|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Wiem, że jestem nowoprzybyła ale czy mogłabym tez zobaczyc twoje zdjęcia ? Wysyłam zaproszenie jakby cuś
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Tigressa gratuluję pięknych wyników i oby tak dalej!
Też wysyłam zaproszenie bo zżera mnie ciekawość A Wy dziewczyny jesteście zboczuchy, tylko byście macały ![]() Ja dziś byłam w gościach i zgrzeszyłam gofrem z bitą śmietaną i czekoladą Ale raz w tygodniu można no nie? ![]() Wieczorem fire 45 ez
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa, tak, niedługo ważenie, mierzenie i inne. Ale nie mam foteczek sprzed rozpoczęcia diety i ćwiczeń! Tylko centymetrami będę mogła się pochwalić (jeśli będzie czym się chwalić, bo ja nie widzę efektów żadnych!
chociaż w sumie, to nawet lepiej że nie mam żadnych zdjęć, bo byście pouciekały, a ekrany komputerów popękałyby Wam, serio serio! Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-20 o 17:04 |
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa, Tigressa ...
teraz to mnie dopiero wpędziłyście w kompleksy
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sorki już doczytałam, zaczynasz trzeci tydzień Za dużo Was i miesza mi się która jest na jakim etapie
Edytowane przez Agusiek89 Czas edycji: 2011-03-20 o 17:08 |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusiek, tak trzeci tydzień, lecz przed TF byłam na BBL, a jeszcze wcześniej ćwiczyłam parę razy w tygodniu Pump It Up, więc mój staż nie kończy się na samym TF. W ogóle, to wymieniłam linki na ciężarki na nogi, bo zwrócić nie mogłam, niestety ;/ i dzisiaj zrobię z nich użytek
Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-20 o 17:10 |
|
|
|
|
#1687 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ciężarki do H&T rozumiem? Czy będziesz w nich brykać przy fire'ach tak jak Tygrysek?
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Jak one przed ćwiczeniami tak wyglądają jak ja nigdy wyglądać nie będę
![]() Własnie walczę z czekoladą. Leży obok
|
#1690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież wiadomo, że każdy zaczyna z innego pułapu, i do czego innego dąży, więc po co się tak porównywać w ogóle ??
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
No niby wiadomo, ale jestem przed okresem.
Dajcie kobicie ponarzekać
|
#1693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (ot se wymyśliłam nie ? )
|
|
|
#1694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na moim avatarze to nie modelka, tylko ja. Ile razy mam powtarzać?! Dalej nie wierzą, no co za wredne babsztyle ![]() Kasienka czekoladę schowaj do lodówki, co by się nie rozpuściła, a Ty ruszaj pupę do ćwiczeń ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Zamiast siebie, ma nas wszystkie utuczyć? O nie, ja dziekuję
|
|
|
#1695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja codziennie wieczorem odprawiam modły do Twojego boskiego tyłka ![]() Czekolady nie zjem choćbym miała sobie język odciąć (mimo że moja ulubiona.. z całymi orzechami )ale już w tym tyg ze słodkościami koniec! Zjadłam jedynie kawałek ciasta maminego i starczy mojej dupce i bioderkom
|
|
#1696 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak masz kaloryferek to mniejsza talia Jak tu byc idealna kobieta wymiary 90/60/90 w kaloryferkiem?! To ma byc jakis mini kaloryferek?! A ja mam zdjecie po tygodniu cwiczen i wierzcie mi lub nie, ale ja uwazam (uroilam sobie Cytat:
Dam Ci pelnoziarnista buleczke |
|||
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też spasuję!
dzisiaj walczyłam z batonikami przy kasie w Realu. I wygrałam, ha, jestem miszczu. Chociaż się tak uśmiechały do mnie, jak nigdy, a poszłam wymienić te ciężarki rano, przed śniadaniem, i mój brzuch przeszedł na złą stronę mocy, bo chciał te batoniki . Ale ja piep.rzę dzisiaj, totalnie od rzeczy!A ciężarki mam do H&T, częściowo Bum Bum i do Tamilly Webb, czy jakoś tak (to też kiedyś ćwiczyłam), i do Sculptu z BBL. tygrysek, tak tak - ślepota, ślepota. Chociaż współ. mówi, że widać, że wysmuklałam i że miałam większe boczki. Chyba ona niedowidzi! Miarka centymetrowa pokazuje co innego! |
|
|
|
#1698 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa ale ja chcę mieć kaloryfer, i skośne wyrobione, a nie jakąś tam talię! Tzn. talią nacieszę się między zrzuceniem tego miliona kg a wyrobieniem kaloryfera
![]() A ja lubię mleczną zwykła, prawdziwą. Ale i tak, bardziej wolę krówki ciągnące się, aaaaaah! Wczoraj współlokatorki jadły Tofiffee (?) i mimo iż obliczyłam, ile jedno ma kcal, jednak nie pozwoliłam się zbałamucić. One zjadły prawie całe opakowanie, a podobno też są na diecie -,- (oczywiście głównym motywatorem jestem Ja we własnej osobie i moja silna wolna i motywacja, awrrrrr). Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-20 o 17:39 |
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja będę mieć kaloryfer ... kiedyś napewno
jeden już mam ... w pokoju idę ćwiczyć, do później
|
|
#1701 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie bym pacnęła, ale bez skojarzeń zboczuszki ![]() Lecę ćwiczyć i spalić gofra ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#1702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1703 | |
|
Zadomowienie
|
Ja Ci wierze! Wierze gleboko, ze wszystkie mamy same siebie w avie tak jak Ty i ja. I tygrysek tez jet tygryskiem, dlatego nie pokazala twarzy na zdjeciach w profilu! Bo ma mordke!
Cytat:
Nie da sie wyjesc orzechow bez zahaczania o czekolade, probowalam
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to jesteśmy w
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahahaha
rzeczywiście, kurczę, masz problem, Kasieńka, z tą czekoladą! Więc lepiej jej nie ruszaj, poczujesz się lepiej- silniej, że nie dałaś się skusić!Dziewczyny, powinnam się uczyć, w przyszłym tygodniu mam ogrom kolokwiów ![]() Kasieńka, ja Cię kojarzę! Z wątku auper! Wiedziałam! Ta "lokalizacja" wydała mi się znajoma :P
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
Jak Wy szybko dziewczyny piszecie!!!
Dzisiejsze Fire 55 zaliczone. Miałam je ćwiczyć w piątek, ale dałam tylko radę tylko przez 17 minut, bo miałam nieciekawy humor, a wczoraj miałam taki zapieprz że nie dałam rady nic zrobić, choć powinnam Core 20 i Strecht 40, więc dziś od nowa Firek 55, jutro Core i lecimy dalej z planem ![]() Byłam TAK dumna po Fire 55 z siebie.... Nigdy nie sądziłam, że dam radę! |
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty przymierzałaś się tylko do au pair'owania ? Bo nie kojarzę Cię z tamtego wątku ![]() PS. Czekolada leży w szafie razem z Merci, które też dostałam w tym tyg
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
hey czekoladoholiczki
przyznam bez bicia, że też dzisiaj zgrzeszyłam - Bounty przy kasie wprost krzyczał żebym go włożyła do koszyka, no i mnie namówił ale oj tam, oj tam :p czasem można sobie przecież pozwolić. Idę robić Boom Boom + High-Tight, BBL dziś rządzi!
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
Witam, tu kolejna fanka Szaliny, mogę się przyłączyć?
Przeczytałam cały wątek, od dawna regularnie go podczytuję, ale jakoś dopiero teraz zebrałam się żeby coś napisać ;p Od jutra zaczynam trzeci tydzień, ale z Szaliną znamy się trochę dłużej, bo wcześniej przez miesiąc był Turbo Jam. Planowałam od razu zacząć od TF, ale teraz cieszę się, że jednak zaczęłam od TJ, bo z tego co widzę w TF rozgrzewki są szybsze niż w TJ te fragmenty po dzwonku ![]() Efektów póki co jakichś wielkich nie widzę, jedynie przyjemne ujędrnienie Chociaż w sumie, wczoraj słyszałam, że "trochę zmarniałam", więc może jednak coś tam widać Ale dobra, ja tu gadu gadu, a trzeba lecieć ćwiczyć
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Wiem, że jestem nowoprzybyła ale czy mogłabym tez zobaczyc twoje zdjęcia ? Wysyłam zaproszenie jakby cuś

Ale raz w tygodniu można no nie?

Za dużo Was i miesza mi się która jest na jakim etapie 

)
Jak tu byc idealna kobieta wymiary 90/60/90 w kaloryferkiem?! To ma byc jakis mini kaloryferek?!