TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 09:19   #3871
heeyka
Przyczajenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

[QUOTE=ksiezniczkaa87;2963 9369]Też najbardziej lubię ten układ z całego fire 55 ez tylko jestem jakoś tak przynudzona tym wszystkim co jest wcześniej, że ćwiczę bez entuzjazmu

Ja przy tym pierwszym razie z fire 55 to wyzywałam Szalinkę, a jak powiedziała, że koniec to prawie się popłakałam ze szczęścia ;p
heeyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:43   #3872
samarableed
Raczkowanie

Ech, dziewczyny, ćwicząc dziś rano po raz kolejny odezwało się moje kolano (rzepka lub więzadło, w szpitalu nic nie wiedzą... ) i chyba kilka dni muszę sobie odpuścić bo na razie ledwo chodzę... Rany, dlaczego zawsze mnie to spotyka : [ [ [

'Czy gdyby łzy potrafiły mówić, wytłumaczyłyby ideę smutku?'

samarableed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 16:00   #3873
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
makkapakka: nie wiem czemu, ale te codzienne ćwiczenia przestają mi sprawiać przyjemność. nie chudnę. mam coraz większy apetyt. ogólnie zaczynam się coraz bardziej frustrować myślą o czekających mnie dniach/tygodniach ćwiczeń.
Ehhhh, miałam się rozpisać bardzo dłuuuugo o tym co jest nie tak. Ale się nie znamy więc sobie daruję. Tak czy inaczej - ogólnie powiem, że moim zdaniem masz złe podejście, złe nawyki i w ogóle powinnaś wziąć głęboki oddech i wrzucić na luz, bo w ten sposób to właśnie będziesz chodzącą tykającą sfrustrowaną bombą, która nie wiadomo kiedy wybuchnie

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 16:42   #3874
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
ogólnie powiem, że moim zdaniem masz złe podejście, złe nawyki i w ogóle powinnaś wziąć głęboki oddech i wrzucić na luz
jest tak jak piszesz plus nawrót bulimii. wzięcie oddechu i zwłaszcza wrzucenie na luz w moim przypadku są niemożliwe do wykonania.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 16:48   #3875
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
makkapakka: jest tak jak piszesz plus nawrót bulimii. wzięcie oddechu i zwłaszcza wrzucenie na luz w moim przypadku są niemożliwe do wykonania.
Mogę tylko trzymać kciuki żeby udało ci się rozprawić z bulimią raz na zawsze A wrzucenie na luz jest możliwe, chociaż czasem dla niektórych trudne i ciężkie, to jednak możliwe. Trzeba to ćwiczyć i próbować aż do skutku.

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-09-27, 22:08   #3876
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lenor Pokaż wiadomość
jejku i łydeczki Ci polciały
Ojj powiem ci że ładnie poleciały i wygladaj teraz fajowo jak nigdy za nimi nie przepadałam bo były "spore" i w kazdych rurkach wygladałam - jesli sie przez łydy przecisneły- jak głupek tak teraz jest o wiele lepiej choc cm za duzo nie poleciało ale sa teraz kształtne i takie "zdrowo-sportowe"

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:

Gratulacje To jeszcze dwa miesiące i dołączysz do grona wybitnych uparciuchów, które nie dały się Szalince i wytrwały całe 5 miesięcy
Ojj tak a dzisiaj zrobiłam do tego pierwszy krok czyli FIRE60 + ABS10 i poweim wam tak - robiłam dopiero dzisiaj bo wczoraj miałam syndrom dnia nastepnego po 2dniowym weselu i raczej bym nie dała rady tak skakac ojj nie ale dzisiaj juz bez wymówek rozpoczełam 4 miesiac i o ile fire60 jest nawet przyjemny - w końcu cos nowego i swiezego to o tyle ABS10 to była porazka nie mogłam wszystkiego robic poprostu wymiekałam tak mnie brzusio bolał....ale z 2strony jak tak bede nad nim pracowac przez 2miesiace to moze jeszcze jakis kaloryferek sie zrobi

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
o Matko u nas też to jest.. ale zamówiłam tam raz.. po pierwsze przywieźli mi ciasto takie jak mokre i na dodatek od spodu miało jakąś dziwną siatkę (nie wiem na czym oni to piekli), oprócz tego składników prawie wcale i jakby tego było mało ser nie prawdziwy tylko seropodobny.. Spaliłabym ich na stosie za takie partactwo

gratuluje za✂✂✂iaszczych spadków
A własnie u nas robia najlepsza jaka jadłam składników fuul ser serowy nie sieropodobny i ten smak mmmmm niebo w gebie moze to od kucharza zalezy i polityki firmy zdecydowanie nie powinnam jej jesc ale jest boska mmmmm jak juz pizza to od benia

Dziekuje, mam nadzieje ze w ciagu tych 2mies spadnie jeszcze wiecej
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 12:32   #3877
makkapakka
Rozeznanie

hej dziewczynki, wrócę na turbofire za jakiś tydzień. tymczasem walczę z moimi demonami (tzn. próbuję się jakoś ogarnąć jedzeniowo i zająć się małżeństwem, w którym ostatnio nie najlepiej...).
Stary 2011-09-28, 15:17   #3878
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
makkapakka: hej dziewczynki, wrócę na turbofire za jakiś tydzień. tymczasem walczę z moimi demonami (tzn. próbuję się jakoś ogarnąć jedzeniowo i zająć się małżeństwem, w którym ostatnio nie najlepiej...).
Będziemy na Ciebie czekać I żeby się Tobie wszystko poukładało

Stary 2011-09-28, 17:59   #3879
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, wrócę na turbofire za jakiś tydzień. tymczasem walczę z moimi demonami (tzn. próbuję się jakoś ogarnąć jedzeniowo i zająć się małżeństwem, w którym ostatnio nie najlepiej...).
Będzie dobrze zobaczysz trzymamy kciuki!!

Ja po wczorajszym ABS10 dzisiaj czuje brzuszek a jutro po dzisiejszym LOWER20 pewnie bede czuc uda i pupe
Powiem szczerze że takich ćwiczeń mi brakowało w TF i fajnie że w końcu sie pojawiły
Stary 2011-09-28, 19:24   #3880
gamonek
Rozeznanie

a ja dzisiaj zrobiłam sobie karę w postaci fire 55 ez class
ale nie zaluje wczorajszego nie ćwiczenia bo widziałam boskiego Banderasa i Salmę <3

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:51   #3881
nikka28
Przyczajenie

Hej dziewczyny jestem tu nowa i wlaśnie zaczynam TF
Tzn dokładnie zaczęłam od poniedziałku, więc dziś dzień 4

Mam nadzieję że starczy mi samozaparcia żeby wytrwać do końca bo moja kondycja jest na poziomie zerowym
nikka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:03   #3882
maly0012
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
ja też trzymam kciuki

niestety musiałam przerwać TF z powodu choroby, która przyczepiła mnie do łóżka na kilka dni ;cc

zaczynam od początku trzymajcie kciuki
maly0012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:13   #3883
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Kobitki co z Wami, tyle początkujących tu jeszcze niedawno było, a teraz cisza

Nie spać, nie lenić się, tylko ćwiczyć i hop a teraz szybciej hop i jeszcze boksujemy a teraz obrót i jedziecie od nowa he he

Stary 2011-09-29, 22:05   #3884
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Ja dziś miałam premierę fire 45 ez Świetne ćwiczenia i układy, bardzo mi się podobało. Najbardziej lubię te opcje fire 45: to zwykłe i ez. No i stretch 10 oczywiście.
Zauważyłam, że po tych dwóch tygodniach jestem dużo bardziej rozciągnięta Widzę ogromną różnicę - z łatwością robię ćwiczenia, z którymi miałam na początku kłopot. A i te wykopy w fire robię dużo wyżej niż wcześniej
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 17:59   #3885
megi533
Rozeznanie

Uwielbiam ABS10 poprostu uwielbiam, to chyba jedne z pierwszych cwiczen które ruszaja mój brzuch i po 10 minutach czuje że ... nie czuje brzucha ból jest niesamowity na wysokości brzucha pod stanikiem od razu poprostu jakby któs mnie tam dzgał jakimś szpikulcem bardzo fajne cwiczenia tak samo jak upper - rączki czują musze podmienic gumy z szarej na czarną zeby zwiększyć opór będzie jeszcze bardziej działało za to w lower chyba musze popuścić troche gume bo jest bardzo ciasno związana - chyba jeszcze zbyt ciasno

Dzisiaj fire55 + abs10 i czuje że zyje
No własnie co tu tak cicho czy nowe turbomaniaczki sie poddały??!!!
I chyba nie ma nikogo kto cwiczy juz plan dla zaawansowanych?chyba jestem sama trudno gońcie mnie drogie panie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 18:56   #3886
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Ja sie przyznam bez bicia, ze ten dzien wolny w 3 dniu programu jest dla mnie zgubny. Zaczynalam juz 4 razy i zawsze sie konczy na 2 dniach

Dlatego postanowilam, ze na razie cwicze prawie codziennie jakies cwiczenia silowe, na rozne partie ciala. Na przyklad dzisiaj zrobilam high and tight z bbl. Turbo fire za to zaczne 7 listopada, bedzie to juz po przeprowadzce i po moim tygodniowym pobycie w Polsce, a do tego obliczylam ze jak zaczne w listopadzie to akurat skoncze w marcu, no perfekcyjnie.

Jak nie zaczne w listopadzie to pozwalam wam znalezc moj adres, przyjechac do mnie i mi skopac tylek!

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 19:00   #3887
gamonek
Rozeznanie

a mi sie pochrzaniło cos zle spojrzałam i zrobiłam dzisiaj fire 30 i tone 30 ale ramiona czuję masakrycznie :P

ETAP 1:
ETAP 2:

Stary 2011-09-30, 20:13   #3888
samarableed
Raczkowanie

Dziewczyny, wracam do was z jeszcze większą dawką energii. Kolano już prawie w porządku, nie mogę skakać tak wysoko jak przedtem, ale dojdę do wprawy Opuściłam dwa lub 3 dni, ale jakoś to nadrobię.
Dziś 55ez : ]

'Czy gdyby łzy potrafiły mówić, wytłumaczyłyby ideę smutku?'

samarableed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 20:16   #3889
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Ja sie przyznam bez bicia, ze ten dzien wolny w 3 dniu programu jest dla mnie zgubny. Zaczynalam juz 4 razy i zawsze sie konczy na 2 dniach

Dlatego postanowilam, ze na razie cwicze prawie codziennie jakies cwiczenia silowe, na rozne partie ciala. Na przyklad dzisiaj zrobilam high and tight z bbl. Turbo fire za to zaczne 7 listopada, bedzie to juz po przeprowadzce i po moim tygodniowym pobycie w Polsce, a do tego obliczylam ze jak zaczne w listopadzie to akurat skoncze w marcu, no perfekcyjnie.

Jak nie zaczne w listopadzie to pozwalam wam znalezc moj adres, przyjechac do mnie i mi skopac tylek!
Ja dzień przerwy zawsze robie w niedziele czyli 7 dnia moze tez tak zrób to bedzie lepiej bo skoro juz te 6 dni dałas rade to w niedziele relaks a od poniedziałku na nowo
Ja bym nie zmobilizowała sie żeby codziennie cos robic bez rozpiski albo wybierałabym najłatwiejsze rzeczy w takim przypadku tez skonczyłoby sie po kilku dniach u mnie.
7 listopad to akurat bedzie +/- na 2 tyg przed koncem mojej przygody z TF wiec cie przypilnuje hehehe

“Do your best and forget the rest!”
Stary 2011-09-30, 20:30   #3890
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

No ! W końcu pojawiają się zbłąkane owieczki Już ja Was przypilnuję Nie ma to tamto, nie ma obijactwa i leniuchowania Cel macie jasny - ukończyć Turbo Fire, więc do roboty ... w końcu samo się nie zrobi

Stary 2011-09-30, 20:34   #3891
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Ja dzień przerwy zawsze robie w niedziele czyli 7 dnia moze tez tak zrób to bedzie lepiej bo skoro juz te 6 dni dałas rade to w niedziele relaks a od poniedziałku na nowo
Ja bym nie zmobilizowała sie żeby codziennie cos robic bez rozpiski albo wybierałabym najłatwiejsze rzeczy w takim przypadku tez skonczyłoby sie po kilku dniach u mnie.
7 listopad to akurat bedzie +/- na 2 tyg przed koncem mojej przygody z TF wiec cie przypilnuje hehehe
Oj dziekuje

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
No ! W końcu pojawiają się zbłąkane owieczki Już ja Was przypilnuję Nie ma to tamto, nie ma obijactwa i leniuchowania Cel macie jasny - ukończyć Turbo Fire, więc do roboty ... w końcu samo się nie zrobi
Mam nadzieje, ze mnie porzadnie przypilnujecie. Jak nie bede codziennie albo co apre dni zdawac relacji to oczekuje tysiaca prywatnych wiadomosci...

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 20:38   #3892
gamonek
Rozeznanie

o jakie do bicia od razu :P sie boksować nauczyły w turbo i tu szpanują

ETAP 1:
ETAP 2:

Stary 2011-09-30, 20:50   #3893
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
gamonek: o jakie do bicia od razu :P sie boksować nauczyły w turbo i tu szpanują
A co ! Ktoś musi Was pilnować

Stary 2011-10-01, 09:25   #3894
sagitarius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Dzisiaj fire55 + abs10 i czuje że zyje
No własnie co tu tak cicho czy nowe turbomaniaczki sie poddały??!!!
I chyba nie ma nikogo kto cwiczy juz plan dla zaawansowanych?chyba jestem sama trudno gońcie mnie drogie panie
Nie martw sie za tydzien dolaczam do zaawansowanych jeszcze tydzien recovery z podstawowego i juz bede opozniona w stosunku do Ciebie o tydzien w zaawansowanym planie. Juz nie moge sie doczekac zaawansowanego
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 15:24   #3895
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sagitarius Pokaż wiadomość
Nie martw sie za tydzien dolaczam do zaawansowanych jeszcze tydzien recovery z podstawowego i juz bede opozniona w stosunku do Ciebie o tydzien w zaawansowanym planie. Juz nie moge sie doczekac zaawansowanego
Super!!!! Myślałam że będę sama a tu prosze fajnie że jesteś
Będziemy mogły razem dzielić się spostrzeżeniami i uwagami.
Ja po 5 dniach moge stwierdzic że program zaawansowany bardzo mi się podoba. Fire60 jest świezy i o dziwo szybko leci i nie wykańcza tak jak np fire45ez tzn mokra jestem cała na koniec jak zawsze ale nie padam z nóg mi się podoba. Podobają mi się też nowe ćwiczenia lower, upper i abs10 szczególnie ten ostatni choc wszystkie są fajne, zdecydowanie wole te niz sculpt, tone i core dają popalić a nic tak nie cieszy jak zmęczenia mięsni i zakwasy dnia następnego po tych kilku miesiacach
To czekam na ciebie z niecierpliwością w grupie razniej

“Do your best and forget the rest!”
Stary 2011-10-02, 16:05   #3896
makkapakka
Rozeznanie

dziewczynki od jutra wracam do turbo fire. zacznę od nowa bo boję się że jak od razu wskoczę na 4 tydzień będę miała mega zakwasy...
jak myślicie?

a co do reszty... musiałam przejść na dietę, żeby jakoś zapanować nad jedzeniem.
jest lepiej.

przez tych kilka ostatnich dni strasznie tęskniło mi się do tego wątku
Stary 2011-10-02, 18:57   #3897
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Melduję spadki, a zrobiłam 1 miesiąc i półtora tygodnia z drugiego a wcześniej szło mi mega opornie, więc polecam wszystkim
Ramiona: 25 -> 23
Biust bez zmian : 81 (jeszcze mi tu tylko ubytków by brakowało....)
Talia: 67 - > 65
Biodra: 91 -> 89
Udo: 53 -> 52
Nad kolanem: 37 - >35
Łydka : 35 - > 34.
Niedużo, ale jest
Mam nadzieję, że zachęciłam

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-02, 19:49   #3898
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
neitka: Niedużo, ale jest
A tam niedużo, ważne że są spadki Gratulacje Byle tak dalej

Ja nawet ramion nie mierzę, i tak są wystarczająco szczupłe.

W ogóle stwierdziłam, że po zrzuceniu tego wszystkiego to moja sylwetka bardziej jest klepsydrą niż gruszką

Cytat:
makkapakka: przez tych kilka ostatnich dni strasznie tęskniło mi się do tego wątku
Witamy ponownie
Mam nadzieję, że ta dieta to taka porządna i zdrowa

Stary 2011-10-02, 21:41   #3899
gamonek
Rozeznanie

dziewuchy
jak się zwie ten facet łysy z turbo . na stretch 10 class obok szalinki ćwiczy

ETAP 1:
ETAP 2:

Stary 2011-10-03, 00:16   #3900
heeyka
Przyczajenie

Cytat:
Kobitki co z Wami, tyle początkujących tu jeszcze niedawno było, a teraz cisza

Nie spać, nie lenić się, tylko ćwiczyć i hop a teraz szybciej hop i jeszcze boksujemy a teraz obrót i jedziecie od nowa he he
są, są.. ale życie je pochłoneło, no i nie ćwiczyłam kurde 3 dni ale turbo fire to sobie nie odpuszczę, zbyt wiele dobrych rzeczy dają mi te ćwiczenia ;p
heeyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości