TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 16:59   #871
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ważne że się czuję o 20 kg lżejsza (mimo że schudłam 6) i że wszyscy zauważają że dużo schudłam
jak ja marzę o takich uczuciach włąsnie puki co to wiele sie zmieniło ale dalej nie mogę na siebie patrzeć jak ubiorę cos co mnie obciska w udach i biodrach no chyba że mam tunikę :/

tygryskowym_okiem wiesz wolałam spytać czy stosujesz jakąś dietke czy nie bo bądź co bądź wiele osób podaję że ubyło tyle i tyle a wspomaga się dietą..
Ja już od jakiś 3 lat może cos mniej lub więcej odżywiam się zdrowo i dokładnie jem tak samo jak Ty i pije tak samo i mam to samo hobby nieeee to już normalnie jest totalne lizusostwo Tez uważam że wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem
Jednak stosowane diety i ograniczenie jedzenia nie pomogło mi w pozbyciu się tego czego nienawidzę najbardziej a wręcz oszpecały mnie dlatego zaczęłam szukac pomocy u Was.
Dzięki dziewczyny
Czerwień sie jak chcesz ale należy Ci sie pochwała

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-02-03 o 17:00
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:48   #872
coffee lover
Raczkowanie

A co wg was lepsze TF czy BBL ?
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:28   #873
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Tzn. nie stosuję jakiejś specjalnej diety typu dukan, dieta południowych plaż czy inne tym podobne dziwne nazwy. Raczej staram się ogólnie zwracać uwagę na to co jem i w jaki sposób, staram się stosować zasady zdrowego odżywiania i zasady związane z tym, że ćwiczę. Czyli np.posiłki ok. 5 razy dziennie, obowiązkowo pamiętam o porządnym śniadaniu, dużo piję (woda, zielona, czerwona herbata), jem sporo warzyw, ograniczam zapychacze (ziemniaki, makaron) a częściej jadam np. kasze, itp. A jakieś "używki" typu czipsy, słodkie napoje, czy mocno przetworzone słodycze jadam naprawdę bardzo bardzo rzadko, muszę mieć po prostu na nie ochotę. Jeżeli słodycze to wolę własnej roboty (uwielbiam wypieki takie moje małe hobby). Generalnie uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale w odpowiednich ilościach. Trzeba po prostu jeść świadomie, a nie pakować w siebie byle co, byle jak i byle gdzie, ja lubię celebrować posiłki i delektować się tym co jem jeżeli mam na to czas to chyba na tyle,
Teraz najwazniejsze pytanie - czy tak samo sie odzywialas przed tym jak zaczelas cwiczyc te programy (TJ,TF) czy jednak jak je rozpoczelas to zaczelas sie bardziej ograniczac?

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
No niestety, trzeba czasem wcześniej wstać albo zrezygnować z czegoś, żeby znaleźć tę godzinkę na ćwiczenia Samo się nie zrobi
No wiadomo, ale sie nie spodziewalam, że nagle tak szybko mi sie sciagnie, wiec nie ustawilam sobie budzik odpowiednio wczesnie. Mam nadzieje, że jutro mi juz nic i nikt nie przeszkodzi
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 22:45   #874
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz najwazniejsze pytanie - czy tak samo sie odzywialas przed tym jak zaczelas cwiczyc te programy (TJ,TF) czy jednak jak je rozpoczelas to zaczelas sie bardziej ograniczac?

Hmmm... myślę, że bardzo podobnie. Od kiedy ćwiczę po prostu bardziej się pilnuję, np. tego żeby jeść ok. 5 posiłków (albo pamiętam o warzywkach, "nawadniam się" odpowiednio ) . Wcześniej zdarzało mi się zjeść rano porządne śniadanie i potem dopiero gdzieś po południu obiad wcinać. Z takich ograniczeń to wprowadziłam chyba tylko te na zapychacze (ziemniaki, makaron, itp.) oraz na białe pieczywko (staram się go nie jeść zbyt dużo). Z innym jakimiś szkodliwymi rzeczami typu fast foody, chipsy, itp. nie miałam problemów, więc nie musiałam wprowadzać drastycznych cięć w mojej diecie Przez długi czas trenowałam siatkówkę, więc musiałam się porządnie odżywiać, potem ze względów zdrowotnych miałam dłuższą przerwę i trochę mi się to rozregulowało. Teraz po prostu mam więcej dyscypliny w tym względzie Mam nadzieję, że teraz cię moja wypowiedź na temat diety usatysfakcjonowała

Cytat:
Już o tym gdzieś dyskutowałyśmy Powtórzę, moim zdaniem na zrzucanie kg lepszy jest TF, bo jest intensywniejszy. Ale na rzeźbienie, kształtowanie mięśni (brzuch, uda, pośladki) lepszy jest BBL, bo ma bardziej oddziałujące na te partie ćwiczenia. Mi akurat pasowało tak żeby zacząć od TJ nabrać formy i wprawy w tego typu układach, potem zaczęłam TF i jak już teraz zrzuciłam sporo to dorzuciłam sobie BBL, żeby te mięśnie, które powyłaziły spod tłuszczyku troszkę wyrzeźbić Ale jaką kto przyjmie strategie w swoich ćwiczeniach i co uzna za lepsze, no to już tylko kwestia jego własnych przemyśleń
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 23:07   #875
Dobrenka
Zadomowienie

Dziewczyny zaczęłam pierwszy dzień TF i w rozpisce mam fire 30 i strech 10 ale po tym jak zrobiłam strech to okazało się że jest jeszcze po tym hit 20.. Moje pytanie brzmi czy ja mam jeszcze zrobić tego hita czy nie?? Nie chce przedobrzyć i jutro chce chodzić

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
z tego co mi juz doradzono najpierw zrób sobie TF żeby spalić tłuszczyk a potem BBL na rzeźbę
Stary 2011-02-03, 23:12   #876
coffee lover
Raczkowanie

Ok, od jutra zaczynam
Stary 2011-02-03, 23:42   #877
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny zaczęłam pierwszy dzień TF i w rozpisce mam fire 30 i strech 10 ale po tym jak zrobiłam strech to okazało się że jest jeszcze po tym hit 20.. Moje pytanie brzmi czy ja mam jeszcze zrobić tego hita czy nie?? Nie chce przedobrzyć i jutro chce chodzić

Ha ! nawet wiem o co biega, po prostu dwa elementy (stretch 10 i hiit 20) są połączone na jednym filmiku. Też tak mam Ale to akurat przypadek, może jak ktoś zgrywał to tak połączył i tak zostało. W każdym bądź razie nie musisz robić tego hiita. W sensie, że jak masz tylko stretch 10 w rozpisce to tylko stretch robisz, a jak masz np. hiit 20+stretch 10, no to w takiej kolejności musisz to zrobić. Chyba w miarę jasno to przedstawiłam

Cytat:
Ok, od jutra zaczynam
Witamy w gronie fanek szalonej Szaliny i czekamy na wrażenia po pierwszym dniu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 00:32   #878
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:

W sensie, że jak masz tylko stretch 10 w rozpisce to tylko stretch robisz, a jak masz np. hiit 20+stretch 10, no to w takiej kolejności musisz to zrobić. Chyba w miarę jasno to przedstawiłam
teraz coraz jaśniej to brzmi na początku czarna magia ale będą zakwasy czuje to..
Wiecie co przejrzałam całą rozpiskę jaką mam na TF (tzn. na 9 tygodni) i tam nigdzie nie ma tego hita 20 jest hit 15 ale 20 nie widzę.. Myślałam że wszystkie te filmiki są tak ułożone żeby korzystać z nich wszystkich a tu jednak nie.. A może ja mam złe rozpiski?
A moje wrażenia po pierwszym dniu dosyć dobre nawet tak nie kaleczyłam jak się bałam chociaz niektóre ruchy jeszcze nie czaje ale machałam jak się dało
A i szczerze powiedziawszy spodziewałam się że ten pierwszy dzień będę powtarzać przez kilka dni tzn. że zdążę się go nauczyć a tu jutro coś innego ehh

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-02-04 o 00:34
Stary 2011-02-04, 06:49   #879
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
teraz coraz jaśniej to brzmi
Wiecie co przejrzałam całą rozpiskę jaką mam na TF (tzn. na 9 tygodni) i tam nigdzie nie ma tego hita 20 jest hit 15 ale 20 nie widzę.. Myślałam że wszystkie te filmiki są tak ułożone żeby korzystać z nich wszystkich a tu jednak nie.. A może ja mam złe rozpiski?
HIIT 20 jest od 10go tygodnia, wiec masz nie pelna rozpiske. Jak bys chciala pozostala, to napisz na priva
A ja za godzinke (po sniadanku) mam pierwszy trening
Stary 2011-02-04, 09:48   #880
Agusiek89
Wtajemniczenie

Przecież pełna rozpiska jest na pierwszej stronie wątku

A ja mam dziś @ i odpuszczam sobie dziś ćwiczenia. Ostatnio pierwszego dnia @ mało nie zemdlałam z bólu, ciemno przed oczami miałam, szum w uszach i nogi z waty miałam. Więc wolę nie ryzykować
Stary 2011-02-04, 10:45   #881
Blameworthy
Rozeznanie

a ja się rozchorowałam i niestety też odpuszczam sobie ćwiczenia. już wczoraj umierałam, a dziś jest jeszcze gorzej.

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 12:31   #882
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
a ja się rozchorowałam i niestety też odpuszczam sobie ćwiczenia. już wczoraj umierałam, a dziś jest jeszcze gorzej.
Nie ma co się przemęczać. Lepiej wyzdrowieć i ćwiczyć 2 razy efektywniej

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Dobrenka i jak, są zakwasy?? Dziś masz hiit 15
Stary 2011-02-04, 15:01   #883
mikasa5
Zadomowienie

Przecież HIIT 20 jest w pierwszym miesiącu 3 razy
Ja dzisiaj pierwszy dzień @ i Fire 45 EZ- myślałam, że będzie gorzej, ale zmęczyłam się bardziej niż zwykle.
Pupka mi zmalała i się ujędrniła
Stary 2011-02-04, 15:47   #884
coffee lover
Raczkowanie

Za mną pierwszy dzień Mało rąk nie poplątałam Wrażenia pozytywne
Stary 2011-02-04, 16:04   #885
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja mam dziś @ i odpuszczam sobie dziś ćwiczenia. Ostatnio pierwszego dnia @ mało nie zemdlałam z bólu, ciemno przed oczami miałam, szum w uszach i nogi z waty miałam. Więc wolę nie ryzykować
Łooo to niefajnie masz jak ci się tak robi. Znając mnie i moje humory podczas @ to pewnie zaczęłabym się wściekać sama na siebie, że mi się tak robi i że nie mogę ćwiczyć Ja jak mam @ to fakt, że troszkę bardziej się męczę, ale ogólnie jest mi lepiej po ćwiczeniach niż przed, dlatego nie odpuszczam sobie

Cytat:
a ja się rozchorowałam i niestety też odpuszczam sobie ćwiczenia
Szybkiego powrotu do zdrowia

Cytat:
Za mną pierwszy dzień Mało rąk nie poplątałam Wrażenia pozytywne
Czyli teraz życzymy wytrwałości w dalszych zmaganiach

a teraz ja mam takie małe pytania:
1) czy komuś udało się znaleźć te brakujące filmiki z tego dodatkowego miesiąca dla zaawansowanych ?? (lower 20 i abs 10)
2) czy ktoś miał doczynienia z chalean extreme ? (nie mogę nic znaleźć na forum o tym)
Stary 2011-02-04, 16:33   #886
coffee lover
Raczkowanie

Cytat:
Łooo to niefajnie masz jak ci się tak robi. Znając mnie i moje humory podczas @ to pewnie zaczęłabym się wściekać sama na siebie, że mi się tak robi i że nie mogę ćwiczyć Ja jak mam @ to fakt, że troszkę bardziej się męczę, ale ogólnie jest mi lepiej po ćwiczeniach niż przed, dlatego nie odpuszczam sobie

Szybkiego powrotu do zdrowia

Czyli teraz życzymy wytrwałości w dalszych zmaganiach

a teraz ja mam takie małe pytania:
1) czy komuś udało się znaleźć te brakujące filmiki z tego dodatkowego miesiąca dla zaawansowanych ?? (lower 20 i abs 10)
2) czy ktoś miał doczynienia z chalean extreme ? (nie mogę nic znaleźć na forum o tym)
Ja mam te filmiki Postaram sie je jutro wrzucic i wysle Ci link do pobrania
Stary 2011-02-04, 16:36   #887
Dobrenka
Zadomowienie

Tigressa jeszcze raz dzięki

Agusiek89 faktycznie rozpiska była na poczatku nie wiem czemu pomyliło mi się z BBL chyba też dziewczyna wrzuciła na początku
A z zakwasami to śmiesznie bo mam w łydkach tylko a głównie w prawej Nie wiem jak ja tego hita zrobie ide na piwo moja stara znajoma przyjechała na stare śmieci ale może dam rady wieczorem cos jeszcze zrobić.. zależy mi żeby jednak być regularną.. chyba że to będzie moja przerwa w tygodniu i więcej nie będę robić.. jeszcze mój "wężowy" w nocy wraca nie wiem czy mnie nie wydziedziczy jak mu po nocy podskakiwać będę

Blameworthy zalecam łózko przynajmniej jeden dzień + Tabcin (2 tabletki 3 razy dziennie) Rutinoscorbin (max 2 tabl. dziennie) + Vit C 100 (1 raz dziennie) i będziesz zdrów

mikasa5 gratuluję coraz mniejszej pupki

coffee lover witaj początkująca ja też po pierwszym dniu

tygryskowym_okiem podziwiam że możesz ćwiczyć podczas @ co do pytań to pewnie już wiesz że ja nie wiem
Stary 2011-02-04, 18:11   #888
Blameworthy
Rozeznanie

Cytat:
Blameworthy zalecam łózko przynajmniej jeden dzień + Tabcin (2 tabletki 3 razy dziennie) Rutinoscorbin (max 2 tabl. dziennie) + Vit C 100 (1 raz dziennie) i będziesz zdrów
no właśnie dzisiaj cały dzień leżę, piję ciepłe herbatki, tabsów już się nabrałam, mam nadzieję że niebawem mi przejdzie i znów wrócę do ćwiczeń!

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:24   #889
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Ja również się o nie uśmiecham

Dzisiaj jestem po Fire 55 EZ i zdziwiłam się, bo w zeszłym tygodniu stwierdziłam, że to straszne, a teraz już mi się podoba ;p

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 19:35   #890
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Oooooo super !!! Mi udało się znaleźć dwa pozostałe ale tych nigdzie nie widzę. I nie musi być aż tak szybko, ja mam jeszcze trzeci miesiąc do skończenia, więc to nie jest bardzo pilna potrzeba Tylko tak zapytałam czy może komuś się udało do nich dotrzeć, bo jak nie to bym miała jeszcze niecały miesiąc na poszukiwania

Cytat:
Dzisiaj jestem po Fire 55 EZ i zdziwiłam się, bo w zeszłym tygodniu stwierdziłam, że to straszne, a teraz już mi się podoba ;p
Za pierwszym razem miałam kwaśną minę po tym filmiku, jakoś nie przypadł mi do gustu, ale z każdym następnym razem bardziej mi się podoba
Stary 2011-02-04, 21:53   #891
dotek86
Przyczajenie

ja ten stretch zrobiłam cały chyba tylko 2 razy.

tygryskowym_okiem (mam nadzieję,że nie pomyliłam)
masz super efekty.Ja kończę w niedzielę miesiąc,ale nie mam aż takich rezultatów ani w cm ani w kg jak Ty.Czasami się zastanawiam czy TF na mnie działa.

co do rozpiski to są dwie jedna jest dla początkujących i jak patrzyłam to tam jest łatwiej skomponowany trening np w jeden dzień jest tylko core 20 albo stretch 40.
a drugi jest dla bardziej zaawansowanych i jest rozpisany na 20 tygodni i już w pierwszym tygodniu jest hiit.

co do zaawansowanych filmików typu abs 10 czy lower 20 możecie znaleźć u mnie na chomiku nick taki sam jak tutaj
dotek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 01:08   #892
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dobrenka i jak, są zakwasy?? Dziś masz hiit 15
zastanawiam się czy aby ja na pewno ma dobrą rozpiskę bo miałam dzisiaj stretch 40 class a faktycznie na pierwszej stronie jest co innego niz ja mam.. i co ja mam teraz zzrobić?;(

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-02-05 o 01:10
Stary 2011-02-05, 09:43   #893
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
zastanawiam się czy aby ja na pewno ma dobrą rozpiskę bo miałam dzisiaj stretch 40 class a faktycznie na pierwszej stronie jest co innego niz ja mam.. i co ja mam teraz zzrobić?;(
Idź tym planem co jest na pierwszej stronie wątku. My wszystkie tak ćwiczymy. Ten plan co Ty masz jest dla początkujących. Chyba że nie chcesz tak szybko efektów

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Ja też proszę o ten link nigdzie znaleźć nie mogę całości.
Stary 2011-02-05, 10:11   #894
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Idź tym planem co jest na pierwszej stronie wątku. My wszystkie tak ćwiczymy. Ten plan co Ty masz jest dla początkujących. Chyba że nie chcesz tak szybko efektów
chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na pierwsze efekty.. dobrze że napisałaś mi o tym co mam następnego dnia bo poprostu nie zorientowałabym się zbyt szybko.. Tylko teraz nie wiem co robić zacząć od początku?
Stary 2011-02-05, 10:13   #895
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na pierwsze efekty.. dobrze że napisałaś mi o tym co mam następnego dnia bo poprostu nie zorientowałabym się zbyt szybko.. Tylko teraz nie wiem co robić zacząć od początku?
Ja bym szła dalej
Stary 2011-02-05, 10:28   #896
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym szła dalej
to może zacznę od drugiego dnia tej zaawansowanej rozpiski żeby mnie nic nie ominęło dzięki
Stary 2011-02-05, 12:30   #897
Lanessa
Zadomowienie

Dołączam do ćwiczących Dzisiaj będzie mój pierwszy dzień, bo dopiero kompletuję wszystkie informacje. Namówiłam też mamę i zobaczymy efekty
Ja ćwiczę, bo chcę utrzymać kondycję i schudnąć z 58 kg do 55 albo 53, 53 to moja idealna waga. Mam jakies 166 cm wzrostu.
Będę dokumentowała moje osiągnięcia razem z Wami
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:38   #898
dotek86
Przyczajenie

jak ktoś chce to ja mam wszystkie filmy z TF na swoim chomiku.

a ja mam pytanie czy któraś próbowała tego planu hybrydowego?? czyli połączenie TF z chalean extreme???
dotek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:49   #899
Tigressa
Rozeznanie

Ja jestem po pierwszym dniu i na razie nie jest tak źle. Po pierwszym dniu (Fire 30) trochę się zniechęciłam, bo poruszałam się w porównaniu do Chalene jak upośledzona - zawsze mialam problem z koordynacją ruchów, więc wszystkie układy z elementami tanecznymi są dla mnie ciężkie do opanowania. Ale dziś był HIIT i to jest coś o wiele prostszego dla mnie (choziaż zmęczyłam się bardziej, ale mniej więcej dokładnie wykonywałam ruchy). Ale ciągla mam problem z okularami (cały czas mi chcą spasć) i włosami (jak bym je nie upięła cały czas po 10 sec już mam je rozpięte - szczególnie w fazie burn). Jak wy sobie z tym radzicie?
Stary 2011-02-05, 13:14   #900
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Dołączam do ćwiczących Dzisiaj będzie mój pierwszy dzień, bo dopiero kompletuję wszystkie informacje. Namówiłam też mamę i zobaczymy efekty
Ja ćwiczę, bo chcę utrzymać kondycję i schudnąć z 58 kg do 55 albo 53, 53 to moja idealna waga. Mam jakies 166 cm wzrostu.
Będę dokumentowała moje osiągnięcia razem z Wami
Witamy wśród Turbomaniaczek
Napisz koniecznie wrażenia po pierwszym dniu
I widzę, że mamy wagę i wzrost bardzo podobne Ja mam 167 cm wzrostu i 57 ważę
Cytat:
Napisane przez dotek86 Pokaż wiadomość
jak ktoś chce to ja mam wszystkie filmy z TF na swoim chomiku.

a ja mam pytanie czy któraś próbowała tego planu hybrydowego?? czyli połączenie TF z chalean extreme???
A mogłabyś te części dla super zaawanasowanych gdzieś wrzucić na rapida np. i podać link?

Gdzieś czytałam o tym planie hybrydowym i na pewno na wizażu. Ale nie pamiętem gdzie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Ja jestem po pierwszym dniu i na razie nie jest tak źle. Po pierwszym dniu (Fire 30) trochę się zniechęciłam, bo poruszałam się w porównaniu do Chalene jak upośledzona - zawsze mialam problem z koordynacją ruchów, więc wszystkie układy z elementami tanecznymi są dla mnie ciężkie do opanowania. Ale dziś był HIIT i to jest coś o wiele prostszego dla mnie (choziaż zmęczyłam się bardziej, ale mniej więcej dokładnie wykonywałam ruchy). Ale ciągla mam problem z okularami (cały czas mi chcą spasć) i włosami (jak bym je nie upięła cały czas po 10 sec już mam je rozpięte - szczególnie w fazie burn). Jak wy sobie z tym radzicie?
Ja też mam okulary, ale one mi nie spadają, włosy też związuję, ale się trzymają w miarę a mam za ramiona.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości