|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Ja Ci wybaczam, ja Cię rozumiem
![]() Cytat:
musisz mieć niezłą formę Cytat:
Kuruj się Naprawdę współczuję. Cytat:
Wiesz, działa u mnie troszkę taki mechanizm nałogu. Jak pomyślę, że do końca życia czegoś nie mogę, to o rany, nie wytrzymam, ale jak pomyślę, że DZIŚ nie mogę, to spoko. Sztuka w tym, żeby myśleć tak codziennie rano Tak jak z TF - po prostu nie zakładam, że wytrwam, zobaczymy jak będzie Ależ Ty masz cierpliwości
|
|
|
#3992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha, i skutecznie walczę ze sobą w sklepie kiedy nachodzi mnie na coś ochota, to koło słodyczy przejdę popatrzę, a ostatecznie sięgam po jabłuszko ![]() ![]() I mam taką dziką satysfakcję jak się po raz kolejny opieram pokusie ![]() Cierpliwość do czego ?
|
|
|
#3993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Ah chcialam tylko sie pochwalic ze M&M's-y dalam dzieciakom, wiec zjadlam moze 1/4 paczki, ale cole dokoncze bo to taka light czeresniowa 0,5l a daaaaawno nie pilam coli :P
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ćwiczę silną wolę, po prostu. Już drugi dzień te batoniki patrzą na mnie tak wyzywająco, a ja? Jabłuszko
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 5 dzien juz za mna. Teraz lece pod prysznic. A jutro cos nowego core20 i stretch45
|
|
#3997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i jak się na bieżąco je rozćwicza, to już potem się nie zwraca uwagi tak bardzo :P a wczoraj po ćwiczeniach oczywiście byłam zlana potem, ale muzyka fajna i układ też, więc się dobrze bawiłam ^^ tylko w prawym kolanie mi coś strzeliło dzisiaj, muszę się w jakiś stabilizator zaopatrzyć chyba :P i bardziej nogi obracać, Szalina mówiła, że wtedy tak się nie czuje nacisku czy coś
Edytowane przez imway Czas edycji: 2011-10-13 o 13:40 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3998 | ||
|
Rozeznanie
|
Hohoho rozpisłyście sie musze nadrobic
![]() Ze mną lepiej, z palca juz nie leci, powoli jakos sie goi choć że tak delikatnie powiem widac gołe mięcho a od 2 lat "poczatkująca" pani domu i kucharka i takie sa efektyNo ale co tam wczoraj ładnie pofikałam fire60 a dzisiaj fire45ez+lower20 ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Nio i fajnie ze juz woda u ciebie działa wiec teraz nie bedzie przeszkód do cwiczeń i boksów boksow boksów W ogóle dzieki dziewczyny za życzenia powrotu palca do zdrowia nie zapeszając chyba sie spełniają za co dzieki;-) ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Dobrenko jestes nie na czasie obecnie - wciaz z choroba jestem juz na 2dni tygodnia 15 a ty co tam dziełajesz nie odzywasz sie ostatnio skończyłas bbl?? ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ja tez ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() samarableed wracaj szybko do zdrowia, z doświadczenia wiem ze jest to dość nieprzyjemna dolegliwość, zdrówka!!
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-10-13 o 17:09 |
||
|
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
Ha! Tak się bałam hiitów, a 20 zrobiłam bez bólu i nawet nadążałam!!! ale jestem z siebie dumna
i cała spocona ^^ nawet kolano w trakcie przestało mnie boleć
|
|
|
|
#4000 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mrau Dziękować Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
Ja się pogodziłam na starcie z tym, że nigdy nie opanuję tego tak jak Szalina, bo nigdy nie byłam dobra w sportach, ale staram się, patrzę w lustro i staram się korygować ruchy na bieżąco
Najgorzej z tymi nogami, bo kurczę jak coś innego robię źle, to przynajmniej nie boli, a to kolano owszem, chociaż dziś już jest dużo lepiej a jutro mam dzień wolny, więc sobie odpocznie
|
|
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
a ja właśnie jestem po fire 55 ez class
jak zwykle burak i to spocony :Pi mama mnie wkurzyła kurde ćwiczę 7 tydzień a moja matka z tekstem , że jak ja tak ćwiczę ciągle to TF to już z 20 kg powinnam schudnąć o.Oona to ma pomyslunek bez kitu... ale nie wdawałam sie w dyskusje bo bym ppcisnęła ;P
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, jestem po Fire 55 i czuję, że moja talia umiera
![]() Gamonek, nie przejmuj się gadaniem Twojej mamy Ty sama najlepiej wiesz, jakie efekty dają te ćwiczenia
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
mam dokładnie to samo i dlatego strasznie przeraża mnie Insanity z tegoż otoż powodos
|
#4005 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam dzisiaj Chalean Extreme - Push Circuit 2 (każde ćwiczenie po 3 serie x 12 powtórzeń), zwiększyłam sobie obciążenie i ... padłam po treningu, się zmachałam, zmęczyłam że aż miło
![]() ![]() Teraz prysznic, kolacyjka, a potem nadrobię to coście tu naskrobały ![]() EDIT: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I GRATULUJĘ wszystkim, które pilnie i systematycznie ćwiczą ![]() ![]() klask i: Oby tak dalej
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-10-14 o 22:06 |
|||
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4007 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
ostatnimi czasy trafił się nawet batonik.W ogóle ostatnio mam jakąś jazdę.. Nie ćwiczę hmm od półtora tygodnia.. Insanity zacznę dopiero w listopadzie.. ale mniejsza z tym usprawiedliwianiem najgorsze jest to że chodze strasznie głodna ostatnio.. A jem duzo więcej niż zwykle.. Wczoraj np. zeżarłam tuńczyka (swoją droga niecałego bo znalazłam w nim spory kawałek tektury takiej z pudełka), potem wszamałam 2 małe kromeczki z żółtym serem i szyneczką jakąś tam , przywaliłam to knopersem ).. Nie wiem może to sie wydaje komuś mało, a może jednak dużo (tak jak mi i tak jak się po tym czuję) jednak cały czas myślę o żarciu. Może to zima? Normalnie zawsze jadłam tak że rano płatki jakies takie owsiane z ziarenkami zalane maślanką owocową, potem w pracy mała kanapeczka (Tygrysek nauczyłam się jeść kromki ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Coś ze zdrówkiem nie tak.. ja odpukac jem witaminki (sporadycznie ale zawsze coś) i narazie z tego bądź innego powodu nic mnie nie łapie.. Zdrówka życzęSkończyłam BBL.. ledwo.. co za zniewieściały człek.. co za cholerny demotywator sie tak jak po Szalince i chyba tu jest jeden z problemów.. bo duzo ze mnie to wypompowywało.. czułam że coś robiła.. tutaj.. hmm raz się przypociłam bo jeszcze nie wiedziałam gdzie co do czego i bardziej się namęczyłam tym produkowaniem tych figur niż całymi ćwiczeniami..Pewnie jesteś ciekawa efektów.. Hmmm nie spadło z centymetrów.. tyłek.. sama nie wiem czy się zmienił w kształcie.. może leciutko, deczko stwardniał.. jak lekko napnę posladki to mam twarde jak stal.. wydaje mi się że wcześniej takie nie były i to tyle.. na pewno warto było poznac coś nowego
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka a moze to fasolka?
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Dzisiaj zrobilam core20 i stretch40. Wczoraj przymusowe wolne. Pierwszy tydzien za mna
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Prawie skonczylam pierwszy tydzien zaawansowanego cardio (jutro core i stretch40) to chyba bedzie najfajniejszy miesiac. Uwielbiam te cwiczenia chociaz moj najulubienszy i tak jest fire 55.
Jak skoncze pozniej miesiac HIITow to wtedy powtorze ten cardio a od stycznia TF&CE.Nawet fire 60 juz mi prawie idzie tylko jak juz ktos pisal ten wyskok jest troche skomplikowany i mi nie bardzo idzie |
|
|
|
#4010 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego wszytskiego dostałam wystający brzuszek- zapchane jelitka puchną na szczęście jelitka wóciły do normy- kilka posiedzeń wiecie gdzie i dzisiaj na wadze 1kg mniej - od bardzo dawna ![]() Także nie ma sie co przejmowac skoro na wadze nie ma wyników dodatnich moze brakuje ci czegos albo masz tak mało tłuszczyku że organizm nie ma cie z czego ogrzac i domaga sie jeść jeść jeść ![]() Szkoda że nic nie poleciało po BBL mi pomogło myślałam że tobie tez sie nada, ale moze faktycznie kolejność ma znaczenie... Mi zostało półtora miesiąca do końca TF i po tym chciałabym zacząć CE musze troche siłowo poćwiczyć bo to mi daje najlepsze wyniki i... lubię to i moze jak to skończe to wezme sie za Insanity ale nie wcześniej bo poki co musze zrzucać a nie kształtowac, zreszta nie umie jeszcze triceps push ups wiec jeszcze musze potrenować żeby jakos to ograniać ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() Jak dla mnie tez chyba najfajniejszy poki co jest ten miesiąc, zobaczymy jaki bedzie ostatni z hiitami ![]() Ja po tf chce zaczac ale samo CE ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
A ja dzisiaj grzecznie FIRE55ez, i abs10. Koleżanka namawia mnie na fitness dodoatkowo i nie wiem czy dam rade i czy taki fitness w ogóle coś mi da, bo nie sądze żeby poziom był wyzszy niz tutaj mamy... chociaz kiedys chodziam na aerobox i tam to dopiero był wycisk....fiu fiu... A jutro rest, jak bedzie w miare ciepło - czyli wiecej niz 10stopni to moze na rowerek wyskocze, ehhh moj lekarz by mnie udusił...
Edytowane przez megi533 Czas edycji: 2011-10-15 o 19:03 |
|||
|
|
|
#4011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu staram się korzystać z tego co mam i tak modyfikuję ćwiczenia żeby móc chwycić więcej. Niektóre ćwiczenia robisz np. raz jedną raz drugą ręką, więc chwytam w jedną rękę to co zwykle chwytałam w dwie, czyli np. miałam dwa razy po dwa kg, to teraz chwytam w jedną rękę to 4 kg. Jak są przysiady, albo wykroki to zakładam plecak i do plecaka pakuję książki Staram się sobie radzić jakoś.Dzisiaj robiłam Burn Interval też z lekko większym obciążeniem i mocniej związaną gumą, żeby opór był większy ![]() ![]()
|
|
|
#4012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie trzeba sobie jakoś radzić, w takim razie powodzenia i kreatywności w dobierniu coraz to nowszych i cięższych obciążeń powiem szczerze że ja też już bym chciała pomachać jakimś ciężarkiem ale jeszcze połtora miesiąca kwintesencji TF
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już mam nawet pewien pomysł, zobaczymy czy się uda ![]() Ja tak w sumie bardziej wolałam aeroby, ale po Slim in 6, TJ, TF, Insanity i wszystkim w międzyczasie, teraz jak już drugi miesiąc z siłowymi kończę to stwierdzam, że brakowało mi tego. To jednak jest trochę inne oddziaływanie na organizm.
|
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
dzis znowu był temat tego ze czemu nie schudłam 15 kg :P hahah
miałam dzisiaj zajecia angielski od 9 do 14 myslałam ze łeb mi rozsadzi. wrociłam do domu myslałam ze nie dam rady pomeczyć turbusia ale się udało fire 45 ![]() az jakoś lepiej mi się zrobiło
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis robilam hiit 15 i poszlo mi gorzej niz przy tym dwudziestominutowym
ale i tak o niebo lepiej niz za pierwszym razem w ogole czuje, ze jestem bardziej rozciagnieta waga poszla w dol 1kg, w udach i ramionach 1cm mniej |
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą zrobiłam Core 20 + Stretch 40 i zakończyłam pierwszy tydzień Turbo Fire
Zdecydowanie bardziej podobają mi się HIITy i Fire niż na przykład Core, czy też długie Stretch Ale robię wszystko po kolei, tak jak nakazuje plan
|
#4017 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj przymusowy rest, moja psinka tak mnie dzisiaj pociągnęła na spacerze, że mój bark boli przy każdym ruchu
A miałam na dzisiaj siłowe, więc odpada. Ehhh ... Jutro nie będzie restu tylko nadrobię to z dzisiaj.
|
|
#4018 |
|
Rozeznanie
|
Narek super !
ja zaś 7 :P
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem po fire 55 ez. w sumie nie jest az takie zle jak mi sie wydawalo w pierwszym tygodniu, chociaz chyba jutro mi rece odpadna
nie bede w stanie utrzymac dlugopisu na zajeciach musialam pare razy przerywac na kilka minutek, zeby mi odpoczely :P
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś miałam fire 30 i tone 30
Rozciągnięta jestem coraz bardziej, urosły mi mini muły , straciłam trochę w brzuchu i czuję mięśnie pod tłuszczem . W zeszłym tygodniu miałam trochę kryzys, ale już odzyskałam motywację i ćwiczę na 200%. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

Kuruj się
Naprawdę współczuję.

kurde ćwiczę 7 tydzień a moja matka z tekstem , że jak ja tak ćwiczę ciągle to TF to już z 20 kg powinnam schudnąć o.O

klask i: Oby tak dalej
A miałam na dzisiaj siłowe, więc odpada. Ehhh ... Jutro nie będzie restu tylko nadrobię to z dzisiaj.