|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Radzia mnie w razie czego też obronisz ? Bo ja zaczynam sie obawiać pisać tutaj cokolwiek
Nie lubię takich akcji ... Na szczęście dzisiaj mam fire 45 ez
|
|
#1292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miłego brykania, ja tymczasem zmykam do nauki :/ ... to tyle jeśli chodzi o "piękną niedzielę" dziś 1 odc. "X-Factor" - oglądacie ?
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że nie było mnie niecały dzień i taka afera, ale dziewczynki nie obijamy się i ćwiczymy, ćwiczymy! ![]() Tygrysku, nie mogą zamknąć naszej przewodniczki. Zrobimy zrzutkę na adwokata
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 Edytowane przez magrat16 Czas edycji: 2011-03-06 o 15:13 |
|
|
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po 2 dniu
HIT masakra ![]() Dzieki tygrysku za kopa mobilizujacego
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Co to za huragan przeszedł, matko kochana
![]() A ja jeszcze parę dni i wracam do TF
|
|
#1296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kończę dzisiaj drugi tydzień drugiego miesiąca ![]() Jaka ta rozpiska jest beznadziejna... Straszliwie nudzą mnie te Fire55 i 30
|
|
#1297 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
współczuję nauki, ja naszczęście mam dzisiaj wolne od tego. Zamierzam obejrzeć, ale zobaczę o której będę ćwiczyć i czy zdążę na to.magrat16 oki, jak coś zwrócę się o pomoc w organizacji zbiórki ![]() Cytat:
ależ proszę bardzo, polecam się na przyszłość w razie czego ![]() Cytat:
W ogóle ty robisz od początku TF znowu czy teraz już to zaawansowane ?Cytat:
To już połowa tego podstawowego za Tobą Hmmm z tym corem to tak se może być, bo to jest siłowy filmik i nie powinnaś go wyrzucać z programu. Ja zwykle robiłam w taki dzień któryś fire i właśnie ten core, tylko ten stretch robiłam wg własnego "widzimisię".
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-06 o 16:31 |
||||
|
|
|
#1298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze narzucam swoje zdanie, chyba się zapędziłam oł noł
|
|
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja nie przepadam za tymi filmikami, więc mi ich brak nie doskwiera
|
|
|
#1300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O nieee, ale ja uwielbiam HIITy coffee lover życzę dużo motywacji ! ![]() Kasieńka_666 ja też zaczynałam kilka razy już, bo zawsze mi coś stawało na drodze- choroba, brak czasu albo po prostu lenistwo Ahh, ten Twój avatar
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nudny miesiąc był bez nich
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo się tylko zdenerwuje, że nie mogę ćwiczyć
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja jak się rozchorowałam kilka dni po Sylwestrze tak nie ma dnia żebym czuła się dobrze, nie ma tygodnia bez kataru, kaszlu itp. Do lekarza wybrałam się dopiero w tym tygodniu jak mi wyskoczył niesamowicie wielki alien (węzeł chłonny) za uchem. Ty też całkiem pięknie się prezentujesz ![]() Nie byłaś przypadkiem swego czasu na Nibylandii ?
|
|
#1305 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() btw. Micheala też uwielbiam
I'm not on a diet - I'm on Turbo Fire! Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2011-03-06 o 17:02 |
||
|
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje Przyda się
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale później przeniosłam się do wątku z moim rocznikiem.Zawiodłam się na rozgrzewającym żelu Ziaja. Po opiniach na kwc spodziewałam się chociaż delikatnego ujędrnienia/ zredukowania cellulitu, a tu nic Tzn. bardzo dużo daje mi samo TF, ale trzeba je trochę wspomagać Teraz zastanawiam się nad Ziają w czarnym opakowaniu, też ma super opinie, tylko ciekawe jak będzie działało na mnie. W sumie to nie mam jakiegoś wielkiego problemu z cellulitem, ale szczególnie na biodrach coś się tam pojawiło, a po delikatnym podciągnięciu skóry znika ![]() Od 1,5 miesiąca nie jem słodyczy !
|
|
#1308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
Nic...postanowiłam się ruszyć i dołączyć do grona turbo fire
Pierwszy dzień za mną Mam tylko nadzieje, że to coś pomoże bez diety, mam swoje nawyki żywieniowe które będzie mi bardzo ciężko zmienić np. od czasu do czasu batonik ![]() Jest ktoś kto to ćwiczy bez diety i ma jakieś efekty?? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
jem normalnie, nie licząc tych batoników na poprawę humoru
![]() no makaronów kocham kuchnie włoską, która niestety jest zgubna, wiem trzeba się graniczyć, ale też wiem, że ścisła dieta w moim przypadku nie wyjdzie. Nie mogę się doczekać jutrzejszych ćwiczeń, jak się trochę poruszałam odrazu mi lepiej
|
|
|
|
#1312 | |||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli już mi sie zdarzyło to było tego tak mało i dawno że nie pamiętam ![]() tak jak juz pisałam odzywam się najczęściej z pracy i własnie ją skończyłam ![]() Cytat:
przytyłam tylko 2,5 ponieważ wyssało mi powietrze z piersi, wyszedł mi obojczyk, wklęsły mi brzuch, zapadły policzki a moje biodra i uda jakie były teraz tak były i wtedy.. więc przytyłam dla lepszego wyglądu.. Od ponad półtora roku ćwiczę około 1h - 2h dziennie i od tego czasu przybyło 2 kg.. po tym jednak kiedy skoczyło mi ostatnio jeszcze +1 i wróciła taka ciężkość zrobiłam sobie 9 dni mojej dietki.. Więc wierz mi nie katuje sie cały czas dietą.. to fakt uwielbiam o nich czytać, mówić itp. ale ich nie stosuje a jeśli już to bardziej dla jakiegoś takiego oczyszczania jeśli juz mi się zdarzy..Ale po raz jak Ty to mówisz n-ty tu piszę że nie mam rozregulowanego metabolizmu i nie jade cały czas na diecie.. Pisze o tym co się u mnie dzieję i jak to wygląda bo Wy stosujecie te ćw. dłużej odemnie i wiecie na ten temat więcej niż ja i tego na pewno nie moge podwarzyć.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie rozumie dlaczego Ty masz po takich rezultatachCytat:
Cytat:
A wierz mi mimo mojego narzekania staram się i robie co mogę Czy Ty tego nie widzisz? Gratuluje pierwszego chlebka.. podrzucę Ci genialny blog.. Cytat:
ja nie mam 5 lat tylko prawie 27 z moim podejściem hmm.. chyba nie da się nic zrobić.. ale będę próbowaćCytat:
mam rodzinę, pracę życie.. zaraz jednak po tym są moje biodra i uda Tylko że to nie jest kilkanaście dni ćwiczeń tylko półtora roku.. ponad.. w sumie to dwa lata bo moge chyba uznać jeżdżenie rowerem (około minimum 2h dziennie) i steper (1 h dziennie) ale fakt TF ćwiczę tylko miesiąc (za 3 dni stuknie równy miesiąc licząc dzisiejszy dzień) Nie będę oszukiwać że jednak oczekiwałam efektów.. tylko po steperze lało mi się jeszcze tak z tyłka oprócz Turbo Fire .. no ale trudno.. Cytat:
z tego czy innego powodu ![]() Cytat:
Dodałam zdjęcie... troche spartolone ale inaczej nie dałam rady go zrobić Cytat:
Cytat:
Cytat:
zostawiłam oczywiście ślad po sobie i napisałam do niej to i owo ![]() Cytat:
Cytat:
bo o czymś zapomniałam, nie dopatrzyłam, nie zrozumiałam, nie dotarło itd itd ![]() Czasem mam ochotę że tak powiem się troche wypłakać.. (czyt. ponarzekać, poględzić, bo nie idzie tak jakbym chciała) a jestem za to (sorry dziewczyny) karcona.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale Tygrysek napisała i skomentował bo ma do tego prawo.. komentujemy się tutaj nawzajem po to jest forum.. Może wy troszkę za ostro zaczęłyście.. może lepiej spróbować jeszcze raz.. na pewno na żywo wyglądało by to wszystko zupełnie inaczej.. wydaję mi sie że lepiej na spokojnie wyjaśnić "co leży na wątrobie"![]()
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-07 o 09:28 |
|||||||||||||||||||
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenko, Maniaczka już i tak nie zobaczy Twoich odpowiedzi, bo została zbanowana
|
#1314 | ||
|
Zadomowienie
|
a co to jest
![]() Tygrys sam się umie bronić albo Kubuś Puchatek Cię obroni ![]() ![]() ![]() No wredna Ty ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
tego wężowy by juz nie zniósł ![]() koala21 witaj następczynio makarony na pół twardo nie daj żółtego sera.. albo się ogranicz.. staraj się nie mieszać zbyt często białka z makaronikiem to może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
No nie wiem ja jestem takim dzikusem że pewnie starałabym się wyjaśniać sprawe do końca jednak może macie rację że czasem nie warto. .tak na prawde nie znamy tej osoby i nie wiemy jaka była/ jest sama nie wiem jak o niej pisać.. a może miała ciężki dzień i się napatoczyłyśmy
|
||
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe
![]() Niestety, ja nie mam takiej władzy... moderatorzy zdecydowali, że złamała regulamin forum i ją wywalili. ![]() Dokładnie to wywalili ją za chamstwo i obrażanie innych uczestniczek forum. Wyjaśnić? Jasne, też jestem za wyjaśnianiem i normalną rozmową. Ale podkreślam... normalną, na poziomie
|
#1316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Po raz drugi w ciągu zaledwie dwóch dni mi się obrywa ...
Dobrenka nie mam około 20 lat, tylko 25. Widzę, że się starasz się robić co możesz i kibicuję ci w tym żeby udało ci się osiągnąć to co chcesz, tyle że nie mogę pisać o tym w każdym poście bo był by to OT. Ja cudotwórcą nie jestem i staram się pomóc w miarę swojej wiedzy i możliwości w wyjaśnieniu tego dlaczego nie jest tak jak chcesz żeby było. Specjalistką nie jestem i nie dam ci 100% odpowiedzi na Twoje pytania i wątpliwości. Skoro wskazówki co do tego gdzie mogą leżeć przyczyny tego, że nie jest tak jak chcesz nic ci nie dają, to może pora skorzystać z pomocy kogoś z kompetencjami (dietetyk, instruktor fitness, itp.) ? Pomysłów na to czemu rezultatów takich jak chcesz nie masz, już nie posiadam. Cytat:
O właśnie i chodzi mi o takie zachowanie. W sensie, że ich nie znasz, chcesz zobaczyć efekty to przynajmniej coś napiszesz, a nie tylko wyślesz czyste zaproszenie. Ja nikomu nie bronię wysyłać do mnie zaproszeń, wręcz przeciwnie. Tylko chodzi o to, że ustawiłam prywatność po to żeby mieć wpływ na to do kogo trafiają moje zdjęcia. I dziwnie się czuję kiedy widzę zaproszenie od osoby, która nigdy tutaj się nie udzielała, o której właściwie nic nie wiem, i nie wiem dlaczego wysyła mi zaproszenie (tylko się domyślam), ponieważ z jednej strony właśnie przez to moje domyślanie jaki jest cel tego zaproszenia mogłabym je zaakceptować, ale potem pojawia mi się czerwona lampka, że w sumie ja nawet nie wiem kto to. To tak w ramach wyjaśnienia czemu w ogóle poruszyłam ten temat.
|
|
|
#1317 | |||
|
Zadomowienie
|
cholera tak się zaczytałam co pisałyście że zjadłam robaka w jabłku
![]() Kasieńka_666 oj.. ja myślę że ona mogła nie tylko na tym forum pisać.. ale ja nie rozumie po co tak pisać.. ja nie wiem co musiało by się stać żebym pisała do którejś z Was w taki sposób.. tak, nie wiedziałam to my prawie rówieśnice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie byłam to fakt tylko na forach się radziłam i zastosowuje się do rad.. jesli chodzi o instruktora to miałam ![]() Jeśli chodzi o zaproszenia to fakt ja tez zrobiłam album "prywatny" bo nie chce żeby wszyscy oglądali mój goły tyłek
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-07 o 11:47 |
|||
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam jeszcze napisać (bo zaraz znikam poszaleć po sklepach
), że moim zdaniem masz baaaardzo kobiecą sylwetkę i superowe wcięcie w talii, o którym wiele kobiet może co najwyżej pomarzyć. I nie wiem, może to kwestia jakości zdjęcia mojego i Twojego, ale uważam, że ja przed TF wyglądałam naprawdę gorzej niż Ty obecnie, byłam bardziej nabita i nieforemna. Fakt, że jesteś zaokrąglona w dolnych partiach, ale ogólnie Twoja sylwetka jest bardzo ładną gruszką, nie widzę np. bryczesów, które często się zdarzają, a które ja miałam. I dlatego nie wiem czemu się tak czepiasz tych swoich dolnych partii
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem co będziesz kupować?
Strasznie mi miło na prawde.. zatkało mnie.. Prawda jest taka że często słysze że mam typowo "kobiecą" figurę (czyli to wcięcie i szerokie biodra) i że nie mam się czego czepiać ale ja nie znosze tego tłuszczyku "tam".. Wiesz co a ja się bałam że sie obrazisz że porównuję siebie do Ciebie.. bo moim zdaniem to Ty wyglądałaś lepiej Czepiam się dolnych partii bo czuję się z nimi źle.. mogły by wyglądać lepiej.. ja to wiem.. tylko czego one tego nie wiedzą.. przecież cały czas im tłumacze ehh Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-07 o 12:15 |
|
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrenka mnie się też podoba Twoja sylwetka
![]() Ale jeśli Tobie tak bardzo przeszkadzają biodra i uda, to ćwicz dalej, po TF zrób miesiąc BBL i efekty zobaczysz na pewno Ale pamiętaj też, że genetyki nie zmienisz. Masz szeroką miednicę i całkiem szczupła w biodrach nie będziesz nigdy, ale możesz je nieco wyszczuplić
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Widzę, że nie było mnie niecały dzień i taka afera, ale dziewczynki nie obijamy się i ćwiczymy, ćwiczymy!

Tzn. bardzo dużo daje mi samo TF, ale trzeba je trochę wspomagać