TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 19:27   #4441
anitkaaaaa
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
do roboty

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ja zrzuciłam prawie 10 kg dzięki TF, więc można. I nie poddawać mi się tutaj !!! Walczyć !!! Niechcemisizm to zło, marsz ubierać trzypaskowe dresiki i poszaleć
Ćwiczyłam dziś no ale i tak mi to nic nie da, jakoś niespecjalnie ograniczam się z jedzeniem, bo nie dałabym rady

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś. "

anitkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 19:29   #4442
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
anitkaaaaa:Ćwiczyłam dziś no ale i tak mi to nic nie da, jakoś niespecjalnie ograniczam się z jedzeniem, bo nie dałabym rady
Ograniczać to powinno się złe rzeczy, a całą resztę w realnych i potrzebnych organizmowi ilościach jeść można. Ja podczas TF nie stosowałam specjalnej diety i było ok.

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:30   #4443
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrzuciłam prawie 10 kg dzięki TF, więc można. I nie poddawać mi się tutaj !!! Walczyć !!! Niechcemisizm to zło, marsz ubierać trzypaskowe dresiki i poszaleć
To ja po 1,5 miesiąca widziałam na wadze -1 kg Ale fakt, nie jestem na żadnej diecie, w kwestiach żywieniowych jestem zależna od rodziców- od tego, co kupią.

Jestem chyba największą pierdołą na wątku- dzisiaj zorientowałam się, że istnieją dwa filmiki: Fire 45 EZ Class i Fire 45 Class i przez prawie 2 miesiące ćwiczyłam tylko pierwszy Dzisiaj za to odpaliłam samo 45 i dawno tak się nie bawiłam Świetny układ, dużo wygibusów, czyli to, co lubię najbardziej

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:40   #4444
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
To ja po 1,5 miesiąca widziałam na wadze -1 kg Ale fakt, nie jestem na żadnej diecie, w kwestiach żywieniowych jestem zależna od rodziców- od tego, co kupią.

Jestem chyba największą pierdołą na wątku- dzisiaj zorientowałam się, że istnieją dwa filmiki: Fire 45 EZ Class i Fire 45 Class i przez prawie 2 miesiące ćwiczyłam tylko pierwszy Dzisiaj za to odpaliłam samo 45 i dawno tak się nie bawiłam Świetny układ, dużo wygibusów, czyli to, co lubię najbardziej
Na spadki wpływ mają różne czynniki. Ja nigdy nie stosowałam żadnej restrykcyjnej diety i jednocześnie nie odżywiałam się w zły sposób (fast-foody, napoje gazowane, wysokoprzetworzone produkty, itp.), dzięki czemu jak myślę uniknęłam problemów z metabolizmem, który sporej liczbie osób po takich przejściach blokuje spadki. I też jestem w dużej mierze na żywieniu rodziców, bo w sumie z nimi mieszkam. Ale jak czegoś potrzebuję to mówię co chcę Poza tym mój organizm był przyzwyczajony do wzmożonej aktywności i chyba mu tego brakowało, dlatego wrócił do swojej optymalnej formy. Ponadto kwestia momentu, z którego się startuje, punktu do którego się dąży, budowy ciała, itp. też mają wpływ na spadki.
Podsumowując, nie ma sensu tak bezkrytycznie porównywać swoich osiągnięć do innych osób nie uwzględniając wszystkich czynników, bo można się tylko zniechęcić kiedy efekty nie będą takie same

Głowa do góry i ćwiczyć dalej

A co do Fire, ja często robiłam to Fire 45 EZ, bo to drugie jakoś mi nie przypadło do gustu

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:07   #4445
gamonek
Rozeznanie

Jasne będę zaglądała w miare mozliwosci bo do pracy chyba pojde wiec swiatek piatek w robocie bede a ze to subway to wiecie jak jest...

i zdam relacje jak mi revabs pomógł
co do CE to wg mnie bardziej stawia na rzeźbę , ale po interwałach albo cardio nie jest wykluczone , że dodam do planu różne ćwiczenia z CE.

ETAP 1:
118-117-116-115-114-113-112-111-110
ETAP 2:
109-108-107-106-105-104-103-102-100
ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90

gamonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 23:30   #4446
Kama_Siwa
Raczkowanie

Jutro zaczynam swoją przygodę z TF. Filmiki ściągam cały czas z siecie i jestem zmotywowana, mam nadzieje, że przy wyeliminowaniu słodyczy, życia bez fast foodów i innych tego typu zdołam na tym schudnąć...jak myslicie?
Kama_Siwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:38   #4447
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kama_Siwa Pokaż wiadomość
Jutro zaczynam swoją przygodę z TF. Filmiki ściągam cały czas z siecie i jestem zmotywowana, mam nadzieje, że przy wyeliminowaniu słodyczy, życia bez fast foodów i innych tego typu zdołam na tym schudnąć...jak myslicie?
na pewno zmienisz wygląd swojego ciała (bardziej jędrne, twardsze ciało spadki w obwodach). spadek wagi też się pojawi prędzej czy później...
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 08:11   #4448
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ograniczać to powinno się złe rzeczy, a całą resztę w realnych i potrzebnych organizmowi ilościach jeść można. Ja podczas TF nie stosowałam specjalnej diety i było ok.
No to może mi się uda, przydałoby się, studniówka w styczniu

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś. "

Stary 2011-11-29, 08:50   #4449
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
ANie mam tyłeczka jak główka od pinezki, jak założę sukienkę to mam wrażenie, że mi tam ten odwłok zwisa jak u jakiejś osy :brzydal :
Tobie tak, organizmowi nie. Tyle, że o tym nie przekonasz sie po dniu, dwóch, tylko po jakimś czasie. Jak zaczynają się problemy z metabolizmem, ze zdrowiem, bo organizm jest wycieńczony. Dzisiaj możesz pewnych rzeczy nie dostrzegać, ale organizm z czasem się upomni
.
Widziałam Twój tyłek nie kłóć się ze mną nie wiem jak wyglądasz w sukience widziałam cię jedynie bez
Wiesz teraz jem więcej wmuszam w siebie ale nie czuję się lepiej.. Może mi doradzisz.. Na pierwszy posiłek jem zwykle kromkę z wędliną, żółtym serem i majonezem.. Na drugi sałatkę albo jogurt (zależy co mam i zależy na co mam czas), kolejny jogurt albo jakieś owoce i jak wracam do domu to mięsko surówka i teraz dodatkowo ziemniaki (noi wiadomo czasem pierożki, knedelki, spaghetti, zupa zależy co moja mama upichci).. Jak ja mam to urozmaicić.. Najgorzej w pracy.. Noi dodam ze naprawdę jestem najedzona po tym

Cytat:
Tak sobie tylko wmówiłaś, że ci się odznaczają i że są nieproporcjonalne
przecież je widziałaś.. muszę zamieścić jakieś zdjęcie w spodniach i ubraniu..
Cytat:
Napisane przez anitkaaaaa Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam dziś no ale i tak mi to nic nie da, jakoś niespecjalnie ograniczam się z jedzeniem, bo nie dałabym rady
A Twój jedzeniowy dzien jak zwykle wygląda?
Cytat:
Jestem chyba największą pierdołą na wątku- dzisiaj zorientowałam się, że istnieją dwa filmiki: Fire 45 EZ Class i Fire 45 Classej
Spoko spoko tez nie od razu się zorientowałam
Cytat:
Podsumowując, nie ma sensu tak bezkrytycznie porównywać swoich osiągnięć do innych osób nie uwzględniając wszystkich czynników, bo można się tylko zniechęcić kiedy efekty nie będą takie same
kiedyś nie mogłam tego zrozumieć.. ale jak ktos ma podobny wzrost i podobne bioderka to nie jestem wstanie sie nie porównać jednak
Cytat:
Napisane przez gamonek Pokaż wiadomość
co do CE to wg mnie bardziej stawia na rzeźbę
a widzisz zdania sa podzielone bo większość twierdzi że własnie te ćwiczenia spalają a Insanity rzeźbi..
Cytat:
Myślę że skoro do tej pory odżywiałaś sie w dużej mierze fastami a teraz odrzucisz je i zaczniesz jeszcze być aktywna to efekty szybko przyjdą
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:12   #4450
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:

o nie, mam tak samo, ja też jestem uzależniona od zakupów rodziców, kiedyś chciałam żeby mama robiła mi jakieś lżejsze dania, ale niee, szkoda kasy:P
a co do Fire 45 miałam wczoraj dokładnie to samo, oglądam sobie plan ćwiczeń i myśle sobie, przecież tu pisze EZ, a tu Class i dopiero wczoraj szukałam w folderze dwóch różnych filmów a co najlepsze ćwiczyłam już kiedyś TF i całkowicie o tym zapomniałam xD

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:

A Twój jedzeniowy dzien jak zwykle wygląda?
Hm, rano przeważnie 2 kromki chleba na śniadanie + czerwona herbata, w zależności jak wracam obiad - tu już popis mojej mamy, później staram się do 18 jeść jakąś kolację, chociaż nie zawsze mam miejsce i czasem nie jem w ogóle.

Stary 2011-11-29, 09:13   #4451
kalija
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
A Ty napisz coś o sobie co? Wymiarki wzrost? chyba że pisałas a ja zapomniałam
Kasia, 26 lat, 160 cm, 61 kg
wymiarów nie pamiętam
Tak było niecałe 4 tyg. temu, jak skończę 1 miesiąc to napiszę o wynikach, bo myślę, że jakieś będą
Hmm... faktycznie mogłam od tego zacząć

Cytat:
Trzymamy kciuki za dalszą wytrwałość
Dzięki! Z Wami mi łatwiej

Cytat:
To prawda, ale nie do końca. Zawsze można zdjąć panierkę z kotlera schabowego, zjeść ziemniaczka bez sosiku, chleba nie smarować masłem itd. poza tym napewno masz też wpływ na to co rodzice kupują, więc poza obiadem (z którym faktycznie czasem się nie dyskutuje) możesz jeść wzorowo!
Dla mnie najważniejsza jest kolacja. Zawsze jem białkową (z dodatkiem warzyw) i chudne o słodyczach i fastach nie wspominam, bo to oczywiste powodzenia

Cytat:
przecież je widziałaś.. muszę zamieścić jakieś zdjęcie w spodniach i ubraniu..
Czekamy

Mimo, że TF szybko mi leci i aż jestem pod wrażeniem, że to 4 tydz. to jednak z utęsknieniem czekam na jakieś widoczne efekty. Nie można tego jakoś przyśpieszyć?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 09:46   #4452
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
o nie, mam tak samo, ja też jestem uzależniona od zakupów rodziców, kiedyś chciałam żeby mama robiła mi jakieś lżejsze dania, ale niee, szkoda kasy:P
ja pomagam z zakupami i robię trochę do domu ale wiem że tez oszczędzają dlatego jak widzę na talerzu coś co nie zgadza się z moimi przekonaniami to jem pół z tego po prostu
Jesz tylko 3 posiłki dziennie? Albo tylko 2? To za mało
Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość
Kasia, 26 lat, 160 cm, 61 kg
wymiarów nie pamiętam
Tak było niecałe 4 tyg. temu, jak skończę 1 miesiąc to napiszę o wynikach, bo myślę, że jakieś będą
Hmm... faktycznie mogłam od tego zacząć
Hej Kasia to już niedługo wyniki na pewno będą duże..

Cytat:
Zawsze można zdjąć panierkę z kotlera schabowego, zjeść ziemniaczka bez sosiku, chleba nie smarować masłem itd.
ja jem z panierką.. ziemniaki jak juz jedną kulką i u nas się nie je z sosem.. a masełko zdrowe i tłuszcze tez potrzebne do chudnięcia
Ja na kolację jem obiad.. za późno w domu jestem..
Niestety nie da się przyśpieszyć trzeba cierpliwie czekąc
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-11-29 o 09:51
Stary 2011-11-29, 09:57   #4453
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Tigressa fajnie ci waga leci Miłego pobytu w Egipcie dużo pływaj.. ale Ci zazdroszczę tutaj wieje i pizga a Ty tam w cieple ehh
Dziekuje za zyczenia
Cytat:
tak się opisałaś ze mimo tego ze wolę mężczyzn sama sie zaśliniłam

Cytat:
Dziękuję.. ale nie mam innego wyjścia.. jeszcze teraz z tymi dojazdami schodzi mi około 11 h co najmniej a nie 8 h.. ale wstaję o 6 żeby się wybrać do pracy jeszcze jakbym miała wstawać o 4:30 żeby zjeść odczekać chwilkę i poćwiczyć.. o nie.. muszę się mobilizować wieczorem..
No to wlasnie zalezy kiedy komu jest latwiej zmobilizowac sie. Ja akurat cwicze przed praca czyli 4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami. W ktoryms z filmikow Szalinka pod koniec mowi ze musimy sami zdecydowac czy cwiczyc na pusty zaladek, czy po jedzeniu, zalezy kto ma ile energii i jak sie czuje lepiej. Ale ja natomiast czytalam kilka razy ze cwiczyc z pustym zaladkiem jest zle. Poza tym jak pare razy sprobowalam pocwiczyc bez sniadania od razu po wstaniu, to strasznie slabo sie czulam i na pewno nie cwiczylam tak skutecznie jak zwykle. Wiec musze najpierw zjesc, odczekac i dopiero wtedy.
Tez sie zastanawialam nad cwiczeniami wieczorami, bo jednak wstawanie tak wczesnie to tez jest dla mnie meka i musze zmuszac sie bardzo wczesnie chodzic spac, co nie jest takie naturalne dla mnie, ale po pracy jestem nastawiona juz tylko na wypoczynek i gdybym przez caly dzien myslala, ze po pracy bede musiala jeszcze cwiczyc, to bylo by to dla mnie jednak dolujace.
Poza tym wieczorami nieraz jakies spotkanie wypadnie albo jeszcze cos i wtedy co? Nocne skakanie? Takie extreme jednak nie dla mnie... Rano jakos mam barzdiej sytuacje opanowana i wiem ze zawsze bede mogla pocwiczyc...
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 11:10   #4454
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
No to wlasnie zalezy kiedy komu jest latwiej zmobilizowac sie. Ja akurat cwicze przed praca czyli 4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami. ..
Ja ostatnio wstawałam szybka toaleta zjadałam banana wychodziłam z psem na spacer na jakies30min i po powrocie cwiczyłam i jakos mi to szło bo z pustym zołądkiem tez bym nie dała rady bo zawsze rano wstaje głodna jak wilk i az mnie zasysa wiec pomachalabym kilka razy i bym padła a po pracy to raz ze jestem nieziemsko zmeczona a dwa to zawsze tez jestem głodna a trzy ze tz siedzi w duzym i oglada cos albo gra i zadna sila go nie przepedze

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 12:45   #4455
lenor
Zadomowienie

"4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami. "

matko jedyna! chyba spałabym już tylko 1h dziennie w takim systemie. Ale brawo za motywacje
Ćwiczyłam już TF i wstyd sie przyznać nie zauważyłam że są dwa filmiki fire 45
ps. podejście 3 i będzie ostatnie i skuteczne,
lenor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 13:42   #4456
lacrimachristi
Zakorzenienie

hejka

gdzie mozna te filmiki zobaczyc???
tez chce zaczac cwiczyc
Stary 2011-11-29, 13:51   #4457
makkapakka
Rozeznanie

fire 55 ez class zaliczone. skakało mi się świetnie, chociaż od wczoraj w lewej nodze (a raczej stopie) czuję dziwne mrowienie nie mam pojęcia co to... trochę irytujące, ale da się ćwiczyć.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hejka

gdzie mozna te filmiki zobaczyc???
tez chce zaczac cwiczyc
mam nadzieję że instrukcja czytelna. powodzenia
Stary 2011-11-29, 15:27   #4458
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
ja pomagam z zakupami i robię trochę do domu ale wiem że tez oszczędzają dlatego jak widzę na talerzu coś co nie zgadza się z moimi przekonaniami to jem pół z tego po prostu
Jesz tylko 3 posiłki dziennie? Albo tylko 2? To za mało
aa, zapomniałam jeszcze, że do szkoły zawsze biorę 2 kromeczki
hmm, ja ogólnie jestem wybredna, więc mało co jem, a sama nie umiem robić nic konkretnego, więc nie mam zbytnio wyboru :P

Stary 2011-11-29, 16:38   #4459
Kama_Siwa
Raczkowanie

Własnie się zorienotwałam, że nie mam takich taśm i linek do ćwiczenia. Gdzie można to kupić?
Ja mam 171 cm ,waga 70 kg. Głównie zależy mi na redukcji tłuszczyku na brzuchu, zmniejszczenia cm.
Kama_Siwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 18:05   #4460
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Ja akurat cwicze przed praca czyli 4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami.
Podziwiam, ja nie dałabym rady.
Ja ćwiczę popołudniu albo późnymi wieczorami... im później tym chyba mi przyjemniej. A później prysznic i spać

Cytat:
Napisane przez lenor Pokaż wiadomość
ps. podejście 3 i będzie ostatnie i skuteczne,
trzymamy kciuki!! odzywaj się cześciej

Cytat:
Własnie się zorienotwałam, że nie mam takich taśm i linek do ćwiczenia. Gdzie można to kupić?
Ja mam 171 cm ,waga 70 kg. Głównie zależy mi na redukcji tłuszczyku na brzuchu, zmniejszczenia cm.
W sklepie sportowym lub w internecie
Stary 2011-11-29, 23:08   #4461
lenor
Zadomowienie

kalija sądzisz, że odzywanie się częstsze mi pomoże?

Najważniejsza w linkach jest długość.
Popularne są krótkie linki, które nie nadają się do takich ćwiczeń, jak tf.
lenor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 00:38   #4462
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Taśmy można kupić w Rossmannie - 2 za 15zł, jakoś tak kupowałam.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 09:08   #4463
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Podziwiam, ja nie dałabym rady.
Ja ćwiczę popołudniu albo późnymi wieczorami... im później tym chyba mi przyjemniej. A później prysznic i spać
Ja to tak samo jak Ty koło 20 zaczynam ćwiczenia, a później prysznic i spać

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Taśmy można kupić w Rossmannie - 2 za 15zł, jakoś tak kupowałam.
W rossmanie ? Nie widziałam takich Nawet muszę z ciekawości iść i popatrzec czy są

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 09:15   #4464
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lenor Pokaż wiadomość
kalija sądzisz, że odzywanie się częstsze mi pomoże?

Najważniejsza w linkach jest długość.
Popularne są krótkie linki, które nie nadają się do takich ćwiczeń, jak tf.
Mnie dziewczyny tu motywują, bałabym się napisać, że opuściłam trening, bo zaraz byłybo by

Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
Ja to tak samo jak Ty koło 20 zaczynam ćwiczenia, a później prysznic i spać

W rossmanie ? Nie widziałam takich Nawet muszę z ciekawości iść i popatrzec czy są
Ja też nie widziałam takich w ross.

Wczoraj miałam gorszy dzień, niby zrobiłam HIIT20, ale jakoś tak na pół gwizdka, bo za bardzo się nie zmęczyłam. Jakoś nie mogłam się zmusić bardziej. Dziś mam rest, ale chyba zrobię poprawkę z wczoraj.
Już nie mogę się doczekać poniedziałku, żeby zobaczyć wyniku

A co tam u Was?
Kratka z wczoraj skreślona?
Stary 2011-11-30, 09:33   #4465
makkapakka
Rozeznanie

ja już dzisiejszą kratkę skreśliłam . lecę z psem a potem do pracy.
Stary 2011-11-30, 10:06   #4466
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
A co tam u Was?
Kratka z wczoraj skreślona?
Ja skreśliłam

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
ja już dzisiejszą kratkę skreśliłam . lecę z psem a potem do pracy.
Już ? O matko ja bym tak z rana nie dała rady zresztą rano nie ma co zbijać, bo tylko śniadanie jadłam a po całym dniu to jest co zrzucać

nattalia@op.pl
Stary 2011-11-30, 10:32   #4467
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No to wlasnie zalezy kiedy komu jest latwiej zmobilizowac sie. Ja akurat cwicze przed praca czyli 4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami.
Ja Ciebie podziwiam ja bym nie wstała tak rano żeby poćwiczyć.. no chyba że byłaby to jakaś skrajność moja..

Cytat:
. W ktoryms z filmikow Szalinka pod koniec mowi ze musimy sami zdecydowac czy cwiczyc na pusty zaladek, czy po jedzeniu, zalezy kto ma ile energii i jak sie czuje lepiej
Ja kiedyś callanetics ćwiczyłam na pusty żołądek bo wyczytałam że wtedy spala się to co trzeba a nie to co się zjadło przed chwilą.. Ale potem znowu znalazłam że nie wolno..

Cytat:
i musze zmuszac sie bardzo wczesnie chodzic spac, co nie jest takie naturalne dla mnie, ale po pracy jestem nastawiona juz tylko na wypoczynek i gdybym przez caly dzien myslala, ze po pracy bede musiala jeszcze cwiczyc, to bylo by to dla mnie jednak dolujace.
no własnie.. nie mogę iść wcześniej spać bo wieczorem mam tylko czas dla męża i rodziny zresztą jak ćwiczę wieczorem to tak jakby lepiej się czuję ze spalam to co nagromadziłam przez cały dzień a potem mogę iść spokojnie spać
Ale każdy robi tak jak mu wygodniej grunt że robi a nie leni się i wybrzydza że wtedy nie bo to albo wtedy nie bo tamto..

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wstawałam szybka toaleta zjadałam banana wychodziłam z psem na spacer na jakies30min i po powrocie cwiczyłam i jakos mi to szło bo z pustym zołądkiem tez bym nie dała rady bo zawsze rano wstaje głodna jak wilk i az mnie zasysa wiec pomachalabym kilka razy i bym padła a po pracy to raz ze jestem nieziemsko zmeczona a dwa to zawsze tez jestem głodna a trzy ze tz siedzi w duzym i oglada cos albo gra i zadna sila go nie przepedze
nastepna rano fika po bananie dajesz radę ćwiczyć męża juz nauczyłam że 1 h jest dla mnie..
itd itd

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 11:12   #4468
Dosiaczek 7
BAN stały

Hej Ja skończyłam wczoraj 1 tydzień Turbo Fire.
Rano jest lepiej ćwiczyć czy po południu? Chyba rano nie? Ja ćwiczę pod wieczór.
Czasami też ćwiczę Zumbę, bo ja mam mało ruchu, w ogóle nie wychodzę z domu, tylko cały dzień przed komputerem.
W tamtym tygodniu ważyłam 68 kg przy 160, a dzisiaj... sama nie wiem, bo moja waga raz pokazuje 66 a drugi raz 67, tak to już jest z moimi wagami. Może jutro w końcu się zdecyduje.

"4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami. "

Ale jesteś pracowita i zmotywowana! Ja wczoraj zrezygnowałam z połowy "M jak miłość", bo nie chciałam przerywać treningu.

Edytowane przez Dosiaczek 7
Czas edycji: 2011-11-30 o 11:30
Dosiaczek 7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 11:29   #4469
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
aa, zapomniałam jeszcze, że do szkoły zawsze biorę 2 kromeczki
hmm, ja ogólnie jestem wybredna, więc mało co jem, a sama nie umiem robić nic konkretnego, więc nie mam zbytnio wyboru
:P
no to całe szczęście..
nie lubisz jeść? czy zbyt wielu rzeczy nie lubisz?
itd itd
Stary 2011-11-30, 12:34   #4470
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dosiaczek 7 Pokaż wiadomość
\
W tamtym tygodniu ważyłam 68 kg przy 160, a dzisiaj... sama nie wiem, bo moja waga raz pokazuje 66 a drugi raz 67, tak to już jest z moimi wagami. Może jutro w końcu się zdecyduje.
Ja się zawsze ważę rano przed śniadaniem, wtedy jest najbardziej wiarygodna waga podobno

nattalia@op.pl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości