|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Cytat:
![]() tez dzisiaj rozwazalam niecwiczenie, ale bardziej z powodu lenistwa
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza i okazało się, że mam anginę. Muszę sobie odpuścić ćwiczenia bo chcę się szybko wyklurować
a szkoda, bo nosi mnie, tylko że nie mam siły
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
Cholender jasny
też mnie zaczyna jakieś choróbsko rozbierać ! ![]() No, ale w sumie mogłam się tego spodziewać :/ mąż chory, większość współpracowników chora...to chyba była tylko kwestia czasu. Ale będę walczyć. Wczoraj niestety tylko hiit 30 i strech 10 (BTW ten Hiit jest SUPER, bardzo mi się podoba i konkretnie męczy ). Więcej nie dałam rady bo już mi w płucach świszczało i ciekło z nosa :/Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj jakoś dam radę żeby nadgonić tamtą weekendową wpadziochę...chociaż nie wiem czy nie odpuścić i nie wziąć się za siebie zanim do końca się rozchoruję
|
#514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eech w pracy musiało mnie dopaść. Wczoraj nie dałam rady cwiczyc bo @, ale za to dzis poćwicze póki przeziebienie mnie calkiem nie rozłozy. Tak wiec dzisiaj wczorajsze fire 45 ez ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() Potrzeba Ci motywacji ![]() Mnie motywuje to że Chalene za każdym razem na koniec mówi "See you tomorrow" wiec nie moge jej zawieźć i nie cwiczyc Zreszta jak motywacja mi spada to oglądam sobie zdjecia dziewczyn przed i po programie, pomaga OJ pomaga
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babeczki
Widzę, że jakieś choróbsko ostro grasuje. Ja póki co zdrowa i zamierzam to wykorzystać ćwicząc. Dziś 3 dzień TF, zaczęłam program 20 tygodniowy, ale również zamierzam go troszkę zmodyfikować, dorzucić może coś z innych programów itd. 3 dzień to niby odpoczynek, ale ja zamierzam mieć to gdzieś i ćwiczyć zestaw z dnia 4. Jak któregoś dnia mi się nie uda poćwiczyć, to przynajmniej nie będę do tyłu. ![]() Dziś też pstryknę sobie fotki 'przed', tak dla własnej świadomości i motywacji. Leży przede mną tabliczka czekolady studenckiej. Nietknięta. Póki co. ![]() Luskaaa - do ćwiczeń!
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2010-09-22 o 11:31 |
|
|
|
#516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My robimy co możemy żeby ćwiczyć, bo jakieś choróbska nas atakują, a Ty z lenistwa chcesz odpuścić? NIE MA TAKIEJ OPCJI!! A co zrobi osoba, która w sali ćwiczeniowej stoi za Tobą ? Nie będzie miała jak się motywować do większego wysiłku, bo Tobie się "nie kce" DO ROBOTY
|
|
#517 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj bardzo intensywnie się kurowałam i dzisiaj już się trochę lepiej czułam więc trochę pokombinowałam z planem i ćwiczyłam core i stretch 40 a wczorajszego hiit`a zrobię w sobotę.
Zdrowiejcie dziewczynki i dajcie popalić tym wszystkim bakteriom iwirusiskom a lenie do roboty Mnie motywuje jak chalene mówi : za każdym razem to będzie prostsze i prostsze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Dobra nie bijcie
![]() Dzisiaj mialam Hiita 20 i sie zmachalam ale bylo super Cytat:
![]() Faktycznie sie sporo osob pochorowalo, wiec ja rowniez zycze szybkiego powrotu do Turbo Fire
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też grypa bierze
Ale na razie nie odpuszczam. Dzisiaj zaliczone Fire45 i chyba ten zestaw ćwiczeń lubię najbardziej. Czas mi szybciutko mija luskaaa
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj Core 20 + stretch tylko
![]() Jejku w weekend mam zjazd i nie poćwiczę
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj odpuściłam
normalnie aż mnie bolało, że to zrobiłam, ale jak tylko wypiłam herbatkę z cytryną i miodem, dorzuciłam gorące TheraFlu i poprawiłam na koniec syropkiem z cebuli ( ) to mnie zmogło.Cóż. Z drugiej strony wolę się wyleczyć i dawać z siebie wszystko, niż robić na pół gwizdka i jeszcze sobie zaszkodzić albo co. Pozdrowienia dla rozchorowanych i tych trwających
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
no, lepiej sobie odpuscic i sie wykurowac niz jeszcze niepotrzebnie sie forsowac
![]() cicho tu jakos dzisiaj u mnie 55 ez class.ja prawie caly tydzien nie bede cwiczyc z powodu wyjazdu no ale trudno, wroce i jakos sobie zaczne druga faze (bo w poniedzialek bedzie miesiac) ![]() p.s. venealin - twoj podpis mnie zawsze motywuje zarowno te przekreslone cm jak i cytat Chalene jak sie chce to mozna wszystko!
Edytowane przez luskaaa Czas edycji: 2010-09-23 o 20:56 |
|
|
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś HIIT 15 + tone 30 + 10 minut skakanka + 5 minut hula hop
po chorobie biorę się do roboty mam postanowienie że do 20 października schudnę 2 kg i nie będę jeść słodyczy, no i oczywiście będę ćwiczyć ktoś się może dołączy ?
|
|
#524 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też to zauważyłam choróbsko panuje czy lenistwo? ![]() Cytat:
![]() Ta kobieta jest boska jeśli chodzi o motywowanie do ćwiczeń i ogólną pozytywną energię. ![]() Cytat:
![]() Do 20? Całkiem rozsądny zamiar ![]() Kilogramy może nawet mogłyby spaść, ale jestem uzależniona od jednej słodkości dziennie (najgorzej "cierpię" gdy zbliża się @
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia 175cm/64,5 kg - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY Edytowane przez venealin Czas edycji: 2010-09-24 o 09:42 |
|||
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie odzywam się, bo nie ćwiczę jescze. Dalej się męczę i kaszlam strasznie, więc o cwiczeniach nawet nie myślę. Buziaki i do wyzdrowienia
|
#526 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytania dwa:
1)stosujecie jakas diete podczas Turbo Fire? 2)macie te cwiczonka z planu te dodatkowe co sa w ostatnich tygodniach? |
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
Drogie dziewczyny
Czas żebym wzięła się za siebie...czyłam kiedyś krótko Turbo Jam z tą babką,podobało mi się ale udało mi się tylko 2 filmiki zdobyć... Czy mogłabym prosić na priv info gdzie znajdę te "ogniste" filmy z ćwiczeniami o których piszecie w tym watku...Będę niezmiernie wdzieczna
|
|
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam już filmiki, które były dostępne na chomiku, niestety brakuje tam ich troche np: Fire 30, fire 55ez, hiit 20 i stretch 10, jak mogłabym dostać namiary na nie to byłabym wdzięczna. z góry bardzo dziękuję.
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na wątek żeby przeczytać jak wam idzie....a tu widze dwa spamy
A ja wróciłam do BBL jednak, nie mogę sie przekonać do TF no i stęskniłam sie jednak za Leonardo
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam w ślady części z Was i zamierzam połączyć ćwiczenia z TF z innymi, żeby nie było monotonnie. Wczoraj np. poćwiczyłam z Chalene i trochę z Leonardo z BBL.
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
3 dzień bez słodyczy
byłam wczoraj na koncercie tak się wyskakałam, że mam zakwasy na nogach, na rękach nie wiem jak to możliwe :P dziś core 20 class + stretch 40 + 10 minut skakanka + 6 minut hula hop kręcenie na HH będę zwiększać codziennie o minutę :P strasznie mnie nudzi to kręcenie więc nie wiem czy wytrzymam. Podziwiam osoby które potrafią się kręcić 30 minut
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu cicho
czemu nikt nic nie pisze ? Miałam chwilę zwątpienia, już myślałam że skusi mnie czekolada :P ale udało się jestem z siebie dumna
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie dobry film w tv, też da rade
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
spróbuję dziś
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zaliczyłam fire 45, boskie są te ćwiczenia.
Postanowiłam sobie wcześniej, że będę urozmaicać treningi, ale chyba dziś będę ćwiczyć to samo co wczoraj.
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewojki, widzę że nie porzuciłyście ćwiczeń, SUPER....
ja schudłam... ale to ze stresu więc sie nie liczy... no i mój malutki bicepsik znów zanikł, a tak mi się podobał... .muszę wrócić do tych ćwiczeń. bo dużo energii mi dawały ja w między czasie prawie się rozwiodłam, miałam zapalenie oskrzeli wraz z dziećmi, zaczęłam pracować, posłałąm dziecko do przedszkola iiii wogóle dużo się zmieniło... dlatego też i schudłam. ale chcę spowrotem mój mikrobicepsik ![]() dziś w domku siedzę to może sie zmotywuję żeby poskakać troszkę z Chalene, napewno stretch musze zrobic bo czuje że cała jestem spięta... a te ćwiczonka fajne efekty dawały. no cóż... wytrwałości dla wszystkich :-* |
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Bardzo chciałabym zacząć ćwiczyć TF razem z wami, ale nie wiem co będzie mi potrzebne
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja juz tak mam. ja mam po prostu plan 'schudnac ile sie da najwiecej w jak najkrotszym czasie, ale zdrowo . a co sie tyczy slodyczy (o jak fajnie sie zrymowalo ) to ja juz probowalam nie jesc ale potem skutkowalo to rzuceniem sie na nie po jakims czasie, wiec po prostu jem sobie cos raz w tygodniu nie za duzo i jest luz ![]() handmadeearings - to wracaj do nas koniecznie! ![]() jutroo postaram sie wrzucic moje efekty po miesiacu (tzn. waga, cm) wiec moze kogos tym zmotywuje ![]() faktycznie tu jakos malo osob sie udziela co jest? nie cwiczycie? noo rozumiem te chorowitki, ale chyba nie wszyscy sa chorzy // dzisiaj 45 fire class + stretching 10
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
Ja już prawie się wykurowałam i od wczoraj ćwiczę !
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
wrocilam i wracam do ćwiczeń, oczywiście dzisiaj zrobie za kare treningi z soboty i niedzieli czyli fire 45 ez i core 20 A jutro zaczynam juz 3 miesiac I przerwe ze srody kasuje i przestawiam ją na weekend bo zjazdy mi sie szykują Od razu mowię ze efekty po tym drugim miesiacu nie beda duzo sie roznic od tych z pierwszego miesiaca bo czuje ze po tych samych aerobach duzo mi nie zlecialo ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Samozaparcie i wytrwałość ![]() A tak poza tym to gumy albo hantelki ![]() Niestety linków do działajacych filmow nie posiadam, dziewczyny jak któraś ma niech sie zgłosi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

) 10. Ćwiczyło się całkiem przyjemnie. 

a szkoda, bo nosi mnie, tylko że nie mam siły 
też mnie zaczyna jakieś choróbsko rozbierać ! 

(najgorzej "cierpię" gdy zbliża się @
co jest? nie cwiczycie?
wrocilam i wracam do ćwiczeń, oczywiście dzisiaj zrobie za kare treningi z soboty i niedzieli czyli