|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
|
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję!
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-06-06 o 17:31 |
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
mam takiego lenia dzisiaj
idę się połozyć i mam nadzieję, że za godzinkę mnie najdzie chętka na ćwiczenia
|
#1984 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja waga już pokazuje 20 % i wierz tu elektorniceTo taka głupia historia.. miałam kiedyś jeszcze w liceum takiego kolegę.. własciwie to był mój najlepszy przyjaciel.. zawsze mnie ciągał w różne miejsca (on wiecznie miał coś do załatwienia) i pewnego razu gdzies znowu z nim polazłam i jeden gość powiedział .. (nie ma się czym chwalić powinnam mu dać w pysk) że jestem: "dobreńka" , w sumie ja tego nie słyszałam ale mój kolega mi o tym opowiedział (ja się poczułam głupio a on cieszył się że miał kogoś takiego przy boku) i od tego momentu zawsze mi mówił "Dobreńka" właściwie to tylko jemu na to pozwalałam.. ogólnie mówiąc strasznie za nim tęsknie wyjechał za granicę jak wracał do polski zawsze się do mnie odzywał jednak jednego dnia nie mogłam odebrać od niego telefonu (a umówiliśmy się) i on nigdy więcej się do mnie nie odezwał.. Straszliwie za nim tęsknie ![]() Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-30 o 11:05 |
||
|
|
|
#1985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hie hieWyliczyłam i wyszło 22,58 ![]() Izabelka, jakbyś była moją koleżanką, a wiedziałabym, że taki masz jadłospis to chyba siłą bym Cię dokarmiała ![]() ![]() Cytat:
Ano tylko Ty już tego swojego znalazłaś, a ja mam problem z tym, że teraz to same wybrakowane modele po ulicach chodzą ... ja nie wiem co to się z tymi mężczyznami porobiło ![]() Sylwusia, filmik jest debeściarski, ja sobie tak z jednego uda w jedną pierś, z drugiego w drugą, i będzie gites ![]()
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Po wczorajszym Fire30 i Stretch10, a dzisiaj przyszedł czas na Stretch 40. Zastanawiam się jeszcze nad Bum Bum z BBL. Co o tym sądzicie?
@Agusiek89: Policzyłabyś mi też? 82kg /180,5cm/17 (tylko ja już nie z przedziału do rosnących do góry, tylko jedynie na szerokość :x ) |
|
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
W jaki sposó liczy się poziom tkanki tłuszczowej? Mam niby wagę, która powinna teoretycznie to wyliczać, ale nie umiem jej osługiwać. Przy okazji poproszę Cię o to Aga
![]() Dzisiejsze Fire 55 za mną! Myślałam, że nie dam rady, a jednak... Czuję się wyśmienicie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Za to mój chłopak ma dready, na początku miał długie włosy, które były najbardziej zadbane na świecie, kiedy robił dready - ja histeryzowałam. A teraz? Wygląda milion razy lepiej i nie są, jak się obawiałam, szorstkie czy twarde, ale tak samo miękkie i miłe jak przed
|
|
|
|
#1990 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie łatwa, ale nie stała. No, ale takie jest Twoje zapotrzebowanie na kalorie Jak dostarczasz mniej, wtedy organizm źle funkcjonuje. I to jest oczywiście zapotrzebowanie przy dużej aktywności fizycznej.BMI = 24,4 norma, ale górna granica Należna masa ciała = 58,9 kg Zapotrzebowanie energ = 2650 kcal Zawartość tkanki tłuszczowej = 31,47 % - jeszcze wartość akceptowalna Cytat:
![]() Fiu fiu, jeszcze trochę i będziesz mieć zawartość tk tłuszcz odpowiednią dla sportowców ![]() Cytat:
Bum bum możesz wrzucić też jeśli Ci odpowiada ![]() BMI= 25,3 - nadwaga lekka Należna masa ciała = 72 kg Zapotrzebowanie energ = 3240 kcal przy zwiększonej aktywności Zawartość tk tłuszcz = 18,7% (18-25% dla mężczyzn wartość akceptowalna) Cytat:
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
Ehh ćwiczenia mnie dobijają... no ale sama sobie zapracowałam na taki wygląd i sama teraz muszę je zbić. Dla jasnośći podam moją ulubioną wersję dietetycznej potrawy z makaronu:
2/3 szklanki ugotowanego na pół twardo, pełnoziarnistego makaronu i do tego sos (trochę) składający się z: puszki pomidorów (całych) 1/3 małej cebulki ziół prowansalskich pół kostki rosołowej warzywnej ząbek czosnki Cebulę pokrojoną na małe kawałeczki podsmażam bez tłuszczu na teflonowej patelni, jeśli przywiera to podlewam wodą. Dodaje pomidory i przeciśnięty przez praskę czosnek i duszę przez ok 40 minut. Dodaje zioła prowansalskie i pół kostki warzywnej. mieszam w odkrytym garnku/ patelni jeszcze 5-10 minut. makaron i trochę sosu (wedle uznania) posypuję dużą ilością natki i gotowe! lunię też makaron z piersią z kurczaka i brokułami, ale to inna historia
Edytowane przez warszanianka Czas edycji: 2011-03-29 o 19:48 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I Szalinka to się będzie mogła schować ![]() warszanianka narobiłaś mi smaka ćwiczenia na dzisiaj zaliczone
|
|
|
#1994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny jedziecie z nami?
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Zrobilam podwojny HIIT 15. Myslalam, ze nie dam rady (kolka), ale dalam! Jestem taakaa dumna
![]() Czyli szosty dzien skonczony. |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, ale ja nie chcę nikogo innego i dlatego czekam tylko na takiego. Chociaż i tak zakładam, że wolę być starą panną i dobrze mi z tą myślą
![]() A tunele... sama je mam i nie obrzydza mnie to wcale a wcale ![]() Dzisiejszy hiit20 zaliczony i 50 minut na stepperze. Dobrenka, chyba pytałaś mnie, czy jestem zadowolona ze steppera. Jestem jestem. Chociaż aktualnie pożyczam od współlokatorki. Mam swój, ale jakiś taki małowydajny jest. Ani się nie spocę, ani się nie zmęczę i szybko mój organizm przyzwyczaja się podczas ćwiczeń do najwyższego obciążenia. A współ. ma taki, hm, skośny stepper, że osoba ćwicząca rusza się tak, jakby rzeczywiście szła, biegła. Mój był prosty i zdecydowanie bardziej odpowiada mi ten jej. Muszę sobie nowy kupić, z licznikiem kalorii. Bo ten mój kupiłam używany, bez licznika kalorii, a licznik kroków jest zepsuty i źle liczy. Ale może go sprzedam jakiemuś naiwniakowi na Allegro za chociaż dwie dyszki
|
|
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Eee, coś mi ten poziom tkanki tłuszczowej nie wyszedł, mianowicie mam go na minusie, co jest niemożliwe
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Podaj wagę, wiek i ten teges, obliczę Ci
|
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
165cm, 59kg, 17 lat
Dziękuję! |
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
Miałam dziś jeszcze poćwiczyć Tummy Tuck ale coś mi zatoki znów nawalają, i nie dałam rady. Także odpuszczam sobie.
W tym tygodniu dam radę jeszcze dodatkowo ćwiczyć BBL, bo na urlopie jestem, a w od przyszłego tygodnia to się zobaczy. Trochę ciężko po pracy jest wygospodarować 2 godziny na ćwiczenia. Chyba że szefostwo umowy mi nie przedłuży (mam do 1 kwietnia) do będę miała DUUUUUUUUUŻŻŻŻŻOOOOOOO czasu na ćwiczenia ![]() ![]()
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabna, 1,2 x 21,67 + 0,23 x 17 - 10,8 x 0 - 5,4= 26,004+3,91-0-5,4= 24, 514
Proszę
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Czyli mogłoby być lepiej, ale tym to już Szalinka nasza się zajmie ![]() Izabelko, bądź dobrej myśli
|
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak ze znikaniem cellulitu ? Coś się rusza dzięki TF, czy nie bardzo ? Bo u mnie to największy problem
Edytowane przez Brynia Czas edycji: 2011-03-29 o 21:02 |
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
Jedwabna, zarowno z wieku jak i w wagi i wzrostu jestesmy bardzo podobne- ja 58, 166 i 17 lat
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy wszystkie chudziutkie jesteście! A ja taki pampuch, wieloryb z morza!
|
|
|
|
#2006 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no przynajmniej mi ![]() Cytat:
Ty Nas tu nie oszukuj :Pedit: jakbyś była wielorybem to greenpeace dbając o Twoje dobro zabroniłoby ci ćwiczyć i odchudzać się :P he he
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-29 o 21:15 |
||||
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Wooow, mam 20,85 % tkanki tłuszczowej ! Ale mi poprawiłyście humor
![]() Zaczynam drugi tydzień ostatniego miesiąca i zastanawiam się co dalej. Na pewno nie przestanę ćwiczyć, bo nawet sobie tego nie wyobrażam, ale nie wiem czy będzie dobrze, jak sama będę ustalała sobie plan ćwiczeń. tygryskowym_okiem- pisałaś kiedyś o jakiejś hybrydzie Szaliny. Znalazłam u siebie coś takiego w folderach z TF, o tym kiedyś pisałaś ? To jest plan na 20 tygodni.
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
http://4.bp.blogspot.com/_b0CT1J0DJV...00/mermaid.jpg
Ta talia, ten ogon - tak, wiadomo, ze to pare kilo wazy! Ale zobacz jaka sliczna syrenka!
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, gdy Green'owcy mnie na plaży widzą (a to nieczęsty widok), to łapią mnie za nogę, wrzucają do morza i krzyczą "płyń, wielorybie!"
![]() Ale dogonię Was i będę super seksi, tylko zajmie mi to więcej czasu
|
|
|
|
#2010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
mikasa5 to co Ty tutaj robisz z takimi wynikami ???
co do tego Twojego załącznika, to ja mam hybrydę na 5 miesięcy, ale z tego co widzę to ty masz chyba fragment tego co mam ja wstawiłam moją rozpiskę, to możesz sobie zerknąćedit: Cytat:
spoko loko, do mnie to tylko albo strzelają myśliwi, albo wszyscy chcą sie tulić, taki los Tygrysków ![]() Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-29 o 21:31 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Jasne, tylko napisz wagę, wzrost i wiek 

67,5 65,9