|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Dałam radę!!! zrobic dzisiaj fire60+stretch10
![]() Miałam w planie nadrobic i zrobic przewidziane na dzisiaj core20+stretch40 ale stwierdziłam że nie ma sensu poprostu będę miała jeden dzień w plecy i już jeden dzień nie zając nie ucieknie a lepiej opuścić jeden niz nie opuscić i potem pauzować np tydzień w łóżku takze chora ale wracam do gryA wy jak tam dzisiaj nikt nie ćwiczy w poniedziałek
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczyłam, ja!
O ile te wygibusy w moim wykonaniu można nazwać ćwiczeniami Ale jakoś brakuje mi takiej porządnej rozgrzewki przed- robicie coś we własnym zakresie? I nie czuję się tak zdrowo wymęczona, a szkoda, bo lubię to uczucie po ćwiczeniach Może jutro będzie lepiej, w końcu czekają na mnie HIITy
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro przeskakuje dzien wolny i robie 3 dzien cwiczen. Dodam ze mam dzisiaj zakwasy i teraz nie wiem czy to po tym fire30 czy po strech10 ![]() Ale jest dobrze, nareszcie wrocilam do gry
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, tylko ja czuję, że nie dałam z siebie wszystkiego- czasami stałam z miną typu
i zamiast przynajmniej trochę poskakać, to się gapiłam I zrobiłam przerwę podczas Fire, bo zapominam oddychać podczas ćwiczeń i kręci mi się w głowie
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj fire 30 i stretch 10 zaliczyłam, a jutro czeka mnie fire 55ez, nie cierpie tego, jutro będzie ciężko :/
|
|
|
|
#3966 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
Noooo w końcu widzę, że tu się porządnie ćwiczy
![]() ![]() ![]() megi Ty to nie przesadzaj za bardzo, bo jak się jeszcze gorzej pochorujesz to dopiero będzie zdrówka Narek, ja nie robiłam żadnej rozgrzewki dodatkowej. Wydaje mi się, że w przypadku Szalinkowych treningów coś dodatkowo może przynieść taki skutek, że zabraknie ci energii i sił na główny trening. Wydaje mi się, że trzeba się skupić i na maksa wykorzystać to co jest i potem dać z siebie wszystko i będzie okej Ja jedynie robiłam rozciąganie wg własnego "widzimisię", bo te jej stretche nie bardzo mnie zadowalały Co najwyżej później jak już się wkręcisz porządnie, to z czasem możesz mieć wrażenie, że te krótsze treningi to trochę za mało. Ja tak miałam i wtedy coś dokładałam po. Ale rozgrzewki nigdy nie ruszałam.Magi, dasz radę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie miałam humoru i przerwałam sculpt
Dziś zrobiłam fire 55 ez, ale bardzo późno bo dopiero o 22. Na początku wstawałam wcześnie rano na TF, a teraz zostaje mi na wieczór. Muszę się zmobilizować bardziej
|
|
|
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam fire 60 i abs na początku nie bardzo mi szlo jakis udziwniony ten fire pod koniec znacznie lepszy bo juz wlasciwie to co znam
|
|
|
|
#3970 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() sculpt daje wycisk i fire 30 tez mokra dzis byłam dosłownie
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku, rozumiem
Może rzeczywiście tak będzie Póki co dzisiaj robię HIITy, tym razem przed telewizorem, więc będę miała więcej miejsca, bo jeżeli ćwiczę przed komputerem, to strasznie meble mnie ograniczają
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
3 dzien zrobiony
Jutro cos nowego, fire55 ez, jeszcze tego nie robilam ale juz widzialam, ze wyglada skomplikowanie...ale nie poddaje sie! Pamietam jak pisalam ze w fire30 kroki mi sie calkowicie mieszaja a teraz juz wszystko robie razem z nimi
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję wsparcia... Trochę popłynęłam z jedzeniem w weekend, bo miałam sporo stresu i innych takich. Już od dziś miałam jeść ok, ale tak nie będzie. Idę zaraz po batona. Jutro wezmę się za swoje jedzenie, ale od początku.
Otóż w moim mieszkaniu - i u około 150 tys. ludzi nie ma wody. Od wczorajszego popołudnia. Nie da się umyć rąk, spuścić wody, umyć naczyń. Nie ćwiczyłam, bo jak tu się umyć po treningu? Wczoraj wieczorem umyłam się w mineralnej i dziś, jak już poćwiczę prawdopodobnie będę musiała powtórzyć ten manewr. Nie mogę umyć mięsa, które chcę usmażyć. Mam brudne naczynia, bo przecież kto by się spodziewał awarii i mył wszystko 5 minut po użyciu. Więc jem batoniki, są zapakowane i mogę je trzymać przez papierek - chociaż łapy staram się myć w mineralnej jak najczęściej. Oczywiście dałoby radę wykombinować coś innego, ale jestem świrem a punkcie czystości i brak wody to dla mnie totalna tragedia. Nie wspomnę już o fakcie, że trudno normalnie skorzystać z toalety, skowo wody nie da się spuścić. W związku z tym rozgrzeszcie mnie z tych batoników, bardzo proszę...
|
|
#3974 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A nie masz możliwość zjedzenia czegoś gotowego, ale nie batoników ? Taka dieta batonikowa to chyba nie najlepszy pomysł w sensie zdrowotnym, już pomijając fakt tego że kaloryczne, itp. Ale w sumie nic ci nie dają. Najwyżej postawisz sobie kalendarz na widoku i silne postanowienie, że najbliższy miesiąc bez słodyczy. Będziesz sobie odkreślać kolejne dni i tyle. Poćwiczysz silną wolę
|
|
|
#3975 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale nie moze być tak kolorowo i wczoraj wieczorem kroiłam mięso na kotlety schabowe i tak zaciełam się tasakiem że krew zaczeła sikać po całej kuchni z mojego paliczka od wczoraj mam problem żeby tą krew zatamowac co rusz to zmieniam plaser bo przesiąka krwią... akurat miałam takie szczęscie i ucelowałam małą żyłkę co biegnie wzdłuż palucha ehhh---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
mi tam sie bardzo podoba zwłaszcza poczatek bo jest taki energetyczny fajna muza i te podskoki, do dziisaj tylko nie mogę opanowac w dalszej czesci programu takiego jakby wyskoku w bok i ciosu .... jakos nie moge tego skoordynowac![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
A co do jedzenia no to chyba juz lepsze beda mrozonki albo jakies dania gotowe do podgrzania niz batony....poki co to przede wszystkim sie nie przejmuj bo przeciez to stan przejsciowy prawda?? za kilka dni wszytski wroci do normy!!! Trzymaj sie !!! ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- A ja dzisiaj spokojnie nawet bardzo..... z zestawu core20+stretch40 zrobiłam tylko ten pierwszy bo juz cierpliwości nie miałam i troche mi sie tez nie chciało a ostatnio zrobiłam cały stretch wiec tym razem darowałam sobie moze za tydzien zrobie cały troche mnie on zanudza hhhhh
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale do następnego okresu już tak Cytat:
więc nie widzę powodu, żeby z nim walczyć. Mrożonkę w zasadzie najlepiej na patelni robić, a ta utytłana dokumentnie. Ale dostałam wcześniej upieczone piersi z kurczaka w selerze i sobie odgrzałam w mikrofali na obiad, a poza tym: SIŁA SPRAWCZA Waszego współczucia zaowocowała tym, że woda pociekła z kranu więc ja szybciochem swoje TF na dziś zrobiłam i już umyta do Was piszę. I jest mi bardzo miło, że naprawdę się przejęłyście zamiast kazać mi się puknąć. Cytat:
|
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie zrobiłam core 20, zapomniałam kompletnie o ekspanderze i tak jak radziła Tygryskowym użyłam butelki z piaskiem, dla szynszyli
Przede mną stretch 40, ciekawe czy też się zanudzę ^^Neitka, fajnie, że już masz wodę w kranach u mnie jakiś czas temu awaria była, na szczęście tylko przez parę godzin, ale też ani załatwić się ani zjeść czegoś (też wszystkie naczynia brudne rzecz jasna). Do picia też nic nie było, bo woda mineralna się skończyła, tylko jakieś marne resztki na dnie czajnika, więc musiałam sobie rozłożyć jeden kubek herbaty na tych kilka godzin ![]() Megi, może faktycznie nie ryzykuj i leć do lekarza z palcem. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-11 o 19:13 |
|
|
|
#3978 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I mam nadzieję, że z palcem wszystko będzie w porządku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj stretch 40 i sculpt 20 zaliczone
wogóle się nie zmęczyłam, bo to tylko było na rozciąganie.
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
|
#3981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3982 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mogę mieć inne postanowienie : że folguję sobie tylko z okazji okresu, a w ciągu miesiąca już wcale, ok? Właśnie zjadłam bardzo grzeczne i przyzwoite kanapki z polędwicą i jajkiem A z tym piaskiem to muszę ściągnąć patent, chociaż na razie jeszcze ekspander mnie męczy, ale już go naprawdę mocno naciągam. Cytat:
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj Fire55 ez, 4 dzien za mna
Nie poddaje sieeee ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- neitka u mnie tez jak nie ma wody to tragedia
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Już po ćwiczeniach - wreszcie zmobilizowałam się przed południem
Nie irytuje Was ta murzynka w fire 45? Dla mnie ona jakaś taka nieskoordynowana jest ![]() |
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3986 |
|
Raczkowanie
|
ja się zabieram zaraz za fire 45 i stretch 10, póki jeszcze w miarę jasno jest
oficjalnie rozpoczynam drugi tydzień! ja dziś zjadłam donuta z polewą czekoladową z tesco
Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-12 o 17:23 |
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz się przebieram i zabieram za Fire 30+ Stretch 10
Wczorajsze HIITy nie były takie złe, tylko psa przestraszyłam tymi wszystkimi podskokami
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, fajny ten fire 45 ^^ jestem jeszcze w trakcie, ale chcialam sie podzielic wrazeniami
![]() hehe, jak wczoraj robilam stretch 40, to moje koty byly bardzo zainteresowane i caly czas sie obok krecily i ocieraly ^^ Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-12 o 18:05 |
|
|
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak ja Wam strasznie zazdroszczę możliwości ćwiczenia : [!
OD lipca do września ćwiczyłam bez dnia przerwy, a teraz znów nie mogę. Grypa żołądkowa mnie złapała. Ledwo żyję od soboty. Same sucharki, biszkopty, kisiele. Istna rzeźnia. Trzymam kciuki za Wasze poczynania. Cofam się do 9 tygodnia... ; /
|
#3990 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie dzisiaj Fire 60 było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

takze chora ale wracam do gry
O ile te wygibusy w moim wykonaniu można nazwać ćwiczeniami

I zrobiłam przerwę podczas
Też tak mam
Ja jedynie robiłam rozciąganie wg własnego "widzimisię", bo te jej stretche nie bardzo mnie zadowalały