TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 10:02   #1531
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Bo to leń zaraźliwy jest od godziny powinnam robić zadanka, ale jakoś nie mam ochoty. Zaraz trzeba się zbierać na zajęcia, więc w sumie nic nie zrobiłam, no poza oczywiście siedzeniem na wizażu

hiit15 przepraszam, musiałam tego emotka wstawić
A ja mam dokładnie taki odruch jak kończę go ćwiczyć
Chyba zrobię HIIT 20. Za cholerę nie zrobię tych beznadziejnych w hiit 15
Stary 2011-03-15, 10:51   #1532
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Lanessa ja z kolei nie lubię hiitów, tfu nawet nienawidzę No ale ćwiczę, strasznie mnie one denerwują, bo trzeba się sprężać. Jedynym plusem jest to, że trwają krótko.

Znam 1 sposób, żeby przestać nie lubić czegoś - polubić

Znajdź coś fajnego w fire'ach, co nie będzie Cię tak odpychać

A dziś mój ulubiony HIIT 15 brr
Cos Ty i tygrysek ciete jestescie na HIITy, a ja mowie... ZABIERZCIE ODE MNIE FIRE TO MOGE WAM ROBIC HIIT PO HIICIE
No wlasnie ja to lubie, ze sie nie nudze i czas mi szybko mija, bo na Fire odliczam minuty... I spreze sie i spoce jak trzeba, a nie macham godzine.
Dziekuje za rade Dzisiaj bede probowala polubic.

Chyba jakos ogolnie depresja mnie dopada, dzieki tygryskowym_okiem i OneSweetTaste za wsparcie

Agusiek, czemu nie lubisz tak mocno tego HIIT15?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:13   #1533
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ach,pocieszy mnie ktoras?

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-15 o 17:46
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 12:46   #1534
radzia1608
Raczkowanie

Nie wiem co Wy macie do tych HIITów, ja je uwielbiam Dziś mam HIIT20, ale zrobię 25, do tego Sculpt. Do Fire'ów w sumie nic nie mam, może tylko że się ciągną za długo. W ogóle za to lubię TF, że nie ma w nim takich ćwiczeń których bym nienawidziła i robiła z przymusu. Ale wpierw muszę się zabrać za angielski ... eh

radzia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:36   #1535
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Zastanawia mnie, że tak sobie zamieniacie te ćwiczenia. Zawsze myślałam, że po to są takie plany, żeby się ich trzymać, bo one są specjalnie tak ułożone. Raz jest mniej intensywnie, raz bardziej, ale to po to, żeby nie przegrzać organizmu i przygotować go na więcej. Pewnie, że zmiana nie zaszkodzi, ale jak dla mnie powinno się trzymać planu.
ps. Nie czepiam się, nie złośćcie się na mnie. Jestem w tym nowa, chciałabym to rozpracować jak najlepiej!

Edytowane przez OneSweetTaste
Czas edycji: 2011-06-06 o 17:23
OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 17:10   #1536
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Lanessa: Cos Ty i tygrysek ciete jestescie na HIITy, a ja mowie... ZABIERZCIE ODE MNIE FIRE TO MOGE WAM ROBIC HIIT PO HIICIE
No wlasnie ja to lubie, ze sie nie nudze i czas mi szybko mija, bo na Fire odliczam minuty... I spreze sie i spoce jak trzeba, a nie macham godzine.
Bo dla mnie te hiity są mało konkretne, są krótkie i takie nijakie, troszkę skoczków, hopków, machnięć i ... pyk, koniec Ja się przy nich nawet niespecjalnie męczę, pomimo tego, że daję z siebie wszystko.

Cytat:
OneSweetTaste: Zastanawia mnie, że tak sobie zamieniacie te ćwiczenia.
A zamieniam sobie, a co Ja potrzebuję więcej wysiłku, dla mnie te ćwiczenia to nie tylko kwestia tego, że zrzucę coś tam, poprawię sylwetkę, itp. Ale jest to również taka odskocznia od codzienności, odstresowywacz i czasem jak mnie wszytko wkurza to mogę się wyżyć. Dlatego czasem to co jest w programie to za mało dla mnie, ot po prostu więc sobie dołożę to czy tamto, albo zamienię na coś intensywniejszego (żeby nie było, robię to wszystko w granicach rozsądku oczywiście)

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-03-15 o 17:12
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:14   #1537
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Cos Ty i tygrysek ciete jestescie na HIITy, a ja mowie... ZABIERZCIE ODE MNIE FIRE TO MOGE WAM ROBIC HIIT PO HIICIE
Dziekuje za rade Dzisiaj bede probowala polubic.

Chyba jakos ogolnie depresja mnie dopada, dzieki tygryskowym_okiem i OneSweetTaste za wsparcie

Agusiek, czemu nie lubisz tak mocno tego HIIT15?
Nie podoba mi się zestaw ćwiczeń w HIIT 15 i robię je na przymus

Ja sobie zamieniam ćwiczenia, bo cały program przeszłam więc niektóre części nie robią już na mnie wrażenia, nie męczą mnie, jedynie trochę "grzeją".

A dziś nie zrobiłam nic, bo miałam straszny natłok roboty do pracy licencjackiej. Więc dziś będzie rest, a jutro zrobię HIITa, no i cały tydzień bez przerwy już.
Stary 2011-03-15, 19:33   #1538
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Mam tak samo. Strasznie dlugo czas mi mija podczas Fire. No i jeszcze denerwuje mnie albo brak przerw na picie, albo ze sa za rzadkie jak dle mnie i musze kombinowac by sie napic......
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:49   #1539
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez radzia1608 Pokaż wiadomość
Nie wiem co Wy macie do tych HIITów, ja je uwielbiam
Ja tez

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Mnie się wszystko podoba do tej pory
Zastanawia mnie, że tak sobie zamieniacie te ćwiczenia. Zawsze myślałam, że po to są takie plany, żeby się ich trzymać, bo one są specjalnie tak ułożone. Raz jest mniej intensywnie, raz bardziej, ale to po to, żeby nie przegrzać organizmu i przygotować go na więcej. Pewnie, że zmiana nie zaszkodzi, ale jak dla mnie powinno się trzymać planu.
ps. Nie czepiam się, nie złośćcie się na mnie. Jestem w tym nowa, chciałabym to rozpracować jak najlepiej!
Zgadza sie, ale organizm jest organizmem i male zmiany nie wychodza na zle, jesli sa przemyslane i z jakiegos powodu. Zmiany, gdzie zmienia sie z 15HIIT na 30 HIIT tylko dlatego, bo chce sie szybciej schudnac, nie sa madre, ale zmiany naszych weteranek jak najbardziej

Cytat:
Bo dla mnie te hiity są mało konkretne, są krótkie i takie nijakie, troszkę skoczków, hopków, machnięć i ... pyk, koniec Ja się przy nich nawet niespecjalnie męczę, pomimo tego, że daję z siebie wszystko.

A zamieniam sobie, a co Ja potrzebuję więcej wysiłku, dla mnie te ćwiczenia to nie tylko kwestia tego, że zrzucę coś tam, poprawię sylwetkę, itp. Ale jest to również taka odskocznia od codzienności, odstresowywacz i czasem jak mnie wszytko wkurza to mogę się wyżyć. Dlatego czasem to co jest w programie to za mało dla mnie, ot po prostu więc sobie dołożę to czy tamto, albo zamienię na coś intensywniejszego (żeby nie było, robię to wszystko w granicach rozsądku oczywiście)
Ach, respekt, ze nie meczysz sie przy HIITach, po tych 30 HIIT tez nie?
Bo jesli tak jest, to chyba pora zmienic cwiczenia HIITy maja byc przeciez najintensywniejszym treningiem, zawsze mozesz zaczac niemieckie interwaly (nie wiem czy tak to sie po pl nazywa), mojego chlopaka, ktory ma jedna z najlepszych kondycji w szkole, zabijaly

Cytat:
Nie podoba mi się zestaw ćwiczeń w HIIT 15 i robię je na przymus
Ach, ale przeciez takie fajne sa

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Strasznie dlugo czas mi mija podczas Fire. No i jeszcze denerwuje mnie albo brak przerw na picie, albo ze sa za rzadkie jak dle mnie i musze kombinowac by sie napic......
Dodam jeszcze, ze nieraz zdaze ostygnac na cwiczeniach i tylko czekam na dzwonki, zeby sie porzadnie spocic, nie lubie cwiczyc przy tak niskiej intensywnosci, od lagodnego 60min treningu wole 60min wycisku...
Stary 2011-03-15, 21:05   #1540
tak
Zakorzenienie

Jak do tej pory, wszystkie mi się podobają ćwiczenia. Dzisiaj mam Hiit 20
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:53   #1541
Jedwabna
Raczkowanie

Ja dziś też miałam HIIT 20, i czas minął mi w oka mgnieniu. Jeszcze chce mi się wymiotować w trakcie ćwiczeń, to pewnie od tego, że jak na razie są dla mnie bardzo intensywne i czasami mam ochotę ogniście, głośno przeklnąć jak już nie daję rady, a robię dalej
Ale po ćwiczeniach czuję taką euforię...
I jestem przekonana w stu procentach, że jeśli tylko będę robić je sumiennie, to muszą przynieść efekty, nie ma innego wyjścia.
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 22:30   #1542
tak
Zakorzenienie

Jedwabna, na pewno
Stary 2011-03-16, 10:16   #1543
Agusiek89
Wtajemniczenie

A ja zaraz lecę ćwiczyć hiit 20 póki mam czas Mam nadzieję, że szybko minie i kolka mnie nie złapie
Stary 2011-03-16, 10:33   #1544
Dobrenka
Zadomowienie

Wczoraj Wam pisałam posta którego potem wykasowałam bo było mi przykro że go omijałyście. .ale napiszę tu o tym bo może którejś się przytrafi taka sama sytuacja.. Już wiem od czego mam metaliczny posmak w ustach.. Wyczytałam że jak się ćwiczy albo odchudza to w organizmie zachodzi proces w którym przestawiamy się na spalanie i chudnięcie i tym się to może u niektórych objawiać
Stary 2011-03-16, 11:03   #1545
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj Wam pisałam posta którego potem wykasowałam bo było mi przykro że go omijałyście. .ale napiszę tu o tym bo może którejś się przytrafi taka sama sytuacja.. Już wiem od czego mam metaliczny posmak w ustach.. Wyczytałam że jak się ćwiczy albo odchudza to w organizmie zachodzi proces w którym przestawiamy się na spalanie i chudnięcie i tym się to może u niektórych objawiać
Ja na Twoim miejscu na wszelki wypadek zrobiłabym badania moczu i krwi.

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 12:26   #1546
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu na wszelki wypadek zrobiłabym badania moczu i krwi.
nie nie.. badania wszystkie mam ok..
Stary 2011-03-16, 13:46   #1547
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny zwykle sie nie wypowiadaja, jesli nie maja pojecia, po prostu nie wymadrzamy sie jak nie wiemy Dobrze, ze wszystko w porzadku
Stary 2011-03-16, 16:23   #1548
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Lanessa: Ach, respekt, ze nie meczysz sie przy HIITach, po tych 30 HIIT tez nie? Bo jesli tak jest, to chyba pora zmienic cwiczenia HIITy maja byc przeciez najintensywniejszym treningiem
hiit 30 póki co robiłam dopiero raz z czystej ciekawości, bo jeszcze nie mam go w rozpisce ja nie przeczę, że powinny być najintensywniejsze, i też nie jest tak, że się w ogóle przy nich nie męczę, ale mój poziom zmęczenia nie robi na mnie wrażenia po hiitach i jakoś tak po prostu jestem bardziej zadowolona po fire niż hiit Ale że program to program więc hiity też robię

Cytat:
Dobrenka: Wczoraj Wam pisałam posta którego potem wykasowałam bo było mi przykro że go omijałyście. .ale napiszę tu o tym bo może którejś się przytrafi taka sama sytuacja.. Już wiem od czego mam metaliczny posmak w ustach.. Wyczytałam że jak się ćwiczy albo odchudza to w organizmie zachodzi proces w którym przestawiamy się na spalanie i chudnięcie i tym się to może u niektórych objawiać
Przez cały okres mojej styczności z bardziej zaawansowanym sportem i obecnie przy ćwiczeniach nie miałam czegoś takiego, więc nie wiedziałam co mam napisać. A to co cisnęło mi się napisać nie byłoby odpowiedzią, której oczekiwałaś

edit: chciałam napisać jeszcze, że ogłaszam ten tydzień tygodniem Lenia bo mi się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nic nie chce, że już dawno tak nie miałam :P

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-03-16 o 16:27
Stary 2011-03-16, 16:35   #1549
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny zwykle sie nie wypowiadaja, jesli nie maja pojecia, po prostu nie wymadrzamy sie jak nie wiemy Dobrze, ze wszystko w porzadku
spoko... troszkę tylko potrzebowałam wsparcia.. i pół dnia gapiłam w ekran żeby sie dowiedzieć co myślicie.. sorry

tygryskowym_okiem ja tez wolę hity.. moim zdaniem jest krótko intensywnie i na temat
Ja miałam tak ten jeden raz kiedy sie odchudzałam z tym posmakiem w ustach.. potem pogrzebałam i poczytałam że dziewczyny tak niektóre miały przy diecie i jeszcze jakieś forum na wizażu znalazłam gdzie dziewczyny ćwiczą i sie odchudzają i na szczęście potwierdziła się moja teoria.. kilka dziewczyn chodzących na siłownie tak miało.. i jedną oświecił instruktor z siłowni..
Cisnęło Ci sie że jestem w ciąży?
co z tym leniem.. w ogóle nie masz zamiaru ćwiczyć?

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-16 o 16:36
Stary 2011-03-16, 16:42   #1550
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Cisnęło Ci sie że jestem w ciąży? co z tym leniem.. w ogóle nie masz zamiaru ćwiczyć?
Ano cisnęło mi się, że może to u Was rodzinne że tak macie przy ciąży, bo coś tam o siostrze wspominałaś

Ej nie nie, ćwiczyć ćwiczę, tylko ogólnie mi się nic nie chce. Powinnam i to zrobić i tamto, a w rezultacie idę się lenić i nic nie robię

Stary 2011-03-16, 16:46   #1551
Dobrenka
Zadomowienie

tygryskowym_okiem nie.. w ciąży nie jestem
Wiesz mi sie chce ćwiczyć tylko przewalone mam bo ćwicznia kończę średnio około 22 ehh
Od jutra mam urlop w końcu poćwiczę wcześniej i będzie więcej czasu wieczorkiem
Chcę wpleść w te moje ćwiczenia BBL ale sama nie wiem z której strony to ugryść..
Stary 2011-03-16, 20:38   #1552
Blameworthy
Rozeznanie

ja dzisiaj hit 15 i sculpt kupiłam sobie półkilowe hantelki i przy sculpt jak znalazł. mam niby gumę, ale nie lubię jej, bo jest bez uchwytów i ciężko się ćwiczy.

Dobrenko, mi też chciało się napisać, że może jesteś w ciąży, ale skoro nie to ok ja mam coś ostatnio rozpieprzony cykl przez antybiotyki, które brałam. okres spóźnił mi się 2 dni, trwał tylko 5 a nie 7 jak zawsze i schizowałam xD ale od czerwca chcę zacząć brać tabsy i nie będzie myślenia: a co gdyby...

uhhh żeby tylko przeżyć te dwa kolejne dni !

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:54   #1553
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Boli mnie każda część ciała.
Mało dziecka nie urodziłam gardłem... taką zadyszkę miałam.
Zaczynam na uczelnie chodzić na piechotkę i wracać. Bo mam tak kiepską kondycję, że aż mi samej siebie szkoda. Słonica jedna no!!!

W każdym razie, czuję się na pewno lepiej niż wcześniej jak robiłam te same ćwiczenia. Dobrze że ich wtedy nie dokończyłam w sumie, bo to jakie ja zadyszki łapałam i jak sie czułam to masakra... no ale to było spowodowane okropnym osłabieniem organizmu i chorobą.
Teraz się nie dam !!!

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:37   #1554
radzia1608
Raczkowanie

A ja miałam dziś Fire55ez i jest super Nie zdychałam jak ostatnio, co prawda po ćwiczeniach byłam czerwona jak burak i cała mokra, ale przynajmniej płuc nie wyplułam. Generalnie kondycja coraz lepsza w moim przypadku i bardzo się z tego cieszę Za to teraz czuję całe nogi, a jutro BUM BUM :O ... idę spać kochane, miłego wieczorku

radzia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:43   #1555
tak
Zakorzenienie

A ja dzisiaj miałam mieć Rest, a zrobiłam Fire 55 EZ, HightTight i Tummy Tuck (te dwa ostatnie z BBL, ale większość z Was zapewne o tym wie ). Dodatkowo zrobiłam sobie masaż masażerem, maseczkę z zielonej glinki, peeling, a później kremidłem się nasmarowałam. I idę spać zaraz, dobrej nocy
Stary 2011-03-17, 09:33   #1556
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj miałam mieć Rest, a zrobiłam Fire 55 EZ, HightTight i Tummy Tuck (te dwa ostatnie z BBL, ale większość z Was zapewne o tym wie ). Dodatkowo zrobiłam sobie masaż masażerem, maseczkę z zielonej glinki, peeling, a później kremidłem się nasmarowałam. I idę spać zaraz, dobrej nocy
Czyli zrobiłaś dzień "dla siebie"

A ja wczoraj hiit 20 zrobiłam, kolka mnie nie złapała Ale mam straszne zakwasy pod tyłkiem
Dziś mam mnieć znowu chyba HIIT ale myślę że zrobię fire 45 ez sasasa
Stary 2011-03-17, 10:57   #1557
tak
Zakorzenienie

A ja mam dzisiaj hiit 15 i sculpt 30, co zrobię wieczorkiem (jestem dopiero w drugim tygodniu ćwiczeń! ). A rano zrobiłam fire 30. I jeszcze mnie czeka z pół godzinki na stepperze ze współlokatorką sasasasa.
Ale. hm. muszę zacząć się uczyć w końcu
Stary 2011-03-17, 11:52   #1558
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
hiit 30 póki co robiłam dopiero raz z czystej ciekawości, bo jeszcze nie mam go w rozpisce ja nie przeczę, że powinny być najintensywniejsze, i też nie jest tak, że się w ogóle przy nich nie męczę, ale mój poziom zmęczenia nie robi na mnie wrażenia po hiitach i jakoś tak po prostu jestem bardziej zadowolona po fire niż hiit Ale że program to program więc hiity też robię

edit: chciałam napisać jeszcze, że ogłaszam ten tydzień tygodniem Lenia bo mi się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nic nie chce, że już dawno tak nie miałam :P
Mocarka Dolaczam do tygodnia Lenia!
Cytat:
spoko... troszkę tylko potrzebowałam wsparcia.. i pół dnia gapiłam w ekran żeby sie dowiedzieć co myślicie.. sorry

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
ja dzisiaj hit 15 i sculpt kupiłam sobie półkilowe hantelki i przy sculpt jak znalazł. mam niby gumę, ale nie lubię jej, bo jest bez uchwytów i ciężko się ćwiczy.
Dajesz Ktory to dzien i miesiac?

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Boli mnie każda część ciała.
Mało dziecka nie urodziłam gardłem... taką zadyszkę miałam.
Zaczynam na uczelnie chodzić na piechotkę i wracać. Bo mam tak kiepską kondycję, że aż mi samej siebie szkoda. Słonica jedna no!!!

W każdym razie, czuję się na pewno lepiej niż wcześniej jak robiłam te same ćwiczenia. Dobrze że ich wtedy nie dokończyłam w sumie, bo to jakie ja zadyszki łapałam i jak sie czułam to masakra... no ale to było spowodowane okropnym osłabieniem organizmu i chorobą.
Teraz się nie dam !!!
No widze, ze cwiczenia niezle Cie mecza to i dobry efekt bedzie, trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez radzia1608 Pokaż wiadomość
A ja miałam dziś Fire55ez i jest super Nie zdychałam jak ostatnio, co prawda po ćwiczeniach byłam czerwona jak burak i cała mokra, ale przynajmniej płuc nie wyplułam. Generalnie kondycja coraz lepsza w moim przypadku i bardzo się z tego cieszę Za to teraz czuję całe nogi, a jutro BUM BUM :O ... idę spać kochane, miłego wieczorku
Oj, mam nadzieje, ze porzadnie sie rozciagnelas

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Uff, respekt! To sobie pojechalas cwiczeniami, pracowita dziewczyna

Cytat:
A ja wczoraj hiit 20 zrobiłam, kolka mnie nie złapała Ale mam straszne zakwasy pod tyłkiem
Dziś mam mnieć znowu chyba HIIT ale myślę że zrobię fire 45 ez sasasa
Gratulujemy takiego sukcesu, Agusiek

Ja chyba zrobie sobie HIIT... Tzn. porzucilam cwiczenia, moj chlopak z ktorym mieszkam powaznie sie rozchorowal i mial ciagle 40 goraczki, to chodze i go pielegnuje + szkola + dom + projekty po szkole + moja depresja i kiepski poziom energii zaowocowaly przerwa. Zbieram sily i zaczynam moj trening Ktory ma za zadanie dac mi wiecej energii,
To bedzie 3-4 razy w tygodniu HIIT i 1-2 silowe, przy tych najkrotszych interwalach, w miare mozliwosci i sily hula hop w dni wolne. Pewnie po dwoch tygodniach zalapie bakcyla i przejde na zwyczajny trening TF drugi tydzien Co uwazacie?
Stary 2011-03-17, 13:21   #1559
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Gratulujemy takiego sukcesu, Agusiek

Ja chyba zrobie sobie HIIT... Tzn. porzucilam cwiczenia, moj chlopak z ktorym mieszkam powaznie sie rozchorowal i mial ciagle 40 goraczki, to chodze i go pielegnuje + szkola + dom + projekty po szkole + moja depresja i kiepski poziom energii zaowocowaly przerwa. Zbieram sily i zaczynam moj trening Ktory ma za zadanie dac mi wiecej energii,
To bedzie 3-4 razy w tygodniu HIIT i 1-2 silowe, przy tych najkrotszych interwalach, w miare mozliwosci i sily hula hop w dni wolne. Pewnie po dwoch tygodniach zalapie bakcyla i przejde na zwyczajny trening TF drugi tydzien Co uwazacie?
Dzięki Wcześniej jak ćwiczyłam HIITy cały czas mnie łapała kolka, chyba to kolka, i musiałam wolniej ćwiczyć. A teraz ostatnio w ogóle mnie nie łapie, całe szczęście

A gdzie jakieś aeroby?
Stary 2011-03-17, 13:42   #1560
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Wcześniej jak ćwiczyłam HIITy cały czas mnie łapała kolka, chyba to kolka, i musiałam wolniej ćwiczyć. A teraz ostatnio w ogóle mnie nie łapie, całe szczęście

A gdzie jakieś aeroby?
To moze polubisz bardziej HIITy
Aeroby to przecie Core i Sculp bedzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości