TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-03, 07:33   #3901
nikka28
Przyczajenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Hej
1 tydzień TF za mną...
Wrażenia jak najbardziej pozytywne, mam wiecej energii niż do tej pory.
W czasie ćwiczeń mam momenty że myślę że juz więcej nie dam rady ale z każdym dniem jest coraz lepiej.
Czy wy też po ćwiczeniach jesteście tak naładowane że po jakimś czasie macie chęć jeszcze poćwiczyć?

Spin the tires, Light the fires
nikka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 09:08   #3902
always naughty
Rozeznanie

Witam!
Wczoraj zaczęłam TF. Jednak jak tu już kiedyś pisałam nie wiem czy wytrwam 20 tygodni W sumie TF zaczynam 3 raz, oby dzięki dołączeniu do wątku to był ten ostatni
Stary 2011-10-03, 09:47   #3903
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
A tam niedużo, ważne że są spadki Gratulacje Byle tak dalej
Ja nawet ramion nie mierzę, i tak są wystarczająco szczupłe.
W ogóle stwierdziłam, że po zrzuceniu tego wszystkiego to moja sylwetka bardziej jest klepsydrą niż gruszką
Ja kiedyś jak sporo schudłam w cm, bo nie wiem ile to było kg, to byłam bardziej klepsydrą, teraz dążę do czegoś podobnego.
Ramiona też mam szczupłe bardzo, ale stwierdziłam, że na pewno będę chudła złośliwie od góry więc je zmierzyłam, żeby się potem cieszyć ze zmian I cieszę się, najważniejsze, że drgnęło, mam nadzieję, że wymarzone efekty osiągnę do Sylwestra i że już ze mną zostaną. Miałam wpadki fast foodowe, a teraz idzie @ więc też trochę sobie folguję, ale jem też dużo zdrowych rzeczy i dlatego myślę, że jest tyle lepiej. Przykładowo przez cały weekend zajadałam zupę z dyni.
Dziękuję za gratki
DO tego dodam z dumą, że waga się nie zmieniła - i bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez gamonek Pokaż wiadomość
dziewuchy
jak się zwie ten facet łysy z turbo . na stretch 10 class obok szalinki ćwiczy
Aż sprawdziłam. To Szon, co jego flexibility jest above average.

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
dziewczynki od jutra wracam do turbo fire. zacznę od nowa bo boję się że jak od razu wskoczę na 4 tydzień będę miała mega zakwasy...
jak myślicie?

a co do reszty... musiałam przejść na dietę, żeby jakoś zapanować nad jedzeniem.
jest lepiej.
Ja myślę, że przy Twojej aktywności (takiej jaką miałaś nawet przed TF) to spokojnie możesz kontynuować, bo wydaje mi się, że to jest wręcz niemożliwe, żebyś przez kilka dni tak spadła z formą, żebyś miała zakwasy. A przecież wcześniej też chyba na stepperze zasuwałaś itd. - może spróbuj kontynuować?
A czym przy ONZ (bo na tym jesteś, prawda?) będziesz miała siłę robić TF? Mnie się wydaje, że tam było trochę mało jedzenia, ale nie pamiętam za dobrze.

Cytat:
Napisane przez nikka28 Pokaż wiadomość
Hej
1 tydzień TF za mną...
W czasie ćwiczeń mam momenty że myślę że juz więcej nie dam rady ale z każdym dniem jest coraz lepiej.
Czy wy też po ćwiczeniach jesteście tak naładowane że po jakimś czasie macie chęć jeszcze poćwiczyć?
Owszem. Od kiedy zauważyłam, że im większą z siebie robię idiotkę tym intensywniej ćwiczę, to naprawdę dobrze się bawię. Wczoraj po ćwiczeniach machałam tyłkiem jak głupia chodząc po mieszkaniu jeszcze przez 15 minut Dzień off byłby dla mnie męczarnią, ale akurat wtedy jestem w domu rodzinnym i nie mam ze sobą butów ani nic, więc ćwiczyć nie mogę, za to jest rodzina i jakoś to mnie rozprasza i odciąga od TF, jak jestem u siebie, to robię codziennie
Nawet jak w piątek byłam na dniu próbnym w pracy - 8 godzin noszenia ciężkich rzeczy, biegania i kelnerowania, to po powrocie zrobiłam TF

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 14:29   #3904
gamonek
Rozeznanie

ahhh szon myslałam , że coś więcej wiecie ;P

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 15:05   #3905
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Ja myślę, że przy Twojej aktywności (takiej jaką miałaś nawet przed TF) to spokojnie możesz kontynuować, bo wydaje mi się, że to jest wręcz niemożliwe, żebyś przez kilka dni tak spadła z formą, żebyś miała zakwasy. A przecież wcześniej też chyba na stepperze zasuwałaś itd. - może spróbuj kontynuować?
A czym przy ONZ (bo na tym jesteś, prawda?) będziesz miała siłę robić TF? Mnie się wydaje, że tam było trochę mało jedzenia, ale nie pamiętam za dobrze.
w sumie masz rację...
mam nadzieję, że dam radę powrócić od razu na 4 tydzień. jak będzie ciężko zacznę od początku.
a co do diety... musiałam się jakoś ogarnąć a na ONZ są 4 posiłki do syta (warzywa owoce chude białko nabiał nawet pieczywo owsiane i orzechy).

Edytowane przez makkapakka
Czas edycji: 2011-10-03 o 15:07
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 18:37   #3906
megi533
Rozeznanie

Ja dzisiaj na spokojnie core20 + stretch40 - jakies 3/4 zrobiłam tego stretchu , troche sie martwie bo znowu męczy mnie kaszel któremu towrzyszy ból pleców na wysokości płuca.... takie kłucie jakby ktoś mi jakis nóż wbijał tam ehh chyba bedzie trzeba isc do lekarza...

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 18:53   #3907
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Ćwiczę nadal i daję z siebie wszystko Chociaż wcześniej mobilizowałam się rano, a teraz zaczynam ok. 16-17.
Dziś fire 45 ez (ale ja go lubię) i stretch 10, a jutro core 20 i stretch 40. Zauważyłam po spodniach, że trochę mi ubyło z talii i tyłka Ale zmierzę się po podstawowym programie dopiero.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-03, 19:23   #3908
heeyka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nikka28 Pokaż wiadomość
Hej
1 tydzień TF za mną...
mam tak samo
heeyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 19:27   #3909
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

A ja dzisiaj restuję. Ale coś mnie nosi i nie wiem jak ten dzisiejszy dzień się skończy

I jeszcze jedno, jakby któraś widziała gdzieś jakieś okazyjne zestawy ciężarków czy coś tym podobnego to niech da cynk. Bo czasem się pojawiają różne takie gadżety w lidlu, biedronce, tesco, rosmmannie itp., a że wiadomo nie wszędzie się chodzi, więc jak któraś przyuważy to jakieś info może tu podrzucić

Cytat:
neitka: (...) I cieszę się, najważniejsze, że drgnęło, mam nadzieję, że wymarzone efekty osiągnę do Sylwestra i że już ze mną zostaną. Miałam wpadki fast foodowe, a teraz idzie @ więc też trochę sobie folguję, ale jem też dużo zdrowych rzeczy i dlatego myślę, że jest tyle lepiej. Przykładowo przez cały weekend zajadałam zupę z dyni.
Dziękuję za gratki
DO tego dodam z dumą, że waga się nie zmieniła - i bardzo dobrze
Tylko u mnie to już czasem mam wrażenie, że ramiona wychodzą szerzej niż biodra więc to jakaś kurcze nie wiem, krzywa klepsydra ze mnie
Ja muszę wykombinować cięższe obciążenia do ćwiczeń bo mi mało i może wtedy do Sylwka też się uda coś więcej podziałać. Nieładnie z tymi fast foodami. Ja nie wiem czemu sobie tak w okresie folgujecie Dobrze, że są zdrowe rzeczy.U mnie cała dynia ponad 17 kg stoi i czeka na moją wenę. Mam już chyba ze trzy ciasta do zrobienia i jakieś babeczki
Nawet bardzo dobrze, jak waga się trzyma, a cm lecą
U mnie po Insanity waga się rozhuśtała, a teraz już wróciła do normy.

Cytat:
heeyka: są, są.. ale życie je pochłoneło, no i nie ćwiczyłam kurde 3 dni ale turbo fire to sobie nie odpuszczę, zbyt wiele dobrych rzeczy dają mi te ćwiczenia ;p
Nie odpuszczaj, nie odpuszczaj ! Dasz radę, zobaczysz Wytrwałości i trzymam kciuki

Cytat:
always naughty: Witam!
Wczoraj zaczęłam TF. Jednak jak tu już kiedyś pisałam nie wiem czy wytrwam 20 tygodni W sumie TF zaczynam 3 raz, oby dzięki dołączeniu do wątku to był ten ostatni
Cześć
Postaw sobie krótsze cele. Najpierw miesiąc, potem kolejny, i następny, itd. Zaliczenie każdego kolejnego dnia, tygodnia, miesiąca, będzie Cię dodatkowo motywować. Może ustal sobie, że po ukończeniu każdego miesiąca dasz sama sobie jakąś nagrodę, coś takiego ekstraśnego.
Mnie na początku też przerażało to jak patrzyłam na rozpiskę, a tam 5 miesięcy Ale zaparłam się i dało radę. A chyba jakoś tak po podstawowych trzech miesiącach zrobiłam obrzydliwie kaloryczne ciacho i takie na które miałam straszną ochotę. To była moja nagroda

EDIT:
Cytat:
nikka28: Czy wy też po ćwiczeniach jesteście tak naładowane że po jakimś czasie macie chęć jeszcze poćwiczyć?
Ależ jasne, że tak Najgorzej jak ćwiczyłam późnym wieczorem (ok.21-22) i potem mnie nosiło

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-10-03 o 19:29
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 20:05   #3910
megi533
Rozeznanie

Cytat:
A ja dzisiaj restuję. Ale coś mnie nosi i nie wiem jak ten dzisiejszy dzień się skończy

I jeszcze jedno, jakby któraś widziała gdzieś jakieś okazyjne zestawy ciężarków czy coś tym podobnego to niech da cynk. Bo czasem się pojawiają różne takie gadżety w lidlu, biedronce, tesco, rosmmannie itp., a że wiadomo nie wszędzie się chodzi, więc jak któraś przyuważy to jakieś info może tu podrzucić

A masz gdzies kolo siebie w poblizu TK MAXX?? Byłam dzisiaj w swoim i są różne cięzarki obciązenia na nadgarski a nawet takie cos a la piłki-ciezarki i inne z tych takich nowoczesnych e dobrej cenie, a jakosciowo tez ok bo sa tam rzeczy everlasta i jeszcze innych firm.ja kupiłam tam ostatnio ten ekspander taki jak maja na flmiku i juz 3 miechy działa bez zastrzezen. Miałam juz ciezkie bagaze i nie kupiłam a chyba sie wroce po te obciazenia na nadgarstki takie tez jak na filmikach

Stary 2011-10-03, 20:31   #3911
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
megi: A masz gdzies kolo siebie w poblizu TK MAXX?? Byłam dzisiaj w swoim i są różne cięzarki obciązenia na nadgarski a nawet takie cos a la piłki-ciezarki i inne z tych takich nowoczesnych e dobrej cenie,
Gdzieś jest tk maxx. A te ciężarki na nadgarstki i nogi już mam. Myślałam raczej o takich ciężarkach branych do ręki, jakieś pseudo hantelki, sztangielki, zestawy, itp. Ale dzięki za info.

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-03, 21:23   #3912
heeyka
Przyczajenie

'Tygryskowym okiem' przeglądałam Twojego bloga i widziałam Twoje rezultaty po tf. Dietowałaś się jakoś czy coś?
Stary 2011-10-03, 21:36   #3913
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
heeyka: 'Tygryskowym okiem' przeglądałam Twojego bloga i widziałam Twoje rezultaty po tf. Dietowałaś się jakoś czy coś?
Wydaje mi się, że gdzieś tam pisałam, że jakoś specjalnie nie dietkowałam. Po prostu starałam się jeść odpowiednio dużo, zdrowo i wartościowo do mojej codziennej aktywności.

Stary 2011-10-03, 22:09   #3914
heeyka
Przyczajenie

No to gratuluję, bo rezultaty mioodzio <mniam>
Stary 2011-10-03, 22:18   #3915
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
heeyka: No to gratuluję, bo rezultaty mioodzio <mniam>
Dzięki Może za jakiś czas wrzucę też na bloga rezultaty wizualne, w sensie zdjęcia, jak obczaję jak je zabezpieczyć przed wszelkimi niepożądanymi działaniami osób trzecich. Na razie mam je tylko tutaj w prywatnym albumie.

Stary 2011-10-03, 22:27   #3916
heeyka
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki Może za jakiś czas wrzucę też na bloga rezultaty wizualne, w sensie zdjęcia, jak obczaję jak je zabezpieczyć przed wszelkimi niepożądanymi działaniami osób trzecich. Na razie mam je tylko tutaj w prywatnym albumie.
A mogę Cię zaprosić i zobaczyć?
Stary 2011-10-03, 22:43   #3917
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
A mogę Cię zaprosić i zobaczyć?
zaproszenie poszło

Stary 2011-10-03, 23:13   #3918
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

oooo, ja też chcę

neitka
Stary 2011-10-03, 23:15   #3919
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

też poszło zaproszenie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 08:46   #3920
samarableed
Raczkowanie

Tygrysku, ja też chcę! : ]

'Czy gdyby łzy potrafiły mówić, wytłumaczyłyby ideę smutku?'

samarableed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 08:51   #3921
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Gdzieś jest tk maxx. A te ciężarki na nadgarstki i nogi już mam. Myślałam raczej o takich ciężarkach branych do ręki, jakieś pseudo hantelki, sztangielki, zestawy, itp. Ale dzięki za info.
Tzn tam sa różne ja akurat na te zwróciłam uwage jak będziesz miała kiedyś chwile i będziesz nieopodal to wejdz do tego sklepu może coś wypatrzysz dla siebie. Ja moje cięzarki 2kg kupiłam w go sporcie chyba za 19zł a 3kg na przcenie w realu chyba za 10zł teraz ostatnio były wyprzedaże w realach art sportowych moze cos jeszcze zostało, a sztangielki pozyczam od TŻ jak mi sa potrzebne a czesto nie są bo ma najlżejsze 10kg-we ale może do CE się nadadza albo dokupie jakies lzejsze talerze

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Ja dzisiaj po wczorajszym lżejszym dniu w TF dzisiaj rozpoczynam tydzien 2, 4-miesiąca i fire60 + stretch10, a z rana zapukała do mnie ciocia-klocia czyli ->@@@ a taka mieszanka @ + kaszel i TF to mieszanka wybuchowa chyba bez tabletek sie nie obedzie dzisiaj

Stary 2011-10-04, 08:52   #3922
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
megi: Tzn tam sa różne ja akurat na te zwróciłam uwage jak będziesz miała kiedyś chwile i będziesz nieopodal to wejdz do tego sklepu może coś wypatrzysz dla siebie. Ja moje cięzarki 2kg kupiłam w go sporcie chyba za 19zł a 3kg na przcenie w realu chyba za 10zł teraz ostatnio były wyprzedaże w realach art sportowych moze cos jeszcze zostało, a sztangielki pozyczam od TŻ jak mi sa potrzebne a czesto nie są bo ma najlżejsze 10kg-we ale może do CE się nadadza albo dokupie jakies lzejsze talerze
U mnie reala nie ma, więc pewnie dlatego nie wyczaiłam tego że coś tam było No ja nie mam od kogo pożyczać sztangielek dlatego kombinuję gdzie by tu skompletować coś

Cytat:
samarableed: Tygrysku, ja też chcę! : ]
już idzie

Stary 2011-10-04, 10:00   #3923
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
też poszło zaproszenie
Ja przepraszam, bo tak na szybko obejrzałam, a potem Tż wpadł do domu, więc natychmiast odłożyłam komputer. Ale różnica jest bardzo na plus. Nie żebyś miała jakieś olbrzymie ilości do zrzucania czy coś, ale po prostu wiadomo, że mnóstwo pracy kosztują małe różnice u szczupłych osób jak Ty i biorąc do pod uwagę różnica jest ogromna!!! Wyglądasz świetnie. Było iść na tap madl. Serio. Z Twoją pupką mogą się tamte schować.

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj po wczorajszym lżejszym dniu w TF dzisiaj rozpoczynam tydzien 2, 4-miesiąca i fire60 + stretch10, a z rana zapukała do mnie ciocia-klocia czyli ->@@@ a taka mieszanka @ + kaszel i TF to mieszanka wybuchowa chyba bez tabletek sie nie obedzie dzisiaj
Ja mam dopiero fire 55, bo jestem na drugim miesiącu, ale też z @@@... zawsze mi się nie chce, ale po wszystkim jakiś taki mam ten brzuch rozluźniony i bóle ogólnie mniejsze niż kiedyś, też tak masz?

Cytat:
U mnie reala nie ma, więc pewnie dlatego nie wyczaiłam tego że coś tam było No ja nie mam od kogo pożyczać sztangielek dlatego kombinuję gdzie by tu skompletować coś
Mój Tż ma jeden 8 kg, moim marzeniem jest zrobienie kiedyś tone albo sculpt z tym ciężarkiem, chociaż raz. I nie umrzeć potem

neitka
Stary 2011-10-04, 11:05   #3924
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam dopiero fire 55, bo jestem na drugim miesiącu, ale też z @@@... zawsze mi się nie chce, ale po wszystkim jakiś taki mam ten brzuch rozluźniony i bóle ogólnie mniejsze niż kiedyś, też tak masz?

Mój Tż ma jeden 8 kg, moim marzeniem jest zrobienie kiedyś tone albo sculpt z tym ciężarkiem, chociaż raz. I nie umrzeć potem
Tzn w trakcie ćwiczeń ból własnie mija, najgorzej jest zacząć bo jestem taka rozbita, teraz np siedze taka zamulona głowa mnie boli i nic mi sie nie chce.A po tez sie dobrze czuje jakos własnie mi to nie przeszkadza, trzeba tylko zacząc a potem juz leci
Ja 10kg moge ćwiczyć ale biceps ale żeby triceps poleciec z takim ciężarem to chybaby mi ręka sie złamała serio mam strasznie słabe tricepsy i o ile przed cwiczeami nie miałam chyba w ogole tego mięśnia tak teraz jakies zaczątki kiełkują pod skóra - albo były a poprostu tłuszczyk zniknął i jak mam zrobic np trocieps push ups to poprostu padam na twarz a ze zwykłymi pompkami jakos sobie radze bo potrafie za jednym zamachem zrobic cos koło 14 przed cwiczeniami mój rekord oscylował w okolicy 3-4 wiec tricepsowac sie z ciezarem powyzej 3kg poki co jest dla mnei nieosiagalne

Stary 2011-10-04, 11:26   #3925
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Ja miałam zacząć o 11 już, już, zaraz wstaję...

10 kg to by mnie zabiło prawdopodobnie. Ja mam na razie po samym ekspanderze wycisk. Umiem zrobić 1 (słownie: jedną) pompkę i to taką naciąganą. Robię babskie. Ale zaczynałam od stanu, w którym nie mogłam zrobić nawet jednej babskiej, a teraz zrobię z 10, może więcej, najważniejsze to się rozwijać, nie?

Jak zrobię kiedyś z tym ciężarkiem 8 kg, to prawdopodobnie będę się wozić po całym chodniku, bo już nikogo się nie będę bała. Z taką siłą? Niech mi ktoś podskoczy

neitka
Stary 2011-10-04, 11:57   #3926
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
neitka: Ale różnica jest bardzo na plus. Nie żebyś miała jakieś olbrzymie ilości do zrzucania czy coś, ale po prostu wiadomo, że mnóstwo pracy kosztują małe różnice u szczupłych osób jak Ty i biorąc do pod uwagę różnica jest ogromna!!! Wyglądasz świetnie. Było iść na tap madl. Serio. Z Twoją pupką mogą się tamte schować.
Jak to nie miałam olbrzymich ilości do zrzucania, no heloł
Dzięki
Nieeee żadnego tap madl, nie interesuje mnie macanko jakiegoś podstarzałego pseudo projektanta. Zresztą oni i tak stwierdziliby że mam nadwagę i muszę coś ze sobą zrobić

Cytat:
8 kg to już całkiem fajny ciężarek Chyba doszło mi kolejne kryterium do poszukiwania Tż, musi mieć hantle albo sztangielki

Cytat:
megi: i jak mam zrobic np trocieps push ups to poprostu padam na twarz
ja ze zwykłymi nie mam problemów, ale te tricepsowe to mnie masakrują. Ale sie uparłam że nauczę się robić i nie odpuszczę.
A 3 kg na tricpes to ja mam aktualnie i powiem, że to zależy jakie ćwiczenie na triceps robisz, przy niektórych naprawdę ciężko, ale przy innych to już mało jest

Cytat:
neitka: Jak zrobię kiedyś z tym ciężarkiem 8 kg, to prawdopodobnie będę się wozić po całym chodniku, bo już nikogo się nie będę bała. Z taką siłą? Niech mi ktoś podskoczy
Dobre

Stary 2011-10-04, 23:06   #3927
heeyka
Przyczajenie

[QUOTE=tygryskowym_okiem;2 9779203]Jak to nie miałam olbrzymich ilości do zrzucania, no heloł

A tam.. miałaś, nie miałaś.. ale za to teraz wyglądasz rewelacyjnie :P Dziękuje za zapro
Stary 2011-10-05, 08:46   #3928
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Tzn w trakcie ćwiczeń ból własnie mija, najgorzej jest zacząć bo jestem taka rozbita, teraz np siedze taka zamulona głowa mnie boli i nic mi sie nie chce.A po tez sie dobrze czuje jakos własnie mi to nie przeszkadza, trzeba tylko zacząc a potem juz leci
Ja 10kg moge ćwiczyć ale biceps ale żeby triceps poleciec z takim ciężarem to chybaby mi ręka sie złamała serio mam strasznie słabe tricepsy i o ile przed cwiczeami nie miałam chyba w ogole tego mięśnia tak teraz jakies zaczątki kiełkują pod skóra - albo były a poprostu tłuszczyk zniknął i jak mam zrobic np trocieps push ups to poprostu padam na twarz a ze zwykłymi pompkami jakos sobie radze bo potrafie za jednym zamachem zrobic cos koło 14 przed cwiczeniami mój rekord oscylował w okolicy 3-4 wiec tricepsowac sie z ciezarem powyzej 3kg poki co jest dla mnei nieosiagalne
Dobra, ja się już nie przyznaję do niczego tutaj. Czy tylko dla mnie 8 - 10 kg to ciężar zdolny zabić? Ale ze mnie słabeusz. Chciałabym być silniejsza i mieć mocne mięśnie, ale to kiedyś, na razie tak kompletnie nie widzi mi się przestawianie na siłowe z prawdziwego zdarzenia, a TF naprawdę lubię. Chociaż to fire 55 szło mi dramatycznie wczoraj - nie wiem czemu. Byłam jakaś słaba. Niby zrobiłam całe, niby skakałam i ruszałam się i byłam cała upocona, ale miałam uczucie, że nie dałam z siebie wszystkiego. Mam nadzieję, że dziś już lepiej pójdzie.
Cytat:
Jak to nie miałam olbrzymich ilości do zrzucania, no heloł
Dzięki
Nieeee żadnego tap madl, nie interesuje mnie macanko jakiegoś podstarzałego pseudo projektanta. Zresztą oni i tak stwierdziliby że mam nadwagę i muszę coś ze sobą zrobić
Nie, no nie mów, że miałaś dużo, bo to mnie stawia w pozycji chodzącego pulpeta

Cytat:
8 kg to już całkiem fajny ciężarek Chyba doszło mi kolejne kryterium do poszukiwania Tż, musi mieć hantle albo sztangielki
Jak tylko musi mieć, to luz, mój ma, ale z używaniem gorzej...

neitka
Stary 2011-10-05, 09:14   #3929
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Dobra, ja się już nie przyznaję do niczego tutaj. Czy tylko dla mnie 8 - 10 kg to ciężar zdolny zabić? Ale ze mnie słabeusz. Chciałabym być silniejsza i mieć mocne mięśnie, ale to kiedyś, na razie tak kompletnie nie widzi mi się przestawianie na siłowe z prawdziwego zdarzenia, a TF naprawdę lubię. Chociaż to fire 55 szło mi dramatycznie wczoraj - nie wiem czemu. Byłam jakaś słaba. Niby zrobiłam całe, niby skakałam i ruszałam się i byłam cała upocona, ale miałam uczucie, że nie dałam z siebie wszystkiego. Mam nadzieję, że dziś już lepiej pójdzie.

Przestań, wcale nie jestes słabeusz ciezar 8-10 kg to juz jak na dziewczyny które nie trudnią sie kulturystyką choc trochę to już całkiem spory ciężar i większość właśnie nie radzi sobie z takim ja tez nie twierdze że macham takim ciężarem niczym piórkiem bicepsa bym poćwiczyła choc pewnie nie za długo poki co sie na to nie porywam choc ja własnie lubie trening typowo siłowy, kiedys cwiczyłam na ławeczce TŻ to własnie w ruch szły sztangi i rózne ciężary - 20kg na nogi mmmm miodzio, i chętnie do tego powróce ale tak bez planu i jakiejs zachety i motywacji szybko sie nudziłam pocwiczyłam 2tyg i tyle mój słomiany zapał robiłam 40min siłowni - cwiczenia z neta na wszystkie partie ciała z obciążeniem i ławeczka a potem 30-40 min na rowerku stacjonarnym - i powiem ze efekty były ale po 2tyg mi sie znudziło a teraz to co innego jak jest plan to jest i zapał mysle o tym zeby po tf zaczac CE sam bez TF typowo siłowy bo jak na mnie to siłowe cwiczenia bardzo dobrze działaja. Zobaczysz i ty bedziesz silniejsza jestes dopiero na 2 miesiacu tak? jak dojdziesz do końca to juz meskie pompki bedziesz fikac ze hoho mozemy sie założyc

Stary 2011-10-05, 13:06   #3930
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
heeyka: A tam.. miałaś, nie miałaś.. ale za to teraz wyglądasz rewelacyjnie :P Dziękuje za zapro
Dzięki

Cytat:
neitka: Dobra, ja się już nie przyznaję do niczego tutaj. Czy tylko dla mnie 8 - 10 kg to ciężar zdolny zabić?
Ja wcale nie uważam, że on jest mały, ale nie uważam też że duży. Ale jest jak najbardziej do osiągnięcia również dla Ciebie. Kwestia tylko i wyłącznie dobrego treningu i odpowiedniego zwiększania obciążeń i z czasem chwycisz też 8-10 kg. Zresztą kobiety mają tendencję do zmniejszania swoich możliwości w zakresie dźwignięcia różnych obciążeń na samo słowo "siłowe" A potem się okazuje, że to co na co dzień dźwigają waży więcej niż ich "olbrzymie" ciężarki

Cytat:
Ja odnosiłam się tylko do mojej osoby, nie porównuję się z nikim. Ale skoro straciłam 10 kg i kilkadziesiąt cm z całego ciałka to jednak mówi samo za siebie, że miałam czego się pozbyć
Oj, nie lubimy tutaj takiego mówienia o sobie Teraz pulpety, były już wieloryby, skąd Wy to bierzecie

Cytat:
Musi mieć takie o mniejszej wadze żebym ja mogła na nich ćwiczyć, a te o większej wadze żeby sam mógł na nich ćwiczyć Zresztą ja jestem ciepłolubkiem, więc kaloryfer obowiązkowo ma być

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości