|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
ale i tak mi to nic nie da, jakoś niespecjalnie ograniczam się z jedzeniem, bo nie dałabym rady |
|
|
|
|
#4442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja po 1,5 miesiąca widziałam na wadze -1 kg Ale fakt, nie jestem na żadnej diecie, w kwestiach żywieniowych jestem zależna od rodziców- od tego, co kupią.Jestem chyba największą pierdołą na wątku- dzisiaj zorientowałam się, że istnieją dwa filmiki: Fire 45 EZ Class i Fire 45 Class i przez prawie 2 miesiące ćwiczyłam tylko pierwszy Świetny układ, dużo wygibusów, czyli to, co lubię najbardziej
|
|
#4444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym mój organizm był przyzwyczajony do wzmożonej aktywności i chyba mu tego brakowało, dlatego wrócił do swojej optymalnej formy. Ponadto kwestia momentu, z którego się startuje, punktu do którego się dąży, budowy ciała, itp. też mają wpływ na spadki. Podsumowując, nie ma sensu tak bezkrytycznie porównywać swoich osiągnięć do innych osób nie uwzględniając wszystkich czynników, bo można się tylko zniechęcić kiedy efekty nie będą takie same Głowa do góry i ćwiczyć dalej ![]() A co do Fire, ja często robiłam to Fire 45 EZ, bo to drugie jakoś mi nie przypadło do gustu
|
|
|
#4445 |
|
Rozeznanie
|
Jasne będę zaglądała w miare mozliwosci bo do pracy chyba pojde wiec swiatek piatek w robocie bede a ze to subway to wiecie jak jest...
i zdam relacje jak mi revabs pomógł ![]() co do CE to wg mnie bardziej stawia na rzeźbę , ale po interwałach albo cardio nie jest wykluczone , że dodam do planu różne ćwiczenia z CE.
Instagram - @kasia.kasia.katarzyna ![]() Aktualnie - 119,4 kg (30.03.2016 r.) ETAP 1: 118-117-116-115-114-113-112-111-110 ETAP 2: 109-108-107-106-105-104-103-102-100 ETAP 3: 99-98-97-96-95-94-93-92-91-90 |
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Jutro zaczynam swoją przygodę z TF. Filmiki ściągam cały czas z siecie i jestem zmotywowana, mam nadzieje, że przy wyeliminowaniu słodyczy, życia bez fast foodów i innych tego typu zdołam na tym schudnąć...jak myslicie?
|
|
|
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
na pewno zmienisz wygląd swojego ciała (bardziej jędrne, twardsze ciało spadki w obwodach). spadek wagi też się pojawi prędzej czy później...
|
|
|
|
#4448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4449 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak wyglądasz w sukience widziałam cię jedynie bez Wiesz teraz jem więcej wmuszam w siebie ale nie czuję się lepiej.. Może mi doradzisz.. Na pierwszy posiłek jem zwykle kromkę z wędliną, żółtym serem i majonezem.. Na drugi sałatkę albo jogurt (zależy co mam i zależy na co mam czas), kolejny jogurt albo jakieś owoce i jak wracam do domu to mięsko surówka i teraz dodatkowo ziemniaki (noi wiadomo czasem pierożki, knedelki, spaghetti, zupa zależy co moja mama upichci).. Jak ja mam to urozmaicić.. Najgorzej w pracy.. Noi dodam ze naprawdę jestem najedzona po tym Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a widzisz zdania sa podzielone bo większość twierdzi że własnie te ćwiczenia spalają a Insanity rzeźbi.. Cytat:
|
|
#4450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do Fire 45 ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Hm, rano przeważnie 2 kromki chleba na śniadanie + czerwona herbata, w zależności jak wracam obiad - tu już popis mojej mamy, później staram się do 18 jeść jakąś kolację, chociaż nie zawsze mam miejsce i czasem nie jem w ogóle. |
|
|
|
|
#4451 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
wymiarów nie pamiętam ![]() Tak było niecałe 4 tyg. temu, jak skończę 1 miesiąc to napiszę o wynikach, bo myślę, że jakieś będą Hmm... faktycznie mogłam od tego zacząć Dzięki! Z Wami mi łatwiej Cytat:
Dla mnie najważniejsza jest kolacja. Zawsze jem białkową (z dodatkiem warzyw) i chudne o słodyczach i fastach nie wspominam, bo to oczywiste powodzeniaCytat:
![]() Mimo, że TF szybko mi leci i aż jestem pod wrażeniem, że to 4 tydz. to jednak z utęsknieniem czekam na jakieś widoczne efekty. Nie można tego jakoś przyśpieszyć?
|
|
#4452 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesz tylko 3 posiłki dziennie? Albo tylko 2? To za mało ![]() Cytat:
to już niedługo wynikiCytat:
![]() Ja na kolację jem obiad.. za późno w domu jestem.. Niestety nie da się przyśpieszyć trzeba cierpliwie czekąc
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-29 o 09:51 |
|||
|
|
|
#4453 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez sie zastanawialam nad cwiczeniami wieczorami, bo jednak wstawanie tak wczesnie to tez jest dla mnie meka i musze zmuszac sie bardzo wczesnie chodzic spac, co nie jest takie naturalne dla mnie, ale po pracy jestem nastawiona juz tylko na wypoczynek i gdybym przez caly dzien myslala, ze po pracy bede musiala jeszcze cwiczyc, to bylo by to dla mnie jednak dolujace. Poza tym wieczorami nieraz jakies spotkanie wypadnie albo jeszcze cos i wtedy co? Nocne skakanie? Takie extreme jednak nie dla mnie... Rano jakos mam barzdiej sytuacje opanowana i wiem ze zawsze bede mogla pocwiczyc... |
||
|
|
|
#4454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiec pomachalabym kilka razy i bym padła
|
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
"4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami. "
matko jedyna! chyba spałabym już tylko 1h dziennie w takim systemie. Ale brawo za motywacje Ćwiczyłam już TF i wstyd sie przyznać nie zauważyłam że są dwa filmiki fire 45 ps. podejście 3 i będzie ostatnie i skuteczne,
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() gdzie mozna te filmiki zobaczyc??? ![]() tez chce zaczac cwiczyc
|
#4457 | |
|
Rozeznanie
|
fire 55 ez class zaliczone.
nie mam pojęcia co to... trochę irytujące, ale da się ćwiczyć.---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm, ja ogólnie jestem wybredna, więc mało co jem, a sama nie umiem robić nic konkretnego, więc nie mam zbytnio wyboru :P |
|
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Własnie się zorienotwałam, że nie mam takich taśm i linek do ćwiczenia. Gdzie można to kupić?
Ja mam 171 cm ,waga 70 kg. Głównie zależy mi na redukcji tłuszczyku na brzuchu, zmniejszczenia cm. |
|
|
|
#4460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ćwiczę popołudniu albo późnymi wieczorami... im później tym chyba mi przyjemniej. A później prysznic i spać ![]() trzymamy kciuki!! odzywaj się cześciej ![]() Cytat:
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
kalija sądzisz, że odzywanie się częstsze mi pomoże?
![]() Najważniejsza w linkach jest długość. Popularne są krótkie linki, które nie nadają się do takich ćwiczeń, jak tf. |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Taśmy można kupić w Rossmannie - 2 za 15zł, jakoś tak kupowałam.
|
#4463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koło 20 zaczynam ćwiczenia, a później prysznic i spać ![]() W rossmanie ? Nie widziałam takich Nawet muszę z ciekawości iść i popatrzec czy są
|
|
|
|
|
#4464 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wczoraj miałam gorszy dzień, niby zrobiłam HIIT20, ale jakoś tak na pół gwizdka, bo za bardzo się nie zmęczyłam. Jakoś nie mogłam się zmusić bardziej. Dziś mam rest, ale chyba zrobię poprawkę z wczoraj. Już nie mogę się doczekać poniedziałku, żeby zobaczyć wyniku ![]() A co tam u Was? Kratka z wczoraj skreślona?
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
ja już dzisiejszą kratkę skreśliłam
|
|
|
|
#4466 | |
|
Raczkowanie
|
Ja skreśliłam
Cytat:
ja bym tak z rana nie dała rady zresztą rano nie ma co zbijać, bo tylko śniadanie jadłam a po całym dniu to jest co zrzucać |
|
|
|
|
#4467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zresztą jak ćwiczę wieczorem to tak jakby lepiej się czuję ze spalam to co nagromadziłam przez cały dzień a potem mogę iść spokojnie spać![]() Ale każdy robi tak jak mu wygodniej grunt że robi ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
po bananie dajesz radę ćwiczyć męża juz nauczyłam że 1 h jest dla mnie..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4468 |
|
BAN stały
|
Hej
Ja skończyłam wczoraj 1 tydzień Turbo Fire. ![]() Rano jest lepiej ćwiczyć czy po południu? Chyba rano nie? Ja ćwiczę pod wieczór. Czasami też ćwiczę Zumbę, bo ja mam mało ruchu, w ogóle nie wychodzę z domu, tylko cały dzień przed komputerem. W tamtym tygodniu ważyłam 68 kg przy 160, a dzisiaj... sama nie wiem, bo moja waga raz pokazuje 66 a drugi raz 67, tak to już jest z moimi wagami. Może jutro w końcu się zdecyduje. "4 razy w tygodniu wstaje o 4:45 i jeden raz o 4:15 zeby wlasnie zdyzyc zjesc i odczekac z 50 min przed cwiczeniami. " Ale jesteś pracowita i zmotywowana! Ja wczoraj zrezygnowałam z połowy "M jak miłość", bo nie chciałam przerywać treningu. Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2011-11-30 o 11:30 |
|
|
|
#4469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie lubisz jeść? czy zbyt wielu rzeczy nie lubisz?
|
|
#4470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przed śniadaniem, wtedy jest najbardziej wiarygodna waga podobno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

ale i tak mi to nic nie da, jakoś niespecjalnie ograniczam się z jedzeniem, bo nie dałabym rady

Ale fakt, nie jestem na żadnej diecie, w kwestiach żywieniowych jestem zależna od rodziców- od tego, co kupią.
Poza tym mój organizm był przyzwyczajony do wzmożonej aktywności i chyba mu tego brakowało, dlatego wrócił do swojej optymalnej formy. Ponadto kwestia momentu, z którego się startuje, punktu do którego się dąży, budowy ciała, itp. też mają wpływ na spadki.