TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-06, 19:03   #4921
Vicky_fcb
Przyczajenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Dziewczynki mam pytanie. Czy Fire 45 EZ Class to to samo co Fire 45 Class (Breakdown)?
Dzisiaj miałam planowo mieć Fire 45 EZ Class i Stretch 10. Zrobiłam Fire 45 Class Breakdown bo to miałam ściągnięte na dysku i Stretch 10. Szalinka dała mi taki wycisk, że chyba umieram. O dziwo poprzednie dni mimo, że byłam zmęczona to jednak potrafiłam zrobić w całości, ale dzisiaj to była masakra. Stąd moje pytanie czy może to nie są różne filmiki na przykład z różnych poziomów...

Serce w barwach BlauGrana
FC Barcelona <3
Vicky_fcb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 23:38   #4922
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vicky_fcb Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanie. Czy Fire 45 EZ Class to to samo co Fire 45 Class (Breakdown)?
Dzisiaj miałam planowo mieć Fire 45 EZ Class i Stretch 10. Zrobiłam Fire 45 Class Breakdown bo to miałam ściągnięte na dysku i Stretch 10. Szalinka dała mi taki wycisk, że chyba umieram. O dziwo poprzednie dni mimo, że byłam zmęczona to jednak potrafiłam zrobić w całości, ale dzisiaj to była masakra. Stąd moje pytanie czy może to nie są różne filmiki na przykład z różnych poziomów...
Zdaje się, że to dwa różne filmiki i breakdance jest na pewno level wyżej.

Ponadto... Rozpiska z początku wątku różni się od tej, co krąży po chomikach. Wydaje mi się, ze ten plan dla początkujących na 1 stronie wątku wcale nim nie jest? Bo tak od razu fire 55 EZ? Wydaje mi się, że te chomikowe są prawidłowe, bo nie są tak agresywne... Ale nie wiem?
Ja idę tym planem chomikowym.
Stary 2012-01-07, 07:32   #4923
sagitarius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Zdaje się, że to dwa różne filmiki i breakdance jest na pewno level wyżej.

Ponadto... Rozpiska z początku wątku różni się od tej, co krąży po chomikach. Wydaje mi się, ze ten plan dla początkujących na 1 stronie wątku wcale nim nie jest? Bo tak od razu fire 55 EZ? Wydaje mi się, że te chomikowe są prawidłowe, bo nie są tak agresywne... Ale nie wiem?
Ja idę tym planem chomikowym.
fire 45EZ i fire 45 to dwa rozne filmiki EZ jest mniej wymagajacy przynajmniej wg mnie ponadto na chomiku mozna spotkac fire45 breakdown jest to filmik z " przerwami do nauki ukladu" po kazdej takie przerwie cwiczymy normalnie mnie ten filmik wybitnie denerwował wiec sciagnelam fire45 bez dopiski breakdown dokladnie to samo tylko bez tych przerw (co powodowalo ze film zamiasat trwac przepisowe 45 min trwal godz). Co do rozpiski ta co mozna sciagnac z chomika to rozpiska dla poczatkujących poczatkujących co nie maja kondycji zeby sie przygotowac to TF wlasciwego rozpiska ta co jest na poczatku forum. Ja mialam kondycje bo cwiczylam najpierw pol roku z Jillian Michaels wiec szlam zgodnie z rozpiska forumowa

Edytowane przez sagitarius
Czas edycji: 2012-01-07 o 07:34
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 08:26   #4924
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
No proszę cię, 30, dawaj Fire 60
Ehh widzisz Tygrysku, wcześniej zrobilam fire 60 i sie nawet nie spociłam a teraz po fire 30 mam zakwasy, leciutkie ale mam

Nareszcie znowu czuję, że żyję
Stary 2012-01-07, 08:37   #4925
Jovisse
Zakorzenienie

Dzięki. To dobrze, że idę tym super początkowym, bo męczę się w sam raz i uwaga uwaga... po 8 dniach już widzę efekty!!! Co prawda to tylko -2 cm w talii (tylko tyle zmierzyłam, z czystej ciekawości, bo wstałam dziś rano i doszłam do wniosku, że coś smuklejsza jestem ) Ponadto zarysowywują mi się mięśnie brzucha (ale robię dodatkowo codziennie brzuszki, takie swoje własne 8abs :P) i ogólnie wszystko jest na dobrej drodze do osiągnięcia zadowalających efektów. Super
Stary 2012-01-07, 08:54   #4926
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Dzięki. To dobrze, że idę tym super początkowym, bo męczę się w sam raz i uwaga uwaga... po 8 dniach już widzę efekty!!! Co prawda to tylko -2 cm w talii (tylko tyle zmierzyłam, z czystej ciekawości, bo wstałam dziś rano i doszłam do wniosku, że coś smuklejsza jestem ) Ponadto zarysowywują mi się mięśnie brzucha (ale robię dodatkowo codziennie brzuszki, takie swoje własne 8abs :P) i ogólnie wszystko jest na dobrej drodze do osiągnięcia zadowalających efektów. Super
to gratuluje ja czuje,ze moje uda troche jakies inne sie robia ale zmierze sie za tydzien
dzisiaj mam lekkie zakwasy po fire chyba 45 nie pamietam ;p
z rozpiski korzystam z poczatku forum :P

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 08:56   #4927
makkapakka
Rozeznanie

zaliczone: fire 30 i sculpt 30
nie lubię tego firea w trakcie ćwiczeń opuszczały mnie siły. przy fire 55 ez i 60 mam za to powera. dziwne...
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-07, 10:33   #4928
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ehh widzisz Tygrysku, wcześniej zrobilam fire 60 i sie nawet nie spociłam a teraz po fire 30 mam zakwasy, leciutkie ale mam

Nareszcie znowu czuję, że żyję
Ja ostatnio miałam krótką przerwę ale jak potem chciałam zrobić Fire 60 to ciężko było, nawet bardzo
I dobrze, że już wróciłaś

W ogóle stwierdziłam, że fire 60 mocno działa na nogi. Jakoś wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale dużo się tutaj pracuje na ugiętych nogach, przejścia, wykopy. I jak robię ten zestaw na następny dzień po siłowym+KB&T to naprawdę czuję nogi porządnie.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
zaliczone: fire 30 i sculpt 30
nie lubię tego firea w trakcie ćwiczeń opuszczały mnie siły. przy fire 55 ez i 60 mam za to powera. dziwne...
Może Ty już podświadomie jak widzisz, że coś jest krótkie to mało wyciskające i tak ci się wewnętrznie przestawia, że ci czegoś brakuje A jak widzisz to 55 czy 60 to tak od razu inaczej to wygląda

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 11:19   #4929
makkapakka
Rozeznanie

Cytat:
Może Ty już podświadomie jak widzisz, że coś jest krótkie to mało wyciskające i tak ci się wewnętrznie przestawia, że ci czegoś brakuje A jak widzisz to 55 czy 60 to tak od razu inaczej to wygląda
być może to moja podświadmość.
fire 55 ez i 60 uwielbiam, za to szczerze nie znoszę sculpt i tone 30,
a one zawsze są po fire 30

właściwie to chciałabym już ćwiczyć coś nowego...

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

jutro mam rest i tak się zastanawiam co poćwiczyć może fire 45 ez a może 60 (bo on bardziej chodzony niż skakany a jedno z kolan trochę mi się buntuje).
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 11:37   #4930
Jovisse
Zakorzenienie

Ja też mam ochotę nie robić jutro resta... Ale nie wiem, czy opuszczanie dni odpoczynku to dobry pomysł. Może lepiej zrobić dziś planowany stretch 40 plus może jakiś fire, żeby się ostro zmęczyć i jutro zrobić rest, czy może jednak nie robić resta, tylko jakiś fire... Sama nie wiem. Jeśli będę się trzymała stricte programu to będę czuła niedosyt
Stary 2012-01-07, 19:31   #4931
Calli
Przyczajenie

GG do Calli

Mogę prosić o linka na PW do tych ćwiczeń? Nie mogę ich nigdzie znaleźć a widocznie dają efekty.

Chętnie dopiszę się do ćwiczących, do tej pory tylko 8 abs, legs, buns, warto coś konkretnego dodać.

Pozdrawiam
Calli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-07, 19:58   #4932
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

ja ściągałam z chomika

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:31   #4933
pink987
Raczkowanie

na chomiku u tego użytkownika można znaleźć dotek86 (fitness --> beachbody --> turbo fire)
pink987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 15:55   #4934
violetxprison
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki. To dobrze, że idę tym super początkowym, bo męczę się w sam raz i uwaga uwaga... po 8 dniach już widzę efekty!!!
WOW

Cytat:

Trzymamy kciuki za ... no właśnie, właściwie jakie masz cele ? Ćwiczysz tak o dla frajdy czy jakieś cele cm, kg też masz ?
przepraszam za opóźnioną odp, alee oczywiscie, pragne wreszcie sie pozbyc paru kg ktore mi przybyły w zwiazku z przyjmowaniem hormonów; na początek chcialabym zejsc do 50 kg (obecnie 56, wzr1,60m) i oby juz bez jojo tym razem chcialam kupic karnet na siłownie ale teraz sesja niebawem wiec gdzieee ja znajde czas przyjamniej 3x w tygodniu zeby dojechac i spedzic tam przyzwoitą ilosc czasu...
także w poniedziałek robie drugie podejście, ależ jestem podekscytowana
violetxprison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:40   #4935
pink987
Raczkowanie

heh.. ja bym chciała zrzucić aż15 kg.. ale samo turbo fire pewnie nie pomoże...
Stary 2012-01-08, 18:33   #4936
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
być może to moja podświadmość.
fire 55 ez i 60 uwielbiam, za to szczerze nie znoszę sculpt i tone 30,
a one zawsze są po fire 30

właściwie to chciałabym już ćwiczyć coś nowego...
Ja za tone też za bardzo nie przepadałam
Z tego co pamiętam wspominałaś o TJ, że będziesz ćwiczyć żeby trochę od TF odpocząć. Ja proponuję Tobie zerknąć też na Peak Fit Challenge. Ja robiłam kilka filmików z tego i uważam, że całkiem ciekawe. Coś takiego pomiędzy TF, a Insanity. Zresztą jak się robiło TF to od razu można wyłapać i czasem tą samą muzykę i bardzo zbliżone kroki. Może akurat Tobie podpasuje i faktycznie porobisz coś nieco innego niż TF

Cytat:
Ja też mam ochotę nie robić jutro resta... Ale nie wiem, czy opuszczanie dni odpoczynku to dobry pomysł. Może lepiej zrobić dziś planowany stretch 40 plus może jakiś fire, żeby się ostro zmęczyć i jutro zrobić rest, czy może jednak nie robić resta, tylko jakiś fire... Sama nie wiem. Jeśli będę się trzymała stricte programu to będę czuła niedosyt
To może wskocz po prostu na ten normalny program i problem z niedosytem zostanie rozwiązany. A w dzień restowy proponuję jednak restować. A jak czujesz niedosyt t lepiej robić coś w dni, w które ćwiczysz

Cytat:
Napisane przez violetxprison Pokaż wiadomość
przepraszam za opóźnioną odp, alee oczywiscie, pragne wreszcie sie pozbyc paru kg ktore mi przybyły w zwiazku z przyjmowaniem hormonów; na początek chcialabym zejsc do 50 kg (obecnie 56, wzr1,60m) i oby juz bez jojo tym razem chcialam kupic karnet na siłownie ale teraz sesja niebawem wiec gdzieee ja znajde czas przyjamniej 3x w tygodniu zeby dojechac i spedzic tam przyzwoitą ilosc czasu...
Trzymam zatem kciuki

Cytat:
Napisane przez pink987 Pokaż wiadomość
Ja zrzuciłam 10 kg w trakcie trenowania TF. Ale fakt myślę, że jednak jedzonkiem też trzeba popracować. Ja wtedy bardziej się kontrolowałam niż na przykład teraz.

Zapomniałam dodać, że dzisiaj FIRE 45 EZ i BFBM tak dzisiaj miałam wyjątkowo masochistyczny nastrój

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2012-01-08 o 18:34
Stary 2012-01-08, 18:41   #4937
Narek
Zakorzenienie

A ja jutro wracam do TF Mam nadzieję, że nie padnę po Fire 60

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:59   #4938
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:

To może wskocz po prostu na ten normalny program i problem z niedosytem zostanie rozwiązany. A w dzień restowy proponuję jednak restować. A jak czujesz niedosyt t lepiej robić coś w dni, w które ćwiczysz

Tak zrobiłam. Dorzuciłam sobie hiit 15, tak na sam początek. I podoba mi się krótko, ale intensywnie, to jest to.
Myślę, że na razie za wcześnie na wskakiwanie na wyższy poziom... Albo po prostu boję się, że widmo cięższych ćwiczeń w dniu, kiedy nie będę miała na nie ochoty, szybko mnie zniechęci. Lepiej nie ryzykować, za dobrze siebie znam i zbyt łatwo się zaniechęcam i poddaję :P A póki co mi dobrze idzie, pomimo braku większych zmian na wadze, widzę już zmiany w ciele, a to najważniejsze
Stary 2012-01-08, 19:51   #4939
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A ja jutro wracam do TF Mam nadzieję, że nie padnę po Fire 60
He he, nie padniesz Daj znać jak się Tobie podobało (a może się nie spodoba)

Cytat:
Tak zrobiłam. Dorzuciłam sobie hiit 15, tak na sam początek. I podoba mi się krótko, ale intensywnie, to jest to.
Myślę, że na razie za wcześnie na wskakiwanie na wyższy poziom... Albo po prostu boję się, że widmo cięższych ćwiczeń w dniu, kiedy nie będę miała na nie ochoty, szybko mnie zniechęci. Lepiej nie ryzykować, za dobrze siebie znam i zbyt łatwo się zaniechęcam i poddaję :P A póki co mi dobrze idzie, pomimo braku większych zmian na wadze, widzę już zmiany w ciele, a to najważniejsze
Hiit 15 ... Hiit 30 to jest to
Okej, znasz siebie lepiej niż ja, więc przeskocz wyżej kiedy będziesz chciała a w międzyczasie jak będzie Tobie mało to sobie coś dorzucaj

W ogóle tak na marginesie macie jakieś takie swoje ulubione cytaty, powiedzenia, albo coś w tym stylu co Was jakoś motywuje do działania ?

Stary 2012-01-08, 20:06   #4940
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
He he, nie padniesz Daj znać jak się Tobie podobało (a może się nie spodoba)

Hiit 15 ... Hiit 30 to jest to
Okej, znasz siebie lepiej niż ja, więc przeskocz wyżej kiedy będziesz chciała a w międzyczasie jak będzie Tobie mało to sobie coś dorzucaj

W ogóle tak na marginesie macie jakieś takie swoje ulubione cytaty, powiedzenia, albo coś w tym stylu co Was jakoś motywuje do działania ?
hej hej
dzisiaj przezylam klejne cwiczenia prawde mowiac troche mnie wszystko boli bo robilam core 20 class i stretch 40 class... ciezko bez gum to robic... lekko mowiac wymiekalam :P i nie nadazalam momentami z ich rozciaganiem :P

Chodzi Ci o cytaty TF??

mnie motywuje to,ze nie padam po 5 minutach podskoków ;p i widze, że innym sie udaje to ja tez dam rade
milego wieczorku

Stary 2012-01-08, 20:10   #4941
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
hej hej
dzisiaj przezylam klejne cwiczenia prawde mowiac troche mnie wszystko boli bo robilam core 20 class i stretch 40 class... ciezko bez gum to robic... lekko mowiac wymiekalam :P i nie nadazalam momentami z ich rozciaganiem :P

Chodzi Ci o cytaty TF??
Poboli trochę i przestanie, a satysfakcja zostanie na długo

Nie, chodzi mi tak ogólnie o jakieś cytaty, itp. które Was motywują Czy w ogóle macie takie.

Stary 2012-01-08, 21:43   #4942
Jovisse
Zakorzenienie

Mnie motywuje cytat z wielu podpisów dziewczyn odchudzających się " Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie".
Bardzo motywujące do działania Czas upłynie, a efekty pozostaną...
Stary 2012-01-08, 22:12   #4943
pink987
Raczkowanie

rano zaczynam... zdam relacje trzymajcie kciuki
Stary 2012-01-08, 22:25   #4944
plumvalla
BAN stały

Hej, ćwiczę 4 dzien i jest calkiem nieźle mam pytanie o to co jecie po ćwiczeniach. Ja ćwiczę ok 21, kończę ok 22 wiec co o tej porze można zjeść? Wymyśliłam serek wiejski light ok 250 gram i garść musli ale to daje ok 250 kcal, czy to nie za dużo? Może cos podpowiecie, jak czegoś nie zjem to nie zasnę niestety
plumvalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:19   #4945
adakowalska009
Raczkowanie

często mylimy pragnienie z głodem. Wypij wodę mineralną z sokiem z cytryny. . i spać najgorzej jest jeść na noc.

dziś mój 4 dzień z TF
adakowalska009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:47   #4946
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez violetxprison Pokaż wiadomość
Wydaje się, że to całkiem realny cel - ja jedząc fatalnie schudłam 4 kg, więc odrobina dietki i powinno być ok.
Cytat:
Napisane przez pink987 Pokaż wiadomość
Może nie pomoże przy 15 kg, ale z tymi z którymi pomoże zrobi to trwale i dobrze i nada ciału piękny kształt. Może już np po 10 stwierdzisz, że wyglądasz tak zgrabnie, że więcej Ci nie trzeba.

Cytat:
Poboli trochę i przestanie, a satysfakcja zostanie na długo

Nie, chodzi mi tak ogólnie o jakieś cytaty, itp. które Was motywują Czy w ogóle macie takie.
Ja generalnie ćwiczę, bo chcę lepiej śpiewać. Wystarczy, że włączę sobie jakiekolwiek nagranie paramore live i jak widzę ich wokalistkę, to chcę osiągnąć ten sam poziom kondycji (obstawiam, że jeszcze 10 do 15 lat i się uda ). Polecam, coś niesamowitego.

Cytat:
Napisane przez plumvalla Pokaż wiadomość
Hej, ćwiczę 4 dzien i jest calkiem nieźle mam pytanie o to co jecie po ćwiczeniach. Ja ćwiczę ok 21, kończę ok 22 wiec co o tej porze można zjeść? Wymyśliłam serek wiejski light ok 250 gram i garść musli ale to daje ok 250 kcal, czy to nie za dużo? Może cos podpowiecie, jak czegoś nie zjem to nie zasnę niestety
Odpuść to musli, serek, jest ok, może ma sporo kalorii, ale ma też dużo białka. Wieczorem możesz zjeść jeszcze jakieś chude mięcho lub rybkę.

A ja jeszcze tu jestem, bo w weekend się przeziębiłam I dopiero dziś mogę zrobić ostatnie dwa filmiki z TF!!!! A jutro lub pojutrze CE!!!!

neitka

Edytowane przez neitka
Czas edycji: 2012-01-09 o 09:49
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:57   #4947
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Serek jest dobry, bo to białeczko moze bez musli, białko na noc jak najbardziej od tego nie przytyjesz a wręcz przeciwnie białko przyjmowane na noc pomaga w spalaniu tłuszczu, zresztą po treningu nalezy coś zjeść aby nie splać mieśni!! Wybieraj to co ma duza ilość białka a mało tłuszczu i wegli nie patrz na kalorie a własnie na te parametry, inne propozycje to np gotowane jajko/omlet bez tłuszczu, jogurt naturalny, tuńczyk? ale serek wiejski light tez jest oki

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 10:58   #4948
plumvalla
BAN stały

Dzięki, czyli serek, tuńczyk, jajko- jeszcze jakieś propozycje, zeby się nie przejadło za szybko Co do wody to piję w trakcie i po- w sumie wychodzi ponad litr tylko z okazji ćwiczeń, w ciągu dnia też będzie ok litra
plumvalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 13:49   #4949
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

hej hej
dzisiaj kolejny dzien cwiczen zaliczony
zmierzylam sie po tygodniu i mam pierwsze efekty w pasie -2 cm a w udzie -3 cm radocha niesamowita
ale jakas styrana jestem przez zakwasy ale przejda wkoncu chyba nie :P

Stary 2012-01-09, 14:53   #4950
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak ćwiczyłam o takich późnych porach to jadłam albo serek wiejski albo twaróg, bo to w sumie najszybciej można było wchłonąć. Dodawałam odrobiną miodu albo dżemu i już. Możesz też przed treningiem przygotować sobie np. gotowane jajko. Dobre mogą być też rybki, ale mi o tych porach już nie wchodziły

Cytat:
Napisane przez adakowalska009 Pokaż wiadomość
często mylimy pragnienie z głodem. Wypij wodę mineralną z sokiem z cytryny. . i spać najgorzej jest jeść na noc.
Takie rady to się nadają na krzywe zwierciadło a nie do działu fitness

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
Ja generalnie ćwiczę, bo chcę lepiej śpiewać. Wystarczy, że włączę sobie jakiekolwiek nagranie paramore live i jak widzę ich wokalistkę, to chcę osiągnąć ten sam poziom kondycji (obstawiam, że jeszcze 10 do 15 lat i się uda ). Polecam, coś niesamowitego.
A to ja nie wiedziałam, że kondycja idzie w parze ze śpiewaniem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości