|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
jasne.. zawsze jak ci się nie chce albo się na wpierniczasz jakiś paskudztw to ktoś Cię "zjedzie" ![]() jasne.. zawsze jak ci się nie chce albo się na wpierniczasz jakiś paskudztw to ktoś Cię "zjedzie" ![]() czasem maja takie rzuty tych rzeczy nie zawsze sa
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-11-30 o 13:55 |
|
|
|
|
#4472 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szalina często wspomina, że turbo fire podręca metabolizm i spala się tony kalorii przez cały dzień, więc może warto? Co nie zmienia postaci rzeczy, że ja pracuję na 8 rano i nikt mnie nie zmusi, żebym wstała przed 6,30 ![]() Cytat:
Też ważę się rano na czczo
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
no to baa
|
#4474 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4476 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tzn. wiadomo, że czasem pojawia się w moim dniu dużo słodyczy, mam okres kiedy nie jem w ogóle przez kilka dni, a czasem mam tak, że mama pije kawę i mnie woła na batona, ciasteczko etc :P Kurcze, dziewczyny, nie ćwiczyłam wczoraj i nie ćwiczę dzisiaj! mam tyle nauki, jestem nią zawalona, mam jedynie chwilkę żeby wejść i napisać na forum
Edytowane przez anitkaaaaa Czas edycji: 2011-11-30 o 16:45 |
|
|
|
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
tak mi się nie chce za zaległości papierowe brać że się zastanawiam czy jeszcze czegoś dziś nie poćwiczyć. może jakaś joga, albo pilates...
jutro core 20 i stretch 40 więc wysiłek taki sobie
|
|
|
|
#4479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie pracuję, ale chodze na uczelnie ale tam samo nikt by mnie nie zmusił rano to ja nie nadaje się do niczego dopiero pod konic dnia jestem pełna sił
|
|
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Przyznam się szczerze, że nie przestudiowałam jeszcze całego wątku, a ni nawet większej jego połowy:P ale wasze wypowiedzi z początku i te z końca bardzo mnie zmotywowały do rozpoczęcia treningu TF. Narazie ćwiczę BBL, ale chyba powinnam zacząć od TF, żeby najpierw spalić tłuszczyk z całego ciałka, a później rzeeźbić tyły;-) Mogę Was prosić o linka na prv? pozdrawiam serdecznie i życzę dalszej wytrwałości
|
|
|
|
#4481 |
|
Rozeznanie
|
Heya , na facebooku pojawila sie nowa hybryda cwiczen z beach body, tym razem połączenie Hip-Hop Abs&Insanity, moze ktos bedzie zainteresowany
ja poki co mam jeszcze 2miesiace i 3 tyg z CE ale po moge o tym pomysleć. Ktoś moze cwiczył hip-hop abs??
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dosiaczek 7 u mnie z wagą to samo, wahania od 68-65 przy tym samym wzroście. |
|
|
|
|
#4483 |
|
Rozeznanie
|
ćwiczenia już za mną.
tym samym ogłaszam zakończenie 1 tygodnia |
|
|
|
#4484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda że zaniedbujesz ćwiczenia.. nawet lepiej by Ci się było uczyć gdybyś dodała organizmowi 1 h jakiegoś innego wysiłku.. noi dotleniłabyś szare komórki.. też tak mam
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-09 o 08:24 |
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że wczoraj był rest, bo po 13h w pracy chyba nie zmobilizowałabym się do ćwiczeń (a miałam poprawiać HIIT20 z wtorku, bo był zrobiony byle jak, trudno). No ale skreśliłam "środową" kratkę, żeby nie było ![]() Wczoraj taka jedna Pani, która współpracuje z naszą firmą powiedziała " o jej, dziecko, jak Ty schudłaś" pomijając fakt, że byłam ubrana na szarno i miałam szpile, to i tak zrobiło mi się miło. Może faktycznie już coś widać![]() pozdrawiam i życzę miłego dnia w pracy chociaż pewnie będę jeszcze zaglądać ....
|
|
#4486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o kurcze.. już jestem zainteresowana ale poczekajmy megi jak skończymy CE Cytat:
![]() mi się taka historia przytrafiła w tamtym roku.. miałam związane włosy (mam drobną twarz i zawsze nosze rozpuszczone włosy bo lubię) noi własnie ubrana na czarno i szpile.. znajoma jak mnie zobaczyła jedna potem druga to zaniemówiła.. na pewno zeszczuplałam ale efekt "wysokości" itp. zrobił swoje..
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-12-01 o 09:02 |
||
|
|
|
#4487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nie, tamto też nie :Pniby tak, tylko, że ta godzina jest tak ważna, że nie nauczyłabym się wszystkiego, za dużo naraz. ale odrobiłam dzisiaj
|
|
|
|
|
#4488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skończymy CE i zaczniemy nowy program - masochiski z nasTo jestesmy umowione!!! ![]() Ktoś ostatnio pisał że bedzie ćwiczył RevAbs? Ja kiedys zrobiłam chyba jeden dzień (miałam sobe połączyc revabs z tf ale potem czasu mi brakowało i to zostawiłam w spokoju) a jestem ciekawa jak to leci dalej wiec daj znac jak ci idzie i czy fajny to program
|
|
|
#4489 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(to mówię ja, fanka złego żarła ) Cytat:
Cytat:
A odnośnie chudnięcia, to mama mi powiedziała, że teraz nikt już nie mógłby stwierdzić, że mam 'mocne' nogi A mnie się micha cieszy. Wymiary mi się znowu troszkę ruszyły w dół, ale ogólnie wydaje mi się, że gorzej wyglądam, jakby mniej było mięśnie widać, czy coś ![]() Cytat:
Cytat:
(Kalija, to również do Ciebie ) A ja muszę coś opowiedzieć - po prostu muuuuuuuszę. Męczy mnie to nieziemsko, bo chyba po prostu jestem wredną babą. Pracuję (była praca) z dziewczyną ok 10 lat starszą ode mnie. Urodziła trójkę dzieci, z czego ostatnie w styczniu. Nie jest absolutnie gruba, ale taka "popitaśna", wiadomo, jej ciało przechodziło poważne zmiany. Sporo masy poszło jej w biust, ale generalnie świetnie wygląda, bo wszystko ma takie równomierne. Jest ode mnie cięższa o 10 kg przy tym samym wzroście i NIE MOŻE W TO UWIERZYĆ. Przy jakiejś rozmowie wypłynął temat wagi i ona mi zwyczajnie nie uwierzyła, że ja ważę tak mało. Pokazuje na moje nogi i mówi, ale zobacz, Ty też masz duże nogi, to gdzie u mnie jest to 10 kg? Ja zdębiałam i powiedziałam, że w biuście... No, bo nie oszukujmy się, że nie widać dużej różnicy między nami... Nasza szefowa się też teraz bardzo odchudziła (też po ciążach), tyle, że ona jest wysoka i się robi już tyczkowata wręcz, i też usłyszałam pytanie, czy bym uwierzyła, że szefowa jest tylko kilo grubsza od niej (bo jej się wydaje, że jest dużo cięższa i tęższa niż ona)... Ja wiem, jestem wstrętna, zamiast się cieszyć, że dziewczyna się w pełni akceptuje i uważa za szczupłą, to mnie morduje taka pierdoła, no ale nie mogę. Aż mi się śniło, że dałam jej swoje portki do zmierzenia i w nie nie weszła.
Edytowane przez neitka Czas edycji: 2011-12-01 o 10:45 |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkie wybredności mi przeszły Czyli dzisiaj ćwiczyłaś już![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
|
#4491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak chcesz moge ci podesłac na maila
|
|
|
#4492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
btw wczoraj w jednym z seriali komediowych (tym) widziałam taki motyw: wredna szefowa karmiła siostrę łyżeczką, gdy ta spała żeby nie była od niej szczuplejsza... nieźle się uśmiałam. |
|
|
|
|
#4493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w sumie chyba bym chciała, bo mama mnie zawsze straszy, że nie jem tego, tamtego etc. a potem będę mieć problem z kościami tak jak ona :P tak, ćwiczyłam rano hiit 15 i hiit 20 miałam wyjątkowo na później i więcej czasu, więc musiałam to jakoś wykorzystać
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobietki może u was znajde pomoc
w październiku rzuciłam palenie po miesiącu przeżyłam szok nie mieszcząc sie w spodenki a waga wskazała mi grubo ponad 6kg więcej bardzo bardzo was prosze
|
|
|
|
#4495 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() CE nie stawia na rzeźbę, a przynajmniej nie na początku. Chyba że ktoś miał do czynienia z siłowymi, ma pozrzucane to co trzeba i korzysta z większych obciążeń to owszem można uznać to za program rzeźbiący. Ale dla osób, które mają jeszcze coś niecoś do zrzucenia to jest to całkiem fajny program, tym bardziej dla osób, które nie mogą skakać, albo nie lubią ![]() Cytat:
![]() Dajesz dajesz to się uda a mi sie moja studniówka przypomniała, kiedy to było ... ehhh te wspomnienia, aż się łezka kręci w oku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Namiarów nie posiadam, ale mogę zachęcić do programu I zapraszam do udzielania się ![]() Ale się tutaj ruch zrobił, nie nadążam czytać i pisać W ogóle zalatana jestem że ho ho. Ćwiczcie pilnie kobietki, czekam na kolejne efekty i może jakieś relacje fotosowe I co z tą tabelką z wymiarami ? Nie ma nikogo kto by się znał. Szkoda, nowym osobom taka tabelka pokazałby że można jak się chce.
|
|
|
#4496 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
BAN stały
|
Ale macie zapał.
Ja też muszę się zabrać za ćwiczenia.
Edytowane przez Majka000 Czas edycji: 2011-12-02 o 08:33 |
|
|
|
#4498 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za pw
do tej pory ćwiczyłam jakieś 8minutówki ale to nudne po 2 tygodniach musze sie zmuszać do nich jak nie wytrzymam tych ćwiczeń to pozostanie mi założyć zimówki w rowerze i jazda |
|
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
Brawo nasi 3-2 z makaraniorzami
Siedze od rana przed tv i zaciskam kciuki i udało sie ole ole oleoleoleole ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Przepraszam za ten szał radości kibica ale wlasnie włączyłam kompa w tie-breaku i na bierzaco wyraziłam swoja radość - zresztą sąsiedzi chyba tez słyszeli Witam wszystkie nowe panie ostatnio jest nas coraz wiecej i dobrze cwiczymy a nie śpimy snem zimowym Trzymam za was kciuki i do boksow do boksow lecimy
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Turbo Fire
CE 

a waga wskazała mi grubo ponad 6kg więcej