|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
niebieskaJ witamy w naszym gronie
![]() Coraz więcej się nas robi MadziaW22 akurat hiit20 i stretch10 jako jedyne są połączone, pozostałe już są normalnie pojedynczo nagrane ![]() Dobrenka nie wiem co to za dieta, ale nie podoba mi się A o tej ubogości to ja miałam na myśli ich skonstruowanie, czyli to co w nich jesz, a nie ilość tego co zjadasz. Bo ja też nie daję rady jeść dużo, ale zdrowe odżywianie właśnie polega na tym żeby jeść często w mniejszych porcjach, a to akurat jestem w stanie zrobić. Dobra koniec o diecie bo tu się OT robi Ciężarki bardziej w temacie, więc powiem że zrobiłam cały fire45ez z ciężarkami na nogach (z tego zestawu lidlowskiego). Jak zobaczysz na filmikach to niektóre babeczki mają takie ciężarki na ręce, ale na ręce jakoś mnie nie przekonują, więc spróbowałam z tymi z zestawu lidlowskiego na nogi
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Hello! Jakoś spokojnie dziś w naszym wątku
Ja rano odbębniłam swój piąty dzień. Zakwasów już prawie nie czuję więc teraz może być już tylko lepiej Czuje się świetnie i już nie mogę się doczekać jutrzejszych ćwiczeń właśnie gotuję sobie jajka na kolacyjkę
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Witam gorąco nowe dziewczyny !
Jejjjuu, jaki drugi miesiąc jest nudny. Ciągle tylko Fire 55 i 30 Czuję się coraz lżejsza, zdecydowanie lepiej mi się ćwiczy, mam duuużo energii i nawet już się tak nie męczę Martwi mnie tylko to, że po Fire 55 bolą mnie trochę kolana. Już od pierwszego treningu, nie jest to mocny ból, ale czuję, że w tej części są porządnie obciążane.
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam 4 dzień na odwal się, bo baaardzo zmęczona byłam po dzisiejszym dniu. Jutro się poprawię
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem to jest dieta w której nauczyłam się jeść warzywa i owoce.. Wcześniej tego nie robiłam.. to dieta po której nie miałam "jaja"
(oczywiście musze patrzeć na to co jem choć pozwalam sobie na to czy tamto bo jak ktos tu powiedział wszystko jest dla ludzi). Fakt niektórym osobą jest ciężko przez pierwsze dwa dni bo jednak za duzo jest tych węglowodanów jednak jak na lato jest idealna bo wtedy nie chce się jeść przynajmniej mi.. ![]() Nie będę już pisać więcej na ten temat.. nie krzycz ![]() Jednak i tak ją polecam bo ""wyszczupliłam" nią wiele osób które potem nie wróciły do dawnej wagi ![]() Wracając do ćw. to powiedz mi czy jest pomyłka w nazwie czy po prostu to są różne filmiki.. bo np. jest fire 45 w rozpisce a innym razem fire 45 ez czy jakoś tak... Może ja czegoś nie ściągałam.. Noi jak te ciężarki? Ćwiczyłaś wcześniej z gumą czy zaczęłaś od razu od ciężarek bo ciekawa jestem jaka jest różnica ![]() radzia1608 spokojnie a to miło![]() mikasa5 drugi miesiąc jest widze bardziej intensywny coraz więcej pracy mnie czeka Jak efekty po pierwszym miesiącu bo albo nie napisałaś albo ja przegapiłam Jak przegapiłam jakieś zestawienie wymiarów to napisz "cofnę się" ![]() Wiesz co z tymi kolanami to sama się boję.. bo znajoma ma troszkę doświadczenia z ćw. i właśnie mi mówiła że stawy mi mogą wysiąść.. narazie nic nie zauważyłam ale ja nie jestem też tak daleko jak Ty. .Może inne się wypowiedzą Cytat:
![]() Nie mogłam sobie jednak pozwolić na odpuszczenie bo zdarzyło mi się przez gości czy wyjazd opuścić około 5 dni a to mega dużo |
|
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
Właśnie zabieram się do Fire45Class. Wstawać dziewczynki z łóżek i do ćwiczeń! Przed chwilą oglądałam na YouTube filmiki Before & After po Insanity i P90X i jestem mega zmotywowana, żeby dokończyć sumiennie TF i wejść na wyższy stopień wtajemniczenia. Przede mną jeszcze tylko .... 2 miesiące i 3 tygodnie :p hehe (nie licząc programu Advanced). Grunt to pozytywne myślenie. A tymczasem zmykam do ćwiczeń
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
radzia1608 witam wspólniczkę od ud
(chociaż ty jesteś w lepszej centymetrowej sytuacji udowej niż ja )Co chodzi o Insanity to dziewczyny pisały że jest lżejsze od TF.. Ale ja tego nie znam tylko pisze to co wyczytałam ![]() Ja dopiero ćwiczenia wieczorkiem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Insanity jest masakryczne! sama je ćwiczyłam i z tego co wiem to TS jest lżejsze ale sparwdzę to dopiero w poniedziałek
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Dobrenka
![]() Ja czytałam, że Insanity to jest hardcore, i jest o wiele intensywniejsze od TF. Z tym, że tam jest więcej ćwiczeń siłowych a w TF przeważają aeroby. Ściągnęłam wczoraj cały program oraz P90X, ale najpierw dokończę to co zaczęłam. Sobotnie ćwiczenia za mną, jutro HIIT i RESTuje się
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam do zdrowia
Więc chcę od wtorku zacząć (od wtorku bo przesuwam sobie przerwę w ćwiczeniach ze środy na czwartek)Powiedzcie mi tylko w którym filmiku potrzebna jest ta guma? Zapomniałam ją zamówić... ech... więc pewnie kliknę ją dopiero dziś lub jutro.
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrenka, jest filmik fire 45 class i fire 45 ez, ten pierwszy trwa w rzeczywistości około 1h, ponieważ Szalina przed każdym układem robi przerwę i najpierw powoli pokazuje co będzie robione, a ten drugi to jest taki mega intensywny bez żadnych przerw. Co do ciężarków na początku wszystkie te siłowe filmiki (core, tone, sculpt) robiłam z ciężarkami, teraz robię z gumą. Już komuś tutaj pisałam jaka jest dla mnie różnica pomiędzy nimi. Wydaje mi się, że guma więcej daje, bo można regulować naciąg, a tym samym efektywność ćwiczeń. Z ciężarkami tak nie można, aczkolwiek przy niektórych ćwiczeniach są one prostsze w użyciu. Osobiście wolę gumę
Co do diety zupełnie nie zgadzam się z tym co piszesz, ale tak jak powiedziałam koniec z dyskusją na temat diety Mikasa5, mi też czasem kolana się odzywają, ale to zwykle po intensywnym dniu i dłuższych ćwiczeniach, ale nie jest to notoryczny ból, tak czasem się pojawi. Aczkolwiek jeżeli pojawiałoby się to notorycznie to napewno skonsultowałabym się z lekarzem, bo to jednak stawy i lepiej nie narobić sobie jakiś szkód. Co do Insanity, to jest intensywniejsze od TF. Ja planuję po skończeniu TF hybrydę TF&CE. Jakoś to P90X i Insanity mnie nie kuszą.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle to na jakim etapie TF jesteś?
I'm not on a diet - I'm on Turbo Fire! Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2011-02-26 o 16:19 |
|
|
|
|
#1153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Hey Girls!
Melduję HIIT20, do tego zrobiłam ABS10. Nie wiem skąd we mnie tyle mocy, te ćwiczenia dają mi taką energię, że aż sama jestem w szoku! Najchętniej jutro nie robiłabym wcale dnia wolnego ale mięśnie muszą mieć czas na regenerację więc im odpuszczę Lecę pod prysznic i zasiadam do nauki. Jutro mam koło, 3majcie kciuki I miłej niedzieli życzę
|
|
#1156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1157 |
|
Przyczajenie
|
Mogę prosić o linki dla mamy? Bardzo jej zależy
![]() (blondiebitch@onet.pl
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zakończyłam dzisiaj trzeci miesiąc
Jestem z siebie mega dumna ![]() Możemy to opić (generalnie nie piję alkoholu, ale wirtualnie damy radę) ![]() Cytat:
p.s. a gdzie się podział Agusiek ??? już dawno jej nie było tutaj ...
|
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pochwal się wynikami, to będzie kolejna motywacja żeby dawać z siebie wszystko
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wynikami to się pochwalę jak się pomierzę Najpierw robię kolejne dwa miesiące te zaawansowane TF (tylko pewnie znając siebie, to sobie zmodyfikuję troszkę ), a dopiero potem hybryda TF&CE.
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Wy macie tyle energii, a ja to chyba dziwna jestem, bo się w trakcie ćwiczeń śpiąca robię. Insanity ćwiczyłam bez problemu, a tu nie nadążam powtarzać jej ćwiczeń, a ona znowu coś zmienia,eh...
|
|
|
#1162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam nowe dziewuszki ![]() Nie było mnie długo bo miałam dużo pracy, nauki i do tego jeszcze pisałam pracę licencjacką żeby trochę podgonić Wątek oczywiście nadrobiłam, ale strasznie dużo piszecie ![]() A i jestem na antybiotykach więc ten tydzień i następny mam wyjęty z grafiku TF
|
|
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś tak miałyśmy dużo weny i się troszkę rozpisałyśmy, ale przynajmniej wątek żyje, nie umiera i masz co czytać Dwa tygodnie bez TF toż to tragedia !!!
|
|
|
#1164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zanim nauczę sie tych kroków trochę minie, na razie kaleczyłam
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam problem.. mianowicie.. mam wagę która pokazuje ile mam tłuszczu, mięśni.. i nie wiem o co chodzi ale jednego dnia pokaże mi że mam np. 64,5 a kolejnego 63. Jak to możliwe?
Ogólnie czuje się dobrze.. Nie opuszczam żadnych ćw. nie licząc tych 4 dni po drodze, które mi sie uzbierały ehhh Myślałam żeby nadrobić je i nie robić przerw w środy ale niestety czuję się jakaś taka "drętwa" jak ćw. a w ten dzień jest ustalona przerwa więc chyba tak ma być.. Przyszło mi do głowy żeby wstawać wcześniej i poćwiczyć ale mój wężowy stwierdził że mnie ..po..bało już całkiem z tymi ćw. i nie pozwolił mówi że przesadzam i mam obsesje.. no nic będę robić tyle ile mogę..Tylko sobie nie myślcie że to jakiś tyran bo tak nie jest.. tylko on twierdzi że za dużo tego wszystkiego i cały dzień bym ćw.A .. i co raz trudniej mi zrzucić z wagi.. Czy to mięśnie? Ale waga pokazuję co innego.. co robić?Mam tez dziwne uczucie w nogach.. wczoraj miałam np. przerwę a dzisiaj czuję jak chodzę taką ciężkość i jakby zmęczenie.. jakbym musiała się wysilać że chodzę chmurka80 insanity jest chyba bardziej siłowe, dobrze zrozumiałam?? radzia1608 chyba w takim razie wole TF od insanity wydaję mi się że aerobami więcej spale tygryskowym_okiem czyli to sa te same ćw. tylko w jednych jest "pokazówka" a w drugich lecą na "żywca" ?? Kupiłam sobie ta gumę z rączkami wreszcie Dzisij będzie mój pierwszy raz ![]() Gratuluje 3 miesięcy na prawdę bomba nie moge się doczekać wymiarów ![]() magrat16 - jakie efekty przyniosły ćw. insanity? Chce znać konkrety ![]() LittleBaby - powiedz mamie żeby sobie z chomika ściągnęła ![]() Agusiek89 witaj własnie zastanawiałam się gdzie jesteś
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-02-28 o 15:10 |
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam swoje stare wpisy na innym forum i -7cm w biodrach i talii było po 4 tygodniach, nie mam pomiarów po 6 tyg. Plus muszę przyznać, że nie stosowałam wtedy żadnej diety i jadłam chipsy, popcorn, gazowane napoje etc. Insanity stosowałam, żeby nabrać kondycji i rozgrzeszyć się z tych świństw
|
|
|
#1167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie mówię tego złośliwie. Nie twierdzę, że ja się na tym jakoś za***iście znam, ale pamiętam swoje podejście jak zaczynałam zabawę z różnymi treningami i wierzyłam różnym, dziś wiem, że błędnym stereotypom. Ale trochę poczytałam, trochę sprawdziłam na własnej skórze i już wiem co dla mnie i mojego ciała jest najlepsze. I trudno w tym temacie udzielać jakiś generalnych zasad, bo każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Dlatego ćwicz sumiennie i przykładnie, postaraj się zachować ujemny bilans kaloryczny, nie unikaj ćwiczeń siłowych(!) i bądź cierpliwa aha. a jak przyjdzie chwila zwątpienia to polecam polubić na fb Turbo Fire i Beachbody i w galerii popatrzeć na zdjęcia Before & After oglądam to codziennie przed ćwiczeniami - daje mega motywacje
I'm not on a diet - I'm on Turbo Fire! Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2011-02-28 o 16:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję wymiary będą jak się pomierzę
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
28.02
Nie mogłam się oprzeć iii ... dziś zamiast odpoczywać zrobiłam ABS10 Niby niewiele a cieszy ![]() 01.03 What's up girls? Jesteście tu jeszcze? ![]() Wstałam dziś specjalnie przed 7, po 8 zrobiłam HIIT15 + Sculpt30. Na grouponie jest dziś promocja dla Całej Polski - za 25 zł bon o wartości 50 zł na zakupy w e-sklepie sportowym (nie obejmuje niestety kosztów przesyłki). Właśnie go sobie wykupiłam i mam zamiar zamówić http://mmo.pl/2100-body-trimmer-bb-2020.html i http://mmo.pl/1692-obciazenie-na-rze...-kg-84502.html . Sprawdzałam ceny na all i na prawdę się opłaca.
I'm not on a diet - I'm on Turbo Fire! Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2011-03-01 o 11:15 |
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz, będzie mi brakować TF i szalonej Szaliny, ale z drugiej strony nie mam tyle siły Wykuruje się i wrócę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Ja rano odbębniłam swój piąty dzień. Zakwasów już prawie nie czuję więc teraz może być już tylko lepiej
właśnie gotuję sobie jajka na kolacyjkę 
a to miło

56 - 55 - 54 - 53 - 52
Jestem z siebie mega dumna 
Pochwal się wynikami, to będzie kolejna motywacja żeby dawać z siebie wszystko
Wątek oczywiście nadrobiłam, ale strasznie dużo piszecie