. (swoją drogą bardzo mi odpowiada ten zestaw: core 20+strech 40) Bardzo się starałam, natomiast z gumami staram się, kombinuje żeby to mój brzuch się gimnastykował i nic...
makkapakka, mój chłopak zwijał się ze śmiechu na początku ze mnie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
fire45 i strech10 już za mną... dziś ćwiczyło mi się wyjątkowo ciężko (nawet podczas @ miałam więcej siły). musiałam się bardzo skupiać, żeby wykonywać układy porządnie. dobrze, że na dziś już koniec.
a co u was?
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam hiit 20 i stretch 10
|
|
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj skończyłam podstawowy program
Niewiadomo kiedy i 3 miesiace mineły. Wczoraj dałam rade przetrwać cały stretch40 - zawsze przewijam szczególnie te poczatkowe cwiczenia i ten wyprost nogi do góry.... A dzisiaj skończyłam podstawowy program w super stylu i pocisnełam cały fire45ez którego jeszcze wczoraj nie znosiłam od poczatku do konca na 100% i ..... teraz znowu bardzo go lubie![]() Jutrzejszy stretch40 odpuszczam - jeden w tyg to i tak duzo i na weekend zostawiłam sobie regulaminowe 2dni przerwy bo wyjezdzam na weekend na wesele dosc daleko, a od poniedziałku lece dalej z zaawansowanym programem i ... FIRE60+ABS10....bedzie sie działo i ... lało |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Rozeznanie
|
ja dziś hiituję (hiit20 & strech10). po wczorajszym fire czuję się jakaś opuchnięta...
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
No, no
mam kim się inspirować Cytat:
Cytat:
A to wszystko dzięki Twoim namowom ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym, nie zakładaj, że zrobisz od razy całość, spróbuj zrobić na razie pierwszy miesiąc, a potem się zobaczy. Przez pierwszy miesiąc można sobie poradzić bez przyrządów np. butelkami z wodą.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2011-09-24 o 13:56 |
|||||||||
|
|
|
#3856 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja stosuję też taką metodę polegającą na tym, że jak mam ochotę na coś słodkiego, to mówię sobie, że czas na to przyjdzie wieczorkiem. Jak już na spokojnie sobie siądę, do jakiejś herbatki. I tak przez cały dzień staram się o tym pamiętać, czekając na te wieczorne 5 minutek. Jak przychodzi wieczór to stwierdzam, że kurcze wytrzymałam cały dzień, to wytrzymam jeszcze troszkę, zresztą za niedługo i tak idę spać. I takim sposobem udaje mi się uniknąć podjadania w ciągu dnia słodkiego i w sumie ostatecznie na koniec dnia też nic nie zjadam. Ale wiem, że są takie momenty kiedy po prostu muszę coś słodkiego, więc cały dzień nic nie podjadam zgodnie z powyższym, ale wieczorem sobie pozwolę na małe co nieco. To też taka metoda pracy nad sobą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio dużo osób tutaj na wątku ma problemy z pracą, chyba jakieś fatum na Nas padło ![]() ![]() A co do reszty, z tym nie zakładaniem od razu to się zgadzam. Załóż sobie pierwszy miesiąc i spróbuj osiągnąć cel. Potraktuj to jak wyzwanie, możliwość sprawdzenia siebie i swoich granic ![]() Cytat:
To jeszcze dwa miesiące i dołączysz do grona wybitnych uparciuchów, które nie dały się Szalince i wytrwały całe 5 miesięcy
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-09-24 o 16:54 |
|||||
|
|
|
#3857 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, tak, zajrzałam na bloga i już jestem do przodu z informacjami Cytat:
) i ją straciły
|
|
|
#3858 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj nie udało mi się poćwiczyć
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś hiit 15, który uwielbiam
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam conajmniej 5.
Jestem na drugim miesiącu i już mam rozlanie gluta za hiitami. Czy ktoś tak samo jak ja na początku drugiego miesiąca uważał, że fire 30 jest bardziej męczący niż inne, dłuższe fire'y?
|
|
#3863 | ||
|
Zadomowienie
|
cholera mnie też.. chociaż ograniczyłam do minimum to raz na jakiś czas muszę
![]() Cytat:
![]() o Matko u nas też to jest.. ale zamówiłam tam raz.. po pierwsze przywieźli mi ciasto takie jak mokre i na dodatek od spodu miało jakąś dziwną siatkę (nie wiem na czym oni to piekli), oprócz tego składników prawie wcale i jakby tego było mało ser nie prawdziwy tylko seropodobny.. Spaliłabym ich na stosie za takie partactwo ![]() Cytat:
gratuluje za✂✂✂iaszczych spadków
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-09-26 o 00:22 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
lecę ćwiczyć, potem praca, zakupy, gotowanie...
![]() odezwę się wieczorem |
|
|
|
#3865 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie.
Ja od ponad tygodnia ćwiczę TF i jak na razie jestem baaardzo zadowolona Jeszcze nie sprawdzałam ile cm mi ubyło![]() Dziewczyny czy stosujecie jakąś specjalną dietę? Czy tylko ograniczacie się?Np nie jecie słodyczy, fast foodów itp? |
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę się przekonać do fire 55
Te pierwsze pół godziny bez przerwy jest okropne a potem układy i muzyka fajniejsze, ale jakoś tak nie mam powera.
|
|
|
|
#3867 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj zaczełam 5 tydzień i miałąm fire 55 ez class moje ukochane <3
najwspanialszy moment to to boksowanie odskok szybkie boksowanie capoiera czy jak to sie tam zwie i wheel ta muzyczka też cudo do tego
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
|
|
|
#3869 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czemu, ale te codzienne ćwiczenia przestają mi sprawiać przyjemność. nie chudnę. mam coraz większy apetyt. ogólnie zaczynam się coraz bardziej frustrować myślą o czekających mnie dniach/tygodniach ćwiczeń.
|
|
|
|
#3870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jeszcze mam motywację chociaż też mi nie ubywa, ale lepiej się czuję ćwicząc. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Jak ćwiczyłam Core to w tych początkach z gumą czułam tylko mięśnie rąk (i to jak
) a brzucha nic. Dopiero jak się zaczęły te ćwiczenia na macie bez gumy to myślałam że moje absy tego nie przetrzymają