TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 08:55   #4891
Jovisse
Zakorzenienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
podobno dukan strasznie żołądek niszczyja tam bym się za niego nie brała ja właśnie mam rozstrzelone zajęcia a między zajęciami ćwiczyć nie będę bo taka spocona na uczelnie nie pójdę a po prysznicu na zimno to lepiej nie wychodzić chyba

ja dziś miałam hit 15 i tone 30 to hit mnie wykończyło...

Nie tyle żołądek, co nerki, co ma związek z dużą ilością metabolizowanego białka Póki jednak dieta nie trwa przeraźliwie długo i póki ktoś nie startuje z nią mając jakiekolwiek problemy z nerkami, to powinno być w porządku. Ja sama ją stosowałam, 2 miesiące, schudłam 10 kg Ale niestety nie umiałam trzymać 3 i 4 fazy, dlatego z powrotem przytyłam :P I teraz jadę z TF. Po ćwiczeniach raczej ciężko o tak szybki efekt jo-jo jak przy stosowaniu samej diety.
Ponadto raczej nie polecam stosowania diety białkowej i dosyć intensywnych ćwiczeń. Białko nie jest najlepszym rezerwuarem energii, potrzebnej do intensywnej aktywności fizycznej, ponadto ta dieta dostarcza zbyt mało węgli, jako źródła tejże energii. Lepiej pojeść sobie warzyw, owocków, białka i trochę węgli i ćwiczyć, niż katować się samym białkiem. I choć byłam zadowolona z efektów, to jednak czuję, że TF będzie zdecydowanie lepszą formą pozbycia się zbędnych kilogramów. Ponadto ładnie wyrzeźbi ciałko, dukan nic nie rzeźbi niestety

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
nie mogłam spac to sobie poćwiczyłam. (o 4.30 !)
core 20 i stretch. tym samym skończyłam 6 tydzień.
Gratuluję! Kiedy i gdzie mi tam do 6 tyg.... Dziś dopiero kończę 1

Cytat:
Napisane przez violetxprison Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny! mogę się dołączyć?
dzisiaj planowałam spróbować tf ale @ i w ogóle wytrzymałam tylko 15minut Fire30 i myślałąm ze wyzionę ducha chyba normalne? ,ze pierwszy raz itd
Witamy Ja fire 30 na szczęście zrobiłam w całości, ale też byłam ostro zmęczona. Myślę, że @ Cię trochę osłabił, dlatego nie dałaś rady. Teraz może być tylko lepiej
Stary 2012-01-05, 09:33   #4892
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
podobno dukan strasznie żołądek niszczyja tam bym się za niego nie brała ja właśnie mam rozstrzelone zajęcia a między zajęciami ćwiczyć nie będę bo taka spocona na uczelnie nie pójdę a po prysznicu na zimno to lepiej nie wychodzić chyba

ja dziś miałam hit 15 i tone 30 to hit mnie wykończyło...
nie żołądek a nerki są narażone przy niewłaściwym stosowaniu...

Cytat:
gratuluje ale tak wczesnie cwiczyc :P
Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość
hej

ja przez święta +1kg no i straasznie chciałabym poćwiczyć ale od tygodnia ledwo żyję i chyba lekarz mnie nie ominie
nawet nie będę mówić jakie mam zaległości

witam wszystkie nowe dziewczyny w wątku,
witam też te "stare"
Hej Hej
Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Nie tyle żołądek, co nerki, co ma związek z dużą ilością metabolizowanego białka Póki jednak dieta nie trwa przeraźliwie długo i póki ktoś nie startuje z nią mając jakiekolwiek problemy z nerkami, to powinno być w porządku. Ja sama ją stosowałam, 2 miesiące, schudłam 10 kg Ale niestety nie umiałam trzymać 3 i 4 fazy, dlatego z powrotem przytyłam :P I teraz jadę z TF. Po ćwiczeniach raczej ciężko o tak szybki efekt jo-jo jak przy stosowaniu samej diety.
Ponadto raczej nie polecam stosowania diety białkowej i dosyć intensywnych ćwiczeń. Białko nie jest najlepszym rezerwuarem energii, potrzebnej do intensywnej aktywności fizycznej, ponadto ta dieta dostarcza zbyt mało węgli, jako źródła tejże energii. Lepiej pojeść sobie warzyw, owocków, białka i trochę węgli i ćwiczyć, niż katować się samym białkiem. I choć byłam zadowolona z efektów, to jednak czuję, że TF będzie zdecydowanie lepszą formą pozbycia się zbędnych kilogramów. Ponadto ładnie wyrzeźbi ciałko, dukan nic nie rzeźbi niestety

Gratuluję! Kiedy i gdzie mi tam do 6 tyg.... Dziś dopiero kończę 1

Witamy Ja fire 30 na szczęście zrobiłam w całości, ale też byłam ostro zmęczona. Myślę, że @ Cię trochę osłabił, dlatego nie dałaś rady. Teraz może być tylko lepiej
dzieki dukanowi mozna sie pozbyc zbednych kg, ja niestety nie przeprowadzilam 3 fazy do konca bo nie mialam warunkow i rozne inne czynniki na to wplynely, ze wrocilo mi 6kg ktore teraz ponownie zrzucam przy pomocy tej diety i cwiczen
owszem nie ma tu za duzo wegli,ale bez przesady,ze nie przyjmuje tluszczu, wegli a tylko samo bialko :P takie zasady mialam przy pierwszym podejsciu zanim nie zrozumialam,ze mozna ja dopasowac do siebie co do warzyw to przeciez jemy warzywa :P owoce niby sa nie wskazane ale od czasu do czasu jak sie chapnie jabluszko to sie wielka tragedia nie stanie -zalezy od osoby i jej podejscia ;] bo wypowiadam sie jedynie za siebie
miłego dzionka

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:51   #4893
pink987
Raczkowanie

co do Dukana to ja właśnie ze względu na nerki musiałam ją przerwać już po kilku dniach bo bolały mnie okropnie.. zrobiłam badania i okazało się, że już po kilku dniach tej diety moje wyniki nie były najlepsze

ale wiadomo - każdemu służy co innego i najlepiej wszystko z głową robić

dziś doszły do mnie gumy, które zamówiłam do tf czyli sprzęt już skompletowany, kostka prawie nie boli i od poniedziałku zaczynam (od poniedziałku bo chcę dać nodze jeszcze odpocząć, a przerwy wolałabym, aby wypadały w środę)
_________________________ _________________________
i trochę taki mały techniczny off top. jestem nowa na wizaz.pl
i nie wiem jak:
* cytować kilka osób w jednym poście jak to Wy robicie
* gdzie można wpisać te postanowienia/przysłowia/cytaty, które pojawiają się u Was pod postami..

Jeśli ktoś mógłby mnie wesprzeć radą w tej kwestii będę wdzięczna
pink987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 13:31   #4894
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
nie żołądek a nerki są narażone przy niewłaściwym stosowaniu...
Ale jeśli stosujesz często tą dietę dukana to i żoładek może tego nie wytrzymać ... lepiej jeść wszystko i ćwiczyć niż niszczyć zdrowie ja jestem tego zdania, ale każdy przecież ma inne zdanie i ja to szanuje

Cytat:
Napisane przez pink987 Pokaż wiadomość
i nie wiem jak:
* gdzie można wpisać te postanowienia/przysłowia/cytaty, które pojawiają się u Was pod postami..
Ja kilka osób cytuję tak, że najpierw biorę cytuję jedną osobę odpowiadam na jej komentarz i później kopiuje to, wracam znowu do forum i kolkejną osobę cytuję i daję odpowiedź i wklejam to co skopiowałam i tak dalej i tak dalej
A co do podpisów od postami, to wchodzisz w ustawienia i "edytuj podpis" i tam wpisujesz co tylko chcesz
Mam nadzieję, ze cokolwiek zrozumiałaś z tego co napisałam

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 14:13   #4895
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Szalona, o tej porze ?
I gratulujemy ukończenia 6 tygodnia

Cytat:
Napisane przez violetxprison Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny! mogę się dołączyć?
dzisiaj planowałam spróbować tf ale @ i w ogóle wytrzymałam tylko 15minut Fire30 i myślałąm ze wyzionę ducha chyba normalne? ,ze pierwszy raz itd
Hej
Możesz, zapraszamy
Normalne, normalne. Nie dość, że pierwszy raz to jeszcze @. Potem będzie lepiej Trzymamy kciuki za ... no właśnie, właściwie jakie masz cele ? Ćwiczysz tak o dla frajdy czy jakieś cele cm, kg też masz ?

Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość
hej

ja przez święta +1kg no i straasznie chciałabym poćwiczyć ale od tygodnia ledwo żyję i chyba lekarz mnie nie ominie
nawet nie będę mówić jakie mam zaległości

witam wszystkie nowe dziewczyny w wątku,
witam też te "stare"
Hej
Łooo, to coś ty robiła, że tak źle jest.
Wracaj szybko do zdrówka

Cytat:
dzieki dukanowi mozna sie pozbyc zbednych kg [...]
owszem nie ma tu za duzo wegli,ale bez przesady,ze nie przyjmuje tluszczu, wegli a tylko samo bialko :P takie zasady mialam przy pierwszym podejsciu zanim nie zrozumialam,ze mozna ja dopasowac do siebie co do warzyw to przeciez jemy warzywa :P owoce niby sa nie wskazane ale od czasu do czasu jak sie chapnie jabluszko to sie wielka tragedia nie stanie -zalezy od osoby i jej podejscia ;] bo wypowiadam sie jedynie za siebie
Po pierwsze dieta Dukana to nie jest dieta do intensywnych ćwiczeń i tyle. Zresztą to jest w zalecenia tej diety powiedziane.
Po drugie jest to zła dieta, bo za bardzo obciąża organizm, nie dostarcza mu niezbędnych elementów, ciężko z niej prawidłowo wyjść, powoduje jo-jo i to spore, i jeszcze sporo innych powodów, o których już w nie jednym miejscu było mówione na wizażu.
Po trzecie jeżeli modyfikujesz dietę pod siebie, tym samym pozwalając sobie na odstępstwa, to znaczy, że nie jesteś stricte na dukanie.
Po czwarte zasadniczo to jesteśmy na wątku fitness i propagujemy zdrowy styl życia również w przypadku diety. Skoro odpowiednie efekty można osiągnąć stosując się do podstawowych zasad zdrowego żywienia, łącząc je z odpowiednim treningiem, to nie rozumiem po co niszczyć sobie zdrowie dietami, które nie są polecane ani przez dietetyków, ani lekarzy, ani osób związanych ze sportem, fitnessem, itp.

Ale i tak zrobicie jak zechcecie

Cytat:
_________________________ _________________________
i nie wiem jak:

Jak jesteś zalogowana, to w każdym poście na dole w prawym rogu są trzy przyciski: cytuj, wielo-cytuj, odpowiedz
Przeglądasz sobie wszystkie posty i w przypadku tych, na które chcesz odpowiedzieć klikasz ten środkowy przycisk, potem na dole wątku masz przycisk odpowiedz. I w ten sposób w okienku edycji masz wszystkie posty, które chciałaś zacytować Mam nadzieję, że jest to w miarę jasne i zrozumiałe.
A co do podpisów to już ktoś się wyżej wypowiedział.

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:29   #4896
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Po pierwsze dieta Dukana to nie jest dieta do intensywnych ćwiczeń i tyle. Zresztą to jest w zalecenia tej diety powiedziane.
Po drugie jest to zła dieta, bo za bardzo obciąża organizm, nie dostarcza mu niezbędnych elementów, ciężko z niej prawidłowo wyjść, powoduje jo-jo i to spore, i jeszcze sporo innych powodów, o których już w nie jednym miejscu było mówione na wizażu.
Po trzecie jeżeli modyfikujesz dietę pod siebie, tym samym pozwalając sobie na odstępstwa, to znaczy, że nie jesteś stricte na dukanie.
Po czwarte zasadniczo to jesteśmy na wątku fitness i propagujemy zdrowy styl życia również w przypadku diety. Skoro odpowiednie efekty można osiągnąć stosując się do podstawowych zasad zdrowego żywienia, łącząc je z odpowiednim treningiem, to nie rozumiem po co niszczyć sobie zdrowie dietami, które nie są polecane ani przez dietetyków, ani lekarzy, ani osób związanych ze sportem, fitnessem, itp.

Jak jesteś zalogowana, to w każdym poście na dole w prawym rogu są trzy przyciski: cytuj, wielo-cytuj, odpowiedz
Przeglądasz sobie wszystkie posty i w przypadku tych, na które chcesz odpowiedzieć klikasz ten środkowy przycisk, potem na dole wątku masz przycisk odpowiedz. I w ten sposób w okienku edycji masz wszystkie posty, które chciałaś zacytować Mam nadzieję, że jest to w miarę jasne i zrozumiałe.
Zgadzam się co do Twojej wypowiedzi o Dukanie i popieram
A co do tej instrukcji na kilka cytatów to nawet nie wiedziałam, że tak można to robić to ja również dziękuję za instrukcję

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:31   #4897
pink987
Raczkowanie

Cytat:

Ja kilka osób cytuję tak, że najpierw biorę cytuję jedną osobę odpowiadam na jej komentarz i później kopiuje to, wracam znowu do forum i kolkejną osobę cytuję i daję odpowiedź i wklejam to co skopiowałam i tak dalej i tak dalej
A co do podpisów od postami, to wchodzisz w ustawienia i "edytuj podpis" i tam wpisujesz co tylko chcesz
Mam nadzieję, ze cokolwiek zrozumiałaś z tego co napisałam
Cytat:

bardzo dziękuję za rady chyba udało się zacytować [traktuję tą wiadomość jako testową ]
Stary 2012-01-05, 15:52   #4898
myszka_zabrze
Raczkowanie

Cytat:
bardzo dziękuję za rady chyba udało się zacytować [traktuję tą wiadomość jako testową ]
Gratulacje

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
myszka_zabrze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:56   #4899
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do tej instrukcji na kilka cytatów to nawet nie wiedziałam, że tak można to robić to ja również dziękuję za instrukcję
Ja przez bardzo długi czas nie wiedziałam, że tak się da

Cytat:
chyba udało się zacytować [traktuję tą wiadomość jako testową ]
Udało się

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2012-01-05, 16:10   #4900
violetxprison
Raczkowanie

Cytat:

Trzymamy kciuki za ... no właśnie, właściwie jakie masz cele ? Ćwiczysz tak o dla frajdy czy jakieś cele cm, kg też masz ?
ah tak, oczywiscie pragne wreszcie sie pozbyc paru kg ktore mi przybyły w zwiazku z przyjmowaniem hormonów; na początek chcialabym zejsc do 50 kg (obecnie 56, wzr1,60m) i oby juz bez jojo tym razem chcialam kupic karnet na siłownie ale teraz sesja niebawem wiec gdzieee ja znajde czas przyjamniej 3x w tygodniu zeby dojechac i spedzic tam przyzwoitą ilosc czasu...
także w poniedziałek robie drugie podejście, ależ jestem podekscytowana
violetxprison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 17:16   #4901
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:

Ale i tak zrobicie jak zechcecie
Cytat:
Zgadzam się co do Twojej wypowiedzi o Dukanie i popieram
poczułam sie jakbys prawie na mnei wsiadla... no ale coz kazdy ma swoje zdanie
w moim przypadku bez diety sie nie obedzie. owszem byc moze nie jestem na czystym dukanie, ale stosuje sie do zasad. stan zdrowia kontroluje. i wszystko robie z glowa ;] a co do watku to wiem,ze jestem na fitnesie i nikogo przeciez nie zachecam do diet, prawda?? i nie chcialam rowniez nikogo urazic tym ze napisalam,ze jestem na tym a nie na innym :P
jesli zle poczuje sie w trakcie treningow to zrezygnuje z diety i zostane przy treningach.
milego wieczoru zycze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 17:44   #4902
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
poczułam sie jakbys prawie na mnei wsiadla... no ale coz kazdy ma swoje zdanie
(...)
i nie chcialam rowniez nikogo urazic tym ze napisalam,ze jestem na tym a nie na innym :P
jesli zle poczuje sie w trakcie treningow to zrezygnuje z diety i zostane przy treningach.
Nie wsiadłam na Ciebie, bo i nie taki miałam zamiar. Po prostu dyskutuję
Uważam tylko, że trzeba wyraźnie mówić o tym, że Dukan nie jest zdrową dietą. Jest niepełnowartościowa, niezbilansowana. W efekcie może doprowadzić do rozregulowania metabolizmu i funkcjonowania organizmu, a z tego nie wychodzi się ot tak sobie.
A jednocześnie mając świadomość tego, że na wizażu są różni użytkownicy i nie wszyscy są świadomi różnych spraw, i wystarczy napisać pozytywnie o czymś dzięki czemu zrzuciło się sporo kg i już się za to chwytają bez zastanowienia. Więc czytając o różnych dziwnych dietach, tym bardziej w połączeniu z intensywnymi ćwiczeniami robię się wyczulona.

Cytat:
w moim przypadku bez diety sie nie obedzie.
Ale dlaczego właśnie Dukan, a nie normalna zbilansowana dieta, zasady zdrowego odżywiania ? Ja po prostu nie rozumiem czemu ludzie chwytają się tego typu diet.

W każdym bądź razie żeby nie było, nie bronię Tobie stosowania tej diety

Stary 2012-01-05, 18:03   #4903
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)

JEEEEEEJ
Super
Co tam w ogóle słychać ?

Ale się ruch tu zrobił, lubię jak się coś dzieje
Ja też się cieszę I zaczynam jednak już dziś Fire 30, o mój Boże jak to szło Pewnie jutro będą zakwasy

U mnie w porządku, wyleczyłam się, na razie nie pracuję więc mam więcej czasu

Ruch straszny, ja w ogóle nie ogarniam co się tu dzieje Tyle stron zapisałyście, ło matko!

Lecę się przebierać w dresik i do roboty nareszcie!
Stary 2012-01-05, 18:07   #4904
myszka_zabrze
Raczkowanie

Ja to się w ogóle boję zacząć
Nie wiem czy na drugi dzień będę w stanie wstać z łóżka
Oglądałam 1 filmik 10 minutowy z serii Turbo Fire, ten z brzuszkami i od samego patrzenia mnie bolało

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
Stary 2012-01-05, 18:14   #4905
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ja też się cieszę I zaczynam jednak już dziś Fire 30, o mój Boże jak to szło Pewnie jutro będą zakwasy

U mnie w porządku, wyleczyłam się, na razie nie pracuję więc mam więcej czasu

Ruch straszny, ja w ogóle nie ogarniam co się tu dzieje Tyle stron zapisałyście, ło matko!

Lecę się przebierać w dresik i do roboty nareszcie!
No proszę cię, 30, dawaj Fire 60

Cytat:
Napisane przez myszka_zabrze Pokaż wiadomość
Oglądałam 1 filmik 10 minutowy z serii Turbo Fire, ten z brzuszkami i od samego patrzenia mnie bolało
Nie bój się, będzie fajnie
Jedziesz jedziesz !!!
A ten z brzuszkami to w zaawansowanym jest dopiero

Stary 2012-01-05, 18:22   #4906
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
spójrz na rozpiskę a nie na przypadkowy filmik który pojawia się dopiero w 13 tygodniu ćwiczeń. ja w po 6 tygodniach nie meczę się skacząc fire 55 ez. (czyli 55 min szaleństwa) tak mi się kondycja poprawiła.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 20:01   #4907
pink987
Raczkowanie

Cytat:

Ale dlaczego właśnie Dukan, a nie normalna zbilansowana dieta, zasady zdrowego odżywiania ? Ja po prostu nie rozumiem czemu ludzie chwytają się tego typu diet.

W każdym bądź razie żeby nie było, nie bronię Tobie stosowania tej diety
myślę, że wiele osób stosuje Dukana bo ma łatwe, jasne zasady i szybko widać efekty.. na zwykłym MŻ łatwo zjeść jednak trochę więcej i od razu wszystko bierze w łeb.. nie bronię Dukana, bo mi nie posłużył, ale rozumiem osoby, które tego się podejmują bo ja zrobiłam tak samo.

Cytat:
A kiedy zamierzasz zacząć? Może zaczniemy razem? Ja zastanawiam się nad sobotą lub poniedziałkiem (miał być poniedziałek, ale tak bardzo nie mogę się doczekać - może mojej kostce nie będzie to przeszkadzało )
Stary 2012-01-06, 07:50   #4908
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę cię, 30, dawaj Fire 60
Już się boję poniedziałku

Dobrze, że jednak zrobiłam tę przerwę tygodniową, bo wczoraj jakiś wirus mnie złapał i spędziłam cały dzień albo nad sedesem, albo śpiąc w łóżku

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 09:07   #4909
myszka_zabrze
Raczkowanie

Cytat:
myślę, że wiele osób stosuje Dukana bo ma łatwe, jasne zasady i szybko widać efekty.. na zwykłym MŻ łatwo zjeść jednak trochę więcej i od razu wszystko bierze w łeb.. nie bronię Dukana, bo mi nie posłużył, ale rozumiem osoby, które tego się podejmują bo ja zrobiłam tak samo.

A kiedy zamierzasz zacząć? Może zaczniemy razem? Ja zastanawiam się nad sobotą lub poniedziałkiem (miał być poniedziałek, ale tak bardzo nie mogę się doczekać - może mojej kostce nie będzie to przeszkadzało )
Chętnie od poniedziałku, ale mam mały problem
Mój pokój ma 2x2 więc obawiam się, że mogę sobie niechcący uszkodzić część ciała lub wyposażenia pokoju

A nie mam gdzie indziej ćwiczyć
Ale dla chcącego nic trudnego więc coś wykombinuję

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 09:57   #4910
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Mój pokój ma 2x2 więc obawiam się, że mogę sobie niechcący uszkodzić część ciała lub wyposażenia pokoju

ja tez mam maly pokoj wiec musze uwazac zeby przy wymachac nie zahaczyc o tv a przy wykopach o lozko badz parapet wiec napewno jakos ci sie uda
dzisiaj mam fire 55 ez juz sie boje :P bo nie jestem u siebie ;p ale jakos pojdzie pewnie sie zasapie skoro to 55 min ale wczoraj mialam te zajecia co pierwszego dnia i powiem szczerze,ze juz troszke lepiej mi poszlo i nawet dzis zakwasow juz nie mam
milego dzionka

Stary 2012-01-06, 11:03   #4911
makkapakka
Rozeznanie

fire 55 ez zaliczone.
Stary 2012-01-06, 12:17   #4912
myszka_zabrze
Raczkowanie

Cytat:
fire 55 ez zaliczone.

Jak samopoczucie ?

75~74~73,1~72~71~70

Cel 2 - 70 kg
Cel 3 - 65 kg
Cel 4 - 60 kg
Cel 5 - 55 kg
Cel 6 - 50 kg

Ćwiczę 8 min :
CORE ABS, BUNS
Stary 2012-01-06, 12:48   #4913
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:

Jak samopoczucie ?
bułka z masłem
ja już jestem od tf uzależniona (ćwiczę nawet w dni rest'u...)

Edytowane przez makkapakka
Czas edycji: 2012-01-06 o 12:49

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 13:05   #4914
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
fire 55 ez zaliczone.

ja tez fajnie bylo na poczatku wymiekalam ale nie poddalam sie a teraz jedynie pic mi sie chce

Stary 2012-01-06, 13:58   #4915
Hihotka
Przyczajenie

Cześć!

Przeczytałam większość wątku i zdecydowałam się Zabieram się za TF! Zaczynam w niedzielę wg. planu, żeby mieć wtorek wolny, ale juz dziś i jutro spróbuję "przerobić" jakieś filmiki żeby potem dobrze wykonywac ćwiczenia Których bylo najtrudniej Wam się nauczyć lub zapamietać?
Stary 2012-01-06, 14:07   #4916
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

A mnie się coś stało w głowie i nie mogę patrzeć na TF. Robię, nie mogę powiedzieć, że na odwal się, ale dumna z siebie też nie jestem. Na szczęście zostały mi trzy dni i przejdę do CE. Nie wiem co mi się stało, przecież mam fajne efekty. Ale 5 miesięcy to jednak długo i potrzebuję odmiany na razie...

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 14:16   #4917
SharMea
Rozeznanie

Oho, zaczynam od dzisiaj. Właśnie wpadłam na filmik promujący, to musi być energia! Tego mi potrzeba!
Ściągam <3

76,2 -> 71 -> 60
SharMea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 14:39   #4918
pink987
Raczkowanie

Cytat:

to zaczynamy w poniedziałek wynieś z pokoju co nie potrzebne i dasz radę! już się nie mogę doczekać - w między czasie robię różne ćwiczenia - brzuszki, pompki, przysiady - zakwasy już mam więc może po tf już tak nie będzie... albo będą większe
Stary 2012-01-06, 15:15   #4919
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
A mnie się coś stało w głowie i nie mogę patrzeć na TF. Robię, nie mogę powiedzieć, że na odwal się, ale dumna z siebie też nie jestem. Na szczęście zostały mi trzy dni i przejdę do CE. Nie wiem co mi się stało, przecież mam fajne efekty. Ale 5 miesięcy to jednak długo i potrzebuję odmiany na razie...
Też tak miałam pod koniec, jak dla mnie za długo robi się to samo ale to juz prawie finisz i witamy cię u Szaliny na CE poczujesz świezość zobaczysz

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 15:19   #4920
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
A mnie się coś stało w głowie i nie mogę patrzeć na TF. [...] Ale 5 miesięcy to jednak długo i potrzebuję odmiany na razie...
własnie dlatego zrobię sobie 2 miesiące przerwy między "kursem" podstawowym a zaawansowanym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości