|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Melduję się po Hiit 15.
Myślałam, że ducha wyzionę Chciałam się poddać już po drugiej powtórce pierwszych ćwiczeń Robiłam o jakieś 20sekund większe przerwy niż oni bo bym nie dała rady.. musiałam jakoś oddech złapać ![]() No i najśmieszniejsze... dostałam mega kataru ![]() Tydzień walcze z chorobą (kataru nie miałam tylko temp) no i już taka końcóweczka A tu w środku rozgrzewki mega ból głowy i katar ![]() Mam nadzieję, że za chwile mi przejdzie. Nie no.. jeszcze w życiu kataru nie dostałam po ćwiczeniach ![]() Aha, i nie wiem czy dobrze robię. Jutro nie robię sobie przerwy tylko lecę dalej.. bo w czwartek nie znajdę czasu na ćwiczenia. Dlatego te przerwy środowe chcę robić w czwartki. Nie wiem czy po dzisiejszym dam radę jutro czymś ruszyć
|
#722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaż czujesz że ćwiczyłaś więc cięzko z takimi zakwasami siadać i chodzić.Przerwy można zmieniać, tylko żeby to była 1 przerwa w tygodniu a nie kilka
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
BBL sobie pościągałam ale nie próbowałam, bo TF daje efekty więc póki co nie mieszam. A na TF pupa mi zmalała i ładnie się podniosła (chociaż to jeszcze nie jest to co chcę żeby było), także jest dobrze
Co do dokładania, to wiem żeby nie przesadzać i pozwalać ciału odpocząć. Ale czasem mam tak, że po prostu potrzebuję dać sobie w kość i porządnie się zmęczyć, już taki ze mnie typ człowieka ![]() Mi ten miesiąc z fire baaaaaaardzo się podoba hiity mnie nie ruszają, robię je ale szału nie ma :P Nawet mnie jakoś specjalnie nie męczą. Za to fire uwielbiam |
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
ja nadal w poniedziałki robię sobie przerwy, bo cały dzień mam zawalony i latam tylko z zegarkiem na ręce i patrzę czy zdążę wszystko zrobić ^^ zaczęłam TF od nowa i według planu powinnam robić dzisiaj hiit 15, ale dla mnie to za mało więc od razu robię 25 tym bardziej, że wcześniej półtora miesiąca ćwiczyłam ;p
w ogóle dzisiaj wyciągnęłam spodnie, które były na mnie za ciasne, a w tej chwili leżą na mnie świetnie, więc sukces jest !
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu się ze mnie śmieją, że nie powinnam ćwiczyć ![]() Jak byłam już niemalże zdrowa to teraz mam taki giga katar Ja rozumiem zakwasy czy nadciągnięcie czegoś po nieumiejętnym ćwiczeniu... ale katar? ![]() W takim razie robię przerwy w czwartek. Mam nadzieję że udka i łydki mi trochę ruszą
|
|
#726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fire'y jakos mnie nudzą.. Mój ulubiony zestaw to fire 45 ez ![]() Cytat:
![]() A ja dziś, tak jak obiecałam, słowa dotrzymałam, wróciłam do TF i jestem po fire 30 class Chyba jeszcze forme z poprzedniego etapu mam Jutro hiit 15 A i jeszcze część na pupę z BBL też zaliczona
Edytowane przez Agusiek89 Czas edycji: 2011-01-11 o 19:01 |
||
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
![]() Na razie muszę się zadowolić Fit ball i callanetics. Dziewczyny, pilnujcie się, żeby i Was coś nie wzięło !
|
|
#728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wykuruj się i wracaj do nas
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
A na początku też miałyście taką okropną zadyszkę przy Hiitach??
Bo ja to ledwo oddech złapałam ![]() Zastanawiam się za jaki czas mi się polepszy. Bo jak za każdym razem ma to wyglądać w taki sposób to ja dziękuję
|
#731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie załamuj się tym, kondycja w końcu się polepszy i nie mów, że podziękujesz, bo nie można się poddawać ! spinasz tyłek i do przodu, a efekty z pewnością będą
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie lepiej.
Bo dzisiaj to serio powietrze łapałam jakbym spod ziemi wyszła
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
A co jecie po treningu ? Wiem, że jest taki temat, że powinno się jeść białko, typu kurczak, ryba, jajka itp...Tylko, że skoro kończę ćwiczyć około 19,30 to mogę zjeść taki porządny posiłek (np. ryż, pierś z kurczaka, warzywa) ? Bo nie mogę już patrzeć na gotowane jajka
|
#734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to chyba dlatego że czym krótszy trening tym jest intensywniejszy. Więc przetrwaj te hiit 15, potem będzie łatwiej ![]() Cytat:
zmniejsz troche porcje, pojdz spac o 22:30 i bedzie dobrze
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiek89 ja mam pytanie odnośnie rozpiski do ćwiczeń bo ta którą podawałaś w pierwszym poście wygasła
mogła bym cię prosić o wstawienie tu rozpiski wtedy będę wiedziała jakie filmiki ściągać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już się robi Ale wstawię na 1. stronie dla porządku
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, śledziłam Twoje zmagania od początku i byłam pod wrażeniem ja ćwiczyłam z płytami z shape, aerobik interwałowo, potem wzięłam się za BBL ale drażniąco działał na mnie prowadzący
|
|
|
#738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eh ten zniewieściały Leandroooo Ja na niego nie zwracałam uwagi za bardzo, bardziej mnie te babki "szczerzące się" denerwowały, heh Ale jakoś przebrnęłam przez cały trening i jestem mu wdzięczna efektów
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
co do wkurzających instruktorów... mnie wkurza ta w TF gadaniem, że dla niej to było łatwe
No i wkurzające są te wszystkie laski robiące wszystko perfekcyjnie ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- aa i jeszcze mnie wkurza że wszyscy tam są non stop uśmiechnięci... i niesamowicie zgrabni ![]() Mogliby wziąć normalnych ludzi do kicania, a nie tylko ludzi w kompleksy wpędzają ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- aa i jeszcze mnie wkurza że wszyscy tam są non stop uśmiechnięci... i niesamowicie zgrabni ![]() Mogliby wziąć normalnych ludzi do kicania, a nie tylko ludzi w kompleksy wpędzają
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale zauważyłam w TF jest taka babka jedna, chyba troszke starsza od reszty, i ona wcale nie jest taka zgrabna, mocną budowę ma, to mnie pocieszało jak ćwiczyłam
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie te wszystkie osoby tam motywują, widziałam filmiki na których oni wypowiadają się dlaczego lubią turbo fire i gdzie jest trochę o nich powiedziane. I jak usłyszałam, że jedna kobieta ma siedmioro dzieci, druga trójkę, trzecia w drugiej ciąży strasznie przytyła (naprawdę baaardzo, było zdjęcie pokazane) i wszystkie wyglądają super, to dla mnie jest to dowód na to, że ciężka praca nad sobą daje efekty. I fakt, że patrze na te wszystkie osoby z fajnymi, umięśnionymi ale nie kulturystycznymi sylwetkami, to mnie to zachęca do tego żeby pracować nad sobą, bo skoro oni mogli to ja też mogę
Poza tym prowadząca jest super, ma tyle pozytywnej energii. Lubię takich ludzi, którzy potrafią zarazić swoją pasją, którzy wierzą, że to co robią ma sens, a tym bardziej właśnie takich ,który zarażają tą pozytywną energią. Ja nie wyobrażam sobie na tym miejscu np. tej prowadzącej ze Slim in 6, która dla mnie jest bardzo mało energetyczna I mi te uśmiechy wcale nie przeszkadzają, sama też się cieszę i staram się uśmiechać, bo to powoduje, że ma się jeszcze większą frajdę z tych ćwiczeń ![]() p.s. w TJ jest taki starszy pan, który ćwiczy, ale daje radę i to nieźle nawet te mocniejsze momenty. Więc skoro on daje radę to co My nie damy ???
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak ćwiczenia?? U mnie chyba z dzisiejszych nici... Cały czas przesuwałam godzinę ćwiczeń na 19, jest 19 a mam lenia
Poza tym siedze w książkach bo w weekend mam zjazd i zaliczenia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
ja też mam strasznego lenia... i chyba dzisiaj sobie odpuszczę.
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
ej dziewczyny no co Wy, Chalene będzie na Was czekać
![]() ja mam jutro dwa kolokwia, ale punkt 20.00 ćwiczę muszę się doenergetyzować bo inaczej nici z nauki
|
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj bo pomyślę że to przez mnie nie chce Ci się ćwiczyć
Ruszaj pupę i do Turbo fire marsz! Ja swój trening już przeszłam cały więc teraz mogę sobie troszke odpuścić, a zwłaszcza że mam teraz sporo nauki Jeszcze jakieś wątpliwości?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() Nie, ja dziś już nie dam rady Jutro nadrobię podwójnie z samego rana
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj nie ćwiczę..
choroba mnie zmogła. Chciałam ćwiczyć ale mam mega zawroty głowy ![]() Także też jutro odpracuję dwukrotnie.
|
#748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chalene jutro tak nam da popalić, że przez tydzień na pupe nie usiądziemy hahahah zobaczycie
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzisiaj zafundowałam sobie trening tańca brzucha i powyginam się w te i we wte stwierdziłam, że będę się uczyć belly dance w zaciszu domowym także działam! a TF nie zając - nie ucieknie! ważne, że jakkolwiek się ruszam
|
|
#750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

A tu w środku rozgrzewki mega ból głowy i katar 

wtedy będę wiedziała jakie filmiki ściągać
ja ćwiczyłam z płytami z shape, aerobik interwałowo, potem wzięłam się za BBL ale drażniąco działał na mnie prowadzący
Poza tym siedze w książkach bo w weekend mam zjazd i zaliczenia