|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
|
|
#4352 |
|
Rozeznanie
|
Ejjj ejjj co to za roszady podczas mojej nieobecnosci
zostawcie moje parówki w spokoju ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Nie mam takich fotek musicie zaspokoic ciekawosc samymi wymiarami
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zabieram się za Fire 30 i Tone 30, a podczas wszystkich kopnięć i boksowania będę myślała o mojej nauczycielce biologii
Chcę już czerwiec i mieć to wszystko za sobą
|
#4354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właściwie już przyzwyczaiłam sie do takiego jedzenia i może to z mojej strony niewłaściwe, byc moze faktycznie jem za mało pod względem swojego zapotrzebowania, ale z drugiej strony jest we mnie obawa że znowu przytyję.. Co do śniadania, to wiem że to najważniejszy posiłek dnia i owsianki sobie nie żałuje, daje zawsze jakieś 5-6 łyżek.
,,Wierzę w różowy kolor. Wierzę, że śmiech to najlepszy sposób na spalenie kalorii. Wierzę w całowanie się, w wiele pocałunków. Wierzę w to, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro też jest dzień i wierzę w cuda."
|
|
|
|
|
#4355 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
no ale co tam wazne ze odbicie wlustrze milsze oku Co do dietki to nie zadnej jakiejs konkretnej nie stosowałam (no moze podczas bbl tam ciełam kalorie do 1200 ale potem rzuciłam to w chol...e ) starałam sie tylko ograniczac ale jak naszła mnie ochota to szła i pizza i czekolada i chipsy i jeszcze duzo duzo wiecej teraz sobie tak mysle jakie bym miala wyniki jakbym jednak ta diete trzymała ale bez przesady jestesmy tylko kobietami cos nam sie od zycia nalezy a kobiecie przed okresem tym bardziej---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Hehe mnie tez ale... uwazajcie bo w razie czego jakby mi sie cos tam stalo (tfu tfu) to pierwsze tropy prowadza do was---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
wiem wiem brzoza to ja nie jestem Pomysł z tabelka jest jak najbardziej fajny jestem za tyle ze z tabelka to tez nie do mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
albo po jogurcie tez tak miewam zbiera mi sie jakby wtedy taki balon w brzuchu jak jzu troche poskacze i potem odbic mi sie nei moze ehhh beznadziejne uczucie
|
|
|
#4356 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już gdzieś pisałam że to świetny sposób takie skreślanie sobie całe TF tak robiłam, całe insanity i teraz też tak robię ![]() I tak trzymaj z nieważeniem ![]() Cytat:
Se marchewke weź Cytat:
I moim zdaniem to jest największy problem w Twoim przypadku. Jaką masz dzienną intensywność ?? W sensie czy siedzisz cały dzień, czy może cały czas jesteś w ruchu ? Cytat:
Zrób sobie placki z płatków owsianych tak dla urozmaicenia. To ma być porządny razowy z porządną wędliną i dużą ilością warzywek i zjedz tego trochę, a jak masz możliwość to na pewno zdecydowanie lepsza byłaby sałatka warzywka+kurczak (albo inne zdrowe mięsko). I źle, że znowu owoc z jogurtem. Ta rybka/kurczak+warzywka okej, ale dorzuć ciemny ryż, trochę ziemniaków, jakąś kaszę, albo chociaż pełnoziarnisty makaron. I pomiędzy posiłkami nie powinno nic wpadać. Musisz jeść co 3-4 h i starać się tego trzymać. Takie podjadanie nie jest dobre, nawet jak jesz z pozoru zdrowe rzeczy. To tak na szybko z mojej strony, ale powinnaś sie skonsultować z kimś kto zna sie na tym porządnie. Cytat:
|
|
|
#4357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), głównie tryb siedzący (uroki szkoły) ale staram sie ruszac w miare sił i możliwości, zamiast jezdzic autobusem ide na piechote itp.To własnie u siebie podejrzewam - rozwalony metabolizm, problem w tym że zupełnie nie wiem jak zabrac sie za jego regulowanie żeby nie zaszkodzic sobie jeszcze bardziej ![]() Dzięki wielkie za pomoc i opinie
,,Wierzę w różowy kolor. Wierzę, że śmiech to najlepszy sposób na spalenie kalorii. Wierzę w całowanie się, w wiele pocałunków. Wierzę w to, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro też jest dzień i wierzę w cuda."
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, to co wiem są to informacje wyczytane w różnych źródłach. Ale sądzę, że powinnaś wiedzieć dokładnie ile potrzebujesz kcal i jaki rozkład b/w/t. I dobrze by było gdybyś założyła zeszyt i po prostu zapisywała co jesz i wyliczała ile to wszystko ma kcal oraz b/w/t, kontrolowała to i modyfikowała jak coś jest nie tak (np. zwiększy się Twoja aktywność). I dopiero po ustabilizowaniu żywienia i przyzwyczajenia organizmu do takiej sytuacji mogłabyś modyfikować dietę w celu schudnięcia. I na pewno pełnowartościowe jedzonko Mniej więcej tak to widzę.
|
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
Troche czytałam na ten temat, 1800 kalorii to chyba wystarczająco? B/W/T - 130g/130g/reszta co zostanie zeby dobic do tych 1800. Ile jadłaś mniej więcej gdy schudłaś na TF? Jeśli można wiedziec oczywiście
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-26 o 12:05 |
||
|
|
|
#4361 |
|
Raczkowanie
|
Jeju Dziewczyny...BRAWO!! Jestem pod wrażeniem, że już niektóre kończą, albo są w połowie...ja jestem dziwna
, ale ściągnełam sobie TF i...próbowałam, ale...po prostu nie jestem do końca przekonana. W tym sensie,że ćwiczę i myślę sobie: "może poćwiczę Pump it z Deanne, bo to mnie trochę nudzi". I STRASZNIE chciałabym się przekonać do Turbo...może z czasem. Narazie ćwiczę z Mel B i z Deanne Berry...jak zrzucę tłuszczyk, to dokończę do końca BBL, żeby się troszkę wyrzeźbić, a później może...wiosną zacznę Turbo Fire, jak dojrzeję do tego Ale zaglądam tu i czytam, może nie udzielam się często...w sumie wcale ale WSZYSTKIM WAM KIBICUJĘ. Pozdrawiam ciepło!
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj ćwiczyłam Fire 30, miałam do zrobienia jeszcze Stretch 10, ale zrobiłam trochę, bo jakoś niechęć mnie wzięła ;p
Edytowane przez anitkaaaaa Czas edycji: 2011-11-24 o 15:08 |
|
|
|
#4363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niektórzy wieszają sobie jakąś szczupła umięśniona laskę najlepiej na lodówce podobno też działa ![]() ![]() ja może o 23 nie ale 21:30 w tym tygodniu to norma.. oj będzie smutno bez Ciebie i Twoich wysadzających z butów "dżołków"
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-26 o 12:13 |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na początku było tak fajnie, tyle energii i w ogóle :P |
|
|
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
Heej Dziewczyny! Wątek żyje
Nie nadążam czytać, no więc ułożyłam sobie tak plan, żeby weekendy zrobić sobie wolne, te które mam zajęte, a dzisiaj jestem zła na siebie, siostra ma urodziny i zjadłam pół kawałka tortu, trochę sałatki i kilka klopsików mięsnych...no już mogłam sobie odmówić, ale głupio mi było, dziś rano zrobiłam hiit15 i tone30 i było wspaniale ![]() A jak Wam idzie? Edytowane przez Mikulinka17 Czas edycji: 2011-11-24 o 19:57 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj miałam mieć wolne w CE ale postanowiłam cos tam machnąć i padło na zaległy niezrobiony fire55 i co.... i to że nici z tego bo po wczorajszych zabawach z Szalina w CE nie mogłam rąk do góry podnieść a z nogami i pupka tez wcale lepiej nie było
ahhh a jutro dzien 3 CETygrysku jakich najcięzszych obciążeń uzywałas w CE? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Heheh czekolada była ale ..... juz się skończyła hehehe ale kupilam tylko jedna zeby nie kusiła bo moglabym ja cała zjesc na raz ale w zamian przywiozłam troche winka i pifffffka bo czeskie uwielbiam
|
|
#4367 | |
|
Wtajemniczenie
|
jest jeszcze dziad jeden
![]() O dżizazzzzzzzzz, no nie popadajmy w paranoję, program jest na 5 miesięcy, więc ocenianie czy to miało sens czy nie, powinno się odbyć wtedy dopiero, ewentualnie gdzieś po programie podstawowym. Zniechęcania się w międzyczasie jest bezsensu, bo skoro się za to bierze to trzeba to doprowadzić do końca i tyle. A zjedzenie raz tortu i czegoś jeszcze, przy zachowywaniu odpowiedniego żywienia na co dzień nie zniszczy tragicznie tego na co się pracuje. Takie myślenie jest niewłaściwe i uczy niewłaściwego patrzenia na jedzenie. Takie jest moje zdanie ![]() Więc podsumowując: Nie poddawać się i walczyć ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() Nie przywiozłaś czekoladki
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś hiit 20 wcale nie jest taki męczący, no i tone30, którego lubię bardziej od sculpta. Zaczęłam się przykładać na maksa do sculpt i tone i zrobiły mi się mega muły
|
|
|
|
#4369 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proszę zmienić nastawienie ![]() Dziewczyny mój trening dzisiejszy to lipa jakaś najpierw w hiit 15 przy 3 drillu złapała mnie kolka (bo czy coś jeszcze mogło mnie kłóć w boku??) i nie mogłam skakać a potem przy tone 30 wcale nie było lepiej, bo nie dość że z moim kolanem wykroki bolą jak cholera i raczej ich nie robie to do tego mam gumę o połowę krótszą od Szaliny i też nie mogłam dokładnie wszystkiego robić. Jestem zła i nieszczęśliwa i.... i jutro będę musiała zrobić fire nie na 110% tylko chyba na jakieś 150! A na następny raz poszukać sztangielek
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". H. Jackson Brown Jr Edytowane przez kalija Czas edycji: 2011-11-24 o 21:13 |
|||
|
|
|
#4370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i zrobisz na 150 i w czym problem, Wy chyba strasznie się lubicie same biczować psychicznie ![]() Jak chcecie to ja Was pobiczuję za karę
|
|
|
#4371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie to od tygodnia, ale kiedyś ćwiczyłam 3 miesiące i przestałam na długo czas
|
|
|
|
#4373 |
|
Rozeznanie
|
kalija, tygryskowym_okiem Dzięki za kopa, miałam dziś małą załamkę, wiem, że to źle, no ale tak czasami myślę. Muszę zawalczyć, bo ćwiczenia mi się bardzo podobają, ale czasami podejście mam dziwne.
Dzięki jeszcze raz. |
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może mi podpowiecie.
![]() Z Szalinką czuję się rewelacyjnie i dzięki TF bardzo polubiłam wysiłek fizyczny, tym bardziej że widzę efekty. Planuję w najbliższych miesiącach dzidziusia (ale zamierzam wcześniej skończyć zaawansowane TF) i szukam fajnego programu do ćwiczeń w ciąży. Patrzyłam po podforum fitness ale głównie znajduję tematu typu: jak się pozbyć brzucha po ciąży. A ja chce ćwiczyć w trakcie, żeby nie stracić formy, urodzić zdrową dzidzię i wrócić szybko do wagi sprzed ciąży. Na youtube jest sporo filmików z ćwiczeniami pań z wielkimi brzuchami, ale są to jednorazowe ćwiczenia, a nie całe programy ćwiczeń. Szukam czegoś takiego jak tf, insanity itd. żeby mieć plan na kilka miesięcy (najlepiej 9 ). Słyszałyście coś o czymś takim? Od biedy będę ćwiczyć z yt, ale znając moje doświadczenia z takimi filmikami (8 minute buns, abs etc.) zaraz mi się znudzi i stracę motywację
|
|
|
|
#4375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyślę Ci na PW link do takiej strony ![]() Pozdrawiam
|
|
#4376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A za uda jeszcze się policzymy
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4378 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Czy ja rowniez moglabym prosic o link na PW z Turbo Fire (madzia99957@wp.pl) . Mam zamiar ostro sie zabrac do cwiczen, bo w ciagu 2 lat przytylam 20 kg ;/;/ Probowalam juz chyba kazdej diety. Jedna zadzialala rewelacyjnie ale po jakims czasie kilogramy powrocily. Z gory bardzo dziekuje i zycze powodzenia i sukcesow
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Oglądam tam różne ciążowe płyty i każda ma jakieś 60 min ćwiczeń i nie ma nic napisane że są to programy. Wydaje mi się, że to jest jedno nagranie Zresztą pewnie cały program nie kosztowałby tak mało Są też zestawy płyt, ale tam większość to wykłady na temat ciąży a nie ćwiczenia. Dziękuję za pomoc, ale nie do końca o to mi chodzi |
|
|
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
intensywnym treningiem tego raczej nie można nazwać, chociaż można się było spocić zwłaszcza w późniejszych miesiącach przy wielkim brzuchu: trochę tańca (coś jak lekka zumba), sporo rozciągania i jogi. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- zapomniałam napisać, że do was wracam! rozpiska już wydrukowana i wisi na ścianie. pozdrowienia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

i powiem ze program poki co baaaradzo mi sie podoba
powodzenia wam w walce z TF jak widzicie mi udało sie potracici kilkanascie cm-rów i wam tez sie uda a po pierwzym miesiacu nie ma sie co załamywac tylko cwiczyc dalej bo nie na kazdego cwiczenia działaja tak samo i równie szybko

no ale co tam wazne ze odbicie wlustrze milsze oku
teraz sobie tak mysle jakie bym miala wyniki jakbym jednak ta diete trzymała ale bez przesady jestesmy tylko kobietami cos nam sie od zycia nalezy
ale jak na mnie to maluśko
Se marchewke weź 

(ale zamierzam wcześniej skończyć zaawansowane TF) i szukam fajnego programu do ćwiczeń w ciąży. Patrzyłam po podforum fitness ale głównie znajduję tematu typu: jak się pozbyć brzucha po ciąży. A ja chce ćwiczyć w trakcie, żeby nie stracić formy, urodzić zdrową dzidzię i wrócić szybko do wagi sprzed ciąży. Na youtube jest sporo filmików z ćwiczeniami pań z wielkimi brzuchami, ale są to jednorazowe ćwiczenia, a nie całe programy ćwiczeń. Szukam czegoś takiego jak tf, insanity itd. żeby mieć plan na kilka miesięcy (najlepiej 9