|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Cytat:
Właśnie ściągnęłam z chomika 45ez i bez żadnych problemów mi hasa Skąd Wy to pościągałyście?? Już nie moge się doczekać jutrzejszych ćwiczeń
|
||
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Z linków ze strony którą Ci podałam ale chyba wyczerpal sie narazie limit
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
moge sprobowac wrzucic na rapidshare 55ez w całości, ale to jest 1.2gb... wiec od cholery czasu....
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- jednak nie moge, za duży plik, spróbuje go podzieliś na max 2-3czesci moze wtedy pojdzie.... |
|
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już po ćwiczonkach... dziś było łatwiej i przyjemniej niż na początku tygodnia a jak tam u Was? Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-19 o 15:35 |
|
|
|
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba za wcześnie po jedzeniu ćwiczyłam.. No nic, jutro nadrobie. A co do hiit 15, to poszło jak po lodzie prawie nic sie nie zmeczylam, mokra byłam odrobine dosłownie
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
ja mam dziś tylko sculpt30 wiec powinnam dać radę
tylko znowu bede musiala improwizowac z ciezarkami bo narazie nie mam finansow na gumy i tasmy do cwiczen, w go-sporcie pytalam ale 29pln/szt wiec dziekuje narazie. klopotu mi nie robicie.... wczoraj probowalam to na rapidshare wrzucic ale kurcze wywalilo sie, no jak na złość.... |
|
|
|
#158 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy ja będę w takiej formie... ![]() Cytat:
![]() Do jutra
|
||
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
no... nie odpuściłam sobie
nażarłam się sushi , gościa do domu pogoniłam i pocwiczylam.... na szczescie tylko sculpt 30....bardzo przyjemny trening, glownie na ramiona i pupe chyba, ale bardzo fajny. ide lulu..... |
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
Ściagnelam sobie na próbe jeden program Hiit 15, jest ok, bo niewiele tańca (inny który podglądalam Fire30 miał go za dużo, nie lubię takich treningów)... insanity mnie zahartowało na takie okazje, więc to 15 minut nie zmęczyło mnie zbytnio, ale jak zrobilam całość 3 razy (tzn. główną część programu x3) to spocilam się dość mocno. Fajny nawet ten trening, który z programów jest do niego podobny?
Edytowane przez Kalakiria Czas edycji: 2010-08-20 o 11:20 |
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Ja melduje wykonanie Fire45ez + stretch10
Fajnie było i szło mi nadspodziewanie dobrze aż do ostatniego układu 45ez, gdzie kompletnie się pogubiłam w krokach nie wiem czy to ze zmęczenia czy po prostu to już było dla mojej koordynacji ruchowej za dużo! Zwykle unikam aerobiku i stepu właśnie przez to. No ale ogólnie bardzo mi się podobało ![]() handmadeearings za dobry wybórKalakiria: myślę, że wszystkie, które mają w nazwie HITT jest jeszcze HIIT 20 i 25. Mam do Ciebie pytanie czy Insanity bardzo obciąża kolana? Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-20 o 13:41 |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Pobrałam sobie HIIT 15 i 25 no i.. wyglądają imponująco Mam pytanie - czy ten 15-minutowy program+Stretch, czyli w sumie tylko 25minut wystarczą za cały dzień treningowy ?
|
|
|
|
#163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Raczej obciąża, bo ćwiczenia wykonuje się z maksymalną prędkością, i są one plyometryczne - mnóstwo skakania. Wiadomo że możesz modyfikować, ale wtedy intensywność nie będzie odpowiednia...
|
|
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za odp. |
|
|
|
|
#167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj po Fire 45 ez jak zwykle zlana potem
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Najważniejsze żeby nie przerywać nawet jeśli będzie sie wydawać że nie ma sie juz sił
ten etap intensywny strasznie szybko mija, chociaż to ponad minuta zrobisz pare skoków, wykroków a tu koniec ![]() Napisz potem jak było
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
witam. dawno się tu nie udzielałam gdyż ponieważ bo
zajmowałam się ściąganiem tych przeklętych filmików a dlaczego przeklętych? ![]() poniewaz raz juz zaczelam je sciagac (byly w partach) i bylam juz w polowie sciagania a tu nagle te linki zostaly usuniete. potem dlugo szukalam innych linkow na i nnych stronach ale wszystkie inne linki rownież były pousuwane... wkońcu zaczęłam ściągać jakiś dobry bo wszystko ladnie działało i się sciągało. no i się ściągnęło tylko że po rozpakowaniu te filmiki były niekompletne. nie chciały się odtwarzać nawet niektóre. więc się wkurzyłam i usunęłam więc ściągam i od poniedziałku zaczynam ćwiczyć z wami ![]() więc tak się ma moja historia z Turbo Fire ![]() a tak swoją drogą to widzicie już jakieś rezultaty? i to są ćwiczenia przedewszystkim przeznaczone do duzego spalania tłuszczu tak? to z jakich partii ciała leci go najwięcej?
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
hej.... Kalija dzieki
niestety wczortaj niepocwiczylam.... ale wykladzine kladlismy, meble nosilismy, więc się rozgrzeszam troszkę, spróbuję dziś nadrobić na mojej nooowej błęęęękiiiiitnej wykładzince mięciutkiej heheehidontknow trzymamy kciuki żeby sie wszystko ladnie sciagneloja proboje jeszcze raz wrzucic fire45 i 55 w całości na chomika |
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te bułeczki w okolicy pach mi zniknęły Ogólnie schudłam. A waga pokazuje 2 kg mniej przez 2,5 tygodnia. Ale po tygodniu juz było widać efekty
|
|
|
#173 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ze swojej strony dodam poprawę kondycji. Agusiek: robisz redukcje? jesteś na diecie? Ja dziś Fire30+stretch10 spociłam się, zmęczyłam, ale bez problemu dałam radę cały filmik... nie to co na początku tygodnia |
||
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
hmm a tak sie spytam
z biustu duzo leci? ![]() bo tego nie chce oj nie!
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
z biustu zawsze leci, zawsze leci stamtad skad nie chcemy. nie da sie zrzucic tylko na brzuszku niestety
a u mnie po pierwszym tygodniu wogole efektow nie bylo ani na wadze ani na cm, aleee wydaje mi sie jakby mi gorna czesc brzuszkowego sadelka troszke zmalała bo juz pod żebrami mi sie brzuch wystajacy zaczynał .... zobaczymy za jakis czas. ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- a Fire45 juz wrzucam... jest 40%... no ale trudno anuluje jak mówisz że śmiga bosh.... 1.1gb... 9h mi pokazuje chomiczek..... masakra hehe Edytowane przez handmadeearings Czas edycji: 2010-08-21 o 12:27 |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam cały program na Torrentach
![]() Więc pobieram i nie wiem, czy dzisiaj jeszcze zdążę, jak nie to od jutra zacznę
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
ja nadrobilam wczorajsze "niećwiczenie" core20+stretch10..... i dzis postaram sie zrobic dzisiejszy plan czyli fire30+stretch10
głoowa mnie boli, myslalam ze cwiczenia wyzwolą troche endorfinek i mi ból przejdzie ale nie zadziałało... |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
nie zdążą mi się pobrać ćwiczenia, zacznę od jutra
![]() a dzisiaj zrobię sobie dzień leniucha ![]() widzę, że w programie oprócz takich aerobów, czy HIIT-ów są też sculpt - super
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
a wy macie wszystkie filmiki?
bo ja już ściągnęłam większość ale z tego co widzę to nie są wszystkie. jeszcze kilka innych znalazłam w necie i się właśnie ściągają ale niektórych wcale w necie nie ma. macie te filmiki: Fire 60 Class, ABS 10 Class, Lower 20 Class, Upper 20 Class? one też są w planie ale w necie ich nie ma...
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
idontknow tych filmikow NIE MA w planie tak naprawde.... to jest tylko OPCJONALNA wersja dla zaawansowanych maniaków którym po 3 miesięcznym treningu będzie mało....
i ogolnie w necie tez raczej nie da sie ich znalezc, to jest dodatkowe DVD, nie zawracaj sobie tym glowy narazie, chyba ze po 3 miesiacach TF stwierdzisz że ci "mało".....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

Ja nie zamieniam, cwicze to co jest w planie 
chyba za wcześnie po jedzeniu ćwiczyłam.. No nic, jutro nadrobie. A co do hiit 15, to poszło jak po lodzie 

kiedy ja będę w takiej formie... 
nie wiem czy to ze zmęczenia czy po prostu to już było dla mojej koordynacji ruchowej za dużo! Zwykle unikam aerobiku i stepu właśnie przez to.
za dobry wybór
a dlaczego przeklętych?