|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
puki co to wiele sie zmieniło ale dalej nie mogę na siebie patrzeć jak ubiorę cos co mnie obciska w udach i biodrach no chyba że mam tunikę :/tygryskowym_okiem wiesz wolałam spytać czy stosujesz jakąś dietke czy nie bo bądź co bądź wiele osób podaję że ubyło tyle i tyle a wspomaga się dietą.. Ja już od jakiś 3 lat może cos mniej lub więcej odżywiam się zdrowo nieeee Tez uważam że wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem ![]() Jednak stosowane diety i ograniczenie jedzenia nie pomogło mi w pozbyciu się tego czego nienawidzę najbardziej a wręcz oszpecały mnie dlatego zaczęłam szukac pomocy u Was. Dzięki dziewczyny Czerwień sie jak chcesz ale należy Ci sie pochwała
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-02-03 o 17:00 |
|
|
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
|
A co wg was lepsze TF czy BBL ?
|
|
|
|
#873 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm... myślę, że bardzo podobnie. Od kiedy ćwiczę po prostu bardziej się pilnuję, np. tego żeby jeść ok. 5 posiłków (albo pamiętam o warzywkach, "nawadniam się" odpowiednio ) . Wcześniej zdarzało mi się zjeść rano porządne śniadanie i potem dopiero gdzieś po południu obiad wcinać. Z takich ograniczeń to wprowadziłam chyba tylko te na zapychacze (ziemniaki, makaron, itp.) oraz na białe pieczywko (staram się go nie jeść zbyt dużo). Z innym jakimiś szkodliwymi rzeczami typu fast foody, chipsy, itp. nie miałam problemów, więc nie musiałam wprowadzać drastycznych cięć w mojej diecie Przez długi czas trenowałam siatkówkę, więc musiałam się porządnie odżywiać, potem ze względów zdrowotnych miałam dłuższą przerwę i trochę mi się to rozregulowało. Teraz po prostu mam więcej dyscypliny w tym względzie Mam nadzieję, że teraz cię moja wypowiedź na temat diety usatysfakcjonowała ![]() Cytat:
Ale jaką kto przyjmie strategie w swoich ćwiczeniach i co uzna za lepsze, no to już tylko kwestia jego własnych przemyśleń
|
||
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zaczęłam pierwszy dzień TF i w rozpisce mam fire 30 i strech 10 ale po tym jak zrobiłam strech to okazało się że jest jeszcze po tym hit 20.. Moje pytanie brzmi czy ja mam jeszcze zrobić tego hita czy nie?? Nie chce przedobrzyć i jutro chce chodzić
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- z tego co mi juz doradzono najpierw zrób sobie TF żeby spalić tłuszczyk a potem BBL na rzeźbę
|
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
Ok, od jutra zaczynam
|
|
|
|
#877 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ha ! nawet wiem o co biega, po prostu dwa elementy (stretch 10 i hiit 20) są połączone na jednym filmiku. Też tak mam Ale to akurat przypadek, może jak ktoś zgrywał to tak połączył i tak zostało. W każdym bądź razie nie musisz robić tego hiita. W sensie, że jak masz tylko stretch 10 w rozpisce to tylko stretch robisz, a jak masz np. hiit 20+stretch 10, no to w takiej kolejności musisz to zrobić. Chyba w miarę jasno to przedstawiłam ![]() Cytat:
![]() i czekamy na wrażenia po pierwszym dniu
|
||
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na początku czarna magia ale będą zakwasy czuje to..Wiecie co przejrzałam całą rozpiskę jaką mam na TF (tzn. na 9 tygodni) i tam nigdzie nie ma tego hita 20 jest hit 15 ale 20 nie widzę.. Myślałam że wszystkie te filmiki są tak ułożone żeby korzystać z nich wszystkich a tu jednak nie.. A może ja mam złe rozpiski? A moje wrażenia po pierwszym dniu dosyć dobre nawet tak nie kaleczyłam jak się bałam chociaz niektóre ruchy jeszcze nie czaje ale machałam jak się dało ![]() A i szczerze powiedziawszy spodziewałam się że ten pierwszy dzień będę powtarzać przez kilka dni tzn. że zdążę się go nauczyć a tu jutro coś innego ehh Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-02-04 o 00:34 |
|
|
|
|
#879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja za godzinke (po sniadanku) mam pierwszy trening |
|
|
|
|
#880 |
|
Wtajemniczenie
|
Przecież pełna rozpiska jest na pierwszej stronie wątku
![]() A ja mam dziś @ i odpuszczam sobie dziś ćwiczenia. Ostatnio pierwszego dnia @ mało nie zemdlałam z bólu, ciemno przed oczami miałam, szum w uszach i nogi z waty miałam. Więc wolę nie ryzykować
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
a ja się rozchorowałam i niestety też odpuszczam sobie ćwiczenia. już wczoraj umierałam, a dziś jest jeszcze gorzej.
|
#882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Dobrenka i jak, są zakwasy?? Dziś masz hiit 15
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
Przecież HIIT 20 jest w pierwszym miesiącu 3 razy
![]() Ja dzisiaj pierwszy dzień @ i Fire 45 EZ- myślałam, że będzie gorzej, ale zmęczyłam się bardziej niż zwykle. Pupka mi zmalała i się ujędrniła
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
Za mną pierwszy dzień Mało rąk nie poplątałam Wrażenia pozytywne
|
|
|
|
#885 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jak mam @ to fakt, że troszkę bardziej się męczę, ale ogólnie jest mi lepiej po ćwiczeniach niż przed, dlatego nie odpuszczam sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teraz ja mam takie małe pytania: 1) czy komuś udało się znaleźć te brakujące filmiki z tego dodatkowego miesiąca dla zaawansowanych ?? (lower 20 i abs 10) 2) czy ktoś miał doczynienia z chalean extreme ? (nie mogę nic znaleźć na forum o tym )
|
|||
|
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Postaram sie je jutro wrzucic i wysle Ci link do pobrania
|
|
|
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
Tigressa jeszcze raz dzięki
Agusiek89 faktycznie rozpiska była na poczatku nie wiem czemu pomyliło mi się z BBL chyba też dziewczyna wrzuciła na początku ![]() A z zakwasami to śmiesznie bo mam w łydkach tylko a głównie w prawej Nie wiem jak ja tego hita zrobie ide na piwo moja stara znajoma przyjechała na stare śmieci ale może dam rady wieczorem cos jeszcze zrobić.. zależy mi żeby jednak być regularną.. chyba że to będzie moja przerwa w tygodniu i więcej nie będę robić.. jeszcze mój "wężowy" w nocy wraca nie wiem czy mnie nie wydziedziczy jak mu po nocy podskakiwać będęBlameworthy zalecam łózko przynajmniej jeden dzień + Tabcin (2 tabletki 3 razy dziennie) Rutinoscorbin (max 2 tabl. dziennie) + Vit C 100 (1 raz dziennie) i będziesz zdrów ![]() mikasa5 gratuluję coraz mniejszej pupki ![]() coffee lover witaj początkująca ja też po pierwszym dniu tygryskowym_okiem podziwiam że możesz ćwiczyć podczas @ co do pytań to pewnie już wiesz że ja nie wiem
|
|
|
|
#888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jestem po Fire 55 EZ i zdziwiłam się, bo w zeszłym tygodniu stwierdziłam, że to straszne, a teraz już mi się podoba ;p
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi udało się znaleźć dwa pozostałe ale tych nigdzie nie widzę. I nie musi być aż tak szybko, ja mam jeszcze trzeci miesiąc do skończenia, więc to nie jest bardzo pilna potrzeba Tylko tak zapytałam czy może komuś się udało do nich dotrzeć, bo jak nie to bym miała jeszcze niecały miesiąc na poszukiwania ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#891 |
|
Przyczajenie
|
ja ten stretch zrobiłam cały chyba tylko 2 razy.
tygryskowym_okiem (mam nadzieję,że nie pomyliłam) masz super efekty.Ja kończę w niedzielę miesiąc,ale nie mam aż takich rezultatów ani w cm ani w kg jak Ty.Czasami się zastanawiam czy TF na mnie działa. co do rozpiski to są dwie jedna jest dla początkujących i jak patrzyłam to tam jest łatwiej skomponowany trening np w jeden dzień jest tylko core 20 albo stretch 40. a drugi jest dla bardziej zaawansowanych i jest rozpisany na 20 tygodni i już w pierwszym tygodniu jest hiit. co do zaawansowanych filmików typu abs 10 czy lower 20 możecie znaleźć u mnie na chomiku nick taki sam jak tutaj
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się czy aby ja na pewno ma dobrą rozpiskę bo miałam dzisiaj stretch 40 class a faktycznie na pierwszej stronie jest co innego niz ja mam.. i co ja mam teraz zzrobić?;(
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-02-05 o 01:10 |
|
|
|
#893 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
nigdzie znaleźć nie mogę całości.
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na pierwsze efekty.. dobrze że napisałaś mi o tym co mam następnego dnia bo poprostu nie zorientowałabym się zbyt szybko.. Tylko teraz nie wiem co robić zacząć od początku?
|
|
|
|
#895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam do ćwiczących
Dzisiaj będzie mój pierwszy dzień, bo dopiero kompletuję wszystkie informacje. Namówiłam też mamę i zobaczymy efekty Ja ćwiczę, bo chcę utrzymać kondycję i schudnąć z 58 kg do 55 albo 53, 53 to moja idealna waga. Mam jakies 166 cm wzrostu. Będę dokumentowała moje osiągnięcia razem z Wami
|
|
|
|
#898 |
|
Przyczajenie
|
jak ktoś chce to ja mam wszystkie filmy z TF na swoim chomiku.
a ja mam pytanie czy któraś próbowała tego planu hybrydowego?? czyli połączenie TF z chalean extreme??? |
|
|
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem po pierwszym dniu i na razie nie jest tak źle. Po pierwszym dniu (Fire 30) trochę się zniechęciłam, bo poruszałam się w porównaniu do Chalene jak upośledzona - zawsze mialam problem z koordynacją ruchów, więc wszystkie układy z elementami tanecznymi są dla mnie ciężkie do opanowania. Ale dziś był HIIT i to jest coś o wiele prostszego dla mnie (choziaż zmęczyłam się bardziej, ale mniej więcej dokładnie wykonywałam ruchy). Ale ciągla mam problem z okularami (cały czas mi chcą spasć) i włosami (jak bym je nie upięła cały czas po 10 sec już mam je rozpięte - szczególnie w fazie burn).
|
|
|
|
#900 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisz koniecznie wrażenia po pierwszym dniu ![]() I widzę, że mamy wagę i wzrost bardzo podobne Ja mam 167 cm wzrostu i 57 ważę ![]() Cytat:
![]() Gdzieś czytałam o tym planie hybrydowym i na pewno na wizażu. Ale nie pamiętem gdzie ![]() Cytat:
a mam za ramiona.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

puki co to wiele sie zmieniło ale dalej nie mogę na siebie patrzeć jak ubiorę cos co mnie obciska w udach i biodrach no chyba że mam tunikę :/
nieeee

Przez długi czas trenowałam siatkówkę, więc musiałam się porządnie odżywiać, potem ze względów zdrowotnych miałam dłuższą przerwę i trochę mi się to rozregulowało. Teraz po prostu mam więcej dyscypliny w tym względzie 

)
nigdzie znaleźć nie mogę całości.