TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-30, 13:51   #4471
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez Kama_Siwa Pokaż wiadomość
Własnie się zorienotwałam, że nie mam takich taśm i linek do ćwiczenia. Gdzie można to kupić?
Ja mam 171 cm ,waga 70 kg. Głównie zależy mi na redukcji tłuszczyku na brzuchu, zmniejszczenia cm.
Przy 172-173 ważyłam jakieś 74 teraz ważę 60-61 dasz radę Ja taśmy i Linki kupiłam w sklepie ze sportowym sprzętem.. można też kupić w Auchan czy Tesco czy jeszcze innym sklepie na dziale sportowym albo zamów na allegro
Cytat:
Napisane przez lenor Pokaż wiadomość
kalija sądzisz, że odzywanie się częstsze mi pomoże?
jasne.. zawsze jak ci się nie chce albo się na wpierniczasz jakiś paskudztw to ktoś Cię "zjedzie"
Cytat:
kalija sądzisz, że odzywanie się częstsze mi pomoże?
jasne.. zawsze jak ci się nie chce albo się na wpierniczasz jakiś paskudztw to ktoś Cię "zjedzie"
Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
W rossmanie ? Nie widziałam takich Nawet muszę z ciekawości iść i popatrzec czy są
czasem maja takie rzuty tych rzeczy nie zawsze sa
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-11-30 o 13:55
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 13:52   #4472
kalija
Zadomowienie

Cytat:
.... zresztą rano nie ma co zbijać, bo tylko śniadanie jadłam a po całym dniu to jest co zrzucać
No niekonieczne.
Szalina często wspomina, że turbo fire podręca metabolizm i spala się tony kalorii przez cały dzień, więc może warto?
Co nie zmienia postaci rzeczy, że ja pracuję na 8 rano i nikt mnie nie zmusi, żebym wstała przed 6,30

Cytat:
Ja się zawsze ważę rano przed śniadaniem, wtedy jest najbardziej wiarygodna waga podobno

Też ważę się rano na czczo
Stary 2011-11-30, 13:53   #4473
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość
Kratka z wczoraj skreślona?
no to baa nie przejmuj się złym dniem każda go czasem ma
itd itd
Stary 2011-11-30, 14:17   #4474
Dosiaczek 7
BAN stały

Cytat:
Też ważę się rano na czczo
Ja też Codziennie jak wstanę to się ważę.
Dosiaczek 7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 14:29   #4475
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez Dosiaczek 7 Pokaż wiadomość
Ja też Codziennie jak wstanę to się ważę.
Czemu codziennie?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 14:53   #4476
Dosiaczek 7
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Czemu codziennie?
Tak z przyzwyczajenia.
Stary 2011-11-30, 16:42   #4477
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
no to całe szczęście..
nie lubisz jeść? czy zbyt wielu rzeczy nie lubisz?
ależ ja uwielbiam jeść! tylko niekoniecznie to co mama zrobi
tzn. wiadomo, że czasem pojawia się w moim dniu dużo słodyczy, mam okres kiedy nie jem w ogóle przez kilka dni, a czasem mam tak, że mama pije kawę i mnie woła na batona, ciasteczko etc :P

Kurcze, dziewczyny, nie ćwiczyłam wczoraj i nie ćwiczę dzisiaj! mam tyle nauki, jestem nią zawalona, mam jedynie chwilkę żeby wejść i napisać na forum

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś. "

Edytowane przez anitkaaaaa
Czas edycji: 2011-11-30 o 16:45
anitkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 17:57   #4478
makkapakka
Rozeznanie

tak mi się nie chce za zaległości papierowe brać że się zastanawiam czy jeszcze czegoś dziś nie poćwiczyć. może jakaś joga, albo pilates...
jutro core 20 i stretch 40 więc wysiłek taki sobie
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 18:11   #4479
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
No niekonieczne.
Szalina często wspomina, że turbo fire podręca metabolizm i spala się tony kalorii przez cały dzień, więc może warto?
Co nie zmienia postaci rzeczy, że ja pracuję na 8 rano i nikt mnie nie zmusi, żebym wstała przed 6,30
Niestety ja nie wiem co ona mówi, bo nie jestem na tyle dobra z angielskiego żeby sobie to od razu przetłumaczyć
Ja nie pracuję, ale chodze na uczelnie ale tam samo nikt by mnie nie zmusił rano to ja nie nadaje się do niczego dopiero pod konic dnia jestem pełna sił

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 18:50   #4480
siostraelwa
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Przyznam się szczerze, że nie przestudiowałam jeszcze całego wątku, a ni nawet większej jego połowy:P ale wasze wypowiedzi z początku i te z końca bardzo mnie zmotywowały do rozpoczęcia treningu TF.

Narazie ćwiczę BBL, ale chyba powinnam zacząć od TF, żeby najpierw spalić tłuszczyk z całego ciałka, a później rzeeźbić tyły;-)

Mogę Was prosić o linka na prv?

pozdrawiam serdecznie i życzę dalszej wytrwałości
siostraelwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 20:16   #4481
megi533
Rozeznanie

Heya , na facebooku pojawila sie nowa hybryda cwiczen z beach body, tym razem połączenie Hip-Hop Abs&Insanity, moze ktos bedzie zainteresowany ja poki co mam jeszcze 2miesiace i 3 tyg z CE ale po moge o tym pomysleć. Ktoś moze cwiczył hip-hop abs??

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-30, 22:57   #4482
lenor
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
tak mi się nie chce za zaległości papierowe brać że się zastanawiam czy jeszcze czegoś dziś nie poćwiczyć. może jakaś joga, albo pilates...
jutro core 20 i stretch 40 więc wysiłek taki sobie
moje ulubione ćwiczonka

Dosiaczek 7 u mnie z wagą to samo, wahania od 68-65 przy tym samym wzroście.
lenor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 08:07   #4483
makkapakka
Rozeznanie

ćwiczenia już za mną. tym samym ogłaszam zakończenie 1 tygodnia , co ciekawe, obyło się bez większych zakwasów. jak sobie przypomnę jak umierałam po pierwszych dniach przy pierwszym podejściu do tf parę miesięcy temu to mi się sama gęba śmieje. jest super.
Stary 2011-12-01, 08:48   #4484
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:

Szalina często wspomina, że turbo fire podręca metabolizm i spala się tony kalorii przez cały dzień, więc może warto
?
w sumie to tez racja..
Cytat:
Napisane przez anitkaaaaa Pokaż wiadomość
ależ ja uwielbiam jeść! tylko niekoniecznie to co mama zrobi

szkoda że zaniedbujesz ćwiczenia.. nawet lepiej by Ci się było uczyć gdybyś dodała organizmowi 1 h jakiegoś innego wysiłku.. noi dotleniłabyś szare komórki..

Cytat:
rano to ja nie nadaje się do niczego dopiero pod konic dnia jestem pełna sił
też tak mam
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-12-09 o 08:24
Stary 2011-12-01, 08:49   #4485
kalija
Zadomowienie

Cytat:
ćwiczenia już za mną. tym samym ogłaszam zakończenie 1 tygodnia , co ciekawe, obyło się bez większych zakwasów. jak sobie przypomnę jak umierałam po pierwszych dniach przy pierwszym podejściu do tf parę miesięcy temu to mi się sama gęba śmieje. jest super.

Dobrze, że wczoraj był rest, bo po 13h w pracy chyba nie zmobilizowałabym się do ćwiczeń (a miałam poprawiać HIIT20 z wtorku, bo był zrobiony byle jak, trudno). No ale skreśliłam "środową" kratkę, żeby nie było
Wczoraj taka jedna Pani, która współpracuje z naszą firmą powiedziała " o jej, dziecko, jak Ty schudłaś" pomijając fakt, że byłam ubrana na szarno i miałam szpile, to i tak zrobiło mi się miło. Może faktycznie już coś widać

pozdrawiam i życzę miłego dnia w pracy
chociaż pewnie będę jeszcze zaglądać ....
Stary 2011-12-01, 08:57   #4486
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siostraelwa Pokaż wiadomość
Narazie ćwiczę BBL, ale chyba powinnam zacząć od TF, żeby najpierw spalić tłuszczyk z całego ciałka, a później rzeeźbić tyły;-)
Robiłam BBl 1 miesiąc i TF 5 miesięcy jeśli mogę coś doradzić to skończ BBl i potem rób TF.. dla mnie ta kolejność była lepsza a zrobiłam na odwrót
Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Hip-Hop Abs&Insanity, moze ktos bedzie zainteresowany
o kurcze.. już jestem zainteresowana ale poczekajmy megi jak skończymy CE
Cytat:
Ja miałam tez przerwę po TF zrobiłam BBl i potem miałam około 1,5 miesiąca przerwy bałam się jak nie wiem zacząć CE ale było super.. obawiam się że jeśli nie miałybyśmy jakiejś tej aktywności jeszcze niedawno to chodziłybysmy okrakiem tak jak za pierwszym razem
Cytat:
:
Wczoraj taka jedna Pani, która współpracuje z naszą firmą powiedziała " o jej, dziecko, jak Ty schudłaś" pomijając fakt, że byłam ubrana na szarno i miałam szpile, to i tak zrobiło mi się miło. Może faktycznie już coś widać
mi się taka historia przytrafiła w tamtym roku.. miałam związane włosy (mam drobną twarz i zawsze nosze rozpuszczone włosy bo lubię) noi własnie ubrana na czarno i szpile.. znajoma jak mnie zobaczyła jedna potem druga to zaniemówiła.. na pewno zeszczuplałam ale efekt "wysokości" itp. zrobił swoje..
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-12-01 o 09:02
Stary 2011-12-01, 09:40   #4487
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
czemu? ja w sumie jem to co mama zrobi... ale tęsknie za własną kuchnią
szkoda że zaniedbujesz ćwiczenia.. nawet lepiej by Ci się było uczyć gdybyś dodała organizmowi 1 h jakiegoś innego wysiłku.. noi dotleniłabyś szare komórki..

ja jestem strasznie wybredna to nie, tamto też nie :P
niby tak, tylko, że ta godzina jest tak ważna, że nie nauczyłabym się wszystkiego, za dużo naraz. ale odrobiłam dzisiaj

"Aby odkryć, jakie zmiany zaszły w tobie, najlepiej wróć do miejsca, które jest takie jak kiedyś. "

Stary 2011-12-01, 09:52   #4488
megi533
Rozeznanie

Cytat:

Hehe to jesteśmy dwie skończymy CE i zaczniemy nowy program - masochiski z nasale tak powaznie to samo insanity jakos do mnie nie przemawia ale w połączeniu z HHA moze byc ciekawe
To jestesmy umowione!!!
Ktoś ostatnio pisał że bedzie ćwiczył RevAbs? Ja kiedys zrobiłam chyba jeden dzień (miałam sobe połączyc revabs z tf ale potem czasu mi brakowało i to zostawiłam w spokoju) a jestem ciekawa jak to leci dalej wiec daj znac jak ci idzie i czy fajny to program

Stary 2011-12-01, 10:14   #4489
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
No niekonieczne.
Na stronie bodyrock często się pojawiały uwagi, że nie da się na tym schudnąć, bo treningi trwają około 12 minut (nie wszystkie) a tłuszcz się spala po 20. Na co padła odpowiedź, że nie chudnie się od wysiłku tylko od ujemnego bilansu kalorycznego, więc jeśli spalisz powiedzmy 400 kalorii z cukrów (tak sobie strzelam), a nie z tłuszczu, to jak zjesz tyle samo co zwykle, to organizm tak czy siak będzie musiał naruszyć zapasy tłuszczowe nawet jeśli tego nie robi bezpośrednio w trakcie wysiłku, więc masz rację z tym metabolizmem, nieważne kiedy się ćwiczy, ważne, żeby tworzyć deficyt (to mówię ja, fanka złego żarła )

Cytat:
Ale z tego co kojarzę, to wtedy sporo zrobiłaś z TF więc kondycję masz teraz na pewno całkiem niezłą mimo przerwy.

Cytat:
Dobrze, że wczoraj był rest, bo po 13h w pracy chyba nie zmobilizowałabym się do ćwiczeń (a miałam poprawiać HIIT20 z wtorku, bo był zrobiony byle jak, trudno). No ale skreśliłam "środową" kratkę, żeby nie było
Ja ostatnio miałam hardkor w byłej pracy, wracałam do domu bardzo późno po kilkunastu godzinach pracy (no, 10 to najmniej), ćwiczyłam porządnie, myłam się i spać, nawet nie było czasu do kompa siąść, jakoś dałam radę, bo to był tylko tydzień, ale strasznie mi się czasem nie chciało, więc Cię doskonale rozumiem

A odnośnie chudnięcia, to mama mi powiedziała, że teraz nikt już nie mógłby stwierdzić, że mam 'mocne' nogi A mnie się micha cieszy. Wymiary mi się znowu troszkę ruszyły w dół, ale ogólnie wydaje mi się, że gorzej wyglądam, jakby mniej było mięśnie widać, czy coś

Cytat:
A właśnie, jak efekty z CE? Jak dajecie radę? Ja przyznam, że mnie bardzo męczy ten czwarty miesiąc TF i jakoś powolutku mi się odechciewa fireów, więc może CE byłoby dla mnie potem?
Cytat:
mi się taka historia przytrafiła w tamtym roku.. miałam związane włosy (mam drobną twarz i zawsze nosze rozpuszczone włosy bo lubię) noi własnie ubrana na czarno i szpile.. znajoma jak mnie zobaczyła jedna potem druga to zaniemówiła.. na pewno zeszczuplałam ale efekt "wysokości" itp. zrobił swoje..
Kobiety są najsłodsze na świecie. Jak ktoś im mówi coś miłego zawsze znajdą powód, żeby w to nie uwierzyć tak do końca. Na pewno osoby, które mówiły te komplementy wzięły poprawkę na czerń i szpilki, a i tak zauważyły zmianę. (Kalija, to również do Ciebie )

A ja muszę coś opowiedzieć - po prostu muuuuuuuszę. Męczy mnie to nieziemsko, bo chyba po prostu jestem wredną babą. Pracuję (była praca) z dziewczyną ok 10 lat starszą ode mnie. Urodziła trójkę dzieci, z czego ostatnie w styczniu. Nie jest absolutnie gruba, ale taka "popitaśna", wiadomo, jej ciało przechodziło poważne zmiany. Sporo masy poszło jej w biust, ale generalnie świetnie wygląda, bo wszystko ma takie równomierne. Jest ode mnie cięższa o 10 kg przy tym samym wzroście i NIE MOŻE W TO UWIERZYĆ. Przy jakiejś rozmowie wypłynął temat wagi i ona mi zwyczajnie nie uwierzyła, że ja ważę tak mało. Pokazuje na moje nogi i mówi, ale zobacz, Ty też masz duże nogi, to gdzie u mnie jest to 10 kg? Ja zdębiałam i powiedziałam, że w biuście... No, bo nie oszukujmy się, że nie widać dużej różnicy między nami... Nasza szefowa się też teraz bardzo odchudziła (też po ciążach), tyle, że ona jest wysoka i się robi już tyczkowata wręcz, i też usłyszałam pytanie, czy bym uwierzyła, że szefowa jest tylko kilo grubsza od niej (bo jej się wydaje, że jest dużo cięższa i tęższa niż ona)...

Ja wiem, jestem wstrętna, zamiast się cieszyć, że dziewczyna się w pełni akceptuje i uważa za szczupłą, to mnie morduje taka pierdoła, no ale nie mogę. Aż mi się śniło, że dałam jej swoje portki do zmierzenia i w nie nie weszła.

neitka

Edytowane przez neitka
Czas edycji: 2011-12-01 o 10:45
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:11   #4490
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
ja jestem strasznie wybredna to nie, tamto też nie :P
niby tak, tylko, że ta godzina jest tak ważna, że nie nauczyłabym się wszystkiego, za dużo naraz. ale odrobiłam dzisiaj
nie wiem .. ale ja jak zaczęłam sobie sama gotować.. kombinować ze smakami itd. to okazało się że jestem wszystko żerna wszystkie wybredności mi przeszły Czyli dzisiaj ćwiczyłaś już

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Hehe to jesteśmy dwie skończymy CE i zaczniemy nowy program - masochiski z nasale tak powaznie to samo insanity jakos do mnie nie przemawia ale w połączeniu z HHA moze byc ciekawe
mnie Insanity wręcz wzywa ale jestem wstanie go przesunąć na później.. szukałam na ich stronie tego połączonego programu ale nie znalazłam a może to i lepiej.. nie będę się od razu juz napalać
itd itd
Stary 2011-12-01, 13:05   #4491
megi533
Rozeznanie

Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

mnie Insanity wręcz wzywa ale jestem wstanie go przesunąć na później.. szukałam na ich stronie tego połączonego programu ale nie znalazłam a może to i lepiej.. nie będę się od razu juz napalać
Hehe moze i mnie "zawezwie" Na stronce chyba nie ma ja znalazłam na FB ale ta rozpiska jest tylko na miesiac nie wiem czy pozniej dorzuca reszte czy to tylko tak dla testu jak chcesz moge ci podesłac na maila

Stary 2011-12-01, 17:49   #4492
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Ja wiem, jestem wstrętna, zamiast się cieszyć, że dziewczyna się w pełni akceptuje i uważa za szczupłą, to mnie morduje taka pierdoła, no ale nie mogę. Aż mi się śniło, że dałam jej swoje portki do zmierzenia i w nie nie weszła.
ja cię rozumiem.

btw
wczoraj w jednym z seriali komediowych (tym) widziałam taki motyw: wredna szefowa karmiła siostrę łyżeczką, gdy ta spała żeby nie była od niej szczuplejsza... (danie wyglądało jak deser czekoladowy)
nieźle się uśmiałam.
Stary 2011-12-01, 20:45   #4493
anitkaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem .. ale ja jak zaczęłam sobie sama gotować.. kombinować ze smakami itd. to okazało się że jestem wszystko żerna wszystkie wybredności mi przeszły Czyli dzisiaj ćwiczyłaś już
Może też tak będę mieć jak zacznę sama gotować, zobaczymy
w sumie chyba bym chciała, bo mama mnie zawsze straszy, że nie jem tego, tamtego etc. a potem będę mieć problem z kościami tak jak ona :P
tak, ćwiczyłam rano hiit 15 i hiit 20 miałam wyjątkowo na później i więcej czasu, więc musiałam to jakoś wykorzystać

Stary 2011-12-01, 21:23   #4494
mija24
Raczkowanie

Witam kobietki może u was znajde pomoc
w październiku rzuciłam palenie po miesiącu przeżyłam szok nie mieszcząc sie w spodenki a waga wskazała mi grubo ponad 6kg więcej chcę chociaż część tego zrzucić czy możecie podać mi na pw namiary na te ćwiczonka bardzo bardzo was prosze
mija24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 21:59   #4495
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gamonek Pokaż wiadomość
i zdam relacje jak mi revabs pomógł
co do CE to wg mnie bardziej stawia na rzeźbę , ale po interwałach albo cardio nie jest wykluczone , że dodam do planu różne ćwiczenia z CE.
Czekam w takim bądź razie na relacje
CE nie stawia na rzeźbę, a przynajmniej nie na początku. Chyba że ktoś miał do czynienia z siłowymi, ma pozrzucane to co trzeba i korzysta z większych obciążeń to owszem można uznać to za program rzeźbiący. Ale dla osób, które mają jeszcze coś niecoś do zrzucenia to jest to całkiem fajny program, tym bardziej dla osób, które nie mogą skakać, albo nie lubią

Cytat:
Napisane przez Kama_Siwa Pokaż wiadomość
Jutro zaczynam swoją przygodę z TF. Filmiki ściągam cały czas z siecie i jestem zmotywowana, mam nadzieje, że przy wyeliminowaniu słodyczy, życia bez fast foodów i innych tego typu zdołam na tym schudnąć...jak myslicie?
Jasnowidzami generalnie nie jesteśmy, ale skoro tylu osobom pomogło, to Tobie też powinno. A w jakim stopniu, to już indywidualna kwestia. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Twoją wytrwałość i upragnione efekty

Cytat:
No to może mi się uda, przydałoby się, studniówka w styczniu
Dajesz dajesz to się uda a mi sie moja studniówka przypomniała, kiedy to było ... ehhh te wspomnienia, aż się łezka kręci w oku

Cytat:
Widziałam Twój tyłek nie kłóć się ze mną nie wiem jak wyglądasz w sukience widziałam cię jedynie bez

przecież je widziałaś.. muszę zamieścić jakieś zdjęcie w spodniach i ubraniu..

kiedyś nie mogłam tego zrozumieć.. ale jak ktos ma podobny wzrost i podobne bioderka to nie jestem wstanie sie nie porównać jednak
Mój tyłeczek jest slodziutki, ale czasem jak tak patrzę w lustro zakładając sukienkę to tak dziwnie się czuję, jakbym miała włąśnie taki odwłok. Po prostu chyba nie ma mi kto powiedzieć tak obiektywnie, że jest okej

Cytat:
Napisane przez mija24 Pokaż wiadomość
Witam kobietki może u was znajde pomoc
w październiku rzuciłam palenie po miesiącu przeżyłam szok nie mieszcząc sie w spodenki a waga wskazała mi grubo ponad 6kg więcej chcę chociaż część tego zrzucić czy możecie podać mi na pw namiary na te ćwiczonka bardzo bardzo was prosze
Witamy witamy Namiarów nie posiadam, ale mogę zachęcić do programu I zapraszam do udzielania się

Ale się tutaj ruch zrobił, nie nadążam czytać i pisać W ogóle zalatana jestem że ho ho.
Ćwiczcie pilnie kobietki, czekam na kolejne efekty i może jakieś relacje fotosowe I co z tą tabelką z wymiarami ? Nie ma nikogo kto by się znał. Szkoda, nowym osobom taka tabelka pokazałby że można jak się chce.

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 07:20   #4496
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mija24 Pokaż wiadomość
czy możecie podać mi na pw namiary na te ćwiczonka bardzo bardzo was prosze
wysłałam ci pw
---
ja dziś mam rest
Stary 2011-12-02, 08:31   #4497
Majka000
BAN stały

Ale macie zapał. Ja też muszę się zabrać za ćwiczenia.

Edytowane przez Majka000
Czas edycji: 2011-12-02 o 08:33
Majka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 08:39   #4498
Dosiaczek 7
BAN stały

Cytat:

Dosiaczek 7 u mnie z wagą to samo, wahania od 68-65 przy tym samym wzroście.
Ja nie mogę się doczekać jak będzie 63 - bo to będzie znaczyć, że przy 160 nie mam już nadwagi.
Stary 2011-12-02, 08:51   #4499
mija24
Raczkowanie

dziękuje za pw jak już uda mi sie to wszystko zrobić to zabiorę się za ćwiczenia do tej pory ćwiczyłam jakieś 8minutówki ale to nudne po 2 tygodniach musze sie zmuszać do nich jak nie wytrzymam tych ćwiczeń to pozostanie mi założyć zimówki w rowerze i jazda
mija24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-02, 09:27   #4500
megi533
Rozeznanie

Brawo nasi 3-2 z makaraniorzami !!!!
Siedze od rana przed tv i zaciskam kciuki i udało sie ole ole oleoleoleole

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Przepraszam za ten szał radości kibica ale wlasnie włączyłam kompa w tie-breaku i na bierzaco wyraziłam swoja radość - zresztą sąsiedzi chyba tez słyszeli

Witam wszystkie nowe panie ostatnio jest nas coraz wiecej i dobrze cwiczymy a nie śpimy snem zimowym Dziewczyny jak włożycie w to serce to efekty będą, nie trzeba też specjalnie katowac sie jakimiś dietami wystarczy rozsądnie się odzywiac czasami pozwolic sobie na jakies szaleństwo kaloryczne i bedzie dobrze. Ja jestem etgo najlepszym przykładem ale na tym forum jest takich osób więcej. Cwiczenia naprawde daja fajne rezultaty wystarczy chceic!!
Trzymam za was kciuki i do boksow do boksow lecimy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości