|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Milcia dzieki za linka ale mi się nie chce sciągać
![]() Macie inne zrodła?
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
no ja generalnie wygladalam dzisiaj tak samo
![]() tylko mialam hiit 15 + sculpt 30 ale wczesniej jeszcze wf i po tym dniu przerwy to myslalam ze nie przezyje. w kazdym razie udalo sie, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. agusiek - gratuluje efektow . miesiac to kupa czasu, mam nadzieje ze ja tez wytrzymam ( po drodze bede miala kilkudniowy wyjazd wiec bd musiala przerwac, najtrudniej bedzie wrocic )ma.ko - tez nie mam tej gumy, bylam w tesco i byla ale po 30 zl wiec stwierdzilam ze zadowole sie ciezarkami ktore mam w domu. tych ktorzy sie jeszcze zastanawiaja to polecam! ![]()
|
#423 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim,
Witam Was Bardzo Serdecznie ![]() Właśnie Agusiek oraz Wy Dziewczyny sprawiłyście, że jak tylko otrzymam link do strony, z której mogę ściągnąć Turbo Fire dołączam do WAS !!! Liczę na Was Dziewczyny! Damy radę ![]() Pośladki spinamy i jedziemy! P.S.: Mam nadzieję, że uda mi się szybko ogarnąć to forum ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
a to już wszystko wiem hehe
Cytat:
![]() Wpadłam na genialny pomysł. Mam przy stepperze 2 linki, połączę je i póki co będę miała do TF hihi Czego to człowiek nie wymyśli z braku laku Wczoraj miałam przymusową przerwe, bo zostałam u Tż na noc i nie miałam jak ćwiczyć. CHyba przerwe ze środu przełożę na piątek, bo w piątki często brakuje mi czau, a w środy niekoniecznie. To dziś zrobię zestaw czwartkowy i juz będę tak leciała. A powiedzcie mi, jak to zrobić, żeby było dobrze, bo w przyszły weekend nie ebde mogła ćwiczyć. To w piatek przerwa planowa,a a w sobote i niedziele nic, co później. Zaczynać tydzień od nowa, czy lecieć dalej 2 dni później?
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zła na siebie. Odpuściłam wczoraj bo stwierdziłam że nie mam czasu i nie chce mi się, a teraz żałuję. Na drobie to w środę
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
...no to gratuluje
super wyniki! szczególnie te cm z ramienia mnie motywują ![]() a filmiki znalazłam na chomiku, nie wiem czy to wszystko? czy ktoś już ściągał z chomika?
|
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To z chomika to nie jest wszystko. Podam Ci linki
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja mogę prosić o linki na PW?
|
|
#430 |
|
Przyczajenie
|
Siostry mam problem.
Mąż ściągnął mi pliki z chomika i zgodnie z informacjami od Was nie mam wszystkiego. Czy ktoś mógłby napisać jakie filmiki dokładnie trzeba mieć (spis tytułów). Bardzo proszę. Mam jeszcze pytanie, Skąd wiecie od którego filmiku zacząć? Widziałam rozpiskę na początku wątku, czy według niej ćwiczycie? I jeszcze jedno pytanko: Czy trzeba zaczynać ćwiczenia od poniedziałku, czy można np. od jutra (czyli niedzieli) i co w przypadku, gdy wyjeżdżam na dwa dni - mam ominąć dwa zestawy i ćwiczyć z następnych, czy po kolei? Z góry dziękuję Wam za pomoc i listę plików. Piszcie jak Wam idzie i czy sąsiedzi spod Was nie przychodzą na skargę, że skaczecie
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś HIIT15, SCULP30
w ramach tej zamiany dnia wolnego ze środy na piatek ![]() Robiłam sculp z tymi linkami od steppera, ale ni nadają się zbytnio. Musze poszukać jakichś na all i zamówić, bo tamte rączki mam dziwne i guma wbija się w dłonie i nie wygodnie jest ćwiczyc ehh. ide sie kąpać i spac, bo nie wyspałam się dziś i padnięta jestem. dobranoc
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem załamana
![]() Przez 2 tygodnie TF z wagi nie zeszłam NIC, tak samo z ramienia. W innych obwodach mam po ok. 0,5cm mniej Co jest nie tak ?! Stosuję dietę i wszystko... A moje ciało już zaczyna wyglądać trochę inaczej, ale nie znajduję potwierdzenia w wadze i wymiarach.Dlatego rezygnuję z programowego TF, wracam do ćwiczeń, które na wiosnę pomogły mi schudnąć 9kg. Są to ćwiczenia siłowe - za mało ich w TF. Będę ćwiczyć na zmianę HIIT raz w tygodniu (25), 2 razy aeroby, reszta to siłowe.
Edytowane przez mircia14 Czas edycji: 2010-09-12 o 08:26 |
|
|
|
#433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Tam na pierwszej stronie też jest link do zwiastunu TF i tam są wymienione wszystkie płyty
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
No to poćwiczę jeszcze 2 tygodnie i zobaczę - do tego dołączę bieganie.
Jakieś efekty przecież muszą być. |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
ja sie wczoraj zalamalam bo wlasnie postanowilam sie zmierzyc i to byl blad - zmierzylam tylko talie i brzuch ale mialam po kilka cm wiecej
ale mysle ze to rowniez wina @ bo jestem jakas spuchnieta strasznie i w ogole nic mi sie nie chce. ale no trudno, zmierze sie za 2 tygodnie, teraz widze na prawde duza roznice wizualnie! sporo mi z oponki zeszlo, odslonilo sie troche miesni, tylko boczki sie nie zmniejszaja ale i na nie przyjdzie czas nie poddawajcie sie!
|
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardziej widać efekty wizualnie niż pokazuje centymetr Robi sie bardziej zbite ciało, a nie takie sflaczałe. Boczki Ci znikna bo patrze po sobie ze zmniejszyły sie i zrobiły sie twarde I nie wiem jak to sie dzieje ze w talii mam mniej a robi mi sie bardziej chłopięca A moze dlatego że boczki mi sie zmniejszyły i teraz wiekszej roznicy miedzy talia a boczkami nie ma??
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba trzeba HH wprowadzic do ćwiczeń
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja jednak zdecydowałam mieszać ćwiczenia z siłowymi
Dzisiaj zrobiłam program J.Michaels - No more trouble zones i to jednak jest zupełnie inne uczucie. Muszę ćwiczyć mięśnie, żeby podkręcić metabolizm ![]() Zaplanowałam sobie 4x w tygodniu siłowe, 2x aeroby z TF i raz HIIT (po aerobach i HIIT-cie stretch 10). Dodatkowo będę jeszcze biegać ![]() Oczywiście wątku nie opuszczę.
|
|
|
|
#440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ledwo co zdążam poćwiczyć to co w rozpisce
|
|
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawa dla Mirci
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie mnie jakoś ta figura pań ćwiczących nie przekonuje jakoś nie mogę sie zabrać za TF, zastanawiam się raczej nad jakimś drugim programem BBL... przy tamtych mnie ciągnęło do ćwiczeń![]() a narazie 3 dzień hip hop abs <- to było nie na temat
|
|
#443 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny nie łamcie się
![]() Napewno każdy rodzaj ćwiczeń jest lepszy niż ich zupełny brak ![]() Ja dzisiejszym core 20 + stretch 40 skończyłam mój pierwszy tydzień z TF . I nie mierzyłam sie narazie( zresztą trudno oczekiwać efektów po pirtwszym tygodniu) ale napewno mam duuuużo więcej energii niż zanim zaczełam ćwiczyć TF. Po Slim in 6 nie czułam takiego przypłwu radości jak po tych ćwiczonkach. Więc nie wiem czy TF wpływa w cudowny sposób na figurę ale na 100% poprawia humor i trochę uzależnia chyba .
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#445 |
|
Przyczajenie
|
Mam jeszcze jedno pytanie - jutro zaczynam ćwiczenia, ale teraz to już zgłupiałam, bo przeczytałam o Insanity i nie mam zielonego pojęcia co wybrać?
Może ktoś, kto już przeszedł Insanity i się wypowie? Pozdrawiam i gratuluję wyników
|
|
#446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rób tak, żeby było dla Ciebie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A swoją drogą po Fire 45 ez jestem bardziej spocona niż po HIIT 20 ![]() Qrde jakaś pełna dziś jestem
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzis zaczynam 3 tydzien 2 miesiaca
Fire 55 ez Za tydzien w koncu bede miala moj ulubiony fire 45 ez Któraś konczy juz pierwszy miesiac?? Piszcie efekty po miesiacu
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
Hello babeczki
![]() I'm baaaack ![]() Po weekendzie. Mam 2 dni w plecy, więc podbijam pytanie co teraz, kontynuować plan i odpuścić te dwa dni, czy utrzymać ciągłość rozpiski i robić dzisiaj ćwiczenia z soboty? BTW, nie ćwiczyłam jeszcze Fire 45 ez, bo nie chce mi się odtworzyć Plus tego jest taki, że już prawie się nie mylę w fire Agusiek, miałaś rację ![]() Co do tej talii. To myślę, że Agusiek ma ZNOWU rację ( ![]() Z drugiej strony...w BBL jest trochę ćwiczeń rozbudowujących boczne mięśnie "pupne" Hmm...czy ja mam dziwne pomysły, czy tylko mi się wydaje?
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia 175cm/64,5 kg - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY Edytowane przez venealin Czas edycji: 2010-09-13 o 09:20 |
|
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do talii - jednym plusem jest to że te laski z TF maja ładnie wyrzeźbione brzuchy, bez tłuszczu, ale nie wiem jak zrobić żeby jeszcze do tego ładnego brzucha dołączyć talię osy Czy samo HH wystarczy - nie mam pojęcia. Jedna babka z TF strasznie mi sie podoba, tzn jej figura Dokladnie ta co w fire 55 ez cwiczy po lewej stronie Chalene w takim różowo czerwonym? podkoszulku. I mimo tego że też prawie nie ma talii to chciałabym tak wyglądać ![]() Co do opuszczonego treningu to ja bym zrobila trening z dzisiaj + za kare trening z wczoraj
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Venealin gdybyś miała zastosować się do pomysłu Agusi to co byś musiała dziś ćwiczyć ?
chyba dużo by tego było
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

)

trza tylko jeszcze Baje zawołać , ona tyż już skończyła BBL program nr3
, robie tylko jak sie zmotywuję Sculpt i Tummy Tuck bo to lubie

ale mysle ze to rowniez wina @ bo jestem jakas spuchnieta strasznie i w ogole nic mi sie nie chce. ale no trudno, zmierze sie za 2 tygodnie, teraz widze na prawde duza roznice wizualnie! sporo mi z oponki zeszlo, odslonilo sie troche miesni, tylko boczki sie nie zmniejszaja ale i na nie przyjdzie czas
A moze dlatego że boczki mi sie zmniejszyły i teraz wiekszej roznicy miedzy talia a boczkami nie ma??
rób tak, żeby było dla Ciebie lepiej 
Któraś konczy juz pierwszy miesiac?? Piszcie efekty po miesiacu