|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
tygryskowym_okiem chlebki:
http://ninawkuchni.blogspot.com/2010...040-nilsa.html tam masz jeszcze kilka przepisów na chlebki i inne cudowności ![]() Jeszcze raz dziękuje bardzo za miłe słowa.. Bardzo byłam zdziwiona waszymi opiniami, nie spodziewałam się.. Na biuścik kiedyś moja siostra stosowała (wiem że nie lubisz takich wynalazków) taki krem na cycki z Bielendy była zadowolonaJesli chodzi o Twoja motywacje.. to chyba facet jest najlepszą.. ja wstydziłam się przechodzić rozebrana przed swoim facetem aż w końcu powiedziałam dość.. schudłam 15 kilo zaczęłam ćwiczyć, jeść inaczej, rzuciłam palenie.. i co zyskałam... radzia1608 myślałam o tym żeby połączyć BBL z TF ale boję się że mój mężczyzna mnie przegoni z tymi ćwiczeniami bo on biedak siedzi w kuchni jak ja ćwiczę chyba że nie robiłabym ich codziennie.. Ale czy one wtedy mają jakiś sens? Jak masz jakąś rozpiskę to ja bardzo chętnie się zapoznam Mam juz wszystkie BBl-e w końcu one są następne w kolejce ![]() n jasne, ja to doskonale rozumie.. też czasem mnie trochę nudzi to ciągłe powtarzanie dzisiaj np. mam fire 55 .. tylko jak mi facet przyjdzie z bukietem i alkoholem i stworzy jakąś kolacyjkę.. to nie wiem czy zrobię.. się zobaczy.. jak to wszystko w praniu wyjdzie czy zdążę bo dzisiaj późno kończę Cytat:
W to lato będę mieć wyszczuplone ciało a w następne umięśnione Insanity jeszcze nie mam ale tez już myślę![]() Da się to robić z pamięci?? Jak tak byłoby cudnie moje maleństwo oglądało by telewizor a ja bym mogła kombinować Cytat:
![]() ![]() Chcesz wyszczuplić buzie? Ja właśnie z powodu wyszczuplenia buzi przytyłam bo ja np. wyglądam źle.. |
||
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niżej wklejam Ci rozpiskę na 2 miesiąc, bo nie widzę sensu żebyś zaczynała od początku. (PS. tam gdzie jest STRETCH8 to powinen być STRETCH10 z TF, ale mnie on osobiście nudzi więc robię z tej serii 8 min. Ale to w sumie wszystko jedno, najważniejsze żeby nie pomijać rozciągania!)A w High-Tight jest dosłownie parę ćwiczeń, które tylko powtarzasz określoną ilość razy, więc spokojnie można je zrobić z pamięci
I'm not on a diet - I'm on Turbo Fire! Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2011-03-08 o 13:49 |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
koala21 niedługo nie bedziesz mieć wcale zakwasów ja miałam problem z chodzeniem po schodach przez pierwsze chyba 2-3 dni
|
|
|
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-08 o 14:43 |
|
|
|
#1356 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skończę program dla zaawansowanych to pokażę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z bum bum może byś miała większy problem, ale high&tight łatwo zapamiętać, na każdą nogę te same powtórzenia
|
|
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1358 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki, też mam jakieś stronki o tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Także sądzę, że i na twarzy za jakiś czas zobaczysz różnicę
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1361 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bedziesz miala cialo jak bogini ![]() Cytat:
Sa fajne cwiczenia z tasma typowa na uda wewnetrzna strone, moze porob wiecej powtorzen? Ja tak bede robic!Cytat:
|
||||
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
Jedwabna wiesz co ja nie wiem jak to jest na prawdę z tą kondycją i ćwiczeniami.. bo ja myślałam że kondycja moja nie jest taka zła a jednak nieco bardziej mnie zmęczyły te ćwiczenia niż myślałam .. może nie padłam na kolana, nie robię przerw itp.. (jak niektóre moje koleżanki którym poleciłam) ale jednak.. Może TF poruszył w Tobie takie "tajniki" kondycyjne" które jednak nie były wcześniej używane przy innych ćwiczeniach i stąd te bóle.. albo po prostu nie są to ćw. dla Ciebie po prostu..
a jeśli chodzi o zamiany Fire 55 na Hit 20 czy w ogóle jakieś takie manipulacje to już jest ingerowanie w cały program.. i to juz robisz na własna odpowiedzialność nie wiem czy poprostu można cos zmieniać do tego stopnia (chodzi mi o hity) niech się wypowiedzą dziewczyny które lepiej się na tym znają |
|
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
radzia1608Kurcze boję sie trochę modyfikować program na zasadzie "robię to zamiast tego" muszę się nad tym jeszcze zastanowić.. jak już to chyba zrobię to i to ale tak jak mowie muszę się jeszcze zastanowić
Juz jesteś na drugim miesiącu TF? Jak ja nie lubię tego krótkiego rozciągania.. Czemu nie widzisz sensu żebym rozpoczynała od początku? Ten High-Tight to co on właściwie robi.. ja wiem że ogólnie BBL ma pomóc tyłkowi.. ale kształtuje całe ciało, jednak zauwazyłam że wiele dziewczyn ćw. ten Bum bum i High- Tight podwójny podbródek? Nie przesadzasz troche? No to w takim razie gratuluje wyszczuplenia buźki ![]() tygryskowym_okiem rozumie że jakis Ci sie podoba Ale może lepiej zrób pierwszy krok, po co marnować czas, skoro jest tego wart. Ja swojego zdobyłam numer puściłam pare nieśmiałych pingów, sprowokował niezobowiązujące spotkanie, wysłałam pierwszego smsa i co.. teraz mamy 7 letni staż bycia ze sobą + pół roczny staż małżeński Warto wziąć życie w swoje ręce
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-08 o 14:32 |
|
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A boję się, że się zasapię ![]() Lanessa Ty masz super figurę Co Ty jeszcze od niej wymagasz?? Ale znam to, ciągle coś nie pasuje i trzeba jeszcze coś poprawić
|
|
|
#1366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Lanessa tak o dół mi chodziło
Robie na wewnętrzną stronę ud ćwiczenia callanetics Zaczęłaś juz te ćw. z taśmą?Brzuch masz bardzo fajny oczywiście to miejsce zawsze można ulepszać na ramionach nic nie widzę.. a z biodrami i udami to Ty mnie nie denerwuj dobra? Bo ja jakbym miała takie szczupłe ehhh.. |
|
|
|
#1368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też się zaczęło od 1 smsa, ale wysłał on, no i jesteśmy już 3 lata razem ![]() Tygrysek łatw numer ![]() Dziewczyny co mam zrobić, tak mi się chce poskakać a muszę pisać pracę
|
|
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
radzia1608 chyba mnie trafi.. wcięło mi posta do Ciebie..
Wiesz co prawda jest taka że ja potrzebuje "namawiania" i "motywacji" Ty już próbowałaś tych łączeń ja jeszcze nie więc siła rzeczy masz większe doświadczenie i wolę wysłuchać Ciebie Kurcze własnie zauważyłam że w drugim miesiącu dużo tych aerobów ale stwierdziłam że musi być ku temu jakiś cel.. Tak, zgadza się jestem pod koniec (jeszcze 3 dni coś wam wczoraj źle popisałam) Agusiek89 Ja to mam propozycję nie do odrzucenia.. Idź se poskacz a potem, pisz pracę Robicie coś dzisiaj na wieczór? |
|
|
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedna godzinka w te czy wewte ma się nijak do pisania całej pracy no nie? ![]() Ale zrobie hiit 20, którego nienawidzę więc po, będę miała serdecznie dosyć ćwiczeń Chociaż skupię się na pisaniu pracy ![]() Mój TŻ w pracy więc sama spędzę wieczór. Ale kwiatki już dostałam
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Agusiek89 ja tam nie mam nic do Hita 20
miałam go wczoraj ![]() A ja mam dylemat na wieczór.. bo jak mnie zaskoczy czymś miłym to nie powiem mu "sorry Ty do kuchni a ja ide ćwiczyć, za 55 minut będę" ale własnie to uzależnienie.. głupio mi że opuszczę (jeśli oczywiście dojdzie do opuszczania) AAAAAAAAAAAAAAAA czy mi odwaliło.. to tylko jeden dzień.. Co wyście mi zrobiły ![]()
|
|
|
|
#1372 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żadnych planów przyszłościowych z tym osobnikiem nie snuję Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj na wieczór nastawiam chlebek i oglądam Kubę W., ale wcześniej oczywiście sumiennie ćwiczę
|
|
|
#1373 | ||
|
Zadomowienie
|
A sa na forum?
![]() Cytat:
![]() Dziekuje... Az dziwia mnie komplementy Twoje i Agusiek, chyba jestem slepa albo cos, bo nie widze ladnej figury tylko krepa i krotkie nogi Cytat:
Dziekuje
|
||
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem oj fizyczność to nie wszystko.. sama się o tym baaaardzo przekonałam ..
Niektórym facetom faktycznie trzeba bardzo systematycznie ucierać nosa.. i jaka to jest satysfakcja.. chyba wyszłam na france.. a tam ![]() Oglądasz Wojewódzkiego? |
|
|
|
#1375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak myślałam, zrobiłam HIITa, w połowie złapała mnie kolka, przez 5 minut ćwiczyłam w zwolnionym tempie, potem już się zdyszałam i ćwiczeń na dziś mam dosyć ![]() Oł rajt, wracam do prania mózgu
|
|
|
#1376 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i mimo, że w danym momencie mam podkrążone i opuchnięte oczy, zaspany wzrok, i taka ogólnie rozbebeszona jestem, to przynajmniej buzia mi się cieszy od ucha do ucha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-08 o 16:31 |
||||
|
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Lanessa a jak się nazywają te ćwiczenia może znajdę w necie.. Wiesz co oglądnęłam jeszcze raz Twoje zdjęcia i wydaję mi się że jesteś dosyć wysoka, więc nogi musisz mieć długie, jesteś, szczupła smukła.. hmm gdybym miała takie ciało to nic bym nie poprawiła..
Całkiem inaczej się same postrzegamy.. Ty nie spodziewałaś się takich opinii o sobie.. myślisz że ja o sobie spodziewałam się takich.. w życiu.. A tak w ogóle to wiecie co.. dzisiaj tak przyglądałam się tym wszystkim dziewczynom na ulicy i ogólnie mówiąc jest sporo lachonów które myślę że albo mają szczęście (czyli szybką przemianę materii) albo poprostu żyją na liściach sałaty.. i druga połowa która o siebie kompletnie nie dba.. jak można chodzić w takich obcisłych bluzkach kiedy ma się tak strasznie zwisający brzuch.. albo w takich krótkich kurteczkach jak się ma takie wielkie uda i tyłek.. ja bym tak nie mogła.. trochę ich podziwiam a z drugiej strony mi ich żal.. najchętniej bym wszystkie wyodchudzała i posłała na jakieś ćwiczenia ale większości się ewidentnie nie chce lepiej się nażreć.. Cytat:
a jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to wczoraj połozyłam się w pielesze po zmyciu "taśmy" z twarzy i wysuszeniu na byle jak włosów (toż to nie rano ) wygnieceniu czegoś dziwnego na nosie.. dostało mi się od wężowego że jestem blada.. Więc postanawiam od kwietnia rozpocząć solarkę podobno opalone ciało wygląda szczuplej ![]() Lubie Wojewódzkiego ![]() Na wieczory czwartkowe polecam dr. Hausa na TVP 2 i siostre Jacky
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
Dobrenko, masz super ciałko i piękną talię ! a co do bioder - myślę, że masz po prostu taką budowę ciała
powinnaś być z siebie zadowolona!
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam jednak jeszcze core 20 żeby się dobić, jutro mój brzuch nie wstanie razem ze mną, zostanie w łóżku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.