|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Chyba zrobię HIIT 20. Za cholerę nie zrobię tych beznadziejnych w hiit 15
|
|
|
#1532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie ja to lubie, ze sie nie nudze i czas mi szybko mija, bo na Fire odliczam minuty... I spreze sie i spoce jak trzeba, a nie macham godzine. Dziekuje za rade Chyba jakos ogolnie depresja mnie dopada, dzieki tygryskowym_okiem i OneSweetTaste za wsparcie Agusiek, czemu nie lubisz tak mocno tego HIIT15? |
|
|
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-15 o 17:46 |
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co Wy macie do tych HIITów, ja je uwielbiam
Dziś mam HIIT20, ale zrobię 25, do tego Sculpt. Do Fire'ów w sumie nic nie mam, może tylko że się ciągną za długo. W ogóle za to lubię TF, że nie ma w nim takich ćwiczeń których bym nienawidziła i robiła z przymusu. Ale wpierw muszę się zabrać za angielski ... eh
|
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawia mnie, że tak sobie zamieniacie te ćwiczenia. Zawsze myślałam, że po to są takie plany, żeby się ich trzymać, bo one są specjalnie tak ułożone.
Raz jest mniej intensywnie, raz bardziej, ale to po to, żeby nie przegrzać organizmu i przygotować go na więcej. Pewnie, że zmiana nie zaszkodzi, ale jak dla mnie powinno się trzymać planu. ![]() ps. Nie czepiam się, nie złośćcie się na mnie. Jestem w tym nowa, chciałabym to rozpracować jak najlepiej!
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-06-06 o 17:23 |
|
|
|
#1536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja potrzebuję więcej wysiłku, dla mnie te ćwiczenia to nie tylko kwestia tego, że zrzucę coś tam, poprawię sylwetkę, itp. Ale jest to również taka odskocznia od codzienności, odstresowywacz i czasem jak mnie wszytko wkurza to mogę się wyżyć. Dlatego czasem to co jest w programie to za mało dla mnie, ot po prostu więc sobie dołożę to czy tamto, albo zamienię na coś intensywniejszego (żeby nie było, robię to wszystko w granicach rozsądku oczywiście)
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-15 o 17:12 |
||
|
|
|
#1537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sobie zamieniam ćwiczenia, bo cały program przeszłam więc niektóre części nie robią już na mnie wrażenia, nie męczą mnie, jedynie trochę "grzeją". A dziś nie zrobiłam nic, bo miałam straszny natłok roboty do pracy licencjackiej. Więc dziś będzie rest, a jutro zrobię HIITa, no i cały tydzień bez przerwy już.
|
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja tez Cytat:
![]() Cytat:
Bo jesli tak jest, to chyba pora zmienic cwiczenia HIITy maja byc przeciez najintensywniejszym treningiem, zawsze mozesz zaczac niemieckie interwaly (nie wiem czy tak to sie po pl nazywa), mojego chlopaka, ktory ma jedna z najlepszych kondycji w szkole, zabijaly Ach, ale przeciez takie fajne sa ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Jak do tej pory, wszystkie mi się podobają ćwiczenia. Dzisiaj mam Hiit 20
|
|
|
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś też miałam HIIT 20, i czas minął mi w oka mgnieniu. Jeszcze chce mi się wymiotować w trakcie ćwiczeń, to pewnie od tego, że jak na razie są dla mnie bardzo intensywne i czasami mam ochotę ogniście, głośno przeklnąć jak już nie daję rady, a robię dalej
Ale po ćwiczeniach czuję taką euforię... I jestem przekonana w stu procentach, że jeśli tylko będę robić je sumiennie, to muszą przynieść efekty, nie ma innego wyjścia. |
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabna, na pewno
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zaraz lecę ćwiczyć hiit 20 póki mam czas
Mam nadzieję, że szybko minie i kolka mnie nie złapie
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj Wam pisałam posta którego potem wykasowałam bo było mi przykro że go omijałyście. .ale napiszę tu o tym bo może którejś się przytrafi taka sama sytuacja.. Już wiem od czego mam metaliczny posmak w ustach.. Wyczytałam że jak się ćwiczy albo odchudza to w organizmie zachodzi proces w którym przestawiamy się na spalanie i chudnięcie i tym się to może u niektórych objawiać
|
|
|
|
#1545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, ze wszystko w porzadku |
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie przeczę, że powinny być najintensywniejsze, i też nie jest tak, że się w ogóle przy nich nie męczę, ale mój poziom zmęczenia nie robi na mnie wrażenia po hiitach i jakoś tak po prostu jestem bardziej zadowolona po fire niż hiit Ale że program to program więc hiity też robię ![]() Cytat:
![]() edit: chciałam napisać jeszcze, że ogłaszam ten tydzień tygodniem Lenia bo mi się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nic nie chce, że już dawno tak nie miałam :P
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-16 o 16:27 |
||
|
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tygryskowym_okiem ja tez wolę hity.. moim zdaniem jest krótko intensywnie i na temat Ja miałam tak ten jeden raz kiedy sie odchudzałam z tym posmakiem w ustach.. potem pogrzebałam i poczytałam że dziewczyny tak niektóre miały przy diecie i jeszcze jakieś forum na wizażu znalazłam gdzie dziewczyny ćwiczą i sie odchudzają i na szczęście potwierdziła się moja teoria.. kilka dziewczyn chodzących na siłownie tak miało.. i jedną oświecił instruktor z siłowni.. Cisnęło Ci sie że jestem w ciąży? co z tym leniem.. w ogóle nie masz zamiaru ćwiczyć? Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-16 o 16:36 |
|
|
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ej nie nie, ćwiczyć ćwiczę, tylko ogólnie mi się nic nie chce. Powinnam i to zrobić i tamto, a w rezultacie idę się lenić i nic nie robię
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
tygryskowym_okiem nie.. w ciąży nie jestem
![]() Wiesz mi sie chce ćwiczyć tylko przewalone mam bo ćwicznia kończę średnio około 22 ehh Od jutra mam urlop w końcu poćwiczę wcześniej i będzie więcej czasu wieczorkiem ![]() Chcę wpleść w te moje ćwiczenia BBL ale sama nie wiem z której strony to ugryść.. |
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj hit 15 i sculpt
kupiłam sobie półkilowe hantelki i przy sculpt jak znalazł. mam niby gumę, ale nie lubię jej, bo jest bez uchwytów i ciężko się ćwiczy. Dobrenko, mi też chciało się napisać, że może jesteś w ciąży, ale skoro nie to ok ja mam coś ostatnio rozpieprzony cykl przez antybiotyki, które brałam. okres spóźnił mi się 2 dni, trwał tylko 5 a nie 7 jak zawsze i schizowałam xD ale od czerwca chcę zacząć brać tabsy i nie będzie myślenia: a co gdyby... ![]() uhhh żeby tylko przeżyć te dwa kolejne dni !
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Boli mnie każda część ciała.
Mało dziecka nie urodziłam gardłem... taką zadyszkę miałam. Zaczynam na uczelnie chodzić na piechotkę i wracać. Bo mam tak kiepską kondycję, że aż mi samej siebie szkoda. Słonica jedna no!!! W każdym razie, czuję się na pewno lepiej niż wcześniej jak robiłam te same ćwiczenia. Dobrze że ich wtedy nie dokończyłam w sumie, bo to jakie ja zadyszki łapałam i jak sie czułam to masakra... no ale to było spowodowane okropnym osłabieniem organizmu i chorobą. Teraz się nie dam !!!
|
#1554 |
|
Raczkowanie
|
A ja miałam dziś Fire55ez i jest super
Nie zdychałam jak ostatnio, co prawda po ćwiczeniach byłam czerwona jak burak i cała mokra, ale przynajmniej płuc nie wyplułam. Generalnie kondycja coraz lepsza w moim przypadku i bardzo się z tego cieszę Za to teraz czuję całe nogi, a jutro BUM BUM :O ... idę spać kochane, miłego wieczorku
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj miałam mieć Rest, a zrobiłam Fire 55 EZ, HightTight i Tummy Tuck (te dwa ostatnie z BBL, ale większość z Was zapewne o tym wie
). Dodatkowo zrobiłam sobie masaż masażerem, maseczkę z zielonej glinki, peeling, a później kremidłem się nasmarowałam. I idę spać zaraz, dobrej nocy
|
|
|
|
#1556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj hiit 20 zrobiłam, kolka mnie nie złapała ![]() Dziś mam mnieć znowu chyba HIIT ale myślę że zrobię fire 45 ez sasasa
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj hiit 15 i sculpt 30, co zrobię wieczorkiem (jestem dopiero w drugim tygodniu ćwiczeń!
). A rano zrobiłam fire 30. I jeszcze mnie czeka z pół godzinki na stepperze ze współlokatorką sasasasa.Ale. hm. muszę zacząć się uczyć w końcu
|
|
|
|
#1558 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dolaczam do tygodnia Lenia! Cytat:
Cytat:
Ktory to dzien i miesiac? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba zrobie sobie HIIT... Tzn. porzucilam cwiczenia, moj chlopak z ktorym mieszkam powaznie sie rozchorowal i mial ciagle 40 goraczki, to chodze i go pielegnuje + szkola + dom + projekty po szkole + moja depresja i kiepski poziom energii zaowocowaly przerwa. Zbieram sily i zaczynam moj trening Ktory ma za zadanie dac mi wiecej energii,To bedzie 3-4 razy w tygodniu HIIT i 1-2 silowe, przy tych najkrotszych interwalach, w miare mozliwosci i sily hula hop w dni wolne. Pewnie po dwoch tygodniach zalapie bakcyla i przejde na zwyczajny trening TF drugi tydzien Co uwazacie?
|
|||||||
|
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcześniej jak ćwiczyłam HIITy cały czas mnie łapała kolka, chyba to kolka, i musiałam wolniej ćwiczyć. A teraz ostatnio w ogóle mnie nie łapie, całe szczęście ![]() A gdzie jakieś aeroby?
|
|
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

od godziny powinnam robić zadanka, ale jakoś nie mam ochoty. Zaraz trzeba się zbierać na zajęcia, więc w sumie nic nie zrobiłam, no poza oczywiście siedzeniem na wizażu
przepraszam, musiałam tego emotka wstawić

Raz jest mniej intensywnie, raz bardziej, ale to po to, żeby nie przegrzać organizmu i przygotować go na więcej. Pewnie, że zmiana nie zaszkodzi, ale jak dla mnie powinno się trzymać planu.
Jestem w tym nowa, chciałabym to rozpracować jak najlepiej! 

). A rano zrobiłam
Dolaczam do tygodnia Lenia!