|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
No dzisiaj jakaś masakra ![]() A tak w ogóle to miałyście na początku jakieś duże zakwasy? Bo ja nie Jak napięłam mięśnie to coś tam czułam... ale nie jakoś specjalnie. Nawet po Hiit 15 nie miałam. Jedyne co to w łydkach ale to od rozciągania. (bo staram się je znacznie pomniejszyć)Może jestem jeszcze rozgrzana po fitnessie
|
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja nie ćwiczyłam miesiąc także się zdziwiłam.
Bo na początku fitnessu ledwo chodziłam. A teraz prawie nic ![]() Ale ciiii... nie wywołujmy wilka z lasu
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A może za słabo się przykładasz do cwiczeń? Niektóre ćwiczenia, np w hiitach, trzeba wykonywać dokladnie, a nie tylko szybko
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że się przykładam. Zwłaszcza w tych Hiitach.
Ale zwrócę jeszcze na to uwagę (Wiadomo, póki co nie robię tego dokładnie tak jak oni, ale idzie coraz lepiej ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Agusiek, jeszcze mam do Ciebie takie pytanie. Jesteś na jakiejś specjalnej diecie? Bo widze w Twoim podpisie, że sporo schudłaś.
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw BBL mi spaliło tłuszcz głównie z ud, boczków, pleców, a potem TF ramiona, brzuch, pupę. I uzbierało się razem 6 kg
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niesamowite, że samymi ćwiczeniami można zrzucać kilogramy!!! I to tyle! Brawa dla Ciebie![]() Mówisz, że na udka to BBL? ![]() Kurde... poćwicze miesiąc TF i jak nie ruszą mi udka to przerzucę się na BBL ![]() Albo Insanity (czy jak to tam się zwie )Jesteś dla mnie motywatorem
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, uda i boczki to po BBL, a po TF to najbardziej pupa ![]() Ja na insanity chyba nigdy się nie odważę
|
|
|
#759 |
|
Przyczajenie
|
witam,
ja od poniedziałku ćwiczę TF.Mam nadzieję,że będą efekty bo czytając Wasze wpisy to aż chce się wskoczyć na wagę i sprawdzić. Nie mam zakwasów ani zbytnio się nie męczę choć pot ze mnie się leje ale to pewnie dlatego,że ćwiczę już od dawna. Co do dziewczyn tam występujących to jak ćwiczyłam też z chalene ale turbo jam to były tam okrąglejsze laski(zresztą wszystkie schudły z chalene bo były zdjęcia pokazane z przed i po i efekty naprawde powalające a to był lżejszy zestaw bo tj więc tf powinno dać jeszcze lepsze efekty). Ktoś się pytał czy turbo jam może być wstępem do turbo fire i oglądałm wypowiedź chalene gdzie mówiła że turbo jam jest dla początkujących później jest turbo kick i na końcu dla zaawansowanych turbo fire. |
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piszesz, że TF dla zaawansowanych, a jest jeszcze trening Turbo fire dla zaawansowanych po tym zwykłym, to musi być hardcore dopiero ![]() Widziałyście może gdzieś w necie ten program dla zaawansowanych? Nigdzie nie moge znalezc...
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mogłyście tak dzisiaj porzucić Chalene
U mnie dzisiaj fire 30 i tone 30, to nie jest mój ulubiony zestaw ![]() Co do tego programu dla zaawansowanych (o ile dobrze myślę to chodzi ci o ten miesiąc co jest w rozpisce po tych 3 miesiącach normalnych, czy może jest coś jeszcze o czym nie doczytałam) to mi się wydaje, że widziałam na chomiku jakieś filmiki z tego. Ale to trzeba by było wyszukiwać po konkretnej nazwie poszczególnych filmików. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po 10 minutach Fire30...
nie dałam rady. Jest mi słabo i brzuch mnie rozbolał. Poczekam jednak aż choroba mnie do końca puści.
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zrobie sobie moj ulubiony fire 45 ez
|
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę Wam powiedzieć, że kusicie
|
#765 | |
|
Wtajemniczenie
|
To może się skusisz
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba lepsze TF, bo na wszystko a to bbl..przydałoby się poćwiczyć tyłek, ale nie chce innych partii ciała zaniedbywać
![]() W ogóle to witam dziewczyny
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-03-15 o 19:45 |
|
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() BBL jest niby na tyłek, ale mi tyłka w ogóle nie ruszyło, po ćwiczeniach był taki sam jak wcześniej, no może troszke zgrabniejszy, wyrzeźbiony, ale w cm nic nie poszło. Za to na uda i boczki działa super
|
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli bym zaczęła TF to dzisiaj:p bo niedziele chciałabym mieć wolne od ćwiczeń Także jak coś - poinformuję Was
|
|
#769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak jak ja teraz ![]() Oł kej
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję wykonany fire 45 ez
![]() Jejku nikogo nie ma, pewnie wszyscy Kevina oglądają ja zresztą też lecę
|
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszukałam tych filmików i znalazłam to FIRE 60 i UPPER 20 na chomiku, ale tego ABS 10 i LOWER 20 nie widzę :/ Ja te podstawowe filmiki wszystkie ściągałam z chomika, więc nawet nie wiem gdzie jeszcze można by było tego szukać. |
|
|
|
|
#772 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pisząć,że turbo fire dla zaawansowanych to nie chodziło mi o ten program drugi tylko ogólnie,że turbo fire jest dla mających już jakąś kondycje może tak mnie zrozumiecie. Ci co zaczynają przygode z ćwiczeniami według chalene powinni zacząć od turbo jam później przejść na turbo kick (też jakiś jej program) a na samym końcu wziąść się za turbo fire. Dziewczyny prosze powiedzcie bo od dawna ćwiczycie, po jakim czasie zauważyłyście efekty???tzn spadające kg,cm???bo moja waga jak narazie w miejscu.Wiem,że dopiero zaczełam ale już prawie tydzień i nic.Trochę mnie to dobija |
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Dotek, nie spodziewaj się cudów po tygodniu...
Ja dopiero zaczynam więc Ci nie odpowiem na to pytanie 'kiedy'. Sama chciałam się zmierzyć dopiero po 2tygodniach albo nawet i po4 jak wytrzymam
|
#774 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I nie przejmowałabym się tym, że po tygodniu nie widzisz na wadze efektów. Efekty przyjdą w swoim czasie Może jak wcześniej nic nie ćwiczyłaś to Twój organizm musi się przestawić i dostosować do nowej sytuacji, więc daj mu na to czas. I póki co po prostu dobrze się baw ćwicząc, bo o to też w tym wszystkim chodzi, żeby mieć z tego frajdę
|
|||
|
|
|
#775 |
|
Przyczajenie
|
ja ćwiczę już od dobrych kilki miesięcy i niestety moja waga często ma zastoje.w ciągu roku straciłam tylko 7 kg więc liczę,że może po turbo fire to szybciej pójdzie.
No zobaczymy jak to u mnie będzie. a jakie efekty miałaś po turbo jam??? Któraś z Was mówiła,że ćwiczy też bbl i zastanawiałam się kiedyś nad tymi ćwiczeniami.Tylko tam są ćwiczenia z taką taśmą i czym ją zastąpiłaś??? |
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
czy mógłby ktoś zarzucić mi linkiem do TF?
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku dziewczyny, wpisujecie w google "Turbo fire chomikuj" i macie linki. Nie będziemy co chwilę podawać każdemu.
Na 1. stronie jest rozpiska i wg niej skompletujcie sobie filmiki. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Nawet jak się filmiki zaczynają, to na niektórych przewija się tekst że jest to trening bardzo intensywny i nie zaleca się go osobom o slabszej kondycji.Ja efekty zauważyłam jakoś po 4 dniach. Nie były to jakieś mega efekty, ale bardziej zbite uda i pupa, mniej w boczkach.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
High&Tight i bum bum. Właśnie wczoraj ćwiczyłam bum bum i mam mega zakwasy na pupie i pod nią
. Mam nadzieję, ze jutro bedzie juz lepiej. W sumie to dobrze, bo czuć chociaż ze działają cwiczenia ![]() Cytat:
|
|
|
#780 | |
|
Przyczajenie
|
na torrentach można znaleźć całość w jednym,ale wtedy to ma 4 gb!!!
Cytat:
Edytowane przez dotek86 Czas edycji: 2011-01-19 o 13:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

Chalene jutro tak nam da popalić, że przez tydzień na pupe nie usiądziemy hahahah zobaczycie 
Jak napięłam mięśnie to coś tam czułam... ale nie jakoś specjalnie. Nawet po Hiit 15 nie miałam. Jedyne co to w łydkach ale to od rozciągania. (bo staram się je znacznie pomniejszyć)

nie wywołujmy wilka z lasu
Najpierw BBL mi spaliło tłuszcz głównie z ud, boczków, pleców, a potem TF ramiona, brzuch, pupę. I uzbierało się razem 6 kg
to niesamowite, że samymi ćwiczeniami można zrzucać kilogramy!!! I to tyle! Brawa dla Ciebie

Także jak coś - poinformuję Was