TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-09, 15:15   #4951
neitka
Zadomowienie

GG do neitka
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
A to ja nie wiedziałam, że kondycja idzie w parze ze śpiewaniem.
Wszystko zależy od techniki - są osoby, które uważają, że kondycja to zupełnie inna bajka. I bardzo możliwe, ja w tej dziedzinie ekspertem nie jestem, ale coś, co wyczynia ta dziewczyna bardzo mnie motywuje

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 16:44   #4952
makkapakka
Rozeznanie

zaliczone (po dniu bez ćwiczeń ciężko było)
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:37   #4953
Hihotka
Przyczajenie

Jestem po pierwszym dniu TF czyli Fire 30 i Stretch 10 za mną Cyz ktoś oprócz mnie też dzisiaj zaczynał? W połowie Fire 30 było ciężko...A pod koniec nie mogłam ogarnąć tego trzeciego układu z obrotem Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej trzymajcie kciuki
Hihotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:42   #4954
plumvalla
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hihotka Pokaż wiadomość
Jestem po pierwszym dniu TF czyli Fire 30 i Stretch 10 za mną Cyz ktoś oprócz mnie też dzisiaj zaczynał? W połowie Fire 30 było ciężko...A pod koniec nie mogłam ogarnąć tego trzeciego układu z obrotem Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej trzymajcie kciuki
Hej, ja zaczęłąm kilka dni temu , dzisiaj mam rest i....poleciałam na basen ja też nie ogarniam jeszcze tego układu z obrotem, po prostu w tym miejscu podskakuję ))))
plumvalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:53   #4955
Hihotka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez plumvalla Pokaż wiadomość
ja też nie ogarniam jeszcze tego układu z obrotem, po prostu w tym miejscu podskakuję ))))
Hah Ja musiałam wyglądać komicznie, wpasowywałam się tylko we fragment uderzania ręką na bok góra-dół-góra-dół a w pozostałej cześci miotałam się we wszystkie strony
Stary 2012-01-09, 21:59   #4956
plumvalla
BAN stały

Cytat:
Hah Ja musiałam wyglądać komicznie, wpasowywałam się tylko we fragment uderzania ręką na bok góra-dół-góra-dół a w pozostałej cześci miotałam się we wszystkie strony
to całkiem jak ja...małżonek przyglada się z politowaniem, jedynie przy boksowaniu ma niewyraźną minę.... i nie chce dołaczyć
plumvalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:09   #4957
ilonka147
Przyczajenie

Ja nie mam motywacji do ćwiczeń w domu więc zakuoiłam karnecik na zajęcia fitness i 2 moze 3 wrazy w tygodnniu bedę walczyć. w każdym razie taki jest plan
ilonka147 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 22:35   #4958
pink987
Raczkowanie

Cytat:
ja też dziś zaczęłam było naprawdę super już się jutra nie mogę doczekać. Chociaż HIIT może być ciężkie skoro trwa tylko 15 minut pierwsze zmęczenie dopadło mnie po pierwszym układzie, ale po pierwszej intensywnej minucie wiedziałam, że dam radę! Lubię to! Brawa dla nas

Cytat:
Hej, ja zaczęłąm kilka dni temu , dzisiaj mam rest i....poleciałam na basen ja też nie ogarniam jeszcze tego układu z obrotem, po prostu w tym miejscu podskakuję ))))
dla mnie układ z obrotem to czarna magia na razie ale też wesoło sobie podskakiwałam

Cytat:
to całkiem jak ja...małżonek przyglada się z politowaniem, jedynie przy boksowaniu ma niewyraźną minę.... i nie chce dołaczyć
jak skończyłam ćwiczyć to chłopak do mnie mówi "widać, że sie zmęczyłaś.. wyglądasz jak BURAK!"

Cytat:
Napisane przez ilonka147 Pokaż wiadomość
Ja nie mam motywacji do ćwiczeń w domu więc zakuoiłam karnecik na zajęcia fitness i 2 moze 3 wrazy w tygodnniu bedę walczyć. w każdym razie taki jest plan
ja też bardziej motywowałam się do ćwiczeń w grupie i jak za nie zapłaciłam.. ale teraz z tf czuję, że dam radę
pink987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 09:07   #4959
Jovisse
Zakorzenienie

Ja jednak przechodzę na rozpiskę z początku wątku Trzeba się zacząć trochę męczyć :P Tamta super podstawowa zrobiła się już nudna
Stary 2012-01-10, 16:02   #4960
pink987
Raczkowanie

HIIT 15 zaliczone
w czasie ćwiczeń wydawało mi się, że w ogóle się nie męczę, a jak przystanęłam przed stretchem to dopiero zobaczyłam, że pot mi się z czoła leje
jest suuuper aż mi się nie chce jutro przerwy robić.. ale na razie, jako nowicjusz będę postępować zgodnie z rozkładem jazdy.

ah... ale mnie to pozytywnie nakręca ja chcę jeszcze

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

mam jeszcze prośbę - czy któraś z Was mogłaby wrzucić tu rozpiskę podstawową turbo fire - bo jak sprawdziłam to ja od razu mam ściągniętą tą rozszerzoną, a podstawowej nie mogę znaleźć
a chciałabym zobaczyć jakie są między nimi różnice.

z góry dziękuję

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Ja zrzuciłam 10 kg w trakcie trenowania TF. Ale fakt myślę, że jednak jedzonkiem też trzeba popracować. Ja wtedy bardziej się kontrolowałam niż na przykład teraz.
gratuluje tych 10 kg ja zaczęłam bardziej pilnować co jem u zrezygnowałam ze słodyczy jeśli schudnę 10 kg dzięki temu będę już bardzo szczęśliwa
Stary 2012-01-10, 16:04   #4961
nathalyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pink987 Pokaż wiadomość

mam jeszcze prośbę - czy któraś z Was mogłaby wrzucić tu rozpiskę podstawową turbo fire - bo jak sprawdziłam to ja od razu mam ściągniętą tą rozszerzoną, a podstawowej nie mogę znaleźć
a chciałabym zobaczyć jakie są między nimi różnice.

z góry dziękuję
Rozpiski są na pierwszej stronie wątku ...

nattalia@op.pl
nathalyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 17:10   #4962
pink987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nathalyy Pokaż wiadomość
Rozpiski są na pierwszej stronie wątku ...
to już się zagubiłam... czyli do 12 tygodnia to jest ten trening zwykły, a jak ktoś chce więcej to trening zaawansowany zaczyna się dopiero od 13 tygodnia?

czyli jest jedna rozpiska na pięć miesięcy czy są dwie różne

chyba jestem jakaś głupia
Stary 2012-01-10, 17:14   #4963
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
to już się zagubiłam... czyli do 12 tygodnia to jest ten trening zwykły, a jak ktoś chce więcej to trening zaawansowany zaczyna się dopiero od 13 tygodnia?

Spokojnie Rozpiska dla planu podstawowego jest w 2 wersjach: jedna jest lżejsza, druga jest trochę cięższa. Czyli ta pierwsza jest dla bardzo niekondycyjnych nowicjuszy A ta druga, cięższa, czyli z początku wątku jest dla tych, co choć odrobinę kondycji mają. A rozpiska zaawansowana jest już jedna - ta, podana na 1 stronie wątku.
Stary 2012-01-10, 17:46   #4964
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:

Ta wersja dla osób bez formy, które obawiają się, że sobie nie poradzą jest w jednym z tych plików pdf dołączonych do Turbo Fire, na chomiku można znaleźć czasem już wycięte tylko te potrzebne fragmenty, a czasem właśnie trzeba sobie odszukać to w którymś z plików poświęconych programowi. Zasadniczo różni się to chyba tylko brakiem filmików HIIT (o ile dobrze pamiętam)

A to co jest tutaj na początku w wątku to jest już normalne TF. Pierwsze trzy zamieszczone pliki to jest plan podstawowy. Kolejne dwa pliki to jest plan zaawansowany.
Potem zamieszczona jest jeszcze hybryda TF&CE (pięć plików)

Za mną dzisiaj fire 30 i hiit 15.

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2012-01-10 o 17:47
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 18:27   #4965
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatnio miałam krótką przerwę ale jak potem chciałam zrobić Fire 60 to ciężko było, nawet bardzo
I dobrze, że już wróciłaś

W ogóle stwierdziłam, że fire 60 mocno działa na nogi. Jakoś wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale dużo się tutaj pracuje na ugiętych nogach, przejścia, wykopy. I jak robię ten zestaw na następny dzień po siłowym+KB&T to naprawdę czuję nogi porządnie.

Ehehe ja też się cieszę
Tak sobie myślę, że nie będę szła zgodnie z rozpiską, poćwiczę sobie 2 tygodnie na zmianę hiit 20, fire 45 ez i fire 45 i zacznę w koncu zaawansowany bo jakoś ciągle mi się to nie udaje.

Nie mogę być codziennie tu, ale jak tylko udaje mi się to się odzywam
Cytat:
(...)

jak skończyłam ćwiczyć to chłopak do mnie mówi "widać, że sie zmęczyłaś.. wyglądasz jak BURAK!
"
(...)
Dokładnie tak samo wyglądałam jak zaczynałam przygodę z TF
Cytat:
(...)

Eeee tylko fire 30 i hiit 15? Co to dla Ciebie...

P.S. Ładny av Rozumiem, że to Ty w nowym kostiumie?

Edytowane przez Agusiek89
Czas edycji: 2012-01-10 o 18:30
Agusiek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 18:42   #4966
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ehehe ja też się cieszę
Tak sobie myślę, że nie będę szła zgodnie z rozpiską, poćwiczę sobie 2 tygodnie na zmianę hiit 20, fire 45 ez i fire 45 i zacznę w koncu zaawansowany bo jakoś ciągle mi się to nie udaje.

Eeee tylko fire 30 i hiit 15? Co to dla Ciebie...

P.S. Ładny av Rozumiem, że to Ty w nowym kostiumie?
W końcu zaawansowany, no to dajesz dajesz
Ano bo myślałam, że w sumie nie będę mieć czasu na więcej i tylko fire zrobiłam, a potem się okazało, że jednak mam jeszcze czas i zrobiłam hiita na dokładkę. Gdybym wcześniej wiedziała, że mi coś odpadnie z dzisiejszych zadanek, to zrobiłam dłuższy fire
W końcu ktoś zauważył, że zmieniłam image :brzyda l:
Podoba mi się tył tej babeczki, a wiesz co wyrobiło to ciałko ? Futbol amerykański ! Gdzie u nas można się na coś takiego zapisać ?

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2012-01-10, 18:45   #4967
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ano bo myślałam, że w sumie nie będę mieć czasu na więcej i tylko fire zrobiłam, a potem się okazało, że jednak mam jeszcze czas i zrobiłam hiita na dokładkę. Gdybym wcześniej wiedziała, że mi coś odpadnie z dzisiejszych zadanek, to zrobiłam dłuższy fire
Podoba mi się tył tej babeczki, a wiesz co wyrobiło to ciałko ? Futbol amerykański ! Gdzie u nas można się na coś takiego zapisać ?
He czyli dużo aerobów Nie mam pojęcia. Ale po co chcesz się zapisywać skoro wyglądasz lepiej od niej
Stary 2012-01-10, 18:54   #4968
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
He czyli dużo aerobów Nie mam pojęcia. Ale po co chcesz się zapisywać skoro wyglądasz lepiej od niej
Obecnie to 3x w tygodniu aeroby, a 3x siłowe

Obecnie wyglądam tako nijako, ale z nowym rokiem zaczęłam porządną pracę nad sobą mam nowe hantelki więc mam czym szaleć i zobaczymy co z tego wyjdzie

Stary 2012-01-10, 19:00   #4969
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:

Obecnie wyglądam tako nijako, ale z nowym rokiem zaczęłam porządną pracę nad sobą mam nowe hantelki więc mam czym szaleć i zobaczymy co z tego wyjdzie
Miałam na myśli, że dużo aerobów trzeba, żeby mieć taką sylwetkę, bo futbol to praktycznie bieganie. Ale to ja tak napisałam, że nie wiadomo o co chodzi

Cem zobaczyć foto Twoje nowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 19:06   #4970
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam na myśli, że dużo aerobów trzeba, żeby mieć taką sylwetkę, bo futbol to praktycznie bieganie. Ale to ja tak napisałam, że nie wiadomo o co chodzi

Cem zobaczyć foto Twoje nowe
Aaaaa, no właśnie nie zrozumiałam o co chodziło

Nie mam za bardzo teraz jak zrobić foto, bo ogólnie dość ponuro jest, ja mam ciemny pokój i aparat w moim telefonie nie ogarnia tego. Ostatnio robiłam i wyszły ciemne bardzo zdjęcia

Stary 2012-01-10, 19:13   #4971
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaaa, no właśnie nie zrozumiałam o co chodziło

Nie mam za bardzo teraz jak zrobić foto, bo ogólnie dość ponuro jest, ja mam ciemny pokój i aparat w moim telefonie nie ogarnia tego. Ostatnio robiłam i wyszły ciemne bardzo zdjęcia
Pod żyrandolem stań i dobrze wyjdzie proszę
Stary 2012-01-10, 19:24   #4972
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Pod żyrandolem stań i dobrze wyjdzie proszę
To nic nie da, bo i tak nie widać całej ostatniej kilkumiesięcznej pracy. Ani nóg, ani brzucha, nic tylko tyle, że jest więcej niż po TF Ale chcesz i masz. Gdzie szukać powinnaś wiedzieć.

Koniec OT Agusiek Do roboty ćwiczyć

Stary 2012-01-10, 19:37   #4973
Narek
Zakorzenienie

Wczoraj zrobiłam Fire 60 i ABS 10, ale zupełnie nie "czułam" tych ćwiczeń- ciągle ktoś mi przeszkadzał, musiałam przerywać, dodatkowo jeszcze chyba trzymała mnie choroba, bo ciągle mnie mdliło i w rezultacie nawet nie byłam zmęczona po Fire Dzisiaj natomiast zrobiłam Fire 45 EZ+ Lower 20 i pot leciał ciurkiem po tyłku! Yeah, wracam do gry!

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:54   #4974
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Wczoraj zrobiłam Fire 60 i ABS 10, ale zupełnie nie "czułam" tych ćwiczeń- ciągle ktoś mi przeszkadzał, musiałam przerywać, dodatkowo jeszcze chyba trzymała mnie choroba, bo ciągle mnie mdliło i w rezultacie nawet nie byłam zmęczona po Fire Dzisiaj natomiast zrobiłam Fire 45 EZ+ Lower 20 i pot leciał ciurkiem po tyłku! Yeah, wracam do gry!
Lower jest fajny
Więc witamy ponownie w grze

Stary 2012-01-10, 20:13   #4975
pink987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Spokojnie Rozpiska dla planu podstawowego jest w 2 wersjach: jedna jest lżejsza, druga jest trochę cięższa. Czyli ta pierwsza jest dla bardzo niekondycyjnych nowicjuszy A ta druga, cięższa, czyli z początku wątku jest dla tych, co choć odrobinę kondycji mają. A rozpiska zaawansowana jest już jedna - ta, podana na 1 stronie wątku.
Cytat:
Ta wersja dla osób bez formy, które obawiają się, że sobie nie poradzą jest w jednym z tych plików pdf dołączonych do Turbo Fire, na chomiku można znaleźć czasem już wycięte tylko te potrzebne fragmenty, a czasem właśnie trzeba sobie odszukać to w którymś z plików poświęconych programowi. Zasadniczo różni się to chyba tylko brakiem filmików HIIT (o ile dobrze pamiętam)

A to co jest tutaj na początku w wątku to jest już normalne TF. Pierwsze trzy zamieszczone pliki to jest plan podstawowy. Kolejne dwa pliki to jest plan zaawansowany.
Potem zamieszczona jest jeszcze hybryda TF&CE (pięć plików)

dzięki Wam dziewczyny teraz już będę wiedziała to zostaję przy tym planie razem z hiit-ami a zauważyłam, że w drugim miesiącu (5-8 tydzień) wcale nie ma hiitów... trochę szkoda bo bardzo mi się to dziś podobało

Cytat:

Tygrysku (mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci takie zdrobnienie ) a czy ćwiczysz coś jeszcze dodatkowo do tf? może warto to z czymś jeszcze połączyć dla lepszych efektów

tak jakoś chciałabym jutro nie robić przerwy... może zamiast pierwszego rest-u zrobić jeszcze raz hiit 15 co o tym myślicie?
Stary 2012-01-10, 20:20   #4976
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
av fajny co do futbolu amerykanskiego to nie wiem dokladnie.. u mnie jest jedynie rugby :P
ja dzis kolejny dzien cwiczen odhaczylam i nawet dumna z siebie jestem co prawda byl hiit 20 i stretch 10 wiec nie najgorzej :P a jutro dzien przerwy.
nie wiem jak sie wyrobie w piatek z zajeciami bo na uczelni od 8-20 :/ a w sobote na 8 na uczelnie znowu :/ pewnie po nocy bede robic fire 55 ez. ale dam rade

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:26   #4977
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
zauważyłam, że w drugim miesiącu (5-8 tydzień) wcale nie ma hiitów... trochę szkoda bo bardzo mi się to dziś podobało

Tygrysku (mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci takie zdrobnienie ) a czy ćwiczysz coś jeszcze dodatkowo do tf? może warto to z czymś jeszcze połączyć dla lepszych efektów

tak jakoś chciałabym jutro nie robić przerwy... może zamiast pierwszego rest-u zrobić jeszcze raz hiit 15 co o tym myślicie?
Ano są takie miesiące w rozpisce bez Hiitowe. Mi one specjalnie nie przeszkadzały No ale oczywiście co kto lubi
Tzn obecnie ja już jestem dawno po skończeniu całego TF. Obecnie sobie mieszam programy, aktualnie robię treningi siłowe, KB&T i treningi aerobowe.
Ale jak robiłam sam TF, to raczej bazowałam na tym co jest w TF. Jedynie przez moment dodawałam trochę z BBL to co mi się podobało.

To że zrobisz czegoś więcej wcale nie oznacza, że efekty będą lepsze. Ważne jest żeby to co się robi robić możliwie najlepiej i najefektywniej. Czeka Ciebie 5 miesięcy treningów przez 6 dni w tygodniu. Jeżeli nic wcześniej nie robiłaś to już sam fakt rozpoczęcia ćwiczeń będzie wyzwaniem dla organizmu. Moim zdaniem na początku nie ma co szarżować. Daj sobie czas na poznanie się z programem. A do ewentualnych modyfikacji wróć za jakiś czas

Stary 2012-01-10, 20:45   #4978
makkapakka
Rozeznanie

dziś fire 30 i lower 20 (zamiast nudnego tone 20)
filmik na nogi rewelacja! postanowiłam robić go zamiast tone i sculpt bo nie chcę bardziej rzeźbić ramion a w dolnej części ciała jest sporo do zrobienia.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:47   #4979
pink987
Raczkowanie

Cytat:
Ano są takie miesiące w rozpisce bez Hiitowe. Mi one specjalnie nie przeszkadzały No ale oczywiście co kto lubi
Tzn obecnie ja już jestem dawno po skończeniu całego TF. Obecnie sobie mieszam programy, aktualnie robię treningi siłowe, KB&T i treningi aerobowe.
Ale jak robiłam sam TF, to raczej bazowałam na tym co jest w TF. Jedynie przez moment dodawałam trochę z BBL to co mi się podobało.

To że zrobisz czegoś więcej wcale nie oznacza, że efekty będą lepsze. Ważne jest żeby to co się robi robić możliwie najlepiej i najefektywniej. Czeka Ciebie 5 miesięcy treningów przez 6 dni w tygodniu. Jeżeli nic wcześniej nie robiłaś to już sam fakt rozpoczęcia ćwiczeń będzie wyzwaniem dla organizmu. Moim zdaniem na początku nie ma co szarżować. Daj sobie czas na poznanie się z programem. A do ewentualnych modyfikacji wróć za jakiś czas
może rzeczywiście masz rację

ale takim zupełnym nowicjuszem w sporcie nie jestem przez półtora roku chodziłam 3 razy w tygodniu na aerobik, tylko że nie na cardio (ale było to jakiś rok temu) a niedawno skończyłam szóstkę weidera.
Jednak nie dały mi te ćwiczenia satysfakcjonujących efektów
i gdzieś tam przypadkiem w necie znalazłam tf... a koleżanka instruktorka fitness powiedziała, że jak chcę schudnąć to właśnie cardio do tego najlepsze w zwykłym fitness clubie nie ma takich ćwiczeń w odpowiadających mi terminach no i nie stać mnie na karnet 6 razy w tygodniu a turbo fire jest właśnie tym czego szukałam
mam nadzieję, że przy zrównoważonej diecie (zrezygnowałam ze słodyczy i tego typu produktów) i regularnych ćwiczeniach w końcu uda mi się osiągnąć cel - czyli 55kg na wadze
więc trzymajcie kciuki
Stary 2012-01-10, 20:51   #4980
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
dziś fire 30 i lower 20 (zamiast nudnego tone 20)
filmik na nogi rewelacja! postanowiłam robić go zamiast tone i sculpt bo nie chcę bardziej rzeźbić ramion a w dolnej części ciała jest sporo do zrobienia.
Kurczę, ja się boję, że za bardzo sobie wyrobię nogi... Jak kiedyś chodziłam na fitness, to po jakiś 1,5 miesięca koleżanka do mnie "Ćwiczysz coś? Masz już tak widoczne mięśnie na nogach jak idziesz..." I wcale nie wyglądało to ładnie Bo najwięcej tłuszczu mam z tyłu nóg i od środka, a jak się mięśnie wyrabiają, to od razu je od frontu widać. I nie wiem co z tym zrobić

Ponadto zmieniłam sobie program i dziś zrobiłam HIIT25. Uwielbiam hiity, teraz już mogę to śmiało powiedzieć

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości